ekpss sınav sonuçları 2022 / ÖSYM Sonuç Açıklama Sistemi

Ekpss Sınav Sonuçları 2022

ekpss sınav sonuçları 2022

Gelen bir son dakika haberine göre 24 Nisan tarihinde yapılan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı sonrasında adaylar, EKPSS sonuçlarını sorgulamak için sonuçların açıklanmasını bekliyordu. ÖSYM, az önce önemli bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada EKPSS kura başvuru sonuçları açıklandı. EKPSS kura sonuçları sorgulama ekranı haberimizde

RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI

ÖSYM, resmi Twitter adresi üzerinden önemli bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"24 Nisan tarihinde uygulanan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına (EKPSS) ait değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınav sonuçlarına 18 Mayıs tarihinde saat 'ten itibaren ÖSYM'nin funduszeue.info internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile erişebileceklerdir.

Sınav ve yerleştirme sonuçları, adayların adreslerine postalanmayacaktır. Adaylar, sınav ve yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin funduszeue.info internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir. Sınav sonuç bilgilerinde adayların testlere verdikleri doğru ve yanlış cevap sayıları ve puanları yer alacaktır. İnternet sayfasında ilan edilen sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmündedir"

0 0

EKPSS: Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı

DUYURU
(18 Mayıs )

EKPSS Sonuçları Açıklandı

24 Nisan  tarihinde uygulanan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına (EKPSS) ait değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınav sonuçlarına 18 Mayıs  tarihinde saat ’ten itibaren ÖSYM’nin funduszeue.info internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile erişebileceklerdir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI


Sonuçlara ulaşmak için: EKPSS Sonuçları

Loading

About Post Author

Miraç Dursun

Miraç Dursun, üniversite mezunu olup uzun yıllar boyunca engelliler alanında proje, etkinlik ve çalışmalara öncülük etti. yılından itibaren köşe yazıları, röportaj, sosyal medya editörlüğü, şiirler, farkındalık kısa filmleri, engelliler alanında hukuk çalışmaları ve makaleleriyle hizmetine devam etmektedir. funduszeue.info - Ankara İl Temsilciliği ( / ) Anadolucom - Ankara İl Temsilciliği ( / ) funduszeue.info - Ankara İl Temsilciliği ( / Devam)

[email protected]

Happy

Happy

00 %

Sad

Sad

00 %

Excited

Excited

00 %

Sleepy

Sleepy

00 %

Angry

Angry

00 %

Surprise

Surprise

00 %

Tags: ekpss, engelli, engelli kamu personeli seçme sınavı

 EKPSS SONUÇLARI AÇIKLANDI

24 Nisan tarihinde uygulanan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına (EKPSS) ait değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.  

Adaylar, sınav sonuçlarına 18 Mayıs tarihinde saat 'ten itibaren ve ÖSYM AİS mobil uygulamasından ve ÖSYM'nin ÖSYM Sonuç Açıklama Sistemi (funduszeue.info) internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile erişebileceklerdir.

EKPSS Cevap Kâğıtları ve Aday Cevapları Erişime Açıldı

24 Nisan  tarihinde uygulanan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) adaylarının cevap kâğıtlarının görüntüleri ve cevap kâğıtlarına yapmış oldukları işaretlemelerin optik okuyucular tarafından okunması sonucu elde edilen aday cevapları ve soruların doğru cevapları, sınava giren adayların sorulara verdikleri yanıtlarını ve değerlendirme sonuçlarını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM'nin funduszeue.info adresinden 18 Mayıs  tarihinde saat 'ten itibaren 10 gün süreyle erişime açılmıştır.

Adaylar, ÖSYM'nin funduszeue.info adresine T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile giriş yaptıktan sonra ilgili sınavı ve "Cevap Kâğıdı Görüntüleme" ekranını seçerek sınavda kullandıkları cevap kâğıdı görüntüsünü, cevap kâğıdına yaptıkları işaretlemeleri, bu işaretlemelerin optik okuyucularla okunması sonucu elde edilen aday cevaplarını ve soruların doğru cevaplarını görebileceklerdir. Ayrıca adaylar, aday cevaplarının ve cevap anahtarının yayınlandığı form üzerindeki soru numaralarını tıkladıklarında, her soru için açılan yeni pencerede soru kökünü, cevap seçeneklerini ve sorunun doğru cevabı ile ilgili soruya kendilerinin vermiş olduğu cevabı görebileceklerdir. Sorular, adayın sınavda kullandığı kitapçığın soru ve seçenek diziliminde görüntülenmektedir.  İlgili sayfada, adayların testlerdeki toplam doğru, yanlış ve boş cevap sayıları ile birlikte ham puanları da gösterilmektedir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası