basit anfi devresi yapımı / 5 volt anfi devresi yapımı - video klip mp4 mp3

Basit Anfi Devresi Yapımı

basit anfi devresi yapımı

amfi yapımı yardım eder misiniz

quote:

Orijinalden alıntı: farukdogan

abiler tavsiye ettiğiniz tda i yapmaya karar verdim . 10 g&#;nd&#;r alıcam par&#;aları ama fırsat bulupta alamadım bu hafta i&#;inde kesin alıcam artık .

bi sorum olucaktı bu devreye ses ayarlamak i&#;in par&#;a takmak istiyorum. nasıl takıcam yardım ederseniz sevinirim. pot denen bi par&#;a sanırım adını tam bilmiyorum. devrenin neresine bağlamam gerekiyor ???

ha bide yapan varsa pm atabilir mi??


usta buna ek olarak bı devre yapabılırsın gene o sitede var bıraz bakarsan volume,bas ,tiz ,eko ayarlı ya da gene o sitede tek par&#;a boyle ayarlı projeler de var ya da benim simdi yaptıgım şu devreyı de yapabılırsınfunduszeue.info




Anfi Devresi

Elektrik devrelerinde kullanılan ve sinyal yükseltme görevi yapan anfi devresi amplifikatör olarakta adlandırılır. Genellikle alüminyum malzemeden üretilen kasalarda yapılır. Bir güç kaynağından gelen gücü dengeleyerek bağlanan cihaza aktarım yapar. Anfi devreleri, giriş ve çıkış çeşitlerine göre adlandırılır. Anfi devresi giriş ve çıkış sinyallerine bağlı olan gain (giriş) veya kat sistemine göre çalışır. Gain kavramı, giriş ve çıkış voltajları arasında hesaplanan oran olarak adlandırılabilir. Birçok elektronik anfi devreleri, radyo ve televizyon verici ve alıcıları, mikrobilgisayarlar ve dijital olan diğer cihazlar, ayrıca gitar ve ona benzer müzik aletlerinde kullanılabilir.

Anfi Devresi

Anfi Devresi

Müzik aletlerinde ses için kullanılan anfi devreleri, müzik seslerini daha net ve yüksek bir hale getirmeye yardımcı olur. Bluetooth anfi devresi birçok ses sistemi ve müzik enstrümanlarına uyumlu olarak geliştirilen bir üründür. Bluetooth bağlantı özelliği sayesinde herhangi bir akıllı telefon ya da bilgisayara bağlanıp istenilen müzik açılabilir. Mikrofon bağlantısı ve gürültü azaltıcı özelliği bulunur. Genellikle adet hoparlör çıkışı vardır. Hafıza kartı girişi ve USB bağlantı özelliği ile kolay kullanım olanağı sağlar. Mini anfi devresi 5V gerilim ile çalışır. Kulaklık amfisi, küçük hoparlör ve robot projelerinde kullanım için uygun bir ürün çeşididir. Boyutları oldukça küçük olup işlevsellik açısından yüksek performans sergiler. Ses sistemlerinde sesin gücünü ve kalitesini arttırmaya yardımcı olur. 2A ‘dan fazla akım gücü ile kullanılması önerilmektedir. P Bluetooth bağlantısına sahip olan ürünler sayesinde kendi ses sisteminizi kolaylıkla kurabilir, kaliteli ve yüksek sesli müzik keyfini yakalayabilirsiniz. Ürün üzerinde dahili anteni ve yanıp sönen led ışıkları bulunur. Bluetooth özelliğine sahip olan tüm cihazlara bağlanabilme özelliğine sahiptir.

Anfi Devresi Çeşitleri

Anfi Devresi Çeşitleri

Yüksek ses ihtiyacı olan alan ve ortamlarda ses sistemlerinin ses seviyesini yükseltmek için anfi devreleri kullanılır. Anfi devresi malzemeleri ses sistemlerine, özelliklerine ve modellerine göre farklılıklar gösterebilir. Kişisel kullanım için evlerde, ses sistemlerinde ve hoparlörlerde mini anfi devresi kullanılabilir. Anfi devreleri, küçük üzerinde çeşitli kablo ve bağlantılar bulunan kart sistemleridir. Pek çok amaca hizmet eden anfi devreleri farklı sınıflara ayrılır. Hazır anfi devresi ekstra parça ve bağlantı aracı kullanmadan monte edebileceğiniz devre çeşitleridir. Teknolojinin gelişmesi ile devrelerin çalışma prensipleri de değişiklikler gösterir. Farklı güçte ve boyutta sistemlerin çalışması için gerekli olan güç de farklıdır. 5v anfi devresi mini hoparlör ve kulaklıklarda kullanım için gerekli voltaj değerine sahip devredir. 12 volt anfi devresi daha büyük hoparlör ve ses sistemlerinde kullanım için uygun seçeneklerdir. Çoğunlukla evlerde ve kişisel kullanımlarda verim sağlayan 5+1 ses sistemleri için de anfi devreleri bulmanız mümkündür. 5+1 anfi devresi ses sistemleri için kullanıma uygundur. 5+1 sistemlerden daha küçük olan ve genellikle bilgisayarlara bağlı olarak çalışan 2+1 ses sistemlerinin de kullanımı oldukça fazladır. Bu hoparlörler için 2+1 anfi devresi seçeneklerini bulmanız mümkündür. Anfi devresi montajını yaparken oldukça dikkatli olunmalıdır. Hassas bağlantıları bulunan devreleri kullanırken bilgili kişilerden yardım almayı tercih edebilirsiniz. Daha az karmaşık olan ve küçük sistemleri olan basit anfi devresi seçeneklerini de ihtiyacınıza uygun olarak seçebilirsiniz. Sesin daha kaliteli ve güzel gelmesini sağlayan ve farklı yönlerden geliyor gibi hissettiren sisteme stereo sistemleri denir. Bir stereo anfi devresi kullanarak ses sistemlerinizi geliştirebilirsiniz. Transistörlü anfi devresi akım gücünü düzenleyen ve ayarlayan parçası olan devrelerdir. Böylece gelen akım ve gerekli akım düzenlenerek doğru güçte ses sistemleri hazırlanır. Ayrıca w anfi devresi, küçük anfi devresi, watt anfi devresi, 50 watt anfi devresi, watt anfi devresi, hoparlör anfi devresi, 50w anfi devresi, watt anfi devresi, usb anfi devresi, dijital anfi devresi ve kaliteli anfi devresine Trendyol üzerinden göz atabilirsiniz.

Anfi Devresi Fiyatları

Anfi Devresi Fiyatları

Anfi devresi malzemeleri üründen alacağınız en yüksek performans için kaliteli malzemeler kullanmaya özen gösterilmelidir. Devrelerde kullanılan led ışıkları sayesinde özellikle bluetooth bağlantısı bulunan ürünlerde yanan ışığın kırmızı ve mavi oluşu, cihazın kapalı olduğunu ya da bağlanmaya hazır olduğunu bildirmeye yarar. 12 ve 26 V ile kullanılmaya uygun ürünler, ohm ile kullanılmaya uygun özelliktedir. Devreyi kullanırken ses sistemi alanına soğutucu takılmalıdır. İki farklı hoparlör takılmaya uygun olup, ses ayarlaması mevcuttur. Boyutlarının küçük oluşu fazla yer kaplamaması açısından oldukça avantajlı olup, işlevsellik açısından yüksek performans sergileyen bir üründür. Kurulacak olan devreler, genellikle yüksek voltajla çalıştığı için yanlış bağlantılarda patlama riski oluşabileceğinden dikkatli bir şekilde kurulum yapılmalıdır. watt anfi devresi, oldukça güçlü bir devredir. Artı eksi kutupları dikkatli bir şekilde yerleştirilmeli ve devre kurulumu yapılırken koruyucu eldiven ve gözlük kullanmalı, sigortalı elektrik hattı kullanılmalıdır. Geniş bir sinyal aralığı vardır. Sesin daha gürültüsüz ve yüksek bir şekilde duyulmasını sağlar. Çok uzun mesafeli telefon hatlarında sinyal güçlendirmek ve ses kalitesini arttırmak için kullanılan anfi devreleri bulunur. Bu devreler ses giriş çıkışını bozulmaya uğramadan daha net ve cızırtısız bir şekilde ulaştırmaya yarar. Eski tip radyolarda ve pikaplarda ses kalitesini yükseltmek amacıyla kullanılan çeşitli devreler de bulunmaktadır. İhtiyacınıza uygun ürün çeşidini kategorilerimizi inceleyerek bulabilirsiniz. Anfi devresi fiyatları, ürünün watt ve teknik özelliklerine göre değişkenlik gösterebilir. Kategorilerimiz arasından uygun fiyatlı ürünleri güvenle satın alabilirsiniz.

TDAM İLE BASİT MİNİ ANFİ YAPIMI

  Merhabalar bugün sizlere TDAM ile pertinaksa temiz ses alabileceğimiz bir anfi devresi yapacağız. Devre de kullanılan entegre pek güçlü olmasa da temiz ses veriyor.
Devreyi pertinaksa yapacağımız için yolları kendimiz oluşturacağız. Sizlere bu konu hakında video çekmek isterdim ama lehim yapmak bir sanattır ve her sanatçı sanatını farklı icra eder diye düşünmekteyim.


Malzeme listesi;

-1x TDAM

-2x uF 25V kondansatör

-1x 1uF 25V kondansatör

-1x 10K stereo potansiyometre

-Yeteri kadar delikli plaket

DEVRENİN ŞEMASI VE BENİM YAPTIĞIM DEVRE























































nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası