nivea intimo ph / En İyi Genital Bölge (Intım) Temizlik Ürünleri Önerileri | funduszeue.info

Nivea Intimo Ph

nivea intimo ph

Genital bölge temizliği çoğu kadının ne yazık ki üstünde çok durmadığı ya da önemsemediği bir konu. Ancak genital bölge temizliği ve bakımı bilinenin aksine son derece önemlidir. Genital bölge ve idrar yolu enfeksiyonları gibi birçok rahatsızlığın altında yatan temel sebep bölgenin uygun ürünlerle temizlenmemesidir. Birçok kadın temizlik için duş jeli ya da şampuan gibi ürünleri kullanıyor. Ancak saçımızı temizlerken şampuan, dişlerimizi fırçalarken diş macunu kullandığımız gibi genital bölge temizliğinde ise intim temizleme jelleri kullanmalıyız. Üstelik bu genital bölge hijyeni küçük yaşlarda öğretilmesi ve alışkanlık haline getirilmesi gereken son derece hassas bir konu.

Sonuç olarak genital nazikçe temizleyecek, nemlendirecek ve pH dengesini koruyacak hassas içerikli bir ıntim temizleme jeli kullanımı son derece önemli. Bu ürünler bölgenin hijyenini sağlar ve kötü kokuları giderir. Bölgeyi nemlendirerek tahriş, kaşıntı ve kızarıklıkları giderir. Ancak intim temizleme jeli alırken mutlaka hassas içerikli ve güvendiğiniz bir markaya ait bir ürünü tercih etmelisiniz. İçeriğinde alkol, paraben, parfüm, silikon ve renklendirici içermeyen ürünleri tercih etmelisiniz.

O halde sizin için derlediğimiz en iyi ve en hassas içerikli intim temizleme jelleri listemizi inceleyebiliriz&#;

Sebamed Intim Ph Dengeli Yıkama Jeli ml

Sebamed markasının intim yıkama jeli klinik olarak test edilmiş olan gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz bir üründür. Ürünün pH değeri &#;dir ve dış genital bölge temizliği için uygundur. Sebamed intim temizleme jelini ergenlikten menopoza kadar geçen sürede güvenle kullanabilirsiniz. Hassas ıntim bölgesindeki kaşıntı ve kızarıkları önler, tahrişi giderir, bölgeyi rahatlatır. Ürünün içeriğindeki aloe barbadensis dış genital bölgeyi nemlendirir. İçerikteki bisabolol ise cildi yumuşatır. Sebamed intim jeli jinekolojik olarak onaylanmıştır. Ürün renklendirici, alkol, paraben ve silikon içermez. Ayrıca ürün rahatsız etmeyen hoş bir kokuya sahiptir. Ürünü daha detaylı incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu:&#;Benim uzun zamandır kullandığım bir ürün, genital bölge temizliği için duş jeli, sabun veya kokulu ürünler yerine bu ürünü almanızı tavsiye ederim. Kokusuz. Fiyatı yüksek görünse de bir damla yettiği için uzun süre gidiyor.&#;

Amazon&#;da Fiyatını Gör

Babe Intimate Hygiene Gel &#; Dış Genital Bölge Temizleyici Jel ml

Babe intimate hygiene gel dış genital bölgenin temizliğinde kullanılan bir üründür. Ürün pH değeri &#;dir ve genital bölgenin pH&#;ını düzenler. Yumuşak yapısı ile bölgeyi nemlendirir ve yumuşatır. Yapısındaki aktif bileşenler ile tahrişleri ve enfeksiyonları önler. Alerjik kızarıklıkları ve kaşıntıları önler. Genital bölgeyi temizlemek için durulanarak uygulanması gereken bir üründür ve günlük kullanım için uygundur. Hijyenik bir şekilde bölgeyi temizler ve sağlıklı tutar.

Kullanıcı yorumu:&#;Hayatımda kullandığım en güzel ve işe yarayan ürün. Kaşıntı gibi bütün sorunlarımdan kurtarıyor. Özellikle hassas bir yapınız ve tahriş gibi sorunlarınız oluyorsa kesin kullanın derim. Ben haftada bir kullanıyorum ve gayet memnunum. Babe&#;nin bütün ürünleri zaten çok başarılı bence.&#;

Nivea Hassas Intim Yıkama Jeli Genital Bölge ml

Nivea markasının hassas intim yıkama jeli uygun fiyatlı ve kaliteli bir ürün seçeneğidir. Dış genital bölge temizliğinde kullanım için uygun bir üründür. Doğal papatya özü ve pantenol içeren yapısı ile genital bölgedeki tahrişi ve vajinal rahatsızlığı giderir. Laktik asit içeren hassas formülü ile genital bölgenin pH değerini düzenler. Ayrıca intim bölgedeki kuruluğu önler ve yatıştırıcı bakım sunar. Özellikle hormonal değişiklik dönemleri için uygun olsa da ergenlikten menopoza kadar kullanılabilir. Bölgede hijyeni sağlayarak tahriş ya da enfeksiyon riskini düşürür. Ürünü daha detaylı incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu:&#;Gerek kokusu gerek yapısıyla çok doğal ve fayda görebileceğiniz bir şey olduğunu anlıyorsunuz zaten. Bu gibi ürünlerde genelde çok parfüm oluyor ama bu ürün tam kararında. 2 kere kullandım çok memnunum ♥️&#;

Amazon&#;da Fiyatını Gör

Mustela Intimate Cleansing Gel ( ml) Intim Temizleme Jeli

Mustela markası hassas içerikli ürünleri ile bilinen ve kalitesini ispatlamış bir markadır. Mustela ıntim temizleme jeli genital bölgede günlük temizliği sağlamak amacıyla formüle edilmiştir. Ürün vulvayı nazikçe temizler ve fizyolojik pH seviyesini düzenler. Ürün sabun içermeyen yapısı ile bölgeyi nazikçe temizler ve tahriş hissini yatıştırır. Uzun süreli bir konfor sağlar. Tüm Mustela ürünleri bilimsel araştırmalara dayanarak, sağlık uzmanlarıyla işbirliği içinde geliştirilmiştir, hipoalerjeniktir ve paraben ile fenoksietanol içermez. Dolayısıyla Mustela ıntim temizleme jeli bebeğiniz için de kullanıma uygundur. Bebeğinizin intim bölgesindeki kızarık, tahriş ya da pişik gibi sorunları giderir. Hijyeni sağlar. Ürünü günde 1 ya da 2 kez ıslak cilde uygulayabilirsiniz. Kullanımdan sonra durulama gerektirir. Ürünü daha detaylı incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu: &#;Ürün gayet güzel, intim bölgeyi rahatlatıyor ve tahriş etmeden temizliyor. Çok hızlı gönderildi ve güzel paketlenmişti, teşekkürler.&#;

Amazon&#;da Fiyatını Gör

DİONSEP&#;S Genital Bölge İntim Yıkama Jeli

Dionsep&#;s genital bölge intim yıkama jeli gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz hassas içerikli bir üründür. Hassas bölgedeki kaşıntı ve rahatsızlık hissini giderir. Ürün bölgede hijyeni sağlar. Tahrişi önleyerek bölgeyi rahatlatır. Ürün uygun pH değeri ile bölgenin pH değerini düzenler ve dış genital bölgeyi korur. Ürünü daha detaylı incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu:&#;Ben çok beğendim bundan sonra sürekli kullanacağım bir ürün olacak. Kokusu da çok güzel.&#;

Amazon&#;da Fiyatını Gör

For You Gold Intim Koku, Akıntı, Mantar Karşıtı Bakım Losyonu

For You Gold markasının intim temizleme jeli bölgeyi nazikçe temizler. Antibakteriyel özelliği ile mantar, akıntı, kötü koku, iltihap gibi sorunları giderir. Yenileyici formülü ve vitamin içeriği ile siğil onarımı sağlar. İçeriğindeki lavanta ve çay ağacı özü sayesinde vajina içi hücreleri yeniler. Bitkisel içeriği ile vajina kaslarını uyarır ve daralmasını sağlar. İdrar kaçırmayı önler. Ürün günder 2 defa, sabah ve akşam, kullanım için uygundur.Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu:&#;Ürüne bayıldım firma sahibi Gökçe hanım cok ilgili birebir ilgileniyorlar. Bir sorun yaşamadım. Şayet bir durum olduğunda çözüm üretecek firma. Gönderdikleri sıkılaştırıcı jel ve altın maskeye bayıldım bu ürün dışında diğer ürünlerini de tercih edebilirsiniz bence. Kaçırmayın derim.&#;

Amazon&#;da Fiyatını Gör

Femfresh Daily Intimate Wash ml

Femfresh Daily intimate wash ürünü dış genital bölge temizliğinde gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz bir başka üründür. Hassas formülü ile bölgeyi nazikçe temizler. Ürün uygun pH değeri ile bölgenin sağlıklı pH dengesini sağlar. Femfresh daily intimate jeli papatya ve aloe vera özü ile cildi yumuşatır ve nemlendirir. Bölgeyi temizler ve hoş kokusu ile tazelik sağlar. Hassas ve sağlıklı formülü ile günlük kullanım için uygundur. Ürünü daha detaylı incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu: &#;Jel hafif bir kokuya sahip ama varla yok arası. Bir iki damlası bile çok iyi köpürüyor. Temizlemesi de gayet iyi. İlk defa bu tarz bir ürün kullanıyorum. Memnun kaldım. Satıcı birkaç saat içinde ürünü kargoladı ve 24 saat içinde ürün elime ulaştı. Kargo da iyiydi. Tavsiye ediyorum.&#;

Amazon&#;da Fiyatını Gör

NIVEA İntimo Hassas Genital Bölge Temizleme Jeli mL

Ürün Açıklaması

NIVEA Intimo Hassas Genital Bölge Yıkama Losyonu nazikçe temizler. Doğal papatya özleri ve pantenol içeriği ile yatıştırıcı etki: Tahriş ve yarattığı rahatsızlık hissini yatıştırmaya yardımcı olacak şekilde özel olarak geliştirilmişfunduszeue.info ürün özellikle hassas ciltlerde ve hormonal değişiklik dönemlerinde kullanıma uygundur. Laktik asit içeren formülü, genital bölgenin doğal PH seviyesini korumasına yardımcı olur. Ciltle uyumu dermatolojik ve jinekolojik olarak test edilmiştir. Alkali sabun içermez. Renklendirici içermez. NIVEA Intimo Hassas Genital bölte temizleme jeli, günlük olarak normal duş jeli gibi kullanılabilir. Nasıl kullanılır: Uygulama sonrası su ile durulayın. Sadece harici uygulama içindir . NIVEA Bakım Güvencemiz: EN yüksek kalite standartlarına sahip içerikleri seçiyoruz.

İçindekiler

Aqua,Cocamidopropyl Betaine,Sodium Laureth Sulfate,PEG-7 Glyceryl Cocoate,Lactic Acid,Bisabolol,Chamomilla Recutita Flower Extract,Panthenol,Glycine Soja Oil,Glycerin,Tocopherol,Sodium Chloride,PEG Hydrogenated Castor Oil,PEG Hydrogenated Glyceryl Palmate,Pantolactone,Citric Acid,Sodium Benzoate,Parfum.

Kullanım Talimatları

Ürün Pakedinde Yer Alan Kullanım Talimatları

Güvenlik Uyarısı

Ürün Pakedinde Yer Alan Güvenlik Talimatları

Üreticinin İletişim Bilgileri

Beiersdorf NIVEA Türkiye, Etiler mah. Cengiz Topel cad. Le Meridien No/1 Beşiktaş/Ä°stanbul, , [email protected]

Daha fazlasını gör

Nivea Intimo Sensitive ml Hassas Intim Yıkama Losyonu

Nivea Intimo Sensitive ml Hassas Intim Yıkama Losyonu, İntim bölgesindeki hassas cildi nazikçe temizlerken rahatsızlık hissini yatıştırmaya yardımcı olacak şekilde özel olarak geliştirilmiştir.

Doğal papatya özü ve Pantenol içeren Nivea Intimo Sensitive ml Hassas Intim Yıkama Losyonu; hassas bölgedeki tahrişin, rahatsızlık hissinin önlenmesine yardımcı olurken, yatıştırıcı bir bakım sunar. Bu ürün özellikle hassas ciltlerde ve hormonal değişiklik dönemlerinde kullanıma uygundur. Laktik Asit içeren nazik formülü, genital bölgenin doğal pH seviyesinin korunmasına yardımcı olur. Hemen başlayan günlük rahatlık sağlamaya yardımcı olur.

Nivea Intimo Sensitive ml Hassas Intim Yıkama Losyonu, ciltte uyumu dermatolojik ve jinekolojik olarak test edilmiştir.

Alkali sabun içermez.

Renklendirici içermez.

Kullanım Şekli​

Nivea Intimo Sensitive ml Hassas Intim Yıkama Losyonu, normal duş jelleri gibi günlük olarak kullanılabilir. Uygulama sonrası su ile durulayın. Sadece harici uygulama içindir.

Nivea İntimo İntim Genital Bölge Yıkama Losyonu Fresh ml

Stok Kodu :

Stok Durumu :

TL

Özellikler

Nivea İntimo İntim Genital Bölge Yıkama Losyonu Fresh ml

Gün boyu hoş bir ferahlık ve rahatlık hissi sağlar, NIVEA Intimo FRESH COMFORT yıkama losyonu

içerdiği Aloe vera ve beyaz çay kokusu ile genital bölgenizi nazikçe temizler ve uzun süreli bir temizlik ve ferahlık hissi vermeye yardımcı olur, Laktik Asit içeren nazik formülü, genital bölgenin doğal pH seviyesini korumaya yardımcı olur, Hemen başlayan rahatlık hissi gün boyu devam eder.

El ve Vücut Kremleri Kategorisindeki Diğer Ürünlere Ulaşabilmek İçin Aşağıdaki Logolara Tıklayabilrsiniz.

                  
            

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası