tüm ayıları buldun / Tozlu Retro - STİCKER

Tüm Ayıları Buldun

tüm ayıları buldun

Sevgililer Günü Özel: Ayıların Ayı

Sevgililer Günü Özel: Ayıların Ayı

TADINI ÇIKAR

Geçtiğimiz yılın alışveriş verilerini inceleyince fark ettik ki, kimse artık sevdiğine pelüş ayı hediye almayı tercih etmiyor. Bir dönemin en popüler yıldızı, her Sevgililer Günü’nün, doğum gününün başkahramanı pelüş ayılar şimdi çok yalnız.
Yok cool değilmiş, yok ilk akla gelenmiş diyerek ötekileştirdiğin, burun kıvırdığın, yok saydığın ayılar ne etti sana, söylesene. :)
Düşündüm taşındım, bu sene aşkın, sevginin en güzel gününde, pelüş ayı hediye etmen için çok tatlı sebepler buldum. Bana hak vereceğine eminim!

Daha küçücük bir çocukken elinden tuttuğun pelüş ayını çok özlemedin mi? En eğlenceli anlarında yanında olan, bir numaralı arkadaşını tekrar gördüğünde zamanda yolculuğa çıkmış gibi hissedeceksin. Hem ne güzel yeniden genç hissetmek için harika bir bahane olacak. Sevgililer Günü’nde çocukluğuna dönmeye ne dersin?


İçini Isıtır


Sarılıp dertleşmek yetmeyince, gittiğin her yere onu da götürdüğün günleri ne çabuk unuttun. Sıcacık tüylerine sarılıp uyuduğun zamanlar geçmişte mi kaldı? Hayır, şimdi anıların ve sevginin tekrar canlanma zamanı! Sevginin en tatlı hâli seni bekliyor.

Ruhunu Yumuşatır


Pencerelerin önünde senin eve dönmeni bekleyen biricik dostunun gözleri hep yollarda kaldı. Üstü başı tozlandı, ayakaltında dolaşmasın diye dolaplara kaldırıldı. Böyle haksızlık olmaz, olamaz. Hüzün zamanı bitti. Şimdi kavuşma vakti! Canın gibi sevdiğin ayın, ruhunu eskisi gibi yumuşacık yapacak, masum sevgisiyle gönlünü tekrar kazanacak.


Yalnızlığa İyi Gelir


Küçükken her şey daha kolaydı tabii, tutup elinden koşardınız oradan oraya. Birlikte büyüdünüz, çok büyüdünüz, kocaman oldunuz, evlere sığamadınız. Birlikte eğlenmeye çıkmak zor mu gelmeye başladı? :) Gelmesin! Kimseye ihtiyacın yok pelüş ayından başka. Partiler eskisinden eğlenceli, yalnızlığın eskisinden çok daha keyifli olacak.


Yol Arkadaşın Olur


Sen yepyeni yerleri gezip keşfederken o yapayalnız mı kalsın? Seni evde beklediği günler geride kaldı. Şimdi onu ihmal ettiğin her anı telafi etmen gerek. Biricik pelüş ayın, emin ol en iyi yol arkadaşın olacak. Yorulup mola verdiğinde onun sıcacık omzunu hiçbir şeye değişmek istemeyeceksin.


Bu Ay #AyılarınAyı Olsun


Hadi bu yıl bir değişiklik yap ve sevdiğine yumuşacık, tatlı mı tatlı bir ayı hediye et. Bitsin bu hüzün, ayıların da yüzü gülsün. Şubat ayı #AyılarınAyı olsun.

Birbirinden tatlı ayılar burada seni bekliyor!

Gümüşhane'de ayı tehdidine Karadeniz usulü çözüm

Gümüşhane'nin Torul ilçesine bağlı Büyük Silve Yaylasında yıllardır başları ayılarla dertte olan ev sahipleri buldukları Karadeniz usulü ilginç çözümle ayıların evlerini tarumar etmelerinin önüne geçti.

Koruma altında olması nedeniyle vurulması yasak olan hayvanların başında gelen ama diğer yandan da vatandaşların hem bağ bahçe hem de yayla evlerinin en büyük tehdidi olan ayılar için 'Ancak Karadeniz'de olur' denilecek çözüm Gümüşhane'den geldi.

Torul ilçesine bağlı Yücebelen köyünün Büyük Silve Yaylasındaki vatandaşlar her yıl kış uykusundan uyandıktan sonra yayla evlerine girerek yiyecek bulmak için buzdolabından kapılara kadar evleri paramparça eden, evin için savaş alanına çeviren ayılardan korunmak için çivi ve vida çakılı kapı ve eşiklerle ayıların önüne geçti.

Sıcak yaz günlerinde hayvancılık yapmak için denizden 2 bin 285 metre yükseklikte kurulu ve yaklaşık 70 hanenin bulunduğu yaylada 'Ali Baba' lakabıyla tanınan Ali Özcan, benzeri korku filmlerindeki sahneleri andıran düzeneği kurarak ayı tehdidinden kurtulduklarını anlattı.

'Ayılardan çok çektik'



Bu zamana kadar başta kendi yaylaları olmak üzere hem köylerinde hem de civar yaylalarda ayılardan çok çektiklerini ve çok zararını gördüklerini ifade eden Özcan, 'Ayılardan çok çekiyoruz. Ayılar her zaman kar kalkmaya başladığı zaman kapıları kırıyor, içerileri kırıyor, çok zarar veriyor bize. Her yıl oluyor ve hiçbir şekilde baş edemedim. En son çare kapıları vidalama sistemi ve çivi çakmakta buldum. Daha giremiyor artık' dedi.

'Ayı yerdeki çivili tahtaya basamıyor, çivili kapıya elleriyle vuramıyor'

Yaptığı düzeneğin ayıya nasıl engel olduğunu anlatan Özcan, 'Ayı yere koyduğum çivi çakılı kapının üzerine çıkamıyor. Çivi ve vida çakılı kapıya da vuramıyor. Çiviler eline geçiyor. Açamıyor bu sefer. Faydasını gördüm. Öncesinden gelip camları, pencereleri kırıp içeriye giriyordu. Hatta çatıları bile kırıp içeri girdi' diye konuştu.

'Bu sistemi yapan kurtarıyor'

Yaylada ilk kendisinin yaptığı uygulamanın ayıları engellemesinin ardından birçok vatandaşın benzer şekilde uygulama yapmaya başladığını belirten Özcan, 'Bu işi ben icat ettim. Çivili tahtayı yapmadığım zaman 1-2 tane kapımı kırdı. Vurup da kırıyor. Şimdi ben de böyle bir sistem uyguladım ve rahat ettim. Girmiyor daha. Kapıya 500 tane vida kullandım. 1,5 kilo çivi de eşikteki tahtaya kullandım. Ben yapıp randıman aldıktan sonra yayladaki diğer vatandaşlar da yapmaya başladı. Yapan kurtarıyor' ifadelerini kullandı.

Hasan Parlak

The Ayılar - Bugun Pazar Şarkı Sözleri

yürürüm boş sokakta
omzuma biri çarpar
kaçamazsın
her yerde bugun ayılar var
aman çıkma sokağa
sakın gitme bakkala
bekliyor onlar seni
parklarda meydanlarda
her yerde ayılar var
unutma bugun pazar
her yerde ayılar var
unutma bugun pazar
her biri deli yürek
sokakların dayıları
aman ayı deme
incinir bak duyguları
delikanlıdır o
bellidir kuralları
farklıysan onlardan
buldun başına belayı
her yerde ayılar var
unutma bugun pazar
her yerde ayılar var
unutma bugun pazar
Bu şarkı sözü 373 kere okundu.

Sanatçının Popüler Şarkıları

Yorumlar

Henüz yorum eklenmemiştir. Aşağıdaki form yardımı ile yorum ekleyebilirsiniz!

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası