kazdağları bungalov fiyatları / Bungalov Evleri - Kazdağları Bungalow Otel - İdaNatura - Kazdağları Butik Otel

Kazdağları Bungalov Fiyatları

kazdağları bungalov fiyatları

Bungalov Evleri

Bungalow Evleri Özellikler

Bungalow evler 20 m2 genişliğe sahiptir. Bungalov ev içerisinde 4m2 banyo ve duşa kabin, WC, hilton lavabo, ücretsiz banyo malzemeleri, saç kurutma makinesi, terlik bulunmaktadır. Temizlikleri ve genel bakımı her gün yapılmaktadır. En çok dikkat ettiğimiz konu ise, misafirlerimizin hijyenik bir ortamda, nezih bir tatil yapabilmelerini sağlamaktadır. Bu nedenle de, bungalov evler de konaklayan misafirlerimizin rahat etmeleri için elimizden gelen her şeyi itinayla yapmaktayız.

Bungalov Otel Köpek Kulübesi

Kazdağları Bungalov Otel Köpek Kulübesi

Ev dışında köpek kulübesi bulunmaktadır. Bu nedenle de, otelimizi minik dostlarımıza uygun olarak lanse etmekteyiz. Hera isimli sevimli köpeğimiz de bahçemizde bulunmaktadır. Özellikle de çocukların en iyi dostu olarak bilinmektedir. Ayrıca, otelimiz bahçesinde ücretsiz otopark da mevcuttur.

 

Kazdağları'nda Aktiviteler

Bungalov Otel Kazdağı Tur

Kazdağı Tur Olanağı

Kazdağı bölgesine gelmişken, bölgeyi görmeden ayrılmanızı asla istemeyiz. İşte bu nedenle de her gün çeşitli Kazdağı Tur organizasyonları düzenlemekteyiz. Tur dahilinde; Hasanboğuldu Göleti (Hasanboğuldu efsanesinin olduğu bölgeler), Sarıkız Tepesi (Sarıkız efsanesinin olduğu bölgeler), Kazdağları Milli Park alanları ve birçok doğal güzelliğin olduğu bölgeleri kapsayan muhteşem ve keyifli turlar düzenliyoruz. Daha detaylı bilgi edinmek için ise Kazdağı Tur sayfamızı ziyaret edebilir ve Kazdağı tur detaylarını öğrenebilirsiniz.

 

Kazdağları Doğa Yürüyüşleri

Kazdağları Doğa Yürüyüşü Fotoğrafı Bungalov Otel

Kazdağları Bisiklet Turları

İda Natura Kazdağları Bungalov Evler & Otel, Kızılkeçili Köyü&#;nde yer almaktadır. Hasanboğuldu ve Sütüven Şelalesi 3 km doğa yürüyüş mesafemizdedir. Öyle ki çoğu misafirimiz yürüyerek ya da ücretsiz olarak sağladığımız bisikletlerle gitmektedir. İsterseniz jeep safari turları da düzenlemekteyiz.

Kazdağları Bisiklet Turları Kazdağı Milli Parkı Giriş Ücreti

Bungalov Evleri Yatak Özelliklerimiz

Bungalov evlerimizde * çift kişilik konforlu yataklarımızdan bulunmaktadır. İda Natura Life Style Kazdağları Butik Otel olarak siz değerli misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayabilmek adına konforlu bir ortam hazırlamaktayız. Yatak odasında soyunma dolabı da mevcuttur.

* Çift Kişilik Yataklar

bungalov evleri yatak odası

Bungalov evler 2 adet ayrıca koltuğa daha sahiptir. Bu yataklar da 2 kişilik yatak olabilmektedir. Ayrıca, ücretsiz olarak çocuk park yatağı da talep edebilirsiniz. Değerli minik dostlarımıza özel yatak kapasitemiz de mevcuttur.

 

Bungalov Ev Kapasitesi

Lüks Bungalov Evler, 2 ila 3 arasında misafirimizin konaklama yapabilmesi için dizayn edilmiş olup tüm gerekli özelliklere sahiptir. Kazdağları Konaklama konusunda lider otellerden olan işletmemizde, ailelerin huzurlu bir tatil yapabilmesini sağlamaktayız.

Konforlu ve Özel Konaklama

bungalov ev yatak odası

Bungalov evler, yemyeşil bahçemizde müstakil olarak inşa edilmiş olup izole edilmiş durumdadır. Sessiz ve huzurlu tatil yapmak isteyen aileler ve çiftler için gerekli her özellik itinayla düşünülmüştür.

Kazdağları Bungalov Evleri Kahvaltı ve Restoran

Bungalov ev misafirlerimize ücretsiz olarak sabah kahvaltısı ikramı olmaktadır. Ayrıca, tam donanımlı otel konuklarımıza hizmet veren restoranımız da bulunmaktadır.

Özel Alanlarda Kahvaltı Alternatifi

Bungalov Otel Kahvaltı

İsterseniz otelimizin restoranında, isterseniz de Kazdağları eteklerinde yer alan anlaşmalı olduğumuz restoranlarda öğle ve akşam yemeklerinizi yiyebilirsiniz. Kazdağları Butik Otel olarak geniş kahvaltı menümüzün bir hayli beğenildiğini de belirtmek isteriz.

Kazdağları Tuz Odası

Kazdağları’na doğal ve sağlıklı bir tatil yapmak için mi geliyorsunuz? Tuz odası imkanımızla sizlerin daha sağlıklı bir tatil yapabilmenizi sağlıyoruz. Özel seanslarla tuz odası olanaklarımızdan faydalanabilirsiniz. Detaylar için tuz odası sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Kazdağları Tuz Odası

Kazdağları Bungalov Evleri Sizleri Bekliyor

Sizler de İda Natura Life Style Kazdağları Butik Otel ayrıcalığıyla muhteşem bir tatil deneyimi yaşamak ister misiniz? Aklınıza gelen sorular için lütfen bizler ile iletişime geçmekten çekinmeyin. İletişim sayfamızdaki formdan, mail adresimizden ya da telefon numaralarımızdan bizlerle her an iletişime geçebilirsiniz. Bungalov Evleri keyfini yaşamak için rezervasyon yapmak isterseniz de kazdağları otel rezervasyon sayfamızı kullanabilirsiniz.

KAZDAĞLARI BUNGALOV OTEL FİYATLARI

Kazdağları&#;nda bungalov denilince aklımıza efsaneler, mitoloji, oksijen, doğa ile birlikte aklımıza güzel bir tatil gelmektedir. Peki bungalov ev nedir dersek, aklınıza ne gelir? Bizim evlerimiz ahşaptan yapılmış olup içerisine girdiğinizde buram buram doğa ve ahşap kokusunu sizlere hissettirmektedir. Böylelikle bahçemizin ve Kazdağları&#;nın yeşil doğasını evlerimizin içerisinde de hissedebilmektesiniz.

Mutluluğu ve Huzuru Burada Bulacaksınız!

Ahşap özgürlüktür, nefestir ve de sağlıktır. Hele ki doğada bulunduğu zaman ise size huzur vermektedir. Tatil + Ahşap Bungalov Evler = Mutluluk ve Huzur!

Otel Özelliklerine Göre Otel Fiyatlarına Dikkat Etmek Gerekir

Kazdağları bungalov otel fiyatları; yapım şekilleri, kullanılan malzemeler, konumu, büyüklüğü dikkate alındığında çok farklı değişkenlik gösterir. Şehir içerisinde prefabrikten yapılan bungalovlar, konteynırden yapılan veya derme çatma yalıtımsız yapılan bungalovların fiyatları farklıdır. Günümüz şartlarında temel gıdaların, sebzelerin, deterjanların fiyatları aşikardır. Bu nedenle Kaz Dağları Bungalow ev fiyatları diğerlerine göre farklılık göstermektedir.

Kampanyalı Bungalov Otel Fiyatları

Ancak, yaz dönemine kadar otelimizin kampanyalı otel fiyatları dikkatinizi çekebilir. Sadece teras restoranımızda ücretsiz olarak yararlanacağınızın kahvaltı bile sizleri büyüleyecektir. Çünkü bir tarafınızda Kazdağları diğer tarafınızda ise Ege Denizi&#;nin muhteşemliği olacak&#;

Kızılkeçili Köyü Bungalov Otel

Otelin Konumu Otel Fiyatında Önem Gösterir

Misafirlerimiz Kazdağları&#;nda bungalov otel ararken öncelikle isteklerine ve planlarına bağlı olarak otelin bulunduğu konumu iyi incelemeleri gerekmektedir. Kaz Dağları; Biga Yarım Adası&#;ndan başlar, Bergama hattına kadar uzanır. Fakat Kazdağı Milli Parkı Altınoluk Damlatepe&#;den Zeytinli Ayı Deresi&#;ne dek uzanır. Başta Sarıkız Tepe, Baba Dağ ve Karataş Tepe olarak sıralanır. Başlangıç, orta noktasında Kızılkeçili Köyü&#;nde yer alır. Öyle ki Kızılkeçili Köyü denildiğinde akla ilk gelenlerden bir tanesi de İda Natura Butik Otel&#;dir. Buraya geldiğinizde, bunu çok daha iyi fark edeceğinize eminiz.

Zeytinli ve Güre Köyü 2 Km mesafede ve aynı şekilde bisiklet güzergahıdır. Köy gezisi, doğal bir yaşam ve doğada bungalov evlerde konaklama için ideal bir duraktır, İda Natura Bungalov Otel&#;

Bungalov otelde at gezisi

İda Natura Bungalov Evler, beş dönümlük bir bahçede yer almaktadır. Evcil hayvanlar, ekolojik bahçe, tavuklar, hipo terapi atı ve natural şelale ile huzurlu bir tatil vaat etmektedir.

Yaz Otel Fiyatları & Kış Otel Fiyatları

Kış aylarında otel fiyatları yaza göre daha düşük olmaktadır. Özellikle de kış aylarında dahi hafta sonları otelimiz tam dolulukla çalışmakta ve çoğu zaman misafirlerimize yerimiz kalmadı demekteyiz. Çünkü hem otelimizde kalan misafirlerimiz dostlarına bizi yoğun bir şekilde tavsiye etmekte hem de bölgemizin en yüksek puanlı oteliyiz. Bu nedenle de önceden rezervasyon yaptırmanızı tavsiye ederiz. İsterseniz bizi hemen arayarak indirimlerimizden ve de kampanyalarımızdan faydalanabilirsiniz.

Ayrıca çocuklu misafirlerimize de güzel bir haberimiz var. Minik misafirlerimiz ücretsiz ya da indirimli olarak konaklayabilirler. Bunun için de bizleri arayarak detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Hesaplı ve Konforlu Bir Tatil?

Sonuç olarak Kazdağları bungalov evlerde konaklamak isteyen misafirlerimiz, bungalov evlerin yapısını, bulunduğu konumunu, otelin durumunu, Kazdağı Milli parkına olan yakınlığını göz önünde bulundurmalıdır. Bungalov otel fiyatları bu kıstaslar eşliğinde belirlenebilir. Örneğin, ucuz ve konforsuz bir tatil mi planlıyorsunuz? Yoksa hesaplı ve konforlu bir tatil mi? Eğer, kaliteli bir tatil planlıyorsanız, bize ulaşmanızı kesinlikle tavsiye ederiz.

Sosyal Medyada Paylaşmak İster Misiniz?

Kazdağları İda Natura Bungalov Otel

Kazdağların’ da doğanın içinde temiz hava, doğa ile huzurlu bir tatil deneyimi yaşamak istiyorsanız Kazdağları İda Natura Bungalov Otel tam da size göre! Ağaçların arasında konaklama imkanı ile yoğun tempoda geçen hayatınıza bir ara vermek için İda Naturra Bungalov Otel doğru adres. Balıkesir’in en güzel tatil merkezlerinden biri olan Edremit’in Akçay beldesinde faaliyet gösteren İda Natura Bungalov Evleri, İda Dağı’nın eteklerinde kurulu Kızılçili Köyü’nde misafirlerini ağırlıyor. Tesis, yemyeşil bir bahçe ile dağ ve doğa manzaralı bir terasa ev sahipliği yapıyor. İda Natura Kazdağları genel tesis özellikleri olarak misafirlerine günlük denetim ve kontrol, tesis genelinde ücretsiz WiFi, sigara içme alanı, mağazalar, ücretsiz otopark, kafe, bagaj koruması, güvenlik sistemi, faks& fotokopi, yangın alarmı ve söndürme sistemi, ısıtma sistemi hizmetlerini sunuyor. İhtiyacınız olduğu zaman İngilizce, Fransızca İtalyanca, Moldovaca, Ruşça ve Türkçe dillerine hakim güler yüzlü resepsiyon personeline ulaşabilirsiniz. Kazdağları İda Natura Bungalov hizmetleri kapsamında çamaşır servisi, ücretli havaalanı servisi, kat hizmetleri, tur danışma hizmeti, ücretli alan servisi gibi imkanlardan da faydalanabilirsiniz. Personel, oda servisi ve döviz bozdurma hizmetleri sağlamaktadır. Kazdağları İda Natura Bungalov Otel’in tüm konaklama birimleri eşsiz bir tarzda dizayn edilmiştir. Odaların her birinde; klima, mini bar ve uydu TV standart olarak sunulmaktadır. Odalarda yer alan özel banyolar; duş, saç kurutma makinesi, terlik, ses yalıtımı ve ücretsiz banyo malzemeleri ile donatılmıştır. Kazdağları İda Natura Bungalov Otel’de güne geleneksel bir kahvaltı ile başlayabilirsiniz. Öğle ve akşam yemeklerinizi ise tesisin alakart restoranında yiyebilirsiniz. Tesis bünyesindeki barda, gün boyu çeşitli içecekler servis edilmektedir. İsteğinize göre vitamin bar ve diyet menüleri tercih ederek tatilde de formunuzu korumaya devam edebilirsiniz. Kazdağları İda Natura Bungalov’un doğa ile iç içe konumu sayesinde doğa yürüyüşlerine katılabilir, bisiklet sürebilirsiniz. Bol bol dinlenmenin yanında kültür turlarına ve akşam yemeği eğlencelerine dahil olarak keyifli vakit geçirebilirsiniz. Siz keyifli vakit geçirirken çocuklarınızda çocuklara özel hazırlanan oyun parkında yaşıtlarıyla oyunlar oynayarak eğlenceli vakit geçirebilir. İda Natura Kazdağları’nın düğün süiti ve toplantı/resmi yemek olanaklarından faydalanarak rüya gibi bir düğün düzenleyebilir, iş yemeklerini keyifli hale getirebilirsiniz. Kazdağları İda Natura Bungalov Otel, Edremit Körfez Koca Seyit Havalimanı’na 17 km mesafededir. Talep doğrultusunda ve ücretli olarak havalimanı transfer servisi ayarlanabilmektedir. İda Natura Kazdağları Otel yorumlarında daha önce konaklayan misafirlerin keyifli yorumlarını okuyarak gönül rahatlığıyla yerinizi ayırtabilirsiniz.

Otel Bilgileri

Türkiye konumuna mı gidiyorsunuz? Rezervasyon yapmadan önce tüm güncel koşulları okuyun.

Önemli özellikler:

Olanaklar

Evcil hayvanlar kabul edilir

Antik Vadi Kazdağları Bungalow Evleri tesisindeki uygun odalar

Fotoğrafları ve bilgileri gör

  • Odanın boyutu: 60 m²/ ft
  • Balkon/teras

Fiyatlar için tarihleri giriniz

Fotoğrafları ve bilgileri gör

  • Odanın boyutu: 15 m²/ ft
  • Balkon/teras

Fiyatlar için tarihleri giriniz

Fotoğrafları ve bilgileri gör

  • Odanın boyutu: 40 m²/ ft
  • Balkon/teras

Fiyatlar için tarihleri giriniz

Fotoğrafları ve bilgileri gör

  • Odanın boyutu: 20 m²/ ft
  • Balkon/teras

Fiyatlar için tarihleri giriniz

Fotoğrafları ve bilgileri gör

  • Odanın boyutu: 10 m²/ ft
  • Balkon/teras

Fiyatlar için tarihleri giriniz

Fotoğrafları ve bilgileri gör

  • Odanın boyutu: 15 m²/ ft

Fiyatlar için tarihleri giriniz

Sıkça Sorulan Sorular

Antik Vadi Kazdağları Bungalow Evleri tesisinde giriş ve çıkış saatleri nedir?

Giriş saati ve çıkış saati olarak belirtilmiştir. Rezervasyon sırasında erken giriş veya geç çıkış talebinizi iletebilirsiniz; bu taleplerin karşılanması müsaitlik durumuna bağlıdır. Belirtilen saatlerden önce veya sonra giriş veya çıkış yapan konuklardan ek ücret alınabilir.

Antik Vadi Kazdağları Bungalow Evleri tesisine nasıl ulaşırım?

Kendi arabasıyla gelen konuklar Antik Vadi Kazdağları Bungalow Evleri tarafından sunulan otel yakınındaki otoparktan faydalanabilir.

HARİTADA GÖRÜN

Semti keşfedin

Antik Vadi Kazdağları Bungalow Evleri hakkında daha fazla bilgi

Antik Vadi Kazdağları Bungalow Evleri hakkında daha fazla bilgi

Antik Vadi Kazdağları Bungalow Evleri

Şehir merkezine sadece birkaç dakika uzaklıktaki Antik Vadi Kazdağları Bungalow Evleri otelinde konaklarken Edremit şehrini keşfetmeniz çok kolay olacak.
Sunduğu harika hizmetler ve üstün olanaklar ile Antik Vadi Kazdağları Bungalow Evleri konaklamanız unutulmaz olacak. Ücretsiz internet erişimi sayesinde konaklamanız boyunca bağlantısınız kesilmesin. Tembellik yapmak mı istiyorsunuz? Odalarda mevcut oda servisi gibi olanaklar sayesinde odanızda zamanınızı en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.
Sıcak dekoru ve temel olanaklarıyla tüm odalar konuklara maksimum konfor sunmak için tasarlanmıştır. Antik Vadi Kazdağları Bungalow Evleri otelinin özel tasarlanmış odalarında balkon veya teras seçeneği vardır. Otel konukları için ayrıca bazı odalarda buzdolabı ve minibar sunulmaktadır. Bazı odaların banyolarında konforunuz için saç kurutma makinesi sunulmaktadır.


Yemekler ve yapılacaklar

Yemek yemek için dışarı çıkmak istemiyorsanız, otel tarafından sunulan lezzetli yemekleri deneyebilirsiniz. Otel dışına çıkmadan bar sayesinde tatil arkadaşlarınızla unutulmaz bir gece geçirin. Yemeklerinizi kendiniz hazırlamayı mı tercih ediyorsunuz? O halde barbekü olanakları tam size göre.

Daha az göster

İnternet erişimi
    Yapılabilecekler, rahatlamanın yolları
    Temizlik ve güvenlik
    • her gün dezenfeksiyon işlemi

    Yeme-içme ve atıştırmalıklar
      Hizmet ve tesis
        Giriş
        • Evcil hayvanlar kabul edilir

        Tüm odalarda sunulan olanaklar
        • Kablosuz internet erişimi

        Konum

        Kızılkeçili, Fazılbey Cad. No, Kızılkeçili, Edremit, Türkiye,

        Çocuklar ve ek yataklar

        Tüm çocuklar kabul edilir.

        0 - 1 yaş arası çocuklar dahil

        Ekstra yatak gerekiyor

        Ek yataklar için doğrudan tesise istekte bulunulmalıdır. Ek ücret ödenmesi gerekebilir

        2 yaş ve üzeri konuklar yetişkin kabul edilir

        Ek yataklar için doğrudan tesise istekte bulunulmalıdır. Ek ücret ödenmesi gerekebilir

        Diğer bilgiler
        • 5'ten fazla oda ayırtıldığında farklı kurallar ve ek koşullar geçerli olabilir.

        Ek yataklar seçtiğiniz odaya göre verilir. Daha fazla bilgi için lütfen tesisle iletişime geçiniz.

        Giriş/Çıkış

          Kazdağları İda Natura Bungalov Otel

          Güncel DeğilBalıkesir

          Kazdağları İda Natura Bungalov Otel

          Kazdağları İda Natura Bungalov Otel : Balıkesir'de bulunan bir bunglalov otelidir. Bu tesis hakında bilgi almak için yan tarafta bulunan iletişim numarasını kullanarak detaylı bilgi alabilirsiniz. Kazdağları İda Natura Bungalov Otel fiyatları için fiyat listesi sekmesine bakabilirsiniz. Bu ilan YerelBot tarafından otomatik olarak eklenmiştir. funduszeue.info editörleri en kısa sürede açıklamayı güncelleyecektir. 

          Genel Kurallar

          Rezervasyon sonrasında ilan veren tarafından imzalanmış "Kiralama Sözleşmesi" size mail olarak gönderilmesini talep edin. Rezervasyon İptal durumlarında haklarınızı korumak için lütfen sözleşmeyi dikkatlice okuyunuz.

          Belli bir oranda depozito/peşinat isteyen ilan verenlere ödeme yaparken her zaman Kiralama Sözleşmesinde bulunan şirkete ait banka bilgilerine ödeme yapınız.

          Her zaman funduszeue.info sitesinde bulunan ilan sahibine ait telefon/whatsapp numarasıyla iletişim kurun. Kurumsal olarak verilen ilanlarda her zaman TÜRSAB Üyeliği olan Acentaların ilanlarına onay veriyoruz. Bireysel olarak ve ilan verenlerden ise kimlik/tapu gibi bilgilerler ile ilan verinin profilini doğruluyoruz.

          funduszeue.info, doğabilecek sıkıntıları önlemek ve Misafir veya ilan sahibinin memnuniyetini korumak adına dilediği zamanda ilanları yayınlanmasını durdurabilir. funduszeue.info hiç bir şekilde kiracı veya kiraya verenden komisyon talep etmez.

          Etiketler :

          Kazdağları İda Natura Bungalov Otel

          ,

          Balıkesir Kazdağları İda Natura Bungalov Otel

          ,

          Bungalov Evler

          ,

          Balıkesir Bungalov

          Fiyat Listesi Güncel Değil. Lütfen tesise fiyat sorun.

          Fiyat DönemiKişi SayısıÇocuklarFiyat
          Standart Fiyat2 Yetişkin0 Çocuk
          avatar

          Kaz dağlarından bungalov tatil arayanlar İda en iyi seçenek olacaktır. Zeytin ağaçları arasında doğayla iççe bungalovlarda harika zaman geçirebilirsiniz. İşletme müdürü Uğur bey güler yüzlü ve dinamik, her sorunu anında çözüyor. Teşekkürler İda 🙏 10 yıl sonra birlikte olmak üzere..

          avatar

          Çalışanları güler yüzlü, konuşkan. Ancak kişisel eksiği var. Yemek yemek için terasa çıktığınız yerde kimseyi bulamıyorsunuz. Meşrubat ve yiyecek çeşitleri az. Kahvaltıyı açık büfe veya serpme gibi düşünmeyin çeşit az. Köyün içine yürüme mesafesinde yürüyüş yapmak yediler için Çevre güzel. Şelaleye, avm&#;ye ulaşımı araç ile yakın mesafede. Otoparkımız var dedikleri yer bahçenin içi. Arabalar üzerine göre park ediliyor. Çıkmak için arkadaki araç sahibini bulmamız gerekti. Odalar temiz ama, tuvalet/banyo gider kokularıdu. Ayrıca banyoda ayrı bir ısıtıcı yok. Otele ilk giriş yaptığımızda tekrar geliriz hatta çocuklarla da gelinir çok güzel bir yermiş gibi düşünmüştüm, ama gece olunca fikrim değişti. Gece saat 3 e kadar bahçede kahkahalar, bağıra çağıra konuşmalar bitmek bilmedi. Uyuyamadık. En kötü de işletme sahibi bunun bilinciydi ama kimseyi uyarmadılar. Bungalovların kapısı açık kaldığında kediler hemen içeriye giren ne yazık ki. Köpeklerde hızla üzerinize koşuyor. Korkan kişiler olabilir.

          avatar

          Kaz dağlarının eteğinde, doğanın ortasında kurulmuştur. Her oda için Olympus Gods konseptine sahip olmak. Temiz hava, oldukça ortam. Hasanboğuldu şelalesi ve diğer kaz dağı aktivitelerine yakın. Odalar iyi ve temiz.

          avatar

          Güney Karolina&#;dan gelen annem ve babamla teyzemi ve amcamı ziyaret ederken burada Kazdağı Milli Parkı&#;nın (Kazdağları Milli Parkı) hemen çıkışındaki Kılıçecili kasabasındaki İda Natura Otel&#;de kalıyorum. Ailem geçen yıl burada kaldı ve burada kalmaktan keyif aldı. Personeli sıcak ve misafirperver, odaları temiz ve düzenli buldum. 12 oda, 12 Yunan mitolojik tanrısına dayandığı için benzersiz bir şekilde dekore edilmiştir. Hera isimli odada kaldım ve ailem tek isim Athena idi. Geçen bir buçuk haftadır ailem ve ben Türkiye&#;nin farklı şehirlerinde birkaç otelde kalıyoruz ve duyduğuma göre babam sabahları daha dinlenmiş görünüyor. Neden olduğundan emin değilim, belki havadan ya da belki otel otel yerine bir ev hissi veriyor. Dağda bir gezintiye çıkarsanız, tarihi yerleri gezin ve Paşa&#;yı benim için sevin.

          avatar

          Ev sahipleri harika insanlar. Odalar geniş ve çok temiz. Yataklar yeni ve çok rahat. Havası, manzarası, konumu ile ilgili her şey mükemmel. Yürüme ve bisiklet mesafesinde dışarıda yürüyüş, trekking yolları, harika bir şelale ve yemek yenecek yerler var. Otel kahvaltısı da harika. Bu şimdiye kadar bulunduğum en iyi küçük otellerden biri. Her şey çok güzeldi ne güzel bir yer

          Konum

          Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için çerez politikamızı ve kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz.
          Kabul Ediyorum.

          nest...

          çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası