bausch lomb göz kremi kullananlar / bausch&lomb lipotears kullananlar ve hakkında yorumları

Bausch Lomb Göz Kremi Kullananlar

bausch lomb göz kremi kullananlar

bausch&lomb lipotears

1. Bausch & lomb markasinin kuru gozleri nemlendirme amacli urettigi jel.

10 seneden fazla bir suredir lens kullaniyorum ve son 2 senedir gozlerim en ufak seyden etkilenir oldu. 7 senedir de bilgisayar basinda surekli ekrana bakarak calisiyorum. Ben asiri derecede kuruluk cekmesem de doktor bunu yazdi.

Oncelikle jel oldugu icin kendiniz uygulayacaksaniz ayna olmadan yapmak zor. Ne kadar urun ciktigini gormeniz acisinsan ozellikle. Ben alt kirpik diplerimin oldugu yerde kalem cektigimiz waterline kismina mercimek tanesi kadar uyguluyorum. Basta goruntu bulaniklasiyor ama Bir sure sonra o jel sivilasiyor ve eriyor. Sanki menteseleri yaglanmis kapi gibi oluyor gozlerim. Inanilmaz rahatlatici bir etkisi var. Bence jel olmasi sebebiyle gozyasi damlalarindan daha etkili. Ben bir de buzdolabinda sakliyorum serin serin inanilmaz iyi geliyor. Goz kurulugundan sikayet edenlere denemelerini onerecegim bir urun.

LIPOTEARS BAUSCH&LOMB %0.2 oftalmik jel.10 gr Nasıl Kullanılır

3.LIPOTEARS BAUSCH&LOMB nasıl kullanılır ?

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar

Belirti şiddetine göre, etkilenen göz(ler)e günde 3 ila 5 kez l’er damla uygulanır.

Damlatmaları, gün içindeki ihtiyacınızı karşılayacak şekilde yayınız.

Uygulama yolu ve metodu

Göze damlatılarak uygulanır.

Kullanıma ait bilgiler:

- Uygulamadan önce ellerinizi dikkatlice yıkayınız.


  • Başınızı yukarı doğru kaldırınız ve işaret parmağınız ile alt göz kapağınızı hafifçe aşağı doğru çekiniz.
  • Diğer eliniz ile tüpü gözünüzün üzerinde dikey olarak tutunuz, herhangi bir yüzeye temas ettirmeyiniz ve alt göz kapağının iç tarafına konjunktiva kesesine bir damla damlatınız.
  • Gözlerinizi açık tutmaya çalışın ve etrafa bakın, böylelikle jel iyice yayılacaktır.
  • Kullandıktan sonra tüpü kapatınız.
  • Yatma saatinden yaklaşık olarak 30 dakika önce uygulanır (göz kapaklarının birbirine yapışmasını önlemek için).

    İlacı kullanmadan önce daima kullanım bilgilerini okuyunuz.

    Doktorunuz ayrı bir tavsiyede bulunmadıkça, bu talimatları takip ediniz.

    Değişik yaş grupları

    Çocuklarda kullanımı

    : Özel kullanımı ve yaş sınırı bulunmamaktadır.

    Yaşlılarda kullanımı

    : Özel kullanımı bulunmamaktadır.

    Özel kullanım durumları

    Böbrek/Karaciğer yetmezliği: Özel kullanımı bulunmamaktadır.

    Eğer LİPOTEARS’in etkisinin çok güçlü veya zayıf olduğuna dair bir izleniminiz var ise doktorunuz veya eczacınız ile konuşunuz.

    Kullanmanız gerekenden daha fazla LIPOTEARS BAUSCH&LOMB kullanırsanız

    LİPOTEARS’den kullanmanız gerekenden fazlasını kullanmışsanız bir doktor veya eczacı ile konuşunuz.

    LIPOTEARS BAUSCH&LOMB'i kullanmayı unuttuysanız

    Unutulan dozları dengelemek için çift doz uygulamayınız.

    LİPOTEARS ile tedavi sonlandınldığında oluşabilecek etkiler Herhangi bir etki beklenmemektedir.

    Parkinson HastalığıParkinson  Hastalığı  Hastalık ilk kez 1817 de İngiliz doktor James Parkinson tarafından tanımlanmış ve Dr. Parkinson hastalığı “sallayıcı felç” olarak kaleme almış.
    Kolon, Rektum yada Bağırsak KanseriKolon, Rektum yada Bağırsak Kanseri  Bağırsak kanseri kolon veya rektumda (arka geçit) herhangi bir bölgede ortaya çıkabilir.Kolorektal kanser erken safhalarda teşhis edilmesi halinde daha kolay ve daha başarılı bir şekilde tedavi edilir.

    Bausch Lomb Renu ve Bioture Lens Solüsyonu Çeşitleri

    Bausch Lomb

    1853'ten bu yana gözbakımında vizyoner inovasyonun zirvesinde yer alan markalardan Bausch Lomb, farklı ürünleriyle buradaki yerini alıyor. Kişilerin daha iyi görmelerine yardımcı olan kontakt lenslerin kurumasını önleyen Bausch Lomb lens solüsyonlarına birkaç tıkla zahmetsizce ulaşabilirsiniz. Kendisini dünya genelindeki hastaların ve müşterilerin sağlıklarını ve refahlarını iyileştirmeye adamış bu markanın ürünleri gerekli testlerden başarıyla geçerek satışa sunuluyor. Siz de Bausch Lomb lens solüsyonlarını ihtiyaçlarınız doğrultusunda rahatlıkla satın alarak lenslerinizi uzun vadede sağlıkla kullanabilirsiniz. Bausch Lomb lenssolüsyonları farklı çeşitleri ve uygun fiyatlarıyla bu sayfada sizi bekliyor.

    Bausch Lomb Lens Solüsyonları Narecza'da

    Sağlık ürünleri kategorisinde yer alan ürünleriyle Bausch+Lomb, kaliteli lens solüsyonları sayesinde kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Bausch and Lomb lens suları içinde farklı seriler yer alıyor. Örneğin, Bausch Lomb Multiplus lens solüsyonları Renu serisi içinde bulunan popüler ürünlerden. Yumuşak kontakt lenslerin temiz ve konforlu kalmasını sağlayan bu ürünler, günlük kullanıma uygun biçimde üretiliyor. Lenslerinizi temizleyin dezenfekte eden Renu Multiplus lens solüsyonları, onları aynı zamanda protein birikintilerinden de arındırmak için ideal. Bu suları her gün kullandığınızda ayrıca bir enzimatik temizleyiciye duyulan ihtiyacı ortadan kaldırmanız mümkün. Lenslerin her bir yüzeyine ambalajda belirtilen miktar ve şekilde uygulandıktan sonra lensi nazikçe ovarak temizleyebilirsiniz. Narecza'daki avantajlı fiyatlarla satın alabileceğiniz bu solüsyonları gittiğiniz her yere yanınızda götürün, lenslerinizi ideal biçimde saklamanın rahatlığını yaşayın! Buna ek olarak, Bausch Lomb Biotrue serisi de burada. Biotrue lens solüsyonları ile de gözlerinizin kontakt lenslerle rahat etmesini sağlayabilirsiniz. Doğru lens bakımı için siz de Bausch Lomb kalitesine Narecza avantajlarıyla hemen şimdi sahip olun!

    Bausch Lomb Biotrue Serisi ile Tanışın!

    Lens solüsyonu dendiğinde akla gelen ilk markalar arasında yer alan Bausch Lomb, Biotrue serisi ile karşınızda. Bausch Lomb Biotrue serisi içinde yer alan solüsyonlar farklı gramajlarda satışa sunuluyor. 120 ml'den 300 ml'ye kadar olan ambalajlardan dilediğiniz için hemen şimdi sipariş oluşturabilirsiniz. Bu çok amaçlı kontakt lens solüsyonları, silikon hidrojeller dahil tüm yumuşak kontakt lenslerinizin dezenfeksiyonu ve bakımı için kullanılabilir. Sağlıklı gözyaşıyla aynı pH değerine sahip olan bu ürünler, gözyaşında bulunan bir kayganlaştırıcı içeriyor. Mikropların %99,9'unu yok etmeye de yardımcı olan Bausch Lomb Biotrue lens suyu çeşitlerini kullanırken birkaç adıma dikkat etmenizde fayda var. Bu ürünleri kullanmadan önce ellerinizin temizliğini ideal biçimde yapmalısınız. En az üç damla Biotrue lens solüsyonunu lensin her iki tarafına da damlatarak iki yüzeyi 20 dakika boyunca ovalayın. Temizleme işlemi bittiğinde kontakt lenslerinizi kabına yerleştirip kabı Biotrue lens suyu ile doldurun. Lenslerin en az 4 saat solüsyonun içinde kalmasını sağlayın ve daima taze solüsyon kullanmayı unutmayın. Ayrıca lenslerinizi Biotrue lens solüsyonu kullanarak düzenli biçimde ve her kullanım sonrası dezenfekte etmeyi hatırlamanız ve doktorunuza belli sıklıkta görünmeniz son derece önemli. Kısacası, farklı özelliklere ve gramajlara sahip Bausch Lomb Biotrue lens solüsyonlarını bu sayfada bulabilirsiniz.

    Bausch Lomb Renu

    Bausch Lomb Renu lens solüsyonları da tıpkı Biotrue serisi ürünleri gibi yumuşak kontakt lenslerinizin temizliğinde, durulanmasında, dezenfekte edilmesinde kullanılıyor. İçerdiği hydranate ile protein birikimlerini de gidermeye yardımcı olan bu solüsyonlar, tüm lenslerde kullanılabiliyor. Bausch Lomb Renu lens solüsyonu çeşitlerini günlük olarak kullanmak mümkün. Her kullanım sonrası lenslerinizi bu lens suları ile dezenfekte edip durulayarak ideal biçimde koruyabilir ve sağlıkla kullanabilirsiniz. Bausch Lomb lens solüsyonları burada. Acele edin, Bausch Lomb kalitesine Narecza farkıyla sahip olun!

    Bausch & Lomb Recugel 10 gr Göz Jeli Ağustos 2024

    KARGO BEDAVA

    Kurumsal Fatura

    • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
    • Bu ürün Gordion Optik / Sağlık tarafından gönderilecektir.
    • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
    • Bausch Lomb RecuGel 10 gr Göz Jeli Ağustos 2024
    • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
    • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
    • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

    ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

    Ürün Değerlendirmeleri

    Henüz Yorum Yazılmamış.

    Ürün Bilgileri

    Bausch & Lomb Recugel 10 gr Göz Jeli Ağustos 2024

    • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
    • Bausch Lomb RecuGel 10 gr Göz Jeli Ağustos 2024
    • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
    • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
    • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

    nest...

    oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır