instagram yeni hesap açmak istiyorum / Instagram Hesap Açma: Yeni Hesap Oluşturma - - Tamindir

Instagram Yeni Hesap Açmak Istiyorum

instagram yeni hesap açmak istiyorum

Instagram Hesabı Nasıl Açılır? Instagram Hesap Açma Ve Kaydolma Linki: Adım Adım Instagram'da Yeni Hesap Oluşturma ve Açma

Günümüzün en popüler sosyal medya uygulaması olan Instagram'a, hem iOS ve Android tabanlı cep telefonlarından uygulama aracılığıyla hem de bilgisayar ve telefonların tarayıcılarından giriş yapmak mümkün. Fakat Instagram'ın kullanıcılarına, tarayıcı ve uygulama aracılığıyla sunduğu özellikler aynı değil. Örneğin Instagram'a bilgisayar veya telefonlarının tarayıcılarından giriş yapan kullanıcılar, uygulamada yer alan DM özelliğini kullanamıyor. Bu sebeple Instagram'a giriş yöntemlerinin her biri merak ediliyor. Peki Instagram'a nasıl giriş yapılır? Yeni bir Instagram hesabı açmak için ne yapmak gerekiyor?

INSTAGRAM HESABI NASIL AÇILIR?

Instagram'da hesap açabilmek için halihazırda iki farklı yöntem mevcut:

  1. Android işletim sistemli telefonlarda Play Store, iOS işletim sistemli Apple telefonlarda ise App Store marketlerinden Instagram uygulamasını indirilebilir, bu uygulamalar üzerinden hesap oluşturabilirsiniz.
  2. Bir diğer yöntemde ise bilgisayarınızın internet bağlantısı aracılığıyla Instagram'ın web sitesine giriş yapabilir ve tarayıcı üzerinden Instagram hesabı oluşturabilirsiniz.

İnstagram hesabınızı silmek için İnstagram hesap silme linkine tıklayınız

Cep telefonu ya da tablet üzerinden Instagram hesabı açma

Akıllı cihazınızdan Instagram hesabı açmak için öncelikle Instagram uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Eğer akıllı cihazınız Android işletim sistemi ile çalışıyor ise Play Store, iOS işletim sistemi ile çalışıyor ise App Store marketleri aracılığıyla Instagram uygulamasını indirebilirsiniz.

Instagram uygulamasını indirdikten sonra Instagram hesabı açmak için takip etmeniz gereken adımlar şu şekilde:

  1. Telefonunuza indirdiğiniz Instagram uygulamasının ikonuna dokunarak uygulamayı açın.
  2. Karşınıza çıkan ekranda yer alan "Hesabın yokmu?" butonuna dokunun.
  3. Ardından gelen ekranda ise "E-posta adresi veya telefon numarasıyla kaydol" butonuna dokunmanız gerekiyor.
  4. Bir sonraki aşamada Instagram'da yeni hesap açma işlemlerinin gerçekleştirildiği ekran karşınıza gelecek. Bu ekrandaki 1. satıra halihazırda kullandığınız cep telefonunuzu ya da e-posta adresinizi girin. 2. satıra ise isim ve soyisim bilgisi girin. 3. satırda Instagram hesabınızda kullanacağınız kullanıcı adınızı yazın. 4. satırda ise şifrenizi belirleyip "Kaydol" butonuna dokunun.

Bilgisayarda Instagram hesabı açma

Bilgisayardan Instagram hesabı açmak için öncelikle aşağıdaki bağlantıya tıklayın, ardından yazının devamında paylaştığımız adımları takip edin.

Instagram hesabı açmak için tıklayınız.

Bilgisayardan Instagram hesabı açma adımları şu şekilde:

  1. Yukarıdaki Instagram hesap açma linki bağlantısına tıkladığınız takdirde karşınıza Instagram'a giriş ve kayıt işlemlerinin yapıldığı sayfa gelecek. Yeni bir Instagram hesabı açmak için bu sayfada yer alan kaydol butonuna tıklayın.
  2. Instagram'a kayıt olmak için en üstte yer alan satıra cep telefonunuzu ya da e-posta adresinizi yazın.
  3. İkinci satıra ise isim ve soyisim bilgisi girin.
  4. Üçüncü adımda ise Instagram hesabınızda kullanacağınız kullanıcı adınızı belirlemeniz gerekiyor. Bu aşamada belirleyeceğiniz kullanıcı adının, daha önce Instagram'da kullanılmamış olması gerekiyor.
  5. Son adımda ise Instagram hesabınızın şifresini belirleyip kaydol butonuna tıklayın.

INSTAGRAM HESABIMI DONDURMAK İSTİYORUM, NE YAPMALIYIM?

Eğer halihazırda bir Instagram hesabınız var ve bu hesabı geçici olarak dondurmak istiyorsanız, bu işlemi hesap işlemleri sayfası üzerinden kolay bir şekilde askıya alabilirsiniz. Hesabınızı geçici olarak dondurduktan sonra tekrar aktif hale getirmek istemeniz durumunda ise kullanıcı adınız ve şifrenizle birlikte Instagram'a giriş yapmanız yeterli. Dolayısıyla "Kapatılan veya dondurulan Instagram hesabı nasıl açılır?" sorusu için bahsedilecek farklı bir yöntem yok. Yalnızca Instagram'a giriş yapmak yeterli.

INSTAGRAM DONDURMA VE SİLME LİNKİ İÇİN TIKLAYIN

Instagram&#;da yeni hesap açma işlemi adımları: Instagram yeni hesap açma için kayıt işlemi nasıl yapılır?

Günümüzün en popüler sosyal medya platformu olan Instagram'a, hem iOS ve Android i&#;letim sistemine sahip cep telefonlar&#;ndan uygulama arac&#;l&#;&#;&#; ile hem de bilgisayar taray&#;c&#;lar&#;ndan giri&#; yap&#;labilir. Instagram'da yeni hesap açmak için ne yapman&#;z gerekti&#;ini bilmiyorsan&#;z bu yaz&#;m&#;z&#; okuman&#;z&#; tavsiye ederiz. &#;&#;te Instagram yeni hesap açma i&#;lemlerine dair tüm detaylar

Instagram Yeni Hesap Nas&#;l Aç&#;l&#;r?

Instagram y&#;l&#;nda Facebook taraf&#;ndan sat&#;n al&#;nm&#;&#; foto&#;raf, video payla&#;&#;m uygulamas&#; ve sosyal medya platformudur. Instagram kullan&#;c&#;lara mobil uygulama üzerinden foto&#;raf ve video düzenleme ve payla&#;ma imkan&#; sunar.

Instagram'da yeni hesap olu&#;turmak için 2 yöntem vard&#;r. &#;lk yöntemde Android i&#;letim sistemine sahip telefonlarda Play Store, IOS i&#;letim sistemine sahip telefonlarda App Store marketlerinden Instagram uygulamas&#;n&#; indirebilir ve hesap olu&#;turabilirsiniz. Instagram yeni hesap kurma için uygulanabilecek ikinci yöntemde ise bilgisayar&#;n&#;z&#;n internet ba&#;lant&#;s&#; ile taray&#;c&#; üzerinden Instagram'&#;n web sitesine giri&#; yapabilir ve hesap olu&#;turabilirsiniz. Uygulama veya taray&#;c&#; üzerinden Instagram hesap açma formunu doldurdu&#;unuz takdirde hesab&#;n&#;z kullan&#;labilir hale gelecektir.

  1. Cep Telefonu Üzerinden Instagram Hesab&#; Açma &#;&#;lemi Nas&#;l Yap&#;l&#;r?
    Instagram uygulamas&#;n&#; telefonunuza indirdikten sonra &#;u i&#;lemleri takip edebilirsiniz:

Görsel 2

  • Instagram uygulamas&#;n&#;n logosuna dokunarak uygulamay&#; aç&#;n.
  • Instagram'&#;n ilk aç&#;l&#;&#; sayfas&#;, giri&#; ekran&#; olacakt&#;r.
  • Kar&#;&#;n&#;za ç&#;kan ekranda "Hesab&#;n Yok mu?" butonuna dokunun.
  • Sonra yeni kay&#;t yapt&#;raca&#;&#;n&#;z için sayfan&#;n en alt&#;ndaki "Kaydol" butonuna dokunun.
  • Ekrana gelen "E-posta adresi ya da telefon numaras&#;yla kaydol" seçeneklerinden birini seçerek o butona dokunun.
  • Telefon numaras&#; ile giri&#; yapt&#;&#;&#;n&#;zda telefonunuza sms gelecek. Bu sms'e t&#;klayarak kodu girmeniz gerekecek.
  • Sonraki a&#;amada Instagram'da hesap açma i&#;leminizin gerçekle&#;tirildi&#;i ekran kar&#;&#;n&#;za ç&#;kacak.
  • &#;lk sat&#;ra e-posta adresinizi ya da cep telefon numaran&#;z&#; girin.
  • &#;kinci sat&#;ra ad&#;n&#;z soyad&#;n&#;z ile ilgili bilgilerinizi girin
  • Üçüncü ad&#;mda Instagram hesab&#;n&#;zda kullanaca&#;&#;n&#;z kullan&#;c&#; ad&#;n&#; girmeniz istenecek. Belirledi&#;iniz kullan&#;c&#; ad&#;n&#;n daha önce siz ya da ba&#;kas&#; taraf&#;ndan kullan&#;lmam&#;&#; olmas&#; gerekiyor.
  • Son olarak Instagram hesab&#;n&#;z&#;n &#;ifresini belirleyip "Kaydol" butonuna bas&#;n. &#;&#;lem tamamland&#;ktan sonra açt&#;&#;&#;n&#;z Instagram sayfas&#;na yönlendirileceksiniz.

2. Bilgisayar Üzerinden Instagram Hesab&#; Açma &#;&#;lemi Nas&#;l Yap&#;l&#;r?

  • Instagram ana sayfas&#;n&#; aç&#;n. "Kaydol" butonuna t&#;klay&#;n.
  • Kay&#;t olmak için en üstteki sat&#;ra cep telefon numaran&#;z&#; ya da e-posta adresinizi yaz&#;n.
  • &#;kinci sat&#;ra ad&#;n&#;z soyad&#;n&#;z ile ilgili bilgilerinizi girin.
  • Üçüncü ad&#;mda Instagram hesab&#;n&#;zda kullanaca&#;&#;n&#;z kullan&#;c&#; ad&#;n&#; girmeniz istenecek. Belirledi&#;iniz kullan&#;c&#; ad&#;n&#;n daha önce siz ya da ba&#;kas&#; taraf&#;ndan kullan&#;lmam&#;&#; olmas&#; gerekiyor.
  • Son olarak Instagram hesab&#;n&#;z&#;n &#;ifresini belirleyip "Kaydol" butonuna bas&#;n. &#;&#;lem tamamland&#;ktan sonra açt&#;&#;&#;n&#;z Instagram sayfas&#;na yönlendirileceksiniz.

Instagram Hesap Açma S&#;n&#;r&#; Nedir?

Kullan&#;c&#;lar Instagram hesab&#; varken yeni hesap açma i&#;lemi yapabilir. Birden fazla hesab&#;n&#;z&#;n olmas&#;n&#;n hiçbir sak&#;ncas&#; yoktur. Farkl&#; amaçlar için kulland&#;&#;&#;n&#;z birçok hesab&#;n&#;z olabilir. Instagram'&#;n hesap ekleme özelli&#;i ile ayn&#; anda birden fazla hesab&#; kolay bir &#;ekilde yönetebilirsiniz.

Birden fazla hesap eklemek için:

  • Profil sayfas&#;nda "Ayarlar"a t&#;klay&#;n.
  • Sayfay&#; a&#;a&#;&#;ya kayd&#;r&#;n ve kar&#;&#;n&#;za gelen "Hesap Ekle" sekmesine t&#;klay&#;n.
  • Eklemek istedi&#;iniz Instagram hesab&#;na ait kullan&#;c&#; ad&#; ve &#;ifreyi girin.
  • Bu özellik en fazla 5 adet hesap eklenmesine izin veriyor.

Görsel 3

Instagram Hesap Açma Engeli Ne Zaman Kalkar?

Instagram hesap açma engeli kald&#;rma i&#;lemi için &#;u çözüm önerilerini uygulayabilirsiniz.

  • Telefonunuzun saat ve tarihinin do&#;ru oldu&#;undan emin olun.
  • Hesap açmak için resmi uygulama ve web sitesi d&#;&#;&#;nda ba&#;ka site kullanmay&#;n.
  • Instagram uygulaman&#;z&#;n güncel oldu&#;undan emin olun.
  • Facebook ile kay&#;t olmay&#; deneyin.
  • Kay&#;t olmak için kulland&#;&#;&#;n&#;z e-posta veya telefon numaras&#;n&#; de&#;i&#;tirerek kay&#;t olmay&#; deneyin.
  • Kulland&#;&#;&#;n&#;z internet ba&#;lant&#;s&#; d&#;&#;&#;nda bir internet ba&#;lant&#; ile kay&#;t olmay&#; deneyin.
  • Telefon ya da bilgisayar&#;n&#;zda DNS, VPN gibi internete ba&#;lanmak için yöntemler kullan&#;yorsan&#;z geçici olarak devre d&#;&#;&#; b&#;rak&#;n.
  • Kay&#;t olma i&#;leminiz hala gerçekle&#;miyorsa saat sonra tekrar deneyin.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Instagram hesabım kapatıldı, nasıl geri alabilirim?

Topluluk kurallarını ihlal eden kullanıcıların hesapları telif, kopya içerik, taciz ve rahatsızlık, çıplaklık ve tehdit dili gibi nedenlerle dönem dönem kapatılabiliyor. Ya da hesaba birden fazla kez yanlış girince hesap askıya alınabiliyor. Yine aynı şekilde hesaba farklı bir cihazdan giriş yapıldığında onay verilmezse Instagram hesabı korumak adına askıya alabiliyor. Peki, böyle durumlarda ne yapmak gerekiyor?

INSTAGRAM HESABIM KAPATILDI, NASIL GERİ ALABİLİRİM?

Telif içerik ya da kopya hesaplar nedeniyle Instagram hesabınız kapatıldıysa bu konuda Instagram telif sahibinin haklarını koruyor. Bu nedenle öncelikle hesabınızın hangi sebepten kapatıldığını tespit edin ve ilgili yanlışlığı ortadan kaldırın.

Hesabınızın neden kapatıldığına dair bir fikriniz yoksa Instagram’a inceleme talebinde bulunabilirsiniz. İlgili formu doldurarak hesabının kapatılma nedenini öğrendikten sonra açılması yönünde talepte bulunabilirsiniz. Formu gönderdikten sonra Instagram size hesabın kapatılma nedeniyle ilgili bilgiler verebileceği gibi açılıp açılmayacağı yönünde açıklamasını da yapabilir.

Formda nüfus cüzdanınızda yazan adınız soyadınız, e posta adresiniz, ınstagram kullanıcı adınız ve cep telefonu numaranız gibi bilgiler sizden talep edilecek.

İTİRAZ FORMU DOLDURMAK İÇİN TIKLAYINIZ…

Instagram Hesap Silme Linki

Instagram hesap açma linki paylaştık. Kolay ve yeni instagram hesabı aç stalklamaya başla.

işlemleri oldukça basittir. Bunun için kısaca şu adımları takip etmeniz yeterli olacaktır;

  • www.instagram.com ya da telefonunuza indirdiğiniz instagram uygulamasına erişin.
  • Kaydol kısmında tıklayarak devam edin.
  • Telefon numarası, isim soy isim ve kullanıcı adı şifre bilgilerinizi oluşturun.
  • Ardından kaydol kısmına tıklayarak devam edin.

Yeni Hesap Açma

Instagram&#;a kaydolmanın farklı birkaç yolu bulunmaktadır. Bunlardan iki tanesi, telefon numarası ile kayıt olmak ve Google ile direkt giriş yapmak.

Instagram Hesap Açma

Bu adımları takip etmeniz halinde yeni hesabınızı oluşturabilirsiniz. Yeni hesabı bilgileriniz ile hemen giriş yaparak profilinizi düzenlemeye başlayabilirsiniz.

Instagram Hesap Açma

Kolay Instagram Açma

Kolay Instagram açma işlemlerini hem web sitesi üzerinden hem de uygulama üzerinden kolayca yapabilirsiniz. Eğer web sitesinden açmayı istiyorsanız tarayıcınıza funduszeue.info adresini yazarak erişim sağlayın. Instagram uygulaması ile hesabı açmayı düşünüyorsanız da hemen telefonunuza indirmeniz gerekiyor. Android ya da İOS cihazlarınızın Google play marketlerinden Instagramı indirip hemen kaydol seçeneğine tıklayarak yeni üyeliğinizi oluşturmaya başlayabilirsiniz.

Instagram Hesap Açma Linki

Instagram hesap açmaLinki de kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Eğer hemen yeni hesabı oluşturmak istiyorsanız funduszeue.infoadresine erişim sağlamanız yeterli olacaktır. Bu adresi açtığınız zaman karşınıza direk hesabı giriş sayfası çıkacaktır. En alt kısımda ‘’Hesabın yok mu, kaydol’’ alanı yer alıyor. Buraya tıklayarak hesabınızı kolayca oluşturabilirsiniz. Telefon numarası ya da e-posta bilgilerinizi, adınızı ve soyadınızı girip daha sonra hesabı kullanıcı adınızı ve şifrenizi de oluşturup kaydol kısmına tıklayın. Böylece yeni hesabınızı hızlıca oluşturmuş olacaksınız.

Instagram hesap açma Linki

Instagram hesap açma işlemlerini Instagram uygulaması üzerinden de yapabilirsiniz. Telefonunuza indirdiğiniz uygulamayı hemen açarak eranın alt kısmında yer alan hesabın yok mu, kaydol kısmına tıklayarak hesabınızı birkaç dakika içerisinde açabilirsiniz.

Telefon Numarası İle Instagram Açma

Telefon numarası ile Instagram açma daha güvenlidir. Çünkü ilerleyen süreçlerde hesabı şifrenizi unutmanız halinde hemen bağlı olan telefon numaranız aracılığıyla kolayca şifrenizi güncelleyebilirsiniz. Hesabı oluştur sayfasına ulaştığınız zaman e-posta ya da telefon numarası diye seçenek sunuluyor. Eğer telefon numaranız ile hesap açmak istiyorsanız bu alana telefon numaranızı girerek işlemlere devam edebilirsiniz.

Numarasız Instagram nasıl açılır?

Instagram ana sayfada giriş bölümünün alt kısmında yer alan &#;Kaydol&#; tıklayın ve kayıt olamak için gereken bilgilerinizi girin. Telefon numarası kısmına gelince sadece mail adresinizi yazarak kaydınızı tamamlayın.

E-posta olmadan Instagram açılır mı?

Instagram&#;a telefon numarası olmadan kayıt yapabilirsiniz. E-posta adresi olmadan hesap açmanız mümkün değildir. E-posta nasıl açılır?

Secretle Giriş Instagram 💁👌 (Gizli Profillere Bakma instagram APK)

İnstagram Giriş Yap Google Chrome: Instagram Web Login Linki

Instagram Hesap Açma – Kolay İnstagram Profil Açma Linki

Çalınan Eski Instagram Hesabı Kapatma

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası