kasımpaşa galatasaray rıdvan dilmen / Rıdvan Dilmen: "Kırmızı kart ve penaltı!"

Kasımpaşa Galatasaray Rıdvan Dilmen

kasımpaşa galatasaray rıdvan dilmen

Rıdvan Dilmen Kasımpaşa-Galatasaray ma&#;ını değerlendirdi

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Aralık 04,

LinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı Tipi

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in haftasında oynanan Kasımpaşa-Galatasaray maçını değerlendirdi.

1/6Rıdvan Dilmen Kasımpaşa-Galatasaray maçını değerlendirdi
2/6Rıdvan Dilmen Kasımpaşa-Galatasaray maçını değerlendirdi
3/6Rıdvan Dilmen Kasımpaşa-Galatasaray maçını değerlendirdi
4/6Rıdvan Dilmen Kasımpaşa-Galatasaray maçını değerlendirdi
5/6Rıdvan Dilmen Kasımpaşa-Galatasaray maçını değerlendirdi
6/6Rıdvan Dilmen Kasımpaşa-Galatasaray maçını değerlendirdi

Rıdvan Dilmen'in Kasımpaşfunduszeue.info maçı yorumları

18

RIDVAN DİLMEN'İN YORUMLARI

TV 8,5 ekranlarında Rıdvan Dilmen Galatasaray - Kasımpaşa maçını değerlendirdi.

17

"KOLAY MAÇI ZORA SOKTULAR"

"Kolay maçı zora soktu Galatasaray, psikolojik olarak da. Pozisyon vermedi ama Kasımpaşa tam havlu atmak üzereyken gol oldu. Galatasaray en zayıf olduğu yerden gol yedi yani duran toptan. Galatasaray kaç korner atmış bu haftaya kadar baksınlar"

16

"FAZLASIYLA HAKETTİLER"

"Galatasaray fazlasıyla haketti maçı. 40'a yakın ceza sahasında topla buluşmaları var. Ertuğrul neleri çıkardı. Şut bombardımanına tuttular rakip kaleyi. Boey durmadan koşuyor, Van Aanholt son dakikalarda ileri çıkıp şut atıyor."

15

"OLIVEIRA SÜREKLİ ÜZERİNE KOYUYOR"

"Dikkatli bir Nelsson, iki bek de çok etkili oynadı. İkinci yarı Torreira çok canlıydı. Kerem kendini bulması için gol atması lazımdı o da bugün istedi ve attı. Oliveira'nın özellikle maçları tamamlamamasını doğru bulmuyorum. Sürekli ileriye doğru giden bir oyunu var. 8 numarayı iyi oynayan bir oyuncu. Toreira geride kalıp ileri çıkıyor ve çıkarıyor takımı. İlk haftada soru işaretleri vardı Torreira'da ama her geçen gün azaldı o işaretler"

14

"OKAN HOCA İÇİN DE KOLAY DEĞİL"

"Mertens'in müthiş bir özveriyle oynadığını görüyoruz. Ümraniye maçını çevirdi gerçekten, Trabzon maçında da öyle. Galatasaray'ın 6 maçtaki 13 puanı, beklenmeyen Giresun mağlubiyetini yeni bir kadro oluşurken Okan hoca için de kolay değil. Çok farklı yeni bir kadro oluşturdu Galatasaray"

13

"BU KEZ İYİ OYNAYARAK KAZANDILAR"

"Kerem gollerini buldu, kazanmayı hak ettiler. Her geçen gün toparlıyorlar. Kötü oynarken de kazanmışlardı, şimdi iyi oynarken kazandılar. Büyük takımlar böyle puan toplar zaten. Ne Mertens, ne Mata, Ne Icardi planlı programlı olamıyor transferleri. Kulüpleri izin verince alınabiliyor. Ligimizde artık daha kaliteli maçlar izleyeceğiz."

12

"MATA'NIN DÖNÜŞÜ EKİM SONUNU BULUR"

"Milli maç arasına kadar beklemeyin Mata'yı. İyi bir yüklemeyle geçirsin bu dönemi. Aşağı yukarı Mata'nın dönüşünü ki büyük bir oyuncu, sezon oynadı Manchester'da. Ekim sonuna kadar yüksek performans beklemeyelim derim"

11

"GOMIS'İN FİZİK OLARAK EN İYİ MAÇI"

"Icardi'nin de bireysel çalışmaları varmış. İtalya'da gol kralı olmuş, Messi - Mbappe'yle birlikte zaman geçirmiş bir oyuncu. Seferovic'in istenen performansı göstermemesi de dengeleri değiştirir. Gomis'in fizik kalitesi bu sezonki en iyi seviyedeydi"

10

"GEÇEN SEZON ÇAYLAK VE YENİLERDİ"

"Galatasaray gelişime açık olmalı, çok yeni bir kadro diyorduk geçen sezon. Büyük kulüplerin kötü başlayıp onu döndürmesi zor oluyor. Geçen sezon hem yeni hem çaylak takımdı. Bu sezon takım daha deneyimli ve skorlar da istedikleri gibi geldi."

9

"GEÇEN SEZONDAN KİMSE KALMADI"

"Geçen sezon kadrosunda bir sürü oyuncu vardı, Omar, Luyindama, Marcao, Ömer Bayram, Taylan, Pulgar, Aytaç, Morutan, Emre Kılınç, Cicaldau, Hali, Babel, Djagne, Muhammed oynuyordu. Bunların hiçbiri yok şuanda. Sirkülasyona bakar mısınız? Forma, kulüp, stat herşey aynı. Bu kadro bitirmezdi, çok üst üste geldi geçen sezon skorlar."

8

"YUNUS İSTEDİĞİM SEVİYEYE GELİYOR"

"Tecrübe ne kadar önemli. Yunus Adana Demirspor'a gitmeden önce zor olur onun için bu sezon demiştim ama doğru kulüp ve doğru zamanlamayla güven geldi kendisine, sonra satmayı düşünmedi Galatasaray 11'e koydular. Yunus yavaş yavaş benim dediğim seviyeye geliyor. Geçen hafta iki golde de başlangıçtaydı. Gelişim kaydediyor"

7

"YUNUS OYUNUYLA, KEREM GOLLERİYLE BELLİ OLACAK"

"Her hafta olduğu gibi top kaybetti Kerem bugün. Herkesin yarın gazetede yazdığı Kerem geri döndü olacak normal olarak. Geçtiğimiz haftalarda da hep yakaladıkları vardı onlar da gol olabilirdi. Bugün attı, devre arasında çıksaydı da kim neden çıktı şimdi der miydi? Bence demezdi. Yunus'u oyunuyla değerlendireceğiz, Kerem'in de gollerini göreceğiz. Yunus'tan zaman zaman araya toplar gibi şeyler izleyeceğiz Kerem koşmamazlık, denememezlik yapmıyor, bazen topla dışarı çıkıyor, 28 yaşında da muhtemelen bunları görücez ondan"

6

"YUSUF ÇOK YETENEKLİ OYUNCU"

"Yusuf, Yunus tarzı bir oyuncu fakat forvet arkası olarak dribling ve topla kısa kısa giden, çok yetenekli bir oyuncu. Çocukluğundan beri yurtdışında yaşayıp Barcelona'ya büyük hayallerle gidiyorsunuz. Barcelona bu oyuncuya yatırım yaptı, olur - olmaz diye aldılar ve sonra vazgeçtiler. doğumlu oyuncudan 6 milyon euro bonservis deniyor. Galatasaray 6 milyonluk bir yatırım yaptı diye görmek lazım. Barcelona'dan sonra Newcastle'a gitmiyor. Galatasaray ayarında olmayan Rapid Wien'e geri dönüyor. Oradan sonra Wien'e dönmek de zor olmuştur"

5

"ARDA ÇOK YETENEKLİ, YUSUF YETENEKLİ"

"Arda Güler için ne diyoruz, gelişime çok açık diyoruz. Arda çok yetenekli, Yusuf ise yetenekli oyuncu. Ortak noktaları büyük takımda gelişim göstermeleri. Okan hoca bakalım Yusuf'u 11'e alacak mı, çünkü Jesus Arda'yı 11'e fazla almıyor mesela"

4

"TERİM'LE YOLLAR AYRILSAYDI BAŞKA SERÜVEN OLACAKTI"

"İyi teknik direktörün karşılığı iyi kulüptür, yönetici, başkandır. Fatih Terim, Avrupa çapında bir hocadır, Göztepe ve Ankaragücü'nü çalıştırdıktan sonra Piontek'in yardımcılığını yaptı. Üst üste kötü sonuçlar aldı, Fenerbahçe'ye yenildikten sonra Faruk Bey 'Ben devam edeceğim' dedi. Yollarımızı ayırıyoruz dese başka bir serüven olacaktı."

3

"ESKİ BÜYÜK OYUNCULAR ÇABUK GELİR VE GİDER"

"Camialar eski büyük oyuncularını çabuk göreve getiriyor ama yolları ayırmak da kolay oluyor. Terim'i nasıl kazandı Galatasaray, sabrettikten sonra da yine kazanan Galatasaray oldu"

2

"ESKİDEN BAŞKANLAR, ŞİMDİ HOCALAR SIK DEĞİŞİYOR"

"Teknik direktörlük sadece teknik - taktik bilgi değil. Bir de yönetmek. Dar kadroyu yönetirsin, geniş kadroyu yönetmek daha zor. Bazı hocaların oyuncuyla iletişimi kakara kikiridir. Bazısı çok ketumdur muhattap olmaz. Bazı oyuncular sıkarsan ölür bırakırsan uçar, Fatih Terim'in sözüdür bu. Eskiden başkanlar sık değişirdi, hocalar sezonu bitirirdi. Üç büyüklerde hiç geçmişe bakmak yok. Sergen hoca iki kupa aldı, İsmail hoca ikinci yarının en iyisiydi hadi güle güle dediler mesela"

1

"BÜYÜK MARKALAR GEREKİYOR"

"Bizim ülkemizde oyuncuların üzerinde de büyük markalar gerekiyor. Pereira mı, Jesus mu? Oyuncuların Pereira'ya ve Jesus'a olan tavırları farklıdır mesela."

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası