mexx avize / EFSAN ENDÜSTRİ.Üseafoodplus.infoŞTİ. MEXX AVİZE , Firma Master Türkiyenin Firma Rehberi

Mexx Avize

mexx avize

Aydınlanma bilinci yeni yeni oluşuyor

Bulunduğumuz ortama renk katan, aydınlatan, şıklığı ve zarafeti bir arada barındıran her mekanın vazgeçilmez bir aksesuarıdır aydınlatma. Aydınlatmaya dair bilinmeyenleri ve sektörde yaşanan gelişmeleri Mexx Aydınlatma’nın sahibi İrfan Eflatun’a sorduk. İşte İrfan Eflatun ile aydınlatma sistemleri ve sektörün bilinmeyen yönleri…

“Aydınlatmanın farkına vardık”

Yaklaşık 9 yıldır sektörün içerisinde faaliyet gösterdiklerini aktaran Mexx Aydınlatmanın sahibi İrfan Eflatun, Türkiye genelinde faaliyet gösteren bir firma olduklarını kaydetti. Ülkemizde aydınlanma bilincinin yeni yeni oluşmaya başladığını dile getiren Eflatun, şöyle konuştu: “Eskiden aydınlatma olarak bir birçok evde floresan lamba kullanılıyor, avizeler de çok yüksek fiyata satılıyordu. Şimdi ise öyle değil. Her bütçeye uygun bir aydınlatma armaturu var. Uzakdoğu’dan gelen ürünler daha ucuz fiyatlara satılırken, Avrupa’dan gelen ürünler üst ve orta sınıfa hitap ediyor. Aydınlatmada markalaşma dönemi başladı. İnsanlar mimarlarla çalışmaya ve dekorasyon dergilerini incelemeye başladılar ve aydınlatma sistemlerine büyük önem verilir hale geldi.

Özellikle işadamlarımız da bu tür bilinç oluşmaya başladı. Çükü yurtdışına gidiyorlar, geziyorlar, farklı firmaları ziyaret ediyorlar. Artık bir şirket yöneticisinin makam odasındaki aydınlatmanın bilinen bir markanın ürünü olması o firmaya prestij katıyor.”

Aydınlatmanın yegane amacının ortamı aydınlatma olmadığını, bunun yanın da bir ortamı gösterecek, detay ve kaliteyi ortaya çıkaracak tek şey olduğunu bilmek gerek. Bir evde; oda da ya da salonda bulunan mobilyayı gösterecek en önemli unsur aydınlatmadır. Ev dekorasyonunda aydınlatma; olmazsa olmaz bir aksesuar haline gelmiştir.

Aydınlatma sadece aksesuar değildir. Sağlık açısından da önemlidir. Eskiden aydınlatma olarak floresan kullanılıyordu. Şimdi çok farklı aydınlatma sistemleri çıktı. Ancak günümüzde çok yaygınlaşan beyaz ışık sağlık açısından sakıncalı, gün ışığı en çok tercih edilmesi gereken aydınlatma şekli.

Avize alırken nelere dikkat etmek gerekiyor?

Müşteri dışardan baktığında “bir avize de ne olabilir” diye düşünebilir. Avizenin kolları, ampulü, camı-taşı vardır. Bütün ürünler sonuçta fiziki şekil olarak birbirine benzerler. Tabii burada teknik özellikler çok önemlidir. Türkiye’deki yerli ürünlerde güzel krom kaplama tesisleri olmadığı için daha çok küçük imalat atölyelerinde yapılan düşük kaliteli krom kullanılmaktadır. Bunu müşteri dışardan baktığı zaman anlayamıyor. Örneğin müşteri çoğu zaman cam ile kristali ayırt edemiyor. Bu yüzden firmaya, firmanın geçmişine, ürün kalitesine dikkat etmek gerekiyor. Estetik açıdan bakıldığında ise tercihlerini mekana göre yapmaları gerekiyor.

Aydınlatma da son trendler nedir?

Trentler değişiyor. 10 sene önce genelde klasik avize dendiği zaman pirinç döküm avizeler tercih edilirdi. Ama şu anda pirinç avizeler geri planda kaldı. Şu anda el yapımı cam kollu avizeler tercih ediliyor. Dünyada da trent bu. Diğer kullanım alanlarında krom ve kristal ağırlıklı tarzlar tercih ediliyor.

Biz burada öncelikle göze hitap ediyor; sağlıklı ve kaliteli ürünleri en uygun fiyata sunuyoruz.

Aydınlatma sektörünün Gaziantep’te ki büyüklüğünden ve kâr marjlarından bahseder misiniz?

Gaziantep büyüyor. Buna bağlı olarak sektör de büyüyor. Nüfusa bağlı olarak müşteri potansiyelinin büyümesinden ziyade sektörde ki mağaza sayısı arttı.

Bu da sektördeki mağaza sayısı son 4 yılda 4 katına çıkarttı. Şu anda kâr marjları gelir ve gideri karşılamıyor. Son zamanlarda sektörde inanılmaz derecede bir büyüme yaşanıyor ancak bu pozitif bir büyüme değil.

Gaziantepliler daha çok klasik mi yoksa modern aydınlatma sistemlerini mi tercih ediyor?

Klasik modeller çok tercih edilmiyor. Klasik ile modern karışımı modeller tercih ediliyor. Müşterilerimizin bizden en çok istedikleri model türü şık, gösterişli, modern ama sade olan sistemler. Bizim ürünlerimizi farklı ve kaliteli oldukları için tercih ediyorlar.

Artık şehrimizde her şey var. En iyi mobilyadan tutun da en iyi arabaya en iyi aydınlatmaya kadar her şey Gaziantep’te bulunuyor. Ama şehrimizde hala şehir dışına alışverişe gidenler var. İlk önce insanların şehrimizde bir araştırma yapmaları lazım. Eğer ki aramalarına rağmen bulamıyorlarsa şehir dışına gitsinler. Ancak Gaziantep’te artık aranılan her şey var. Olmayan her ürünü de biz getirtebiliyoruz ve İstanbul’dan daha ucuz fiyata müşterilerimize sunuyoruz. Gaziantepli, Gaziantep’e yatırım yapar diye övünüyorsak, Gaziantepli, Gaziantep`ten de alışveriş yapar diyebilmeliyiz

Yuvarlak Saat

Yuvarlak kasa akıllı saat modelleri, tıpkı diğer kol saatleri gibi sizi asiste eder. Daima zamandan haberdar olmak istiyorsanız yuvarlak kadran tipi kol saatlerine şans verebilirsiniz. Kadın ve erkek müşteriler için ayrı ayrı tasarlanan yuvarlak saatler, farklı modelleri ile her tarza hitap eder. Zarif kadranlardan hoşlanıyorsanız yuvarlak saat seçenekleri aradığınızı bulmanıza yardımcı olabilir. Zamanı öğrenmek istediğiniz her an başvurabileceğiniz yuvarlak kol saatleri, şık görüntüsüyle gönülleri fetheder. Geniş ürün yalpazesi içerisinden kendinize ya da sevdiklerinize seçim yapabilirsiniz. Doğru seçildiğinde kol saatleri, her kombin temasına uyum sağlayabilir. Etkili bir aksesuar niteliği taşıyan yuvarlak saat kadranı sayesinde şık bir stil oluşturabilirsiniz. İster klasik ister spor olsun, tercih ettiğiniz stil hangisiyse buna uygun bir model bulabilirsiniz. Yuvarlak kadran saatler, şık ve zarif görüntüleriyle müşterilerin tercih sebebidir.

Şık Yuvarlak Saat Modelleri

Şık Yuvarlak Saat Modelleri

Akıllı yuvarlak saat modellerinin her kesimden müşteri stiline uyan bir çeşidi bulunur. Günlük kullanım yapacağınız gibi özel davetlerde yuvarlak saat kullanarak da şıklığı yakalayabilirsiniz. Farklı stiller sunan birçok saat üreticisi bulunur. Özel arayışlarınız için gelişmiş filtreleme teknolojisini kullanabilirsiniz. Her yaş grubuna hitap eden yuvarlak saat modelleri nitelikli özellikleriyle de dikkat çekicidir. Son teknolojinin eseri olan dijital saatler, yuvarlak kadranın verdiği zarafetin yanı sıra fonksiyonel özellikleriyle de tercih edilir. Günümüzün hızlı hayatında akıllı bir saat kullanmak gereklilik haline gelmiştir. Kendi stilinize uygun bir saat edinerek uzun yıllar boyu kullanmaya devam edebilirsiniz. Giydiğiniz giyselere uygun bir model ile gününüzü asiste ederken şık kalmanın tadına varabilirsiniz. Birbirinden farklı kayışlara sahip modeller arasında seçim yaparken yoğun olarak giydiğiniz giysilerin rengini göz önüne alabilirsiniz.

İşlevsel Yuvarlak Saat Seçenekleri

İşlevsel Yuvarlak Saat Seçenekleri

Pek çok yuvarlak dijital saat üreticisi, birbirinden farklı desen ve renklere sahip modeller tasarlayarak her kullanıcı zevkine hitap etmeyi hedefler. Bu şekilde siz de kendi stilinize ve tercihinize uygun ürünü kolay bir şekilde bulabilirsiniz. Birbirinden farklı işleve sahip olan modeller arasından tercihte bulunabilirsiniz. Yuvarlak bir kadran içine konulmuş yuvarlak akıllı saat çeşitleri son teknolojiyi kullanarak müşteriye başarılı bir kullanım deneyimi sağlar. Siz de gününüzü verimli şekilde asiste edebilmek için geniş renk yelpazesine sahip olan ürünler arasından seçim yapabilirsiniz. Dayanıklı yapıya ve modern çizgilere sahip olan yuvarlak saat modelleri pek çok arayışınıza hitap etmek üzere sunulur. Günlük hayatta planlı ilerlemek isteyenler için özel olarak üretilmiş yuvarlak akıllı saat modelleri farklı renkler ile sunulur. En fazla tercih edilen renkler ise beyaz, siyah ve gri olarak öne çıkar.

Yuvarlak Saat Fiyatları ve Trendyol’da Alışveriş Ayrıcalığı

Yuvarlak Saat Fiyatları ve Trendyol’da Alışveriş Ayrıcalığı

Yuvarlak akıllı saat fiyatları ürünün niteliğine ve modeline göre değişiklik gösterir. Aradığınız fiyat aralığına uygun modelleri görüntülemek için Trendyol’un gelişmiş filtreleme teknolojisini kullanabilirsiniz. Spor ve klasik tarzda ayrı ayrı sunulan ürünlere göz gezdirirken ne istediğinize karar verebilirsiniz. Kol saati kullanmayı seviyor ve bunu yaparken şık görünmek de istiyorsanız yuvarlak kadranları tercih edebilirsiniz. Birbirinden farklı materyaller ile üretilen yuvarlak kadran kol saatleri arasından seçim yapabilirsiniz. Akıllı saat yuvarlak siyah ve beyaz gibi klasik renklerin yanı sıra yeşil ve mavi gibi canlı renkleri de içerir. Çeşitli markaların sunduğu bütçe dostu ürünler arasından seçim yaparken renk tercihinizi göz önüne alabilirsiniz. Etkili bir aksesuar olarak kullanabileceğiniz kol saatleri, yuvarlak kadranın verdiği şık dokunuş ile sergilenir. Trendyol’da alışveriş ayrıcalığından yararlanarak hemen şimdi sahip olabilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir