staj dosyası bilişim teknolojileri konuları / Bilişim Staj Defteri Konuları göre Rebean - (Android Uygulamalar) — AppAgg

Staj Dosyası Bilişim Teknolojileri Konuları

staj dosyası bilişim teknolojileri konuları

2021-2022 Staj Dosyası Konuları

AKHİSAR CUMHURİYET MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2020-2021 ÖĞRETİM YILI BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI B12/A SINIFI İŞLETMELERDE BECERİ EĞİTİMİ DERSİ DOSYASI PROJE KONULARISIRANOADI SOYADIWEB SİTE KONUSUAFİŞ KONUSU18033TUBANUR GÜRELBir kozmetik ürünler satan işletmeniz var işletmenizdeki ürünleri tanıtan bir web sitesi hazırlayınız.Kozmetik ürünlerinizi tanıtan bir afiş çalışması yapınız28000RECEP SERİHANBir fotoğraf stüdyosu sahibisiniz yaptığınız işleri anlatan ve ürünlerinizi tanıtan bir web sitesi hazırlayınızFotoğraf stüdyosunun reklam çalışmasını yapan bir afiş çalışması yapınız38630MEHMET ÜNLÜBir zeytin işletmesi sahibisiniz işletmenize ait bir web sitesi hazırlayınız.Zeytin ve zeytin yağını tanıtan bir afiş çalışması yapınız.48540UMUT BİLGEKamera ve güvenlik sistemleri firmanız var firmanızı tanıtan bir web sitesi hazırlayınız. Kamera ve güvenlik sistemlerini tanıtan bir afiş çalışması yapınız.57088ZEKİ TOKURCANMüzik ve farklı organizasyonlar yapan bir organizasyon şirketiniz var yaptığınız işleri tanıtan bir web sitesi tasarlayınız.İşletmenizi tanıtan bir afiş çalışması yapınız.68013CEMİLHAN ÇAKARRobot satışı ve tasarımı yapan aynı zamanda robotik kodlama eğitimi veren bir işletmeniz var işletmenizi tanıtan bir web sitesi tasarlayınızİşletmenizi tanıtan bir afiş çalışması yapınız.77303RÜSTEM KURTDünyada geçmişten günümüze kadar kırılmış rekorları anlatan bir web sitesi tasarımı yapınız. Dünya çapındaki rekorları tanıtan bir afiş çalışması yapınız.88009SELİNAY KOZUBir butik kıyafet satan işletmeniz var işletmenizdeki ürünleri tanıtan bir web sitesi hazırlayınız.İşletmenizi tanıtan bir afiş çalışması yapınız.98011ALTAN MURAT BİLECİKLİKlasik araba ve motosikletlerin tanıtımını yapan bir web sitesi tasarımı yapınız. Klasik arabaları ve motosikleti tanıtan bir afiş çalışması yapınız.108008KORAY İMRESera ve seracılık ile ilgili ekipman satışı yapan bir firmanız var bu firma için bir web sitesi hazırlayınız.İşletmenizi tanıtan bir afiş çalışması yapınız.118705İBRAHİM EKİNMotosiklet ve motosiklet sporları tanıtımı yapan bir web sitesi tasarımı yapınız. Motosiklet sporunu tanıtan bir afiş çalışması yapınız.128035HÜSEYİN GÖKALPOryantiring sporunu tanıtan bir web sitesi hazırlayınız.Oryantiring sporunu tanıtan bir web sitesi hazırlayınız137406FERHAT ERDİNÇLİBir turizm firmanız var firmanız dünyanın bir çok yerine gezi organizasyonu yapıyor firmanızı tanıtan web sitesini tasarlayınız.Gezi organizasyonlarınızı tanıtan bir afiş çalışması yapınız.148017TAHA DİLLİBir spor salonu sahibisiniz işletmenizin tanıtımını yapan bir web sitesi hazırlayınız.Spor salonunuzu tanıtan bir afiş çalışması yapınız.158600ÖZCAN GÜNGÖRPrefabrik ev ve ofisler üreten bir şirketiniz var şirketinizle ilgili bir web sitesi tasarımı yapınızPrefabrik evleri ve ofisleri tanıtan bir afiş çalışması yapınız.MEHMET GÜÇYENER KAMİL AYDIN HÜSEYİN AFŞİNNURİ AVCIBİLİŞİM TEK. ALAN ŞEFİBİLİŞİM TEK. LAB ŞEFİ BİLİŞİM TEK. ÖĞRETMENİBİLİŞİM TEK. ÖĞRETMENİ

Bilişim Teknolojileri Staj İşlemleri

Bilişim Teknolojileri Staj İşlemleri

Meslek Lisesi Programı Gelişim Tablosu

12. Sınıf Web Programcılığı Dalı Gelişim Tablosu

12.Sınıf İşletmelerde Beceri Eğitimi Yıllık Planı

Öncelikle staj defteri doldurulurken ilgili alanın işletmelerde beceri eğitimi dersi yıllık planı esas alınır.

Yukarıda işletmelerde beceri eğitimi (ibe) yıllık plan örneği bulunmaktadır. Bu planda Eylül ayını baz alarak staj dosyası hazırlayalım.

  • Eylül ayının ilk haftası için konu iç donanım birimleri (anakart, işlemciler, bellek birimleri, kasalar) bu konularla ilgili toplam 3 sayfadan oluşan ( her gün için bir çalışma) bir işin yapılışını anlatılacak. Aşağıda örnek olarak yapılabilecek işler yüklenmiştir, inceleyebilirsiniz.
  • Eylül ayının ikinci haftası için konu dış donanım birimleri (klavye, yazıcılar, tarayıcılar vs.) yine bu donanım birimleri ile ilgili yapılan bir işler yukarıda anlatıldığı gibi toplam 3 sayfa şeklinde hazırlanacaktır. İşler hazırlanırken resimlerde faydalanılıp sayfaya yapıştırılabilir.
  • Eylül ayının üçüncü haftası için konu işletim sistemi kurulumudur. Konuyla ilgili olarak yapılan bir iş dosyaya eklenmelidir. Örneğin win 10 kurulumu için bios ayarı, win 10 usb ile kurulum, işletim sistemi kurulumundan sonra yapılacak driver (sürücü) yazılımları eklenebilir.

Dikkat edilecek hususlar;

1- Planda yazan bir güne ait işlerden en az bir tanesinin yazılı olarak deftere işlenmesi esastır.

2- Staj süresinin gün sayısı kadar işin deftere işlenmesi gerekmektedir. 

3- Staj defterinde "işletme" ifadesi geçen her imza alanında mutlaka işyeri kaşesi de olmalıdır. Yapılan işlerin sayfalarında da işletme kaşesi ve yetkili imzası olmalıdır.

4- Staj defteri, staj süresince öğrencinin yanında yani işletmede bulunmalıdır.

5- Gelişim tablosu işletme eğitim yetkilisi ve koordinatör öğretmen tarafından birlikte doldurulacaktır. Öğrencilerimiz staj süresince gelişim tablosunu da staj defterinin içerisinde bulunduracaklardır.

6- Staj defterinin kapak sayfasında isim soyisim, sınıf(şu anki bitirdiğiniz sınıfınız), no ve koordinatör öğretmen alanları mutlaka doldurulmalıdır. Staj defterini staj biter bitmez, koordinatör öğretmeninize veya okula teslim etmeniz gerekmektedir.

Staj defteri doldurulurken uyulacak kurallar nelerdir?

  • Yapılan iş eğer 1 günden fazla sürüyor ise ertesi günün işi şeklinde yazılabilir.
  • Öğrenciler staj defterlerine yaptıkları işi değil, onun nasıl yapıldığını adım adım açıklamak zorundadırlar.
  • Staj defterindeki yazılar kurşun kalemle değil, TÜKENMEZ veya PİLOT benzeri kalemler ile yazılmak zorundadır ve her sayfa ilgili usta öğretici tarafından imzalanmalıdır.
  • Staj defterinize şekil, tablo ve resim ekleyebilirsiniz.
  • Staj süresi haftada 3 gün ve 36 hafta olduğundan ortalama 100 sayfalık iş örneği (yıllık plana bağlı kalarak) yazılacaktır

Örnek Staj dosyası Sayfalarını indirebilirsiniz

Örnek staj defteri sayfalarına aşağıdaki küçük resimlere tıklayarak göz atabilirsiniz

16-02-2021

16-02-202116-02-202116-02-202116-02-2021

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası