crysis 4 ne zaman çıkacak / Crysis 4 çıkış tarihi, hikayesi, oynanışı ve daha fazlası

Crysis 4 Ne Zaman Çıkacak

crysis 4 ne zaman çıkacak

Crysis 4 Çıkış Tarihi Ne Zaman? (Hakkında Tüm Herşey)

Crysis 4 Çıkış Tarihi Ne Zaman? Merakla beklenen crysis 4 ne zaman çıkacak, sistem gereksinimleri nasıl olacak hepsini açıkladık.

Crysis 4 yakın zamanda çıkması bekleniyor. Bu yazımızda siz değerli okuyucularımıza Crysis 4 ne zaman çıkacak, fragmanı, sistem gereksinimleri ve kaç gb boyutunda olacak hakkında tüm merak edilen herşeyi bu yazımız içerisinde detaylı olarak öğrenebileceksiniz.

Yazımıza geçmeden önce merak edilen Crysis 4 Çıkış tarihi ne zaman olacak vizyona ne zaman girecek gelin ilk önce bunu öğrenelim.

Crysis 4 Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Crysis 4 Çıkış Tarihi

Crysis 4’ün çıkış tarihinin ’nin sonundan önce gerçekleşmesi pek olası değil. Aslında, nihayet oynamamız birkaç yıl alabilir.

Oyunu duyuran blog gönderisinde Crytek, serinin bir sonraki girişinin “geliştirmenin ilk aşamalarında” olduğunu doğruladı .

Oyun hakkında fazla bir şey paylaşmasa da, oyunun ikonik zırh takımlarına güç veren nanoteknolojiyi hatırlatan bir teaser dışında, benzer duyurular genellikle oyunun bir yıldan fazla olduğu anlamına gelir.

  • Crysis 4 çıkış tarihi: TBA, ’de gerçekleşmesi pek olası değil

Spekülasyon yapacak olsaydık, oyunun tam sürümünün ’ün sonlarında veya ’te bir noktada çıkmasını beklerdik, ancak geliştiriciden resmi bir açıklama beklememiz gerekecek.

Oynanış açısından şu ana kadar bildiğimiz tek şey Crysis 4’ün “gerçekten yeni nesil bir nişancı” olacağı, bu da muhtemelen eski konsolu atlayarak PC, Xbox Series X/S ve PS5’te piyasaya sürüleceği anlamına geliyor. tamamen nesil.

Crysis 4’ün çıkış tarihi ve bir bütün olarak oyun hakkında daha fazla ayrıntı lansmana yakın bir zamanda paylaşılacak. Daha fazlasını öğrenmemiz uzun zaman alsa da, bu makaleyi en kısa sürede güncelleyeceğimizden emin olacağız.

Crysis 4 Xbox ve PC’ye Çıkıyor mu?

Yeni nesil konsollar ve grafik kartları Crysis 4’ü çalıştırmak için gereken güce sahip olacak. Xbox Series X, PlayStation 5 veya Nvidia GeForce ’a sahip olan herkes bu oyunu en yüksek ayarlarda çalıştırabilecek . Bu konsollar ayrıca Crysis Remastered Trilogy’yi en yüksek ayarında yönetebilir. Ancak Crysis 4 ve yeniden düzenlenmiş üçlemesinin perakende fiyatının bölgesel maliyetlerinize göre değişeceğini belirtmek isteriz.

Crysis 4 Sistem Gereksinimleri

Crysis 4 Çıkış Tarihi

Crytek, Crysis 4’ün resmi sistem gereksinimlerini açıklamadı. Bununla birlikte, gelecek nesil konsollar için gelecek oyunlar, bize ne bekleyeceğimiz konusunda genelleştirilmiş bir bağlam sağlayabilir. Bu başlığı PC’de 30FPS ila FPS arasında çalıştırmak için aşağıdaki bileşenlere ihtiyacınız olacağından eminiz. Bu sistem gereksinimlerini takip ederek daha yüksek çözünürlükler ve daha iyi dokular bekleyebilirsiniz.

Crysis 4 Minimum Sistem Gereksinimleri

Kategorisistem gereksinimleri
İşletim sistemiWindows 10 ve Windows 11 (Bit veya Sonrası)
İşlemciIntel Core i / AMD FX
Veri deposu8 GB RAM
Depolama alanıTBA
Hi-Rez Varlık ÖnbelleğiTBA
Ekran Kartı (GPU)Nvidia GeForce GTX / AMD Radeon RX
Video belleğimb’ye kadar.
Grafik sürücüsüTBA

Crysis 4 Önerilen Sistem Gereksinimleri

Kategorisistem gereksinimleri
İşletim sistemiWindows 10 ve Windows 11 (Bit veya Sonrası)
İşlemciIntel Core i / AMD Ryzen RZ X
Veri deposu16 GB’a kadar
Depolama alanıTBA
Hi-Rez Varlık ÖnbelleğiTBA
Ekran Kartı (GPU)Nvidia GeForce GTX / AMD Radeon
Video belleğimb’ye kadar
Grafik sürücüsüTBA

Etiketler: Crysis 4 Çıkış Tarihi • Crysis 4 Ne Zaman Çıkacak • Crysis 4 Sistem Gereksinimleri

Crysis 4 Duyuruldu. Crysis 4: Efsane Serinin Yeni Hikayesiyle Karşınızda

Crysis serisi, yüksek teknoloji grafikleri ve sevilen oynanışı ile bilinen birinci şahıs nişancı oyunlarıdır. Oyunculara uzaylı istilaları, ölümcül virüsler ve paralı asker güçleriyle mücadele etme fırsatı sunan oyunlar, nanoteknoloji güçlü kıyafetler sayesinde farklı yetenekler de kazandırıyor. Crysis 3&#;ün çıkışının üzerinden 9 yıl geçti ve sonunda Crytek, serinin dördüncü oyununu resmen duyurdu. Yeni teknolojiler için geliştirilen Crysis 4, seriyi modern platformlar ve PC için yeniden icat etmeyi vaat ediyor. Peki, Crysis 4 ne zaman çıkacak? Oynanış veya daha fazla detay ne zaman göreceğiz? İşte Crytek&#;in şu ana kadar açıkladığı her şey:

Crysis 4 çıkış tarihi tahminleri

Şu anda Crysis 4&#;ün çıkış tarihi belli değil, ancak oyunun &#;ün sonunda veya &#;ün başında çıkacağını tahmin ediyoruz. Sadece çok kısa bir fragman gördük ve oyunun &#;geliştirme aşamasının başlarında&#; olduğunu duyduk, bu yüzden bu yıl çıkması kesinlikle mümkün görünmüyor.

Crysis 4 platformları

Crysis 4&#;ün hangi platformlarda çıkacağı henüz açıklanmadı, ancak PC ve güncel nesil konsollar: PS5 ve Xbox Series X

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.