çizgi film karakteri köpek / Köpekler Için Çizgi Film Karakteri Isimleri 🐶 funduszeue.info

Çizgi Film Karakteri Köpek

çizgi film karakteri köpek

Pluto (Disney)

Pluto
funduszeue.info
İlk görünüm The Chain Gang () (adsız)
The Picnic () (Rover adıyla)
The Moose Hunt () (Pluto adıyla)
YaratanWalt Disney Productions
Bilgileri
Cinsiyet Erkek

Pluto (eski adıyla Pluto Pup olarak da bilinir), Disney kısa çizgi film serilerinde üne kavuşmuş çizgi film karakteridir. Sıkça Miki Fare'nin köpeği olarak ortaya çıkmıştır. Ayrıca , ve 'li yıllarda 48 Disney kısa animasyonda bağımsız rol oynamıştır. Pluto, yüz ifadeleri ya da ön pençelerinin alışılmadık geniş kullanımı dışında insansı özellikleri olmayan bir Disney karakteridir. Sıradışı kilit noktaları dışında, aslında normal bir köpek olarak temsil edilir (bir diğer karakter olan Goofy ise tam aksine insansı özelliklere sahiptir).

Konsept ve yaratım[değiştir

Çocukken çizgi film seyretmek şüphesiz en büyük zevkimizdi. Her sabah erkenden kalkıp televizyonun başında beklediğimiz çizgi filmlerini büyüdükten sonrada izlememizin en büyük sebebi, hayranı olduğumuz birçok çizgi film karakteri. İşte karşınızda sizi küçük bir zaman yolculuğuna çıkaracak, en sevilen çizgi film karakterleri&#;

1. Bugs Bunny

çizgi film karakteri

Çizgi film karakterleri arasında en ünlülerinden biri. yılından beri çizgi filmlerin vazgeçilmezi olan karakter Bugs Bunny. Naber cınım? sözleri hâlâ kulaklarımızda!

2. Road Runner ve Wile funduszeue.info

çizgi film karakteri

Çölde hızlı koşan masum Road Runner ve onu sürekli yakalamaya çalışan kötü karakter Coyote. Çizgi film izlerken biz onu Çakal diye tanıdık, ancak karakterin orijinal adı Wile funduszeue.info!

3. Mickey Mouse

Walt Disney tarafından &#;de yaratılan Mickey Mouse, etrafına iyimserlik saçan bir çizgi film karakteri olarak karşımıza çıkmaktaydı.

4. Temel Reis

çizgi film karakteri

Güce ihtiyacı olduğu zamanlarda teneke kutudaki ıspanağı çıkarıp ağzına boşaltan ve pazılarını şişiren Temel Reis&#;e hepimiz hayran kalırdık. Ayrıca ağzında piposuyla gezmesiyle aklımıza kazınan bu çizgi film karakteri sayesinde pek çoğumuz ıspanağı sevdik!

5. Kaptan Tsubasa

çizgi film karakteri

Dünyanın en iyi futbolcusu olmayı hayal eden Kaptan Tsubasa&#;da en sevdiğimiz çizgi film karakteri arasında!

6. Ash (Pokémon)

çizgi film karakteri

Pokémon çizgi filminin baş karakteri olan, Pokémon dünyasında usta olabilmek için köyünü terkeden ve Pikachu&#;nun sahibi olarak yeni bir serüvene başlayan Ash&#;i de unutmadık!

7. Winnie the Pooh

çizgi film karakteri

Winnie the Pooh belki de en sevimli çizgi film karakteri olabilir. Karakterimiz sürekli bal yemesiyle ünlüydü fakat çocukken tam da anlayamadığımız, hayata dair oldukça mantıklı sözleriyle de meşhurdu!

8. Süngerbob Karepantolon

çizgi film karakteri

Bikini Kasabası&#;nın sevimli ve enerjik karakteri Süngerbob&#;u sevmeyenimiz yoktur sanırım! Belki Squidward olabilir. 🙂

9. Daffy Duck

çizgi film karakteri

Siyah renkli, inatçı, çok konuşan ve bu yüzden başına hep bir şey gelen bahtsız Looney Tunes karakteri. Seni de çok sevdik!

Domuz Porky

çizgi film karakteri

Sürekli kekeleyerek konuşan, sevimli ve şişko çizgi film karakteri Domuz Porky.

Scooby Doo ve Shaggy

çizgi film karakteri

Scooby Doo ve Shaggy&#;nin arkadaşlığını, sürekli abur cubur yemelerini ve hayaletlerden korkmalarını unutmadık. Çizgi film dünyasının en değişik ikililerinden; konuşan bir köpek karakteri ile onun her şeyi beraber yaptığı yakın arkadaşı!

George Jetson

çizgi film karakteri

Robotların ve uzaylıların olduğu bir distopyada geçen çizgi film Jetgiller&#;de , ailedeki baba karakteri olan George, belki de en sevdiğimiz Jetgildi!

Pembe Panter

çizgi film karakteri

Her bölümde beceriksiz bir müfettiş tarafından yakalanmaya çalışan ancak bundan sinsice ve kolayca kaçmayı başaran Pembe Panter&#;den söz ediyoruz. Bu çizgi film karakteri pek konuşmazdı, yine de onu oldukça sevmiştik!

Tweety ve Slyvester


&#;Bir kedi gördüm sanki?&#; repliğini duyar gibiyiz.

Ayı Yogi

çizgi film karakteri

Çocukluğumuzun yeşil kravat ve fötr şapkalı karakteri Ayı Yogi, her bölümde arkadaşlarıyla maceradan maceraya atılırdı.

Donald Duck

çizgi film karakteri

Şanssız ve asabi çizgi film karakteri Donald Duck, çatallı sesini de unutmayalım!

Ağaçkakan Woody

çizgi film karakteri

Sürekli muzurluklar yapan, kahkahasına ve görünüşüne hasta olduğumuz minik çizgi film karakteri Woody&#;i nasıl atlayabiliriz?

Bu kahkahayı duymayı özleyeniniz varsa, buraya tıklayabilir. 🙂

Tom ve Jerry

çizgi film karakteri

Çizgi film karakterleri arasında en sevilen ikili. Aslında bize rekabetle beraber gelen dostluğu anlatan Tom ve Jerry, şüphesiz soluksuz izlediğimiz çizgi filmlerinden biriydi. Biraz avanak olan kedi Tom ve rakibi zeki fare Jerry karakteri çocukluğumuzun unutulmazları arasında.

The Powerpuff Girls

çizgi film karakteri

Profesörün kızları yaratırken karışımın içine yanlışlıkla Kimyasal x dökmesi sonucu, süper güçlerle ortaya çıkan 3 birbirinden tatlı kızdan söz ediyoruz: Blossom, Bubbles ve Buttercup!

Ralph (Casus Köpekler)
çizgi film karakteri

Evcil hayvan gibi görünen ama aslında dünyayı kurtarmakla görevli olan karakterimiz grubun lideriydi, aynı zamanda çizgi filmin baş karakteri.

Örümcek Adam

çizgi film karakteri

Küçükten büyüğe pek çok insanın aşina olduğu çizgi film karakteri Örümcek Adam. Evrenlerin birleşmesiyle başka karakterle beraber savaşmasını izlemeye bayılırdık!

Superman

Küçüklükten beri her yerde karşımıza çıkan bir diğer çizgi film karakteri: Yakışıklı, güçlü ve iyi kalpli Clark Kent&#;i unutmayalım.

Batman

çizgi film karakteri

Asıl adı Bruce Wayne olan, karizmatik ve zengin çizgi film karakteri. Onu Batman yapan güçlülüğü, özel kostümü, arabaları ve peleriniydi!

Şeker Kız Candy

Ailesi olmayan ve yetimhanede büyüyen güzeller güzeli çizgi film karakteri Şeker Kız Candy&#;e çocukken aşık olmayanınız yoktur diye düşünüyoruz.

Sonic

Dr. Robotnik&#;in kötücül planlarından sıyrılmayı başaran mavi renkli ve süper hızlı koşan kirpi Sonic karakteri de unutulmazlar arasında.

Garfield

Çizgi film dünyasının tembel, uyuşuk ve lazanyaya bayılan kedisi. Şişko kedimiz, lazanya yerken onu kıskanmamıza sebep olurdu&#;

Müfettiş Gadget

çizgi film karakteri

Çizgi filmde her bölümde edindiği görevlerle maceraya atılan ve vücudunda değişik yerlerden ihtiyacını karşılayacak araçlar çıkaran Müfettiş Gadget karakteri, robot mu insan mı hâlâ anlayamadık!

Red Kit

çizgi film karakteri

Kasabanın güvenliği ve adalet için savaşan karizmatik kovboy karakteri Red Kit bizi &#;cool&#; olmaya özendirirdi.

TenTen (TenTen&#;in Maceraları)

çizgi film karakteri

Polisiye içeren çizgi film olan TenTen&#;in Maceraları, tehlikeli serüvenlere korkusuzca atılan, gezgin ve gazeteci olan TenTen. Seni nasıl unutabiliriz?

Homer Simpson

Komplo teorileriyle aklımıza kazınan Simpsonlar çizgi filmindeki baba karakteri olan Homer Simpson&#;un tembelliği, ahmaklığı ve saflığı bizi oldukça güldürürdü.

Fred Çakmaktaş

Taş Devri çizgi filminin çıplak ayaklı mağarada yaşayan iyimser ilk insan karakteri Fred Çakmaktaş ve bowling tutkusunu hatırladık mı?

Gargamel

çizgi film karakteri

Çizgi film karakterleri arasında belki de en kötüsü, Şirinler&#;in ezeli düşmanı. Asıl amacı Şirinler&#;i yakalamak ve onları altına çevirmek olan Şirinler çizgi filminin kötü karakteri zaman zaman bizi beceriksizliğiyle güldürürdü.

Andy (Andy&#;nin Nesi Var?)

çizgi film karakteri

Zekasına ve şakalarına hayran kaldığımız Andy, yaşadığı çevredeki herkesi çılgına çevirmeyi iyi bilirdi. Onu izlerken şakalarına ve karizmasına özenmekten kendimizi alıkoyamazdık!

Johnny Bravo

Elvis Presley&#;i anımsatan dış görünüşü, kendini beğenen narsist ve budala karakteri, son olarak her bölümde bir kadına kur yapışıyla gönlümüze taht kuran Johnny Bravo&#;yu hatırlayalım biraz da. Bizi özendiren güzel saçları için yanından ayırmadığı tarağını da unutmayalım!

Dexter (Dexter&#;in Laboratuvarı)

Evin içinde gizli laboratuvar barındıran ve ailesinin bunu öğrenmesi en büyük korkusu olan, icatları ve çabuk sinirlenmesiyle meşhur çizgi film karakteri Dexter!

Avatar Aang

çizgi film karakteri

yıldır Ateş Ulusu&#;nun egemenliği altında olan dünyayı kurtarma sorumluluğunda olan, 4 elementi bükebilen son hava bükücü Avatar Aang karakteri, gelmiş geçmiş en başarı çizgi film karakterlerinden.

Jack (Samurai Jack)

Çizgi filmin kötü karakteri şeytan Aku tarafından hep izlense de, onu yok edebilecek güce sahip kılıcıyla Aku&#;nun peşinden amansızca giderdi Samuray Jack. Sessizliğine ve sakinliğine hayrandık!

Arnold (Hey Arnold!)

çizgi film karakterleri

Çizgi film dünyasının futbol topu kafalı karakteri Arnold, büyükanne ve büyükbabasıyla yaşayan, arkadaşlarıyla ve onunla sürekli uğraşan Helga&#;yla bitmek bilmeyen maceralar yaşardı.

Sam, Clover ve Alex (Casus Kızlar)

çizgi film karakteri

Normal yaşantıları dışında gizli bir casus kimliğine bürünen, dünyayı kurtarmakla görevli ve karakterleri birbirinden farklı bu 3 kızı çok severdik.

Kedi ve Köpek (CatDog)

çizgi film karakteri

Birbirlerinden çok farklı olan, anlaşamayan fakat aynı bedeni paylaşan Kedi ve Köpek bizi her bölümde güldürmeyi mutlaka başarırdı.

Fineas ve Förb

Phineas Flynn ve üvey kardeşi Ferb Fletcher, Amerika’da yaşayan iki çocuktur. Çizgi film karakterleri arasında yer alan bu iki müthiş karakter, yaz tatilinde can sıkıntısından çılgın projeler ve icatlar yaparlar. Bu iki karakterin yaptığı her icat her zaman çılgınlık seviyesini zorlardı ve izleyicilere büyük bir keyif verirdi.

Ayrıca bu içeriğe bakmak isteyebilirsiniz: “Örümcek Adam’dan Thor’a: Marvel Hayranlarının Merakla Beklediği 11 Film”

Caillou

çizgi film karakterleri

Eski çizgi film karakterleri arasında bulunan Caillou, 4 yaşında lösemi hastası bir çocuktur. Caillou, okuldayken, evdeyken veya dışarıdayken bir yandan keyifli vakitler geçirirken, diğer yandan yeni bilgiler öğrenir. Dünyalar tatlısı bu çizgi film karakteri, belki de çizgi film karakterleri arasındaki en uslu olanıdır.

Casper

Hayaletler her zaman korkutucu olacak değil ya! Bazıları gerçekten sevimli ve eğlencelidir. İşte bu hayalet Casper’dır. Casper, bize anlatılan hayaletlerden çok daha farklıdır. O, bütün canlıları seven ve sürekli iyilik peşinde koşan bir hayalettir. Asla birilerini korkutmak istemediği için hayalet okulunda sürekli başarısız olur. Çünkü hayalet okulu insanları korkutmayı öğretir, ancak Casper bunu önlemeye çalışır.

Ayrıca bu içeriğe bakmak isteyebilirsiniz: “Dünden Bugüne Kronolojik Sırasıyla Tüm Marvel Filmleri”

Yugi Mutou / Yami Yugi

En sevilen erkek çizgi film karakterleri arasında bulunan Yugi Mutou, Düello Canavarları adlı bir oyunu oynayan liseli bir gençtir. Bu genç zamanla fantastik ve gizemli bir dünyanın içine çekilir ve kötülerle mücadele etmek zorunda kalır. Çizgi filmde oynanan kart oyunu tüm dünyada popüler olmuştur ve hala günümüzde bile oynanmaktadır.

Disney prensesleri

çizgi film karakterleri

Kaç Disney prensesi var sorusu herkesin aklını kurcalıyor. Pek çok Disney prensesi var. Sizler için hepsini listeledik.

  • Pamuk Prenses
  • Külkedisi
  • Prenses Aurora
  • Prenses Ariel
  • Belle
  • Prenses Jasmine (Yasemin)
  • Prenses Pocahontas
  • Fa Mulan
  • Tiana
  • Rapunzel
  • Prenses Merida
  • Prenses Elsa
  • Prenses Anna
  • Prenses Moana
  • Raya

Şirine

çizgi film karakterleri

Kadın çizgi film karakterleri arasında bulunan Şirine, Gargamel tarafından Şirinlere ihanet etmesi için yaratılmıştır. Ancak Şirin Baba onu kurtarıp yanına almış ve gerçek bir şirine dönüştürmüştür. Şirine, tüm Şirinler arasındaki tek kadın karakterdir.

Marsupilami

Mutlu bir aileye sahip olan Marsupilami, kocaman bir ormanda yaşar. Ormanda yaşayan araştırmacı aile ile arası oldukça iyidir. Marsupilami, en iyi arkadaşı Leo ile birlikte her gün yepyeni ve eğlenceli maceralar yaşar. Çizgi filmin kötü karakteri Bring M. Backalive ise Marsupilami ve ailesini yakalayıp hayvanat bahçesine satmak için elinden gelen her şeyi yapar.

Betty Boop

Betty Boop, masumiyeti, küçük kız sesi, kadınsı cazibesi ve hareketleri ile zamanında en çok ilgi gören çizgi film karakterlerinden biri olmuştur. Bu karakter, ilk başlarda insan vücuduna sahip bir dişi köpeğe benziyordu. Daha sonra, karakter çok beğenilince hepimizin bildiği seksi ve şirin Betty Boop’a dönüştürüldü. Betty, muhtemelen kadınsı zarafeti ile çizgi film tarihinde türünün ilk örnek olmuştur.

Çizgi film kahramanları neden 4 parmaklı?

Eski çizgi filmlerin yapıldığı dönemdeki teknoloji ile 5 parmak çizmek oldukça uğraştırıcı ve zordu. Yani, eskiden günümüzdeki teknoloji olmadığı için bütün çizgi filmler el ile çiziliyordu. Bu nedenle eski çizgi filmlerdeki karakterlerin 4 parmağı vardı.

Çizgi film kahramanları neden beyaz eldiven giyer?

Eldiven giyen ilk Disney karakteri Mickey Mouse idi. Eskiden çizgi filmler siyah beyaz olarak çekiliyordu. Hal böyle olunca, karakterlerin ellerini görmek oldukça zor oluyordu. Beyaz eldivenler ise karakterlerin ellerini ve hareketlerini vurgulamaya yardımcı oldu. Bu nedenle eski çizgi filmlerdeki karakterlerin ellerinde beyaz eldivenler bulunuyordu.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.