bim kaçta açılıyor 17 mayıs / BİM açılış saati, BİM kapanış saati kaçtır?

Bim Kaçta Açılıyor 17 Mayıs

bim kaçta açılıyor 17 mayıs

A, ŞOK, BİM ka&#;ta a&#;ılıyor, ka&#;a kadar a&#;ık? Tam kapanmada marketler a&#;ık mı? A, BİM, ŞOK &#;alışma saatleri!

Cumhurbaşkanı Erdoğan market çalışma saatlerine yönelik yeni kararı bildirdi. Buna göre tam kapanma sürecinde market çalışma saatleri de değişti. İçişleri Bakanlığı genelgesine göre market çalışma saatleri yeniden düzenlendi. Peki, tam kapanmada A, BİM, ŞOK hafta içi çalışma saatleri nasıl oldu?

TAM KAPANMADA A, ŞOK, BİM KAÇTA AÇILIYOR, KAÇA KADAR AÇIK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan ''Zincir marketler pazar günleri kapalı olacak, diğer günlerde belirlenen saatlerde hizmet vermeyi sürdürecektir.'' dedi.

Gerçekleştirilen son kabine toplantısında sokağa çıkma yasağı saatleri saat 29 Nisan 'dan 17 Mayıs 'a sürecek. Bu kararın ardından marketlerin çalışma saatleri konusunda da değişikliğe gidildi. Sokağa çıkma kısıtlamasındaki sürelere uymak için tüm işyerlerinin (istisna getirilenler hariç) belli saatlerde açık olacak. Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu Pazartesi- Salı- Çarşamba- Perşembe- Cuma- Cumartesi günleri market, bakkal, manav, kasaplar ve kuruyemişçiler saatleri arasında faaliyet gösterebilecek. Pazar günleri ise marketler kapalı olacak.

MARKET VE BAKKALLAR ARASI AÇIK

BİM ÇALIŞMA SAATLERİ

BİM hafta içi arası çalışıyor.

BİM hafta sonu Cumartesi arası çalışıyor.

A ÇALIŞMA SAATLERİ

A hafta içi arası çalışıyor.

A hafta sonu Cumartesi arası çalışıyor.

ŞOK ÇALIŞMA SAATLERİ

ŞOK hafta içi arası çalışıyor.

ŞOK hafta sonu Cumartesi arası çalışıyor.

Marketler kaçta kapanıyor? A, ŞOK, BİM çalışma saatleri

Market çalışma saatleri nedir? BİM, A, ŞOK ve zincir marketler saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? 29 Nisan - 17 Mayıs tarihleri arasında uygulanan tam kapanmada marketlerin çalışma saatleri de değişti. Peki sokağa çıkma yasağının olduğu süreçte marketler kaçta açılıp, kaçta kapanacak?

MARKET ÇALIŞMA SAATLERİ

30 Nisan- 16 Mayıs tarihleri arasında haftanın 7 günü boyunca marketler saatleri arasında hizmet vermeye devam edecek. Pazar günü zincir marketler kapalı olurken bakkal, kuruyemişçi, kasap gibi işletmeler açık olacak ve hizmet vermeye saatleri arasında devam edecek. 65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşların markete gitmeleri yasaklanırken bu yaş aralığı haricinde saatleri arasında market şubelerinden vatandaşlar ihtiyaçlarını temin edebilecek.

ŞOK, A, BİM KAÇA KADAR AÇIK?

Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılar saatleri arasında faaliyet gösterebilecek, vatandaşlarımız zorunlu ihtiyaçlarının karşılanması ile sınırlı olmak ve araç kullanmamak şartıyla (engelli vatandaşlarımız hariç) ikametlerine en yakın bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılara gidip gelebilecektir.

Aynı saatler arasında bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi, tatlıcılar ve online sipariş firmaları evlere/adrese servis şeklinde de satış yapabileceklerdir. Zincir marketler tam kapanma sürecinde pazar günü kapalı olacaktır.

BİM açılış saati, BİM kapanış saati kaçtır?

BİM marketler saat kaçta açılacak? Sokağa çıkma yasağında marketler ne zaman açılıyor ne zaman kapanıyor resmi açıklaması yapıldı. Zincir marketlerden BİM tam kapanma günlerinde açık olacak mı saatleri duyuruldu. Kapanma saati merak ediliyor ve saatinin gelmesi bekleniyor. Hangi saatte kapanma yapılacak, kapanma başlama saati nedir? marketler açık mı? Lokantalar açık mı? marketler açık olacak mı? market siparişi kapanma kararları detaylarını merak ediyor. Tam kapanma 29 Nisan saat 'da başlayıp, 17 Mayıs Pazartesi sabah saatlerinde sona erecek ve vatandaşlar kapanmada nereler açık, tam kapanmada açık olan yerler araştırmasını yapıyor.
Kapanma kararlarının açıklandığı bilgilere göre restoran, lokanta, kafeterya, pastane gibi yeme-içme yerleriyle online yemek sipariş firmaları ramazan ayı sonuna denk gelen zamana kadar açık olacak mı?

Marketler haftaiçi saat ile arasında Cumartesi günü de dahil, Pazar günleri ise marketler kapalı olacak.

VALİLİKLERE GÖNDERİLEN RESMİ AÇIKLAMA METNİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

BİM MARKETLER AÇIK MI? BİM MARKETLER KAÇA KADAR AÇIK?

Bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılar arasında açık, zincir marketler ise pazarları kapalı olacak. Vatandaşlar araç kullanmadan ikametlerine yakın yerlerden alışveriş yapabilecek. Markerlet 29 Mayıs tarihinde saat 'e kadar açık olacak.

BİM açık olduğu saatler: Haftaiçi ve Cumartesi günleri - saatleri arasında BİM Marketler açık olacak. Pazar günleri ise açılmayacak.

A çalışma saatleri:
Cumartesi ve haftaiçi günler saat ile saatlerinde açık.

ŞOK marketler kaçta açılıyor, Şok kaçta kapanıyor:
Saat - arasında haftaiçi günlerinde ve Cumartesi açık olacak, Pazar günü 

Migros kaça kadar açık: Kapanma günlerinde Migros market haftaiçi ve Cumartesi günleri sabah ve akşamüstü saatleri arasında açık olurken Pazar günü ise açılmayacak.

Carrefour kaçta açılıyor: Saat ile arasında Carrefour marketlerin açık olacağı ve haftaiçi ile Cumartesi vatandaşlara hizmet verileceği açıklandı.

YEMEK SİPARİŞİ SAATİ TAM KAPANMA

Firmalar ramazan ayı sonuna denk gelen 13 Mayıs Perşembe gününe kadar 24 saat esasına göre sadece paket servis yapabilecek. Ramazanın bitmesiyle de saat 'e kadar paket servis yapabilecekler.

CAFELER RESTORANLAR AÇIK MI?


Restoran, lokanta, kafeterya, pastane gibi yeme-içme yerleri 29 Nisan'dan 13 Mayıs tarihine kadar 24 saat sadece paket servis yapabilcek. Bunun nedeni tam kapanma kararları ile koroavirüs bulaşıcılığını önlemek olacak.

RESTORANLAR AÇIK OLACAK MI?

Yemek yemek için restoranlar açık olacak ancak 17 Mayıs tarihinde kadar sadece paket servis yapılabilecek. Kapanmada restoranlarda sadece yemek siparişi verilebilecek.





FIRINLAR AÇIK MI? SAAT KAÇA KADAR FIRINLAR AÇIK?

Ekmek üretiminin yapıldığı fırın ve unlu mamul ruhsatlı işyerleri ile bu işyerlerinin sadece ekmek satan bayileri açık olacak.

OTELLER TAM KAPANMADA AÇIK OLACAK MI?

Şehirlerarası kara yolları kenarında bulunan dinleme tesislerinde yer alan yeme-içme yerleri ve buralarda çalışanlar yasaktan muaf olacak. Kısıtlama döneminde otel, pansiyon gibi konaklama tesislerinde rezervasyonunun bulunması, vatandaşlar açısından sokağa çıkma veya şehirlerarası seyahat kısıtlamasından muafiyet sağlamayacak. Konaklama tesisleri yalnızca seyahat izin belgesi olanlara hizmet verebilecek.

YABANCI TURİSTLERE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VAR MI?




Geçici ve kısa süre için Türkiye'de bulunan turistler yasaktan muaf olacak. İkamet izinliler, geçici koruma statüsündekiler veya uluslararası koruma başvuru ve statüye sahip yabancılar sokağa çıkma yasağına tabi olacak.

CENAZELER TAM KAPANMADA YAPILACAK MI?

Cenaze defin işlemlerinde görevli olanlar (din görevlileri, hastane ve belediye görevlileri) ile birinci derece yakınlar yasaktan muaf olacak. Cenaze namazları yakınları dahil en fazla 30 kişi ile kılınacak. Şehir dışındaki birinci derece yakının cenazesine katılacak olanlar, e-devlet'ten veya ALO 'u arayarak izin belgesi oluşturacak.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KAPANMA KARARLARI AÇIKLAMASI

Haber ile daha fazlasına ulaşın:

Genel Haber

Gündem

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası