en iyi tantuniciler / Tantuni'nin Başkenti Mersin'de Gidebileceğiniz Uygun Fiyatlı 15 Mekan

En Iyi Tantuniciler

en iyi tantuniciler

Tarifi Beğendiniz mi?

[Toplam: 7 Ortalama: ]

Bugün ki keşfet konumuz Akdeniz&#;in sevimli sahiliyle, tarihi kaleleri ile ve daha bir çok ünlü güzel yerleri ile Mersin Tantunisini konu almak istedik. Bütün bu güzelliklerin içerisinde nefis bir lezzet Mersin sokaklarında bizleri kokusu ile karşılıyor dersek yalan olmaz. Arkasından gideceğiniz bu tat, ekmeğin arasına enfes sosu ile sığdırılmış et yada tavuk tantuni. Bu güzel Akdeniz kentine yolu düşen herkes şu soruyu sormuştur Google amcaya:) &#;Mersin&#;de en güzel tantuni nerede yenir?&#; İşte biz tam olarak bu soruya cevap bulmak için oturup uzun bir süre araştırdık ve Mersin&#;de merkezde yer alan en iyi, en güzel tantuniyi kim yapar sorusunu cevaplandırdık.

Tantuninin bu bölgede damaklarda bıraktığı lezzeti güzel ülkemizin başka hiç bir şehrinde bulmanız imkansız. O incecik lavaşın içerisine sarılmış, bir kere yiyip bir daha sipariş verdiren tantuni için Mersinde çok güzel mekanlar bulunmaktadır. İşte sizler için derlediğimiz en iyi 6 Mersin Tantunicisi.

Tatlış bir not:

Biz araştırıp Mersin&#;de en kaliteli, en içten, en hızlı servise sahip, en lezzetli tantuni mekanlarını bulmaya çalıştık. Bulamadığımız, gözümüzden kaçan yada yeni hizmete giren mekanlar olursa kusurumuz affola. Bizlere yorum kısmından yeni mekanları ve yorumlarınızı iletebilirsiniz.

Mezesi ile Ön Planda: Göksel Tantuni

Güler yüzlü çalışanları, enfes mezeleri ile rotasını Mersin&#;e çeviren misafirler için mükemmel bir tantuni deneyim noktası olacaktır. Bol köpüklü ayranları ve hızlı servisi ile gerçekten Mersin kentinde yer alan en güzel tantuniciler arasına girmeyi hak etmiş bir mekan.

Göksel Tantuni Adresi: Afetevler Mh. Cd. No: /A Yenişehir/Mersin

Çift Lavaş Sevenlere: Özkan Tantuni

Çift lavaş tantuni yemek isteyenler için kesinlikle tek geçilebilecek bir mekan diyebiliriz. Aldığı kötü yorumlarda var fakat lezzet konusunda hakkını vermek gerekiyor. Acılı şalgamı ile gözleri yaşartan bir lezzet için Mersinin sevilen lezzetlerinden tantuniyi burada yiyebilirsiniz.

Özkan Tantuni Adresi: Sk. No, Güvenevler Mahallesi, Yenişehir/Mersin

Biftek Tantuni Tavsiye Edilir: Memoş Tantuni

senesinden bu yana hızla büyüyen Mersin deyince ilk akla gelen isimlerden olan Memoş Tantuni gelen müşterilerinden güzel yorumlar alan bir mekan. Temizlik, lezzet, fazla çeşit, güler yüz daha bir çok artısı ile Memoş tantuni seçim yapmanızı oldukça zor kılacak. Küçük bir not; Giderseniz biftek tantuni yemeden çıkmayın bence 🙂

Memoş Tantuni Adres: Turgutreis Mah. Silifke Cad. Müftü Köprüsü mevkii.

Yoğurtlu Tantuni Deyince Akla O Gelir: Salih Usta Tantuni

Yoğurtlu tantuni diyince Mersin&#;de akla ilk gelen yer Salih Usta olacaktır. Müşterilerinden almış olduğu olumlu yorumlar ile Salih Usta yoğurtlu tantuni konusunda zirvedeki yerini alıyor. En güzel aşklar Salih ustada başlar lafı ile ünlenen bu güzel mekan Mersin&#;in incisi olarak göze çarpıyor.

Salih Usta Tantuni Adresi: İnönü Mah. Kushimato Sok. No/B Pozcu, Yenişehir (Kushimoto Sokak) / Mersin

Gençler Seviyor: Şişko Tantuni

Aile sıcaklığı hissedebileceğiniz enfes tantunileri ile gençlerin uğrak mekanları arasında yer alan ve yerli halkın çoğunluk ile gittiği Mersin bölgesinin favori mekanları arasında yer alıyor. Tantuni yanında gelen kırmızı lahana turşusu ile zaten yemek başlamadan gönüller fetediliyor.

Şişko Tantuni Adres: İnönü Mahallesi, Kushimoto Sk., Yenişehir/Mersin

Sadece et ve biftek tantuni: Abidin Usta Tantuni

Salaş mekanları sevenler için 1 numara olabilir. Abidin ustamızın tantunileri için şehir dışından gelenler bile var. İnce bir lavaşın içerisinde et yada biftek tantunisi ile dikkat çekiyor. Bol mezesi, bol köpüklü ayranı, güler yüzlü hizmeti ve daha bir çok artısı ile tavsiye listemize girmeyi başaran bir mekan.

Abidin Usta Tantuni Adresi: İsmet İnönü Blv. No, Cumhuriyet Mahallesi, Yenişehir/Mersin

&#;stanbul’un En Leziz Tantuni Mekanlar&#;

Lezzetli bir yemek olan tantuni nerenin sorusu, &#;ehirler aras&#;nda gastronomi tart&#;&#;malar&#;na neden oluyor. Yöresel bir yemek olan tantuni, ince ince k&#;y&#;lm&#;&#; biftek ya da tavuk etlerinin lezzeti baharatlarla bir araya gelmesinden haz&#;rlan&#;yor. Bu doyurucu yeme&#;in ad&#;n&#; ilk defa duyanlar ise tantuni nedir diye merak etmeden duram&#;yor.

En özet haliyle, baharat ve ya&#;la beraber kavrulan minik parçal&#; etlerin, so&#;an ve maydanozla beraber kar&#;&#;t&#;r&#;larak ince lava&#; ya da ekmek aras&#;nda servis edilmesiyle tantuni meydana gelir.

&#;stanbul’da En &#;yi Tantuni Nerede Yenir?

  • Ayla Tantuni
  • Kad&#;köy Tantuni
  • MMY Tantuni
  • Mersin Memo&#; Tantuni
  • Emine Ana Tantuni
  • Me&#;hur Tantunici Mesut Usta
  • Mersin Yaprak Tantuni
  • Suat Usta 33 Mersin Tantuni
  • Baazen Tantuni
  • Be&#;alt&#; Kirvem Tantuni

Tavuk Tantuni Yap&#;m&#; (Videolu)

Akdeniz illerinde özellikle de Mersin ve Adana’da olmazsa olmazlardan biridir tantuni. Neredeyse her sokakta bir me&#;hur tantunici vard&#;r. Ekonomik aç&#;dan da uygun olan bir yemektir. Tantuni hangi etten yap&#;l&#;r? Tantuni dileyenler için biftek etlerinin minicik parçalara ayr&#;lmas&#;yla haz&#;rlan&#;r.

K&#;rm&#;z&#; et sevmeyenlere ise tavuk tantuni önerilir. Pek çok farkl&#; servis &#;ekliyle haz&#;rlanmaktad&#;r. Lava&#;lar&#;n aras&#;ndaki tantuni etlerinin üzerine yo&#;urt ve biberli ya&#; ak&#;t&#;ld&#;&#;&#;nda bu leziz yeme&#;in tad&#;na doyum olmaz. Ülkemizde de hemen hemen her ilde yüzlerce tantuni dükkan&#; hizmet vermektedir.

Tantuni nerede me&#;hur olursa olsun et yemeyi sevenlerin mutlaka tatmas&#; gereken bir yiyecektir. Akdeniz illerinde neredeyse her gün tüketilen tantuni &#;stanbul s&#;n&#;rlar&#;nda da çok aranan bir yemektir. &#;imdi sizlere &#;stanbul’un dört bir yan&#;nda hizmet veren en leziz ve me&#;hur tantuni dükkanlar&#;n&#; tan&#;tal&#;m. Ac&#;kt&#;&#;&#;n&#;z anda listedeki popüler tantuniciler size bir telefon kadar uzakta olacak!

Mersin Et Tantuni (Gerçek Tantuni)

&#;stanbul’da En &#;yi Tantuni Nerede Yenir?

1) Ayla Tantuni – Beyo&#;lu

&#;stiklal Caddesi’nde gezerken ac&#;kt&#;&#;&#;n&#;z anda enfes bir mekana girip leziz tantuni yiyebilirsiniz. Odun ate&#;inde pi&#;en lava&#;lar&#;n aras&#;ndaki doyurucu etler ve tantuniye e&#;lik eden tur&#;ular, size keyifli bir ö&#;ün ya&#;atacak. Ekonomik ve doyumsuz bir ziyafet için &#;stanbul’da Ayla Tantuni’ye u&#;rayabilirsiniz.

Adres: Hüseyina&#;a, &#;stiklal Caddesi No: 82, Beyo&#;lu / &#;stanbul

&#;leti&#;im: 10 80

ayla tantuni

2) Kad&#;köy Tantuni – Kad&#;köy

Kad&#;köy’ün en lezzetli ve i&#;lek mekanlar&#;ndan biri olan Kad&#;köy Tantuni, et ve tavuk tantuni konusunda çok ba&#;ar&#;l&#;. Yedikçe yediren dürüm tantuniler, lezzetini &#;stanbul’un her kö&#;esine ula&#;t&#;r&#;yor. Ad&#;n&#; ve tad&#;n&#; duyan&#;n s&#;k s&#;k geldi&#;i bu mekana siz de Kad&#;köy’de oldukça u&#;ramal&#;s&#;n&#;z. Tantuniyi size sevdiren adres!

Adres: Leylak Sokak No: 13/C Sö&#;ütlüçe&#;me Cad Kad&#;köy

&#;leti&#;im: 35 41

kad&#;köy tantuni

3) MMY Tantuni – Ata&#;ehir

&#;ncecik ve yumu&#;ac&#;k lava&#; aras&#;nda sunulan s&#;cac&#;k tantuni etleri, ününü &#;stanbul’da duyurmaya devam ediyor. MMY Tantuni, h&#;zl&#; ve kaliteli servisiyle dikkat çeken, masan&#;zdaki ikramlarla göz kama&#;t&#;ran bir mekan. Doyumsuz lezzeti olan, bir geleni kendine hayran b&#;rakan leziz tantunilerle siz de tan&#;&#;mal&#;s&#;n&#;z.

Adres: Cemal Ulusoy Caddesi Bas&#;n Ekspres Yolu No: 21 Yenibosna (BP Benzin &#;stasyonu içi) &#;stanbul

&#;leti&#;im: 48 08

mmy tantuni

4) Mersin Memo&#; Tantuni – Ata&#;ehir

Mersin’de çok ünlü olan ve her semtte &#;ubesi bulunan Memo&#; Tantuni, lezzetli tantuni seçeneklerini &#;stanbul’daki misafirleriyle de payla&#;&#;yor. senesinden günümüze kadar kaliteli hizmet anlay&#;&#;&#;n&#; b&#;rakmayan Memo&#; Tantuni, dürüm ve ekmek aras&#; tantuni konusunda çok ba&#;ar&#;l&#; bulunuyor. Ata&#;ehir’de olanlar&#;n tercihi!

Adres: Barbaros Mahallesi Halk Caddesi &#;en Sokak No:3 Ata&#;ehir

&#;leti&#;im: 00 33

memo&#; tantuni

5) Emine Ana Tantuni – Beyo&#;lu

Beyo&#;lu’nun küçük ama bir o kadar lezzetli tantunileri olan Emina Ana Tantuni, sizleri i&#;tah açan kokusuyla mekana davet ediyor. Yumu&#;ac&#;k taptaze lava&#; aras&#;nda servis etti&#;i et ve tavuk tantunileri sizlerle bulu&#;turmak isteyen Emine Ana Tantuni, doyuruc ö&#;ün ya&#;amak isteyenlerin lezzetli dura&#;&#; olacak!

Adres: S&#;raselviler Caddesi Billurcu Sokak No : 5/A Beyo&#;lu

&#;leti&#;im: 84 30

emine ana tantuni

6) Me&#;hur Tantunici Mesut Usta – Ba&#;c&#;lar

Ba&#;c&#;lar çevresinde tantuni yemek isteyenlerin akl&#;na gelen mekanlardan biridir Me&#;hur Tantunici Mesut Usta. Dürüm ya da aç&#;k ekmek tantuni servislerini, en leziz ve kaliteli &#;ekilde haz&#;rlayan bu mekanda aç kalan olmuyor. Dileyenlere tantuni sonras&#;nda s&#;cac&#;k servis edilen künefeler de günlük haz&#;rlan&#;yor.

Adres: Güne&#;li 15 Temmuz Mahallesi Gülbahar Caddesi No: 55 Ba&#;c&#;lar (Gülbahar)

&#;leti&#;im: 16 17

me&#;hur tantunici mesut usta

7) Mersin Yaprak Tantuni – Beylikdüzü

Mersin’de çok tüketilen ve me&#;hur olan tantuni, Mersinli bir marka kalitesiyle &#;stanbul’da da haz&#;rlan&#;yor. Yaprak Tantuni, bir tantuni sofras&#;nda olmas&#; gereken her mezeyi size sunan ve yedikçe yediren bir mekan. Ekonomik aç&#;dan uygun olan, damakta uzun süre iz b&#;rakan Yaprak Tantuni’yi Beylikdüzü &#;ubesinde deneyebilirsiniz.

Adres: Beylikdüzü Mahallesi Deve Ba&#;&#;rtan Mevki E-5 Karayolu Yan Yol Üzeri, Fatih Koleji Yan&#;, Opet Petrol &#;çinde, Beylikdüzü

&#;leti&#;im: 77 45

mersin yaprak tantuni

8) Suat Usta 33 Mersin Tantuni – &#;i&#;li

Tantuni lezzetini tam anlam&#;yla size aktaran bir mekan daha var. Suat Usta, Mersin’den gelen tur&#;ularla servis etti&#;i taptaze tantunilerin adresi. Tad&#;na doyum olmad&#;&#;&#; için birden fazla tantuni yiyebilece&#;iniz, s&#;k s&#;k bu mekana gelip tantuniyle kavu&#;aca&#;&#;n&#;z bir yer olarak sizi bekliyor. Mecidiköy’de olanlar en k&#;sa zamanda denemeli!

Adres: Mecidiyeköy, Suat Usta Mersin Tantuni, Darcan Sokak No: 1/A, &#;i&#;li / &#;stanbul

&#;leti&#;im: 82 92

suat usta 33 tantuni

9) Baazen Tantuni – Be&#;ikta&#;

&#;stanbul’un tam merkezinde yer alan Baazen Tantuni, anl&#;k ac&#;kmalar&#;n keyifli ö&#;ünlerin adreslerinden biridir. Çerez gibi tüketece&#;iniz, yedikçe daha çok yemek isteyece&#;iniz dürüm tantuniler daha önce hiç böyle lezzetli olmam&#;&#;t&#; diyeceksiniz. Nezih mekanda, kaliteli servisle huzurlu bir &#;ekilde tantuni yemek için geç kalmay&#;n&#;z.

Adres: Levent Caddesi No: 1 (Büyükdere Caddesi) Be&#;ikta&#;

&#;leti&#;im: 15 15

baazen tantuni

10) Be&#;alt&#; Kirvem Tantuni – Beyo&#;lu

Lokma lokma yediren, &#;algam ve ayranla bir bütün haline gelen, eh bir de tur&#;unun e&#;lik etti&#;i lezzetli tantunileri &#;stanbul’da Be&#;alt&#; Kirvem Tantuni’de tadabilirsiniz. Misafirlerin gözü önünde, aç&#;k bir &#;ekilde özenle haz&#;rlanan tantuniler masan&#;za geldi&#;inde bir an önce bitirmek isteyeceksiniz. &#;&#;tah açan kokular&#;n bir adresi Beyo&#;lu’nda!

Adres: Kemanke&#; Karamustafa Pa&#;a Mahallesi Mumhane Caddesi. No/B Beyo&#;lu

&#;leti&#;im: 03 47

be&#;alt&#; kirvem tantuni

S&#;ralama geli&#;igüzel verilmi&#;tir; de&#;er te&#;kil etmez.

Gezi Rehberi ve Nerede Ne Yenir? kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

&#;stanbul’un En Lezzetli 11 Esnaf Lokantas&#;

Me&#;hur &#;stanbul Köftecileri En &#;yi 13 Mekan

&#;stanbul Dönercileri: Tam Not Alan 17 Adres

&#;stanbul’un En &#;yi 12 Deniz Ürünleri Restoran&#;

&#;stanbul’da Ev Yemekleri Yapan En &#;yi 10 Mekan

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir