metabolic balance bakırköy / metabolic balance - ekşi sözlük

Metabolic Balance Bakırköy

metabolic balance bakırköy

Transformation of Social Relations of Turks With Bulgarians in Bulgaria After Migration

In the practice of medical communication, the paternalistic model of patient-provider information has been challenged in the last years by a model implying an embeddedness of the medical and human values in the medical interaction and in the decision-taking process of the informed patient. Also, patients have increasingly begun to adopt a participative role in healthcare, by actively seeking information and rationale for the decisions they make about their health. However, when it comes to searching for medical information on the internet, people are frequently overloaded with the sheer amount of information available online. Moreover, elderly adults respond differently to online communication than younger ones. In this context, seniors face new challenges relating to medical communication, and health-related information and decisions. This paper addresses the health-related internet use by seniors in Germany, through a qualitative methodology, which involved ten in-depth semi-structured interviews with persons aged 65 years or more who use the internet including for health-related search. The findings of the study are discussed in detail in the paper, following the answers to the research questions pursued, referring to the types of health-related information searched, such as general or specific, as for example regarding some medical conditions, if and which advices, recommendations, information about illnesses, treatments, physicians and clinics have been sought, where the searches took place, on what types of websites, such as general, specialized, scientific, etc., the extent to which the interviewees show confidence in the reliability of the internet information and advices, if they are overloaded with the quantity of online health- related information, and so on. Besides, a point of research interest was to find out to what extent the online communication and gaining information related to health from the internet influences the real, face to face communication between the elder patients and their physicians. Starting from these topics and the results of the research, the conclusions of the paper outline how the German seniors use the internet for health-related information and decisions.

metabolic balance

  • kilo düzenleyici bir metabolizma programıdır.

    bu program yardımıyla, daha önceden edindiğiniz beslenme alışkanlıklarınız, sağlıklı, tamamen dengeli ve sadece size özgü bir beslenme şekline dönüşecektir. programın temeli, sadece size özel bir beslenme planı hazırlanmasıdır. kişisel plan, güncel laboratuar tahlilleriniz ve sağlık durumunuz göz önüne alınarak hazırlanmaktadır.

    detaylı bilgi için;

    metabolic balance

  • yenmesi gereken besinler ve öğün miktarları ne kadar laboratuar tahlilleri ile kişiye özel olarak belirlense de her programda sabit kalan kuralları da vardır.

    diyet 4 aşamadan oluşur:

    1- hazırlık dönemi
    bu dönem 2 gün sürer ve detoks yapılır. 4 seçenekten ikisi seçilir ve iki gün bu şekilde beslenilir. seçenekler 1,5 kg sebze veya 1 kg meyve (tüm gün bir çeşit meyve yenebilir) veya 1,5 kg haşlanmış patates veya gr esmer pirinç olarak sıralanır. seçilen besin grubunun yanında en az 3 litre su içilmeli ve bitki çaylarından destek alarak bağırsak boşaltımı yapılmalıdır, bağırsak boşaltımı programın başlangıcında gereksiz açlık hissetmemek için önemlidir. iki günde de aynı besin grubunu seçmek zorunda değilsiniz. yanlış anlaşılmaması gereken nokta ilk gününüzde patates seçeneğini seçtiyseniz miktarını azaltıp birazıyla da meyve yiyemezsiniz, seçtiğiniz besin o gün aldığınız tek tip besin olmalıdır, detoksun ikinci gününde değiştirebilirsiniz.

    2- sıkı dönem
    bu dönemde yalnızca programın size verdiği besinleri hiç yağ eklemeden tüketmeniz gerekir. istenen kiloya ulaşılıncaya kadar sıkı dönem yapılmalıdır ama metabolizmanın dengeye oturması için bu süre en az 14 gün olarak belirlenmiştir. yani istenen kiloya inilse bile bu dönemi 14 gün uygulamak ileride verilen kiloları geri almamak için önemlidir. sıkı dönemde herkes için aynı olan kurallar vardır:
    - her öğün arasında 5 saat hiçbir şey yenmemelidir. sade kahve, bitki çayı ve su serbesttir.
    - 3 öğün yemek zorunludur ve akşam yemeği en geç 'da bitirilmiş olmalıdır.
    - günde bir adet yeşil elma seçilen öğünün hemen sonrasında tüketilmelidir. (ara öğün olarak değil)
    - öğünlerde ağza atılan ilk lokma protein olmalıdır.
    - her öğünde tek tip protein tüketilir ve aynı gün birden fazla öğünde aynı protein tipi tüketilemez. örneğin öğle yemeğinde tavuk ızgara yiyorsanız yanında peynir yiyemezsiniz. veya akşam yemeği olarak tekrar beyaz et tüketemezsiniz.
    - şeker kesinlikle yasaktır.
    - günde mutlaka 3 litre su içilmelidir.

    14 gün sıkı dönemden sonra istenilen kiloya inilmemişse yemeklere en az 3 çorba kaşığı sızma zeytinyağı eklenerek programa devam edilir.

    3- rahat dönem

    hedeflenen kiloya inildikten sonra programa yeni besinler eklenir, kilo sabitleninceye kadar bu dönem uygulanır.

    4- koruma dönemi

    süresiz olarak uygulanabilecek bu dönemde sıkı dönem kuralları sabit tutularak istenilen her besin tüketilebilir ve yaşam boyu devam ettirilebilir.

    bana kalırsa bu programda önemli olan kısım verilen besinler değil yukarıda bahsettiğim kurallar ve öğün sistemidir, ama yine de bana verilen besinlerden örnek bir günlük menümü paylaşmak gerekirse:

    sabah: gr yoğurt, 2 dilim çavdar ekmeği (1 dilim 25 gramdır), 1 yeşil elma
    öğle: gr ızgara tavuk veya hindi, gr sebze (marul, salatalık, brokoli), 1 dilim çavdar ekmeği
    akşam: gr ızgara dana bonfile, gram sebze (karnıbahar, ıspanak), 1 dilim çavdar ekmeği

    klasik diyetlerden çok daha fazla miktarda yenmesine rağmen kesinlikle daha hızlı ve kalıcı kilo verdiren bir programdır, tavsiye edilir.

  • kendi çevremden de ne kadar başarılı olduğunu gördüğüm, tamamen metabolizmaya özel olarak hazırlanan oldukça başarılı diyet yöntemi.

    ne yiyeceğiniz size verilen listede yer alıyor. siz bu listeden gramajlara dikkat ederek ve bolca su tüketerek istediğinizi yiyorsunuz. sonuçlarını hızlı bir şekilde görmeniz mümkün.

    bu yöntemde hangi uzmanla çalışacağınız da çok önemli. araştırıldığında pek çok isim bulunabilir bu nedenle şuna gidilmeli ya da buna gidilmeli diyemem. fakat gidilmemesi gereken kimdir denirse vereceğim cevap çekmeköyde bu işi yapan hülya hanımefendi olacaktır. çünkü tek yaptığı haftada bir defa ölçülerinizi almak. bunun dışında gitseniz de gitmeseniz de umurunda olmaz. hatta kendi cep telefonunu da vermez, asistanını ararsınız, o kendisine ulaşır ve size geri dönüş yapar. memnun olmanız olmamanız umurunda değildir çünkü parayı peşin almıştır.

    çok iyi devam edip koruma evresine geçmek üzere olan bir tanıdığımı seansları bitmediği halde 6 aydır bir kez bile olsun aramadılar. diyeceğim o ki yöntem güzel ve çok pahalı o nedenle kiminle çalışacağınızı iyi seçin.

  • öncelikle pahalı bir program olduğunu belirtmek seafoodplus.info yüzden parayı veren düdüğü çalar gibi olacak ama artık sona yaklaşıp,çıkış yolunu ameliyatla bulacaklar için biçilmiş kaftan bir program seafoodplus.infoi bildim bileli kilolu bir insanım,insülin direncim var yaşımdan beri ilaç kullanıseafoodplus.info başlama nedenim ilaçları bırakıp,sağlığıma kavuşmak,vücudumun ilaçsız kendi kendini idare edebilmesiydi.çok düşündüm,üstüne para verip rezil olmak seafoodplus.info önce programa başlayıp güzel sonuçlar alan arkadaşımı da görerek başlamaya karar seafoodplus.info diyette en önemli şey iradeniz olacak,ona sahip çıkabilirseniz mükemmel sonuçlara ulaşabileceğinizi garanti ederim.şu anda 2. ayımı bitirdim ve 13 kilo vermiş durumdayıseafoodplus.info gidecek 23 kilom seafoodplus.info önemlisi ben hiç aç kalmadım,ne açlık krizleri ne göz kararmaları yaşadım,şimdiye kadar spor yapmadım,herşeyden bana izin verilen ölçülerde yedim,su,kas değil yağ seafoodplus.infoi programın reklamcısı gibi hissediyorum çünkü işe yaradığının farkındayım ve herkes bununla tanışsın istiyorum.
    son olarak benim gibi ameliyat olmak istemeyen,sağlıklı,yeme alışkanlıklarını değiştirerek,sarkmadan,vücuduna zarar vermeden kilo vermek isteyen iradeli insanlara gönülden önerebileceğim bir program,yapın,yaptırın.

  • kişiye özel beslenme programının kan değerlerine göre oluşturulduğu bir sistemdir. muhteşem çalışır, uymaya başladığınız anda zayıflarsınız ve verdiğiniz kilodan daha fazlasını vermiş gibi görünürsünüz çünkü tamamen yağ kaybı yaşar vücut. ben yaklaşık dört aydır uyguluyorum. ilk bir-bir buçuk ayda on kilo verdim. ondan sonra çok bozdum, hep bir iki arttı yediklerime bağlı olarak ama listeme geri döndüğüm anda hemen gitti.
    halen uygulamaya devam ediyorum, hedefime yaklaşık kilo kaldı.
    daha da güzeli, doktorumun bana en başta vaad ettiği gibi, alerjilerim ve astımım geçti, hiç sindirim problemi, karın ağrısı yaşamıyorum.. annemin bir arkadaşı şeker ve tansiyon ilaçlarını doktor tavsiyesi ile bıraktı bu diyetin bir sonucu olarak..
    müthiş bir sistem. kilo konusunu bir türlü çözemeyen bunu yılan hikayesi haline getirmiş kişiler varsa aranızda öneriyorum. yalnız ilk iki haftası çok kolay değil ama dişinizi sıkıp bir ay dayandığınız anda 'u görebiliyorsunuz ve o da insana inanılmaz bir motivasyon sağlıyor.

  • tamamen kişiye özel kilo kontrol programı olup hayat boyu size yol göstermek gibi güzel bir yönü de vardır. 2 ayda 10 kilo verdim. şu anda hedeflediğim tüm kıyafetlerime giriyorum. diğer yazar arkadaşların da belirttiği şeylere katılıyorum.
    eklemek istediğim insülin direncinin yanında kolesterol seviyesini de inanılmaz derecede düzeltiyor. olan kolesterol seviyem ayda &#x;a düştü. insülinim 18&#x;lerden 8&#x;lerr indi. müthiş, tek kelimeyle!

    not: endokrin doktoruma listeyi götürdüm, inceledi ve dedi ki sistem gayet sağlıklı görünüyor, aynen devam

  • pazar sabahı erken uyanma sebebim 5 saatte bir yeme kuralı olduğu için saatlerimi olarak ayarladım 7 yıl önce yapmıştım ve 3 ayda 65 kilodan 52&#x;ye düştüm mükemmel bir program (bkz: #)ancak tez dönemimde ay eve kapandığım için mb kurallarını uygulayamadım bu durum sonraki bir yılda da devam etti ve 6 kilo geri aldım son bir haftadır tekrar başladım, bakalım vücut tepkim nasıl olacak bu sefer?

  • 45 günde 13 kilo verdiren programdır.

  • yılından itibaren almanya'da faaliyete başlayan, yaklaşık 30 ülkeye yayılmış, yılından itibaren türkiye&#x;de de yalnızca tıp doktorlarının kontrolünde uygulanan, kilo ve metabolizmayı düzenleyen beslenme programı.

    başlangıç olarak verdiginiz kan testleri almanya'ya gonderiliyor, size özel bir beslenme programı yazılarak 4 etapta uygulanıyor.

    programda yer alan besinler sadece içerdikleri kalori, yağ, protein, karbonhidrat miktarlarına göre seçilmeyip, aynı zamanda kişinin sağlık durumu ve hormon düzeyi de göz önünde bulunduruluyor. bu sayede metabolizma ve hormon dengeleri duzenlenirken kilo kontrol altına alınıyor. program sonunda vücudun olması gereken kiloya ulaşırken aynı zamanda yağ azalıp kas ve bağ dokusunun dengelendiği, verimlilik / konsantrasyon / enerji düzeyinin arttırıldıgı iddia edilmekte.

    programdaki özel beslenme maddeleri dışında herkesin uygulayabilecegi 8 kural ve mantığı:

    1- günde üç öğünü asla aşmayın. (ara ögün kesinlikle yasak. aralarda sadece şekersiz sütsüz çay, kahve, sade mineral suyu içebilirsiniz.)

    2- öğünler arasında minimum 5 saat ara verin, hiçbir şey yemeyin. (vücut sadece uyurken ve insülin belli seviyenin altına düştüğünde yağ yakar. insülin en ufak bir badem tanesi bile yerseniz vücutta 4 saat kaldıgı için aralarda agzınıza en ufak bir şey atmamanız, meyve dahi yememeniz kritik. amaç insülin salgılanmadıgı ve kritik seviyenin altına düştüğü 4. saat sonrasında vücudun yağ yakımını sağlamak.)

    3- öğünler max 60 dk olacak

    4- her öğünde ilk lokmanız protein olsun. (mideye ilk protein girdiğinde vücut kan şekerini düzenleyip yağ yakan glukagon hormonunu salgıladıgı için)

    5- her öğünde tek çeşit protein tüketin. (bunu farazi anlatacak olursam: proteinler çeşitli aminoasitlerden oluşur, ve alınabilecek miktar o proteinin yapısındaki en düşük aminoasit kadardır. 2 farklı protein alımında ikisinin toplam aminoasitlerinden en düşük seviyeli olan baz alındıgı için proteinin vucuda sağlayacagı fayda maximize edilmeye çalışılmak istendiği için tek tip protein tüketimi önerilmekte)

    6- son öğününüzü en geç 'da bitirin.

    7- kilonuza göre günlük su tüketiminize dikkat edin

    8- günde 1 adet yeşil elma tüketin. öğün sırasında ya da hemen sonrasında. (yuksek lif ve mineral içerdigi, kolesterolü düşürdüğü, diyabeti önlediği, metabolizmayı hızlandırdıgı için)

    benim şu ana kadarki deneyimim ise şöyle:

    hiçbir zaman ciddi bir kilom olmadı, programa başlama amacım daha saglıklı olmak ve metabolizmamı düzenlerken dogru beslenmeyi ögrenmek idi. programı doktor kontrolunde 3 aydır uygulamaktayım ve 2. hafta itibariyle gözle görülür sonuç aldım.
    3 ay sonunda (ki bunun 1 ayı tatil ve iş seyahatleri oldugu için birebir uygulayamadım) hepsi yağ olmak üzere 4 kilo vererek 20 sene önceki kiloma döndüm. işin asıl güzel tarafı ise sadece 4 kg olmasına rağmen karın ve kalçadan şu an için 8er cm, bacaklardan 5er cm incelmiş ve 2 beden küçülerek 34 bedene düşmüş olmam. ayrıca metabolizmam hızlandı, daha enerjiğim ve yaşadığım bazı cilt problemleri tamamen yokoldu.

    gittiğim doktorun (diyetisyen değil) vucudun işleyişini detaylı anlatması mantığını anlamama yardımcı oldugu için dogru beslenme biçimini ögrenmenin verdigi keyif ise cabası.

    benim için en önemli kısmı kalıcılıgı ve sürdürebilirliği, onun cevabını henuz o aşamaya gelmedigim için veremiyorum. süreci tamamladıgımda güncelleyecegim.

  • kendi sitesinden:

    sıkı bir vejetaryen olarak metabolic balance programına katılabilir miyim?

    hayır, katı vejetaryen diyet, metabolic balance&#x;la, esasen sağlıklı bir metabolizmayla da bağdaşmaz. en azından süt, yoğurt, yumurta, peynir gibi hayvani proteinleri tüketiyor olmalısınız. hangi nedenden dolayı olursa olsun eğer bu hayvansal proteinleri de yemiyorsanız ve beslenmeniz tamamen meyve, tahıl ve sebzeden oluşuyor ise metabolic balance programına katılmanız mümkün olamaz.

ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.

MOBİLSİNK adı altında üretilen tüm SEYYAR EL YIKAMA İSTASYONLARI her türlü kullanıma uygun olarak yüksek kalitede üretilmişseafoodplus.info nedenle yılından günümüze özellikle Türkiye ve Avrupa ülkelerinde tercih edilen marka olmuşseafoodplus.infoda devam edecektir.






L

                                                                - 20 litre temiz su

                                                                - 20 litre kirli su

                                                                - Akülü 6 saat sarjla tüm gün kullanım

                                                                - Tekerlekli, hereyere kolaylıkla taşınır

                                                                - 42 cm x 45 cm x 87 cm

                                                                - Inox lavabo

                                                                - Gömme sıvı sabunluklu

                                                                - Kağıt havluluk (isteğe bağlı ücretli)

                                                                            L

                                                              - 30 litre temiz su

                                                              - 30 litre kirli su

                                                              - akülü 6 saat sarjla tüm gün kullanım

                                                              - tekerlekli, heryere kolaylıkla taşınır

                                                              - 60 cm x 45 cm x 90 cm

                                                              - Inox lavabo

                                                              - gömme sıvı sabunluklu

                                                              - kağıt havluluk (isteğe bağlı ücretli)

   

                                                               seafoodplus.info

                                                               tel : 77 88



REFERANSLAR

Adana
*Dr. Ebru Ayaz Seyhan/Adana
*Meridien Valide Etfal Özel Kliniği Çukurova/Adana
*Özel Adana Hastanesi Adana
*Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yüreğir/Adana
*Doğu Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Doğankent/Adana
Ankara
*Optik Tunalı Karun İş Merkezi Ankara
*Poltek Polis Bakım ve Yardım Sandığı Ankara
*Prof. Dr. Hayrunnisa Bolay Belen Bahçelievler/Ankara
*Prof. Dr. Galip Güz Bahçelievler/Ankara
*Dr. Feyman Duygu Ünver Çankaya/Ankara
*Op. Dr. Oğuz Kılıç Estetik Cerrah Çankaya/Ankara
*Prof. Dr. Ali Ekrem Ünal Genel Cerrahi Kavaklıdere/Ankara
*Uzm. Dr. Savaş Kudaş Spor Hekimliği Uzmanı Kavaklıdere/Ankara
*Prof. Dr. İbrahim Yanmış Ortapedi ve Travmatoloji Balgat/Ankara
*Dolsar Mühendislik ltd. şti Kavaklıdere/Ankara
*Op. Dr. Levent Bozbeyoğlu Ortopedi Uzmanı Kocatepe/Ankara
*Prof. Dr. Necdet Altun Ortopedi Uzmanı Kocatepe/Ankara
*Doç. Dr. Emel Çalıkoğlu Dermatoloji Söğütözü/Ankara
*Dr. Çoşkun Akay ox ozon terapi Çankaya/Ankara
*Prof. Dr. Ümit Sarıcı Çocuk Sağlığı Kızılay/Ankara
*Prof. Dr. seafoodplus.info Taştepe Göğüs Cerrahisi Uzmanı Çukurambar/Ankara
*CI GUSTA Ankara Optiumum AVM/Ankara
*Dr. Ogün Kurne Çocuk Sağlığı Çankaya/Ankara
*Dr. Sami Taner Aksoy Çocuk Sağlığı Çankaya/Ankara
*Prof. Dr. Saruhan Çekirge Radyoloji Uzmanı Çukurambar/Ankara
*Dr. Melike Şentürk Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Çankaya/Ankara
*Doç. Dr. Gamze Sinem Çağlar Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Çankaya/Ankara
*Prof. Dr. Vedat Okutan Çocuk Sağlığı Kızılay/Ankara
*Temelsu A.Ş. Çankaya/Ankara
*Op. Dr. Şükran Çakmak Tepeprime/Ankara
*Doç. Dr. Nesrin Şenbil Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Eryaman/Ankara
*Dr. Meltem Birol Özen Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Çankaya/Ankara
*Doç. Dr. Cem Hasan Razi Çocuk Alerji ve Astım Uzmanı Çankaya/Ankara
*Prof. Dr. Ersin Tan Beyin, Sinir ve Kas Hastalıkları Uzmanı Çankaya/Ankara
*Prof. Dr. Giray Kavakçı Kalp ve İç Hastalıkları Uzmanı Çankaya/Ankara
*Uzm. Dr. Ali Kasım Hacim Akupunktur Uzmanı Kızılay/Ankara
*Prof. Dr. Banu Anlar Çocuk Nörolojisi Çukurambar/Ankara
*ODTÜ Gıda Mühendisliği Ankara
*Dr. Ateş Şendil Sporcu Sağlığı Uzmanı Osteopat Balgat/Ankara
*Dr. Cengizhan Elmas Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Çankaya/Ankara
*Prof. Dr. Başak Kandi Dermatoloji Uzmanı Çukurambar/Ankara
*Prof. Dr. Erkan Tarhan KBB Hastalıkları Uzmanı Çukurambar/Ankara
*Dr. Jale Yüksek Pehlivan Dermatolog Bahçelievler/Ankara
*Prof. Dr. Aylin Tarcan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Tepeprime/Ankara
*Dr. Levent Karafaki Ozon Terapisi Kızılay/Ankara
*Dr. Mustafa Atasoy Dermatoloji Uzmanı Kızılay/Ankara
*Op. Dr. Güzin Başçı Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Çukurambar/Ankara
*Uzm. Dr. Nuray Atacan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Çukurambar/Ankara
*Prof. Dr. Semih Görgülü Genel Cerrahi Uzmanı Çankaya/Ankara
*Dr. Yılmaz Eker İç Hastalıkları Uzmanı Kızılay/Ankara
*Doç. Dr. Ali Öznur Ortapedi ve Travmatoloji Uzmanı Çankaya/Ankara
*Prof. Dr. Rıdvan Akın Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Kızılay/Ankara
*Ankara Numune Eğitim Araştırma Hastanesi Ulus/Ankara
*Doç. Dr. Mahmut Can Yağmurdur Genel Cerrahi Tunalıhilmi/Ankara
*Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü Ulus/Ankara
*Prof. Dr. Timur Gürgan Kadın Hastalıkları Çankaya/Ankara
*Dr. Barış Gürsoy Genel Cerrahi Uzmanı Çankaya/Ankara
*Dr. Salih Eken Metabolic Balance Kliniği Kızılay/Ankara
*Dr. Gökşin Balım İç Hastalıkları Uzmanı Kavaklıdere/Ankara
*Dr. Abdurrahman Aksoy Akupunktur Uzmanı Bahçelievler/Ankara
*Op. Dr. Vedat Ali Canoğlu Üroloji Uzmanı Keçiören/Ankara
Antalya
*Kılıkya Palace Grand Otel Kemer/Antalya
*Özel OFM Antalya Hastanesi Kepez/Antalya
*Prof. Dr. Yaşar Duranoğlu Göz Hastalıkları Uzmanı Antalya
*Op. Dr. Şeniz Süpürtülü Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Konyaaltı/Antalya
*Prof. Dr. Şenay Haspolat Çocuk Nörolojisi Antalya
*Dr. Rahime Aydilek Kadın Hastalıkları Uzmanı Antalya
*Uzman Dr. Duygu Aksoy Plastik Cerrah Antalya
*5A Sağlık Ürünleri san. tic. ltd. şti Antalya
*Op. Dr. Neslihan Hazar Sultan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Muratpaşa/Antalya
*Op. Dr. Mustafa Torgaç Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Muratpaşa/Antalya
*Prof. Dr. Mustafa Usta Üroloji Uzmanı Lara/Antalya
Aydın
*Prof. Dr. Mehmet Dündar Üroloji Uzmanı Aydın
*Prof. Dr. Sema Oruç Dündar Göz Hastalıkları Uzmanı Aydın
*Prof. Dr. İlhan Özkan Ortapedi ve Travmatoloji Aydın
*Prof. Dr. Emre Çullu Ortapedi ve Travmatoloji Uzmanı Aydın
Bartın
*Bartın Üniversitesi Fen Fakültesi Bartın
Balıkesir
*Op. Dr. seafoodplus.info Ulusan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Edremit/Balıkesir
Bursa
*Op. Dr. Faruk Dinçşahin Nilüfer/Bursa
*Sıla Kalite Nilüfer/Bursa
*Estemina Estetik Güzellik ve Sağlık ltd. şti. Osmangazi/Bursa
Bilecik
*Uzm. Dr. Hasan Dikici Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bilecik
Diyarbakır
*Waffle&#;cı Akın Standı Ceylan AVM Diyarbakır
Düzce
*OZB Tekstil ve Konfeksiyon Kaynaşlı/Düzce
*Namık Kemal İlkokulu Anasınıfı Merkez/Düzce
Gaziantep
*Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi Gaziantep
İstanbul
*Standart-Tim Kartal/İstanbul
*Posta Gazetesi Doktor Muayene Odası Şişli/İstanbul
*Cerrahpaşa Hastanesi İstanbul
*Dr. Selçuk Can Nişantaşı/İstanbul
*Rikson Otel Taksim/İstanbul
*Doç. Dr. Tayfun Türkaslan Estetik ve Plastik Cerrahı Fulya/İstanbul
*Medsalus Sağlık Hizmetleri Dudullu/İstanbul
*Dr. Murat Dinçer Teşvikiye/İstanbul
*Dr. Ayşe Özboya Nişantaşı/İstanbul
*Dr. Metin Kerem Plastik Cerrah Etiler/İstanbul
*GG Dış Ticaret Çengelköy/İstanbul
*Prof. Dr. Nuran Gürses Çocuk Sağlığı Nişantaşı/İstanbul
*Vizyon Görüntüleme Merkezi Nişantaşı/İstanbul
*Dr. Rana Muhttalip Fulya/İstanbul
*Koşuyolu Sağlık Merkezi Koşuyolu/İstanbul
*BA-Dİ Sağlık Tedarik Ataşehir/İstanbul
*Op. Dr. Ziya Şaylan Fulya/İstanbul
*Historia AVM Cuk Yemek Standı Fatih/İstanbul
*Save Enerji ltd. şti. Ataşehir/İstanbul
*Dr. Vildan Şengöz Deri Hastalıkları Uzmanı Batı Ataşehir/İstanbul
*Medika Dinçer Sağlık A.Ş. Teşvikiye/İstanbul
*Dr. Pınar Berik Keskin Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Batı Ataşehir/İstanbul
*Prof. Dr. Engin Oral Kadın Hastalıkları Uzmanı Nişantaşı/İstanbul
*Simurg Fineort Lojistik ve Danışmanlık Zincirlikuyu/İstanbul
*Center med İleri Görüntüleme Merkezi Nişantaşı/İstanbul
*ALS Laboratuvar Cihazları Acıbadem/İstanbul
*Mar group turizm ve gıda hizmetleri san. tic. A.Ş Nişantaşı/İstanbul
*Elit Profitöröl Bahçeşehir/İstanbul
*Op. Dr. Oygar Aytekin Suadiye/İstanbul
*Prof. Dr. Kadir Bal Nişantaşı/İstanbul
*Hill Allerji Merkezi A.Ş Suadiye/İstanbul
*Prof. Dr. Mustafa Bakır Çocuk Sağlığı Bağdat Caddesi/İstanbul
*Mobart Mobilya san. tic. A.Ş Sancaktepe/İstanbul
*Prof. Dr. Ahmet Karacalar Ataşehir/İstanbul
* km Chief Designer-Design Team Karaköy/İstanbul
*Prof. Dr. Fuat Demirci Fenerbahçe/İstanbul
*Op. Dr. Davut Kohen Göz Hastalıkları Uzmanı Nişantaşı/İstanbul
*Prof. Op. Dr. Haluk Kaplan Kızıltoprak/İstanbul
*Zümrüt Parfümeri Sirkeci/İstanbul
*İpsos kmq Araştırma hiz. A.Ş Küçükyalı/İstanbul
*Özel Çekmeköy Anadolu Eğitim hiz. san. tic. ltd. şti Çekmeköy/İstanbul
*Taksim Danışmanlık ve Yazılım Hizmetleri ltd. şti. Esenler/İstanbul
*İstanbul MikroCerrahi Sağlık hiz. A.Ş Teşvikiye/İstanbul
*Etisan etiket matbaacılık amb. san. ve tic. ltd. şti. Avcılar/İstanbul
*Mosita Veterinerlik Fenerbahçe/İstanbul
*Dr. Ali Erkan Güzelbahçe Veteriner Kliniği Nişantaşı/İstanbul
*Prof. Dr. Tarık Terzioğlu Genel Cerrahi Nişantaşı/İstanbul
*Prof. Dr. Koray Tekin Genel Cerrahi Fulya/İstanbul
*Prof. Dr. Timur Timur Kaynak Kardiyoloji Uzmanı Caddebostan/İstanbul
*Dr. Turgay Altınbilek Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Kadıköy/İstanbul
*Anka Sağlık Kadıköy/İstanbul
*Dr. Mehmet Çetiner Çocuksağlığı Erenköy/İstanbul
*Doktorlar Merkezi Nişantaşı/İstanbul
*Euroclinic tıbbi cih. tic. A.Ş Üsküdar/İstanbul
*Op. Dr. Aykut Çoşkun Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Caddebostan/İstanbul
*Dr. Nazan Baykan Göz Hastalıkları Uzmanı Bahariye/İstanbul
*Prof. Dr. Nurdan Kotevoğlu Romotoloji-Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Kızıltoprak/İstanbul
*Prof. Dr. Hakan Kaynak Nöroloji Uzmanı Şişli/İstanbul
*Dr. Sedat Yalın Veteriner Bahçelievler/İstanbul
*Budur Eğlence hiz. tic. ltd. şti. Beyoğlu/İstanbul
*Op. Dr. Tamer Yavaş Estetik Plastik Cerrahi Bakırköy/İstanbul
*Op. Dr. Mircan Miroğlu KBB Hastalıkları Uzmanı Şişli/İstanbul
*BP Petrolleri A.Ş. Genel Müdürlüğü Ataşehir/İstanbul
*Akcansa Çimento san. tic. A.Ş. Altunuzade/İstanbul
*Doç. Dr. Ahmet Sönmez Plastik Estetik Cerrahi Uzmanı Nişantaşı/İstanbul
*Jatomi Fitness Akasya Acbıadem/İstanbul
*Op. Dr. Eser Aydoğdu Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Bostancı/İstanbul
*Dr. Hayim Babur Nöroloji Uzmanı Fulya/İstanbul
*Dr. Ayşe Feza Aksoy Çocuk Hastalıkları Uzmanı Kozyatağı/İstanbul
*Uzman Dr. Demet Başdemir Çocuk Sağlığı Uzmanı Erenköy/İstanbul
*Kemotermi Sağlık hiz. ltd. şti. Fulya/İstanbul
*Dondurma Sanatı Plato AVM Standı Sultanbeyli/İstanbul
*Uzman. Dr. Berrin Oğuzhan Endokrinoloji Uzmanı Selamiçeşme/İstanbul
*Dr. Gözen Serdaroğlu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Kadıköy/İstanbul
*Türk Henkel Kimya san. tic. A.Ş Ümraniye/İstanbul
*Doç. Dr. Zeki Şahinoğlu Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Kadıköy/İstanbul
*Op. Dr. Berker Büyükgüral Plastik Cerrah Nişantaşı/İstanbul
*Op. Dr. Güncel Öztürk Estetik Plastik Cerrahi Fulya/İstanbul
*Op. Dr. Hidayet Erkan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Teşvikiye/İstanbul
*Op. Dr. Hovsep Hazar Genel Cerrahi Uzmanı Teşvikiye/İstanbul
*Op. Dr. Halit Fırat Erden Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Zincirlikuyu/İstanbul
*Dr. Alev Fırat Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Koşuyolu/İstanbul
*Prof. Dr. Hülya Över Hamzaoğlu Gastrocerrahi Fulya/İstanbul
*Op. Dr. Bekir Sivri KBB Hastalıkları Uzmanı Ataşehir/İstanbul
*Erasmus Kadın ve Üreme Sağlığı Merkezi Şişli/İstanbul
*Eltron Plastik san. tic. ltd. şti. Esenyurt/İstanbul
*Op. Dr. Muhammet Mahcup Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Büyükçekmece/İstanbul
*Dr. Berrin Yavuz İç Hastalıkları Uzmanı Zekeriyaköy/Sarıyer/İstanbul
*Nora Kozmetik Gıda ltd. şti. Levent/İstanbul
*Op. Dr. Seyfi Akbay Plastik Cerrahi Beşiktaş/İstanbul
*Winkelen Kozmetik Esenler/İstanbul
*Op. Dr. Hanife Akınoğlu Estetik ve Plastik ve Rekanstrüktif Cerrah Fulya/İstanbul
*Unimed Özel Poliklinik Bağdat Caddesi Caddebostan/İstanbul
*Op. Dr. Nurtaç Aydın Genel Cerrahi Zekeriyaköy, Sarıyer/İstanbul
*Prof. Dr. Osman Müftüoğlu İç Hastalıkları Uzmanı Nişantaşı/İstanbul
*Op. Dr. Tamer Şakrak Estetik ve Plastik Cerrah Fulya/İstanbul
*Doç. Dr. Cenk Şen Estetik ve Plastik Cerrah Fulya/İstanbul
*Prof. Dr. Nermin Güler İstanbul Tıp Fakültesi Çocuk Alerji ve Akciğer Dalı Başkanı Aksaray/İstanbul
*Prof. Dr. Kerim Güler İç Hastalıkları Anabilim Dalı İstanbul Tıp Fakültesi Aksaray/İstanbul
*Dr. Genco Yücel Amerikan Hastanesi Kardiyoloji Bölüm Başkanı Nişantaşı/İstanbul
*Dr. Gülüstü Kaptanoğlu Nöroloji Uzmanı Etiler/İstanbul
*Dr. Mustafa Karataş Medikal Estetik Uzmanı Nişantaşı/İstanbul
*Özel Leonart Polikliniği Estetik ve Plastik Cerrahi Bahçelievler/İstanbul
*Prof. Dr. Mehmet Aytuğ Akkor İç Hastalıkları ve Alerji Uzmanı Aksaray/İstanbul
*TRT Yapım Koord. İyi Fikir Programı Ulus,Beşiktaş/İstanbul
*Gaia Cadde Güzellik Merkezi A.Ş Caddebostan/İstanbul
*Prof. Dr. Zeynel Mungan İç Hastalıkları ve Gastroenterohepatoloji Uzmanı Nişantaşı/İstanbul
*Dr. seafoodplus.info Kavuzlu Doğum ve Kadın Hastalıkları Uzmanı Nişantaşı/İstanbul
*Prof. Dr. seafoodplus.info Erel Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Nişantaşı/İstanbul
*Dr. Nazan Karakuş Medikal Estetik Uzmanı Nişantaşı/İstanbul
*Dr. Hüseyin Tapik Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Göztepe/İstanbul
*Op. Dr. seafoodplus.info Akyol Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Caddebostan/İstanbul
*Op. Dr. Mert Demirel Plastik Cerrahi Ataşehir/İstanbul
*Prof. Dr. Cihangir Tetik Ortapedi ve Travmatoloji Ataşehir/İstanbul
*Op. Dr. Ayaz Aslan Estetik Plastik Cerrahi Levent/İstanbul
*Teleperformance Çağrı Merkezi Emzirme Odası Eyüp/İstanbul
*Konzek Teknoloji san. ve tic. A.Ş. Tuzla/İstanbul
*Op. Dr. Sedat Karaosmanoğlu Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Bahariye/Kadıköy/İstanbul
*Prof. Dr. Ahmet Akçay Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Osmanbey/İstanbul
*Dr. Roya Sharghi Medical Estetik Nişantaşı/İstanbul
*Eren Holding Buyaka AVM Lacoste Mağazası Ümraniye/İstanbul
*Us Psikiyatri Enstitüsü Levent/İstanbul
*Op. Dr. Hüseyin Kandulu Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Fulya/İstanbul
*Doç. Dr. Sedat Dalbayrak Beyin ve Sinir Cerrahisi Pendik/İstanbul
*Dr. Ulviye Rahimoğlu Atılı Akupunktur Uzmanı Pendik/İstanbul
İzmir
*Naturline Sağlık Merkezi Kuşadası/İzmir
*Dr. Çağhan Baytekin Plastik Cerrah Alsancak/İzmir
*Prof. Dr. Güven Aslan Üroloji Uzmanı Alsancak/İzmir
*Dr. Özgür Fırat Genel Cerrahi Bornova/İzmir
*Uzman Dr. Füsun Güven Dermatoloji Uzmanı Alsancak/İzmir
*Dr. Erdal Tuğsel Plastik Cerrah Alsancak/İzmir
*Op. Dr. seafoodplus.infoan Alpaydın Estetik Plastik Cerrahi Alsancak/İzmir
*Prof. Dr. Abdullah Kumral Çocuk Hastalıkları Alsancak/İzmir
*Likya Saç Ekim Lazer Epilasyon Estetik Plastik Cerrahi Konak/İzmir
*Dr. Gökalp Müstecaplıoğlu Metabolic Balance İzmir Temsilcisi Alsancak/İzmir
*Dr. Nail Hızlı İç Hastalıkları ve Romatoloji Uzmanı Alsancak/İzmir
*Op. Dr. Hürriyet Derebaşı KBB Uzmanı Alsancak/İzmir
*Gates Powertrain Otomobil ve Yedek Parça Serbest Bölge Gaziemir/İzmir
*Op. Dr. Ulvi Güner Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Alsancak/İzmir
*Clinic Baytekin Alsancak/İzmir
*Op. Dr. Mustafa Tiner Ortapedi ve Travmatoloji Uzmanı Balçova/İzmir
*Prof. Dr. Öztekin Oto Göğüs ve Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Alsancak/İzmir
*Prof. Dr. Mustafa Hikmet Özkan Göğüs Hastalıkları Uzmanı Alsancak/İzmir
*Kale Ekmek ve Gıda san. tic. ltd. şti Işıkkent/İzmir
*Wafflextra Gıda İnş. Tur. san. tic. ltd. şti. Karşıyaka/İzmir
*Uzman Dr. Oya Aydın Dermatolog Alsancak/İzmir
Kocaeli
*Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Hastanesi İzmit/Kocaeli
*Aksistem Gebze/Kocaeli
*Çınar Tıbbi Malzeme İzmit/Kocaeli
*Dr. Gülten Türkkanı Asal Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları İzmit/Kocaeli
*Dr. Semih Günay Estetik Rekonstrüktif ve Plastik Cerrah Gebze/Kocaeli
*Hanımeli Bistro Körfez/Kocaeli
*Özel Cihan Hastanesi İzmit/Kocaeli
*Özel Armedica Göz Merkezi Darıca/Kocaeli
Malatya
*NATO Füze Kalkan Birliği Malatya
Manisa
*Magma Mekatronik mak. san. tic. A.Ş. Manisa
Muğla
*Muğla Üniversitesi Fethiye Sağlık Yüksek Okulu Fethiye/Muğla
*Datça Vitamin Bar Datça/Muğla
Sakarya
*Doyum Aparatif Büfe Terminal/Sakarya
Sinop
*Kız Teknik ve Meslek Lisesi Boyabat/Sinop
Yalova
*Yalova Belediyesi Bebek Bakım Odası Yalova
Dubai
*Şahin Döner Birleşik Arap Emirlikleri/Dubai

metabolic balance

  • kilo düzenleyici bir metabolizma programıdır.

    bu program yardımıyla, daha önceden edindiğiniz beslenme alışkanlıklarınız, sağlıklı, tamamen dengeli ve sadece size özgü bir beslenme şekline dönüşecektir. programın temeli, sadece size özel bir beslenme planı hazırlanmasıdır. kişisel plan, güncel laboratuar tahlilleriniz ve sağlık durumunuz göz önüne alınarak hazırlanmaktadır.

    detaylı bilgi için;

    metabolic balance

  • yenmesi gereken besinler ve öğün miktarları ne kadar laboratuar tahlilleri ile kişiye özel olarak belirlense de her programda sabit kalan kuralları da vardır.

    diyet 4 aşamadan oluşur:

    1- hazırlık dönemi
    bu dönem 2 gün sürer ve detoks yapılır. 4 seçenekten ikisi seçilir ve iki gün bu şekilde beslenilir. seçenekler 1,5 kg sebze veya 1 kg meyve (tüm gün bir çeşit meyve yenebilir) veya 1,5 kg haşlanmış patates veya gr esmer pirinç olarak sıralanır. seçilen besin grubunun yanında en az 3 litre su içilmeli ve bitki çaylarından destek alarak bağırsak boşaltımı yapılmalıdır, bağırsak boşaltımı programın başlangıcında gereksiz açlık hissetmemek için önemlidir. iki günde de aynı besin grubunu seçmek zorunda değilsiniz. yanlış anlaşılmaması gereken nokta ilk gününüzde patates seçeneğini seçtiyseniz miktarını azaltıp birazıyla da meyve yiyemezsiniz, seçtiğiniz besin o gün aldığınız tek tip besin olmalıdır, detoksun ikinci gününde değiştirebilirsiniz.

    2- sıkı dönem
    bu dönemde yalnızca programın size verdiği besinleri hiç yağ eklemeden tüketmeniz gerekir. istenen kiloya ulaşılıncaya kadar sıkı dönem yapılmalıdır ama metabolizmanın dengeye oturması için bu süre en az 14 gün olarak belirlenmiştir. yani istenen kiloya inilse bile bu dönemi 14 gün uygulamak ileride verilen kiloları geri almamak için önemlidir. sıkı dönemde herkes için aynı olan kurallar vardır:
    - her öğün arasında 5 saat hiçbir şey yenmemelidir. sade kahve, bitki çayı ve su serbesttir.
    - 3 öğün yemek zorunludur ve akşam yemeği en geç 'da bitirilmiş olmalıdır.
    - günde bir adet yeşil elma seçilen öğünün hemen sonrasında tüketilmelidir. (ara öğün olarak değil)
    - öğünlerde ağza atılan ilk lokma protein olmalıdır.
    - her öğünde tek tip protein tüketilir ve aynı gün birden fazla öğünde aynı protein tipi tüketilemez. örneğin öğle yemeğinde tavuk ızgara yiyorsanız yanında peynir yiyemezsiniz. veya akşam yemeği olarak tekrar beyaz et tüketemezsiniz.
    - şeker kesinlikle yasaktır.
    - günde mutlaka 3 litre su içilmelidir.

    14 gün sıkı dönemden sonra istenilen kiloya inilmemişse yemeklere en az 3 çorba kaşığı sızma zeytinyağı eklenerek programa devam edilir.

    3- rahat dönem

    hedeflenen kiloya inildikten sonra programa yeni besinler eklenir, kilo sabitleninceye kadar bu dönem uygulanır.

    4- koruma dönemi

    süresiz olarak uygulanabilecek bu dönemde sıkı dönem kuralları sabit tutularak istenilen her besin tüketilebilir ve yaşam boyu devam ettirilebilir.

    bana kalırsa bu programda önemli olan kısım verilen besinler değil yukarıda bahsettiğim kurallar ve öğün sistemidir, ama yine de bana verilen besinlerden örnek bir günlük menümü paylaşmak gerekirse:

    sabah: gr yoğurt, 2 dilim çavdar ekmeği (1 dilim 25 gramdır), 1 yeşil elma
    öğle: gr ızgara tavuk veya hindi, gr sebze (marul, salatalık, brokoli), 1 dilim çavdar ekmeği
    akşam: gr ızgara dana bonfile, gram sebze (karnıbahar, ıspanak), 1 dilim çavdar ekmeği

    klasik diyetlerden çok daha fazla miktarda yenmesine rağmen kesinlikle daha hızlı ve kalıcı kilo verdiren bir programdır, tavsiye edilir.

  • kendi çevremden de ne kadar başarılı olduğunu gördüğüm, tamamen metabolizmaya özel olarak hazırlanan oldukça başarılı diyet yöntemi.

    ne yiyeceğiniz size verilen listede yer alıyor. siz bu listeden gramajlara dikkat ederek ve bolca su tüketerek istediğinizi yiyorsunuz. sonuçlarını hızlı bir şekilde görmeniz mümkün.

    bu yöntemde hangi uzmanla çalışacağınız da çok önemli. araştırıldığında pek çok isim bulunabilir bu nedenle şuna gidilmeli ya da buna gidilmeli diyemem. fakat gidilmemesi gereken kimdir denirse vereceğim cevap çekmeköyde bu işi yapan hülya hanımefendi olacaktır. çünkü tek yaptığı haftada bir defa ölçülerinizi almak. bunun dışında gitseniz de gitmeseniz de umurunda olmaz. hatta kendi cep telefonunu da vermez, asistanını ararsınız, o kendisine ulaşır ve size geri dönüş yapar. memnun olmanız olmamanız umurunda değildir çünkü parayı peşin almıştır.

    çok iyi devam edip koruma evresine geçmek üzere olan bir tanıdığımı seansları bitmediği halde 6 aydır bir kez bile olsun aramadılar. diyeceğim o ki yöntem güzel ve çok pahalı o nedenle kiminle çalışacağınızı iyi seçin.

  • öncelikle pahalı bir program olduğunu belirtmek seafoodplus.info yüzden parayı veren düdüğü çalar gibi olacak ama artık sona yaklaşıp,çıkış yolunu ameliyatla bulacaklar için biçilmiş kaftan bir program seafoodplus.infoi bildim bileli kilolu bir insanım,insülin direncim var yaşımdan beri ilaç kullanıseafoodplus.info başlama nedenim ilaçları bırakıp,sağlığıma kavuşmak,vücudumun ilaçsız kendi kendini idare edebilmesiydi.çok düşündüm,üstüne para verip rezil olmak seafoodplus.info önce programa başlayıp güzel sonuçlar alan arkadaşımı da görerek başlamaya karar seafoodplus.info diyette en önemli şey iradeniz olacak,ona sahip çıkabilirseniz mükemmel sonuçlara ulaşabileceğinizi garanti ederim.şu anda 2. ayımı bitirdim ve 13 kilo vermiş durumdayıseafoodplus.info gidecek 23 kilom seafoodplus.info önemlisi ben hiç aç kalmadım,ne açlık krizleri ne göz kararmaları yaşadım,şimdiye kadar spor yapmadım,herşeyden bana izin verilen ölçülerde yedim,su,kas değil yağ seafoodplus.infoi programın reklamcısı gibi hissediyorum çünkü işe yaradığının farkındayım ve herkes bununla tanışsın istiyorum.
    son olarak benim gibi ameliyat olmak istemeyen,sağlıklı,yeme alışkanlıklarını değiştirerek,sarkmadan,vücuduna zarar vermeden kilo vermek isteyen iradeli insanlara gönülden önerebileceğim bir program,yapın,yaptırın.

  • kişiye özel beslenme programının kan değerlerine göre oluşturulduğu bir sistemdir. muhteşem çalışır, uymaya başladığınız anda zayıflarsınız ve verdiğiniz kilodan daha fazlasını vermiş gibi görünürsünüz çünkü tamamen yağ kaybı yaşar vücut. ben yaklaşık dört aydır uyguluyorum. ilk bir-bir buçuk ayda on kilo verdim. ondan sonra çok bozdum, hep bir iki arttı yediklerime bağlı olarak ama listeme geri döndüğüm anda hemen gitti.
    halen uygulamaya devam ediyorum, hedefime yaklaşık kilo kaldı.
    daha da güzeli, doktorumun bana en başta vaad ettiği gibi, alerjilerim ve astımım geçti, hiç sindirim problemi, karın ağrısı yaşamıyorum.. annemin bir arkadaşı şeker ve tansiyon ilaçlarını doktor tavsiyesi ile bıraktı bu diyetin bir sonucu olarak..
    müthiş bir sistem. kilo konusunu bir türlü çözemeyen bunu yılan hikayesi haline getirmiş kişiler varsa aranızda öneriyorum. yalnız ilk iki haftası çok kolay değil ama dişinizi sıkıp bir ay dayandığınız anda 'u görebiliyorsunuz ve o da insana inanılmaz bir motivasyon sağlıyor.

  • tamamen kişiye özel kilo kontrol programı olup hayat boyu size yol göstermek gibi güzel bir yönü de vardır. 2 ayda 10 kilo verdim. şu anda hedeflediğim tüm kıyafetlerime giriyorum. diğer yazar arkadaşların da belirttiği şeylere katılıyorum.
    eklemek istediğim insülin direncinin yanında kolesterol seviyesini de inanılmaz derecede düzeltiyor. olan kolesterol seviyem ayda &#x;a düştü. insülinim 18&#x;lerden 8&#x;lerr indi. müthiş, tek kelimeyle!

    not: endokrin doktoruma listeyi götürdüm, inceledi ve dedi ki sistem gayet sağlıklı görünüyor, aynen devam

  • pazar sabahı erken uyanma sebebim 5 saatte bir yeme kuralı olduğu için saatlerimi olarak ayarladım 7 yıl önce yapmıştım ve 3 ayda 65 kilodan 52&#x;ye düştüm mükemmel bir program (bkz: #)ancak tez dönemimde ay eve kapandığım için mb kurallarını uygulayamadım bu durum sonraki bir yılda da devam etti ve 6 kilo geri aldım son bir haftadır tekrar başladım, bakalım vücut tepkim nasıl olacak bu sefer?

  • 45 günde 13 kilo verdiren programdır.

  • yılından itibaren almanya'da faaliyete başlayan, yaklaşık 30 ülkeye yayılmış, yılından itibaren türkiye&#x;de de yalnızca tıp doktorlarının kontrolünde uygulanan, kilo ve metabolizmayı düzenleyen beslenme programı.

    başlangıç olarak verdiginiz kan testleri almanya'ya gonderiliyor, size özel bir beslenme programı yazılarak 4 etapta uygulanıyor.

    programda yer alan besinler sadece içerdikleri kalori, yağ, protein, karbonhidrat miktarlarına göre seçilmeyip, aynı zamanda kişinin sağlık durumu ve hormon düzeyi de göz önünde bulunduruluyor. bu sayede metabolizma ve hormon dengeleri duzenlenirken kilo kontrol altına alınıyor. program sonunda vücudun olması gereken kiloya ulaşırken aynı zamanda yağ azalıp kas ve bağ dokusunun dengelendiği, verimlilik / konsantrasyon / enerji düzeyinin arttırıldıgı iddia edilmekte.

    programdaki özel beslenme maddeleri dışında herkesin uygulayabilecegi 8 kural ve mantığı:

    1- günde üç öğünü asla aşmayın. (ara ögün kesinlikle yasak. aralarda sadece şekersiz sütsüz çay, kahve, sade mineral suyu içebilirsiniz.)

    2- öğünler arasında minimum 5 saat ara verin, hiçbir şey yemeyin. (vücut sadece uyurken ve insülin belli seviyenin altına düştüğünde yağ yakar. insülin en ufak bir badem tanesi bile yerseniz vücutta 4 saat kaldıgı için aralarda agzınıza en ufak bir şey atmamanız, meyve dahi yememeniz kritik. amaç insülin salgılanmadıgı ve kritik seviyenin altına düştüğü 4. saat sonrasında vücudun yağ yakımını sağlamak.)

    3- öğünler max 60 dk olacak

    4- her öğünde ilk lokmanız protein olsun. (mideye ilk protein girdiğinde vücut kan şekerini düzenleyip yağ yakan glukagon hormonunu salgıladıgı için)

    5- her öğünde tek çeşit protein tüketin. (bunu farazi anlatacak olursam: proteinler çeşitli aminoasitlerden oluşur, ve alınabilecek miktar o proteinin yapısındaki en düşük aminoasit kadardır. 2 farklı protein alımında ikisinin toplam aminoasitlerinden en düşük seviyeli olan baz alındıgı için proteinin vucuda sağlayacagı fayda maximize edilmeye çalışılmak istendiği için tek tip protein tüketimi önerilmekte)

    6- son öğününüzü en geç 'da bitirin.

    7- kilonuza göre günlük su tüketiminize dikkat edin

    8- günde 1 adet yeşil elma tüketin. öğün sırasında ya da hemen sonrasında. (yuksek lif ve mineral içerdigi, kolesterolü düşürdüğü, diyabeti önlediği, metabolizmayı hızlandırdıgı için)

    benim şu ana kadarki deneyimim ise şöyle:

    hiçbir zaman ciddi bir kilom olmadı, programa başlama amacım daha saglıklı olmak ve metabolizmamı düzenlerken dogru beslenmeyi ögrenmek idi. programı doktor kontrolunde 3 aydır uygulamaktayım ve 2. hafta itibariyle gözle görülür sonuç aldım.
    3 ay sonunda (ki bunun 1 ayı tatil ve iş seyahatleri oldugu için birebir uygulayamadım) hepsi yağ olmak üzere 4 kilo vererek 20 sene önceki kiloma döndüm. işin asıl güzel tarafı ise sadece 4 kg olmasına rağmen karın ve kalçadan şu an için 8er cm, bacaklardan 5er cm incelmiş ve 2 beden küçülerek 34 bedene düşmüş olmam. ayrıca metabolizmam hızlandı, daha enerjiğim ve yaşadığım bazı cilt problemleri tamamen yokoldu.

    gittiğim doktorun (diyetisyen değil) vucudun işleyişini detaylı anlatması mantığını anlamama yardımcı oldugu için dogru beslenme biçimini ögrenmenin verdigi keyif ise cabası.

    benim için en önemli kısmı kalıcılıgı ve sürdürebilirliği, onun cevabını henuz o aşamaya gelmedigim için veremiyorum. süreci tamamladıgımda güncelleyecegim.

  • kendi sitesinden:

    sıkı bir vejetaryen olarak metabolic balance programına katılabilir miyim?

    hayır, katı vejetaryen diyet, metabolic balance&#x;la, esasen sağlıklı bir metabolizmayla da bağdaşmaz. en azından süt, yoğurt, yumurta, peynir gibi hayvani proteinleri tüketiyor olmalısınız. hangi nedenden dolayı olursa olsun eğer bu hayvansal proteinleri de yemiyorsanız ve beslenmeniz tamamen meyve, tahıl ve sebzeden oluşuyor ise metabolic balance programına katılmanız mümkün olamaz.

ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir