niğde seyahat turizm / Niğde Aydoğanlar Online Otobüs Bileti Satın Al - funduszeue.info

Niğde Seyahat Turizm

niğde seyahat turizm

Niğde Aydoğanlar Online Otobüs Bileti

Niğde Aydoğanlar Turizm, İç Anadolu Bölgesi’nin en hızlı gelişen şehirlerinden Niğde’yi İstanbul, Afyon, Sakarya, Ankara, İzmir gibi noktalarla buluşturuyor. Niğde Aydoğanlar Turizm’in tüm sene boyunca süren seferlerinden yararlanarak seyahat edebileceğiniz belli başlı diğer noktalar ise Bursa, Bolu, Gebze, Eskişehir, Gölbaşı, Konya, Uşak, Yeşilhisar, Şereflikoçhisar, Salihli, Banaz, Akşehir, Polatlı, Karapınar, İnegöl, Ereğli ve Kula. 

Niğde Aydoğanlar Turizm’in özellikle uzun süren yolculukları son derece keyifli bir deneyime dönüştüren araçlarında televizyon ve radyo özellikli ekranlar mevcut. Ayrıca firmanın otobüslerinde seyahat sırasında kitap veya dergi okumak isteyenlere kolaylık yaratan lambalar ile bazı araçlarında kulaklıklar da bulunuyor. yılında Murat Aydoğan ve Ümit Aydoğan kardeşler tarafından kurulan firma, özellikle açık büfe ikramları ve güler yüzlü ekibiyle çağın gereklerini yakalamak adına çalışmalarını yürütüyor. Bölge halkına daha kaliteli bir hizmet götürmeyi başlıca amaçları arasına alan Niğde Aydoğanlar Turizm, böylece sektörün gelişimine katkıda bulunmayı da hedefliyor.

Niğde Aydoğanlar Otobüs Bileti

Niğde Aydoğanlar

Niğde Aydoğanlar Turizm, merhum Şeref Aydoğan’ın oğulları Murat Aydoğan ve Ümit Aydoğan tarafından, yılında kurulmuştur. Babaları Şeref Aydoğan daha önceden Niğde Seyahat’in ortaklığını da yapmıştır. Şirket yılı ekim ayından günümüze dek şehirlararası otobüs işletmeciliği görevini üstlenmektedir.

Hizmet ve programları

Servis hizmeti

Açık büfe servisi sunmaktadır. Otobüsün terminalden ilk kalkışından  ve mola dönüşlerinden itibaren servisi yinelemektedir. Çay, kahve, meşrubat , kek gibi ikramlardan ziyade, sabahları poğaça, yazın öğlen saatlerinde dondurma servisiyle fark yaratmaktadır.

Online bilet sistemi

Online yoldan bilet satış ve rezervasyon işlemlerini gerçekleştiren şirket, kendi serverlarını kullanmaktadır. Telefon yöntemiyle de satış ve rezervasyon işlemleri rahatlıkla gerçekleştirilebilir.

Yazıhane hizmetleri

 Niğde, İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere 20’ye yakın şehirde yazıhane hizmeti verilmektedir. Ayrıca yüzlerce ilçede de yazıhanesi bulunmaktadır.

 Seferleri

Niğde üzerinden Adana, Afyon, Aksaray, Ankara, Antalya, Bolu, Bursa, Konya, Eskişehir, İstanbul, İzmir, İzmit, Kayseri, Antalya, Sakarya illerine düzenli olarak sefer düzenlenmektedir. 
Büyük şehir seferleri ve saatleri: Ankara’ya her gün , , , , , , ; İstanbul’a her gün , , ; Eskişehir’e her gün , Bursa’ya her gün ; İzmir’e her gün ; Adana’ya  her gün , saatlerinde hareket etmektedir.

Şehirlerarası konaklama tesisleri

Türsan dinlenme tesisleri: Düzce’de Tem otoyolu üzerinde bulunur. 87 85 numaralı telefondan ulaşılabilir.

Koçhisar dinlenme tesisleri: Şerefli koçhisar’da E kara yolu üzerinde yer alır . 22 00 numaralı telefondan ulaşılabilir.

Kirazlıbahçe dinlenme tesisleri: Afyon’da Konya-Afyon kara yolu üzerinde yer alır. 40 20 numaralı telefondan ulaşbilir.

Str dinlenme tesisleri: Manisa’da İzmir-Ankara kara yolu üzerinde bulunur. 71 55 numaralı telefondan ulaşılabilir.

Bütün tesislerde market, restoran, wc, çay masa ve sandalyesi, hediyelik eşya, gözlemeci gibi alanlar müşterilerin ve yolcuların hizmetine 7/24 açıktır.

Otobüs filosu


Niğde Aydoğanlar Turizm, tamamı Mercedes Travego olan toplam 38 otobüse sahiptir. Bu otobüslerin büyük çoğunluğunu şehirlerarası taşımacılıkta kullanırken, diğerlerini kiralama işlerinde kullanır.

Niğde Aydoğanlar Otobüs Bileti


Niğde merkezli bir otobüs firmasıdır. Firmanın kurucusu Şeref Aydoğan'dır. Tam bir Niğde sevdalısı olan Şeref Aydoğan Niğde halkına gereken değeri vermek amacı ile ulaşım sektörüne girmiştir. Şeref Aydoğan senesinde Niğde Seyahate ortak olarak ulaştırma sektöründe faaliyet göstermeye başlamıştır. Bu ortaklıktan bir sene sonra hakkın rahmetine kavuşmuştur. Şeref Aydoğan’dan sonra oğulları Ümit Aydoğan ve Murat Aydoğan firmanın yönetimine üstlenmişlerdir. Niğde Aydoğanlar turizmden önce Niğde'de ulaşım çok türlü hiç iyi değildi. Yolcular sanki firmalarla muhtaçmış gibi muamele görüyorlardı. Niğde Aydoğanlar turizmden sonra yolcular kendilerini önemli hissetmeye başladılar. Yolcuların isteklerine cevap veren bir firma oldu. "Hizmette Öncü zamana saygı "sloganını hedef belirleyerek müşterilerinin memnuniyeti için çalışan bir firma olarak sürekli gelişim içerisinde hizmeti vermektedirler.
Niğde Aydoğanlar Turizm'in Misyonu
Müşterilerin şimdiki ve gelecekteki değişen beklentileri karşısında uygun çözümü bularak müşterilere istedikleri şekilde hizmet verebilmek ve kaliteli güvenli bir firma olarak beklenen memnuniyetin üzerinde bir performans göstermek firmanın misyonudur.
Niğde Aydoğanlar Turizm’in Vizyonu
Ulaşım sektöründe Öncü firmalardan bir tanesi olmak, müşterilerin can ve mal güvenliğini korumak adına gerekli bütün önlemleri almak, müşteri memnuniyetini en üst seviyelere çıkarmak için elinden geleni yapmak firmanın vizyonu.
Niğde Aydoğanlar Turizm'in Başlattığı İlkler
1. Niğde'de araç filosu son model arabalardan oluşan ilk otobüs firmasıdır.
2. Niğde'de bol çeşit imkanları ile Açık büfe servisi olanağı sunan bir otobüs firmasıdır.
3. kurumsallaşma adında Niğde de bir ilki başaran otobüs firmasıdır.
4. Niğde'de seyahat sırasında sabah poğaça ve dondurma ikramını yapan bir otobüs firmasıdır.
5. Niğde'de ilk olarak online bilet satışını başlatan otobüs firmasıdır.
6. Niğde'de çocuk ve özürlü indiriminde ilk uygulamaya koyan otobüs firmasıdır.
7. bütün yolculara eşit davranarak saat fiyat uygulaması ile bilet satışları yapan Niğde'de ilk otobüs firmasıdır.
8. firma bünyesinde çalışan personele eğitmek için eğitim departmanları kuran ve kurduğu departmanlarda personeline düzenli olarak eğitim veren ilk otobüs firmasıdır.
9. geniş servis ağıyla beraber birçok ilde müşterilerine hizmet gösteren Niğde’nin ilk otobüs firmasıdır.

NEVŞEHİR SEYAHAT MOBİL UYGULAMASI İLE DAHA HIZLI BİLET ALIN, HERŞEYDEN İLK ÖNCE SİZ HABERDAR OLUN!

NEVŞEHİR SEYAHAT MOBİL UYGULAMASI İLE DAHA HIZLI BİLET ALIN, HERŞEYDEN İLK ÖNCE SİZ HABERDAR OLUN!

Play StoreApp Store
WHATSAPP CANLI DESTEK

WHATSAPP CANLI DESTEK

Canlı destek hattımız ile tüm işlemleriniz için anında bilgi alabilecek, merak ettikleriniz hakkında çözüm bulabileceksiniz

+90 50 50

ARAYIN OTOBÜS BİLETİNİZİ ALMAK İÇİN YARDIMCI OLALIM

Çağrı Merkezimizi Arayarak İşlemlerinizi Daha Hızlı Bitirebilirsiniz

0 50 50

ARAYIN OTOBÜS BİLETİNiZİ ALMAK İÇİN YARDIMCI OLALIM

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası