2 yaş çocuğu için eğitici videolar / Çocuk Videoları İzle - Çizgi Film Videoları | funduszeue.info

2 Yaş Çocuğu Için Eğitici Videolar

2 yaş çocuğu için eğitici videolar

çocuk videoları

Mini Mini Bir Kuş Ve En Güzel Çizgi Film Çocuk Şarkıları - Edis İle Feris

Mini Mini Bir Kuş Ve En Güzel Çizgi Film Çocuk Şarkıları - Edis İle Feris izlenme - 8 yıl önceEn Güzel Anaokulu Çocuk Şarkıları Çizgi Film Olarak Çocuk Videoları Ve Çocuklar İçin Müzik Klipler Şeklinde Bir Aradamini Mini Bir Kuş, arı Vız Vız, Ali Babanın Çiftliği,sen Hiç Gördün Mü,kırmızı Balık, küçük Kurbağa,daha Dün Annemizin,haydi Ormana Gidelim, hadi Saysana,renkler,mini Mini Bir Kuş Donmuştu,arı Vız Vız, ali Babanın Çiftliği,sen Hiç Gördün Mü,kırmızı Balık. En Güzel Çocuk Şarkıları Çizgi Film Olarak Çocuk Videoları Ve Çocuklar İçin Müzik Klipler Şeklinde Bir Arada bu Videonun Süresi 26 Dakika. İyi Seyirler Çocuklar:) Çoçuk şarkıları çalma listesi için tıklayın! funduszeue.info Diğer Edis ile Feris çocuk şarkılarımızdan bazılarının linkleri: Kırmızı Balık : funduszeue.info Haydi Saysana : funduszeue.info Küçük Kurbağa : funduszeue.info Mini Mini Bir Kuş : funduszeue.info Ali Babanın Çiftliği - Çocuk Şarkısı: funduszeue.info Daha Dün Annemizin - Çocuk Şarkısı: funduszeue.info Haydi Ormana Gidelim - Eğitici Çocuk Şarkısı : funduszeue.info İşte Geldi Yaz - Çocuk Şarkısı funduszeue.info Sen Hiç Gördün mü ? - Eğitici Çocuk Şarkısı: funduszeue.info Bayramı Hep Birlikte Kutlayalım: funduszeue.info Arı Vız Vız - Çocuk Şarkısı : funduszeue.info Renkler Sebzeler Meyveler - Çocuk Şarkısı : funduszeue.info Bak Postacı Geliyor : funduszeue.info Edis ile Feris İngilizce Çocuk Şarkıları linkleri: Row Row Row Your Boat : funduszeue.info If Youre Happy and you know it : funduszeue.info Finger Family : funduszeue.info Edis&Feris Tüm Çocukların Yeni Arkadaşları Kanalımıza Abone Olun Ve En Yeni Videoları Hemen İzleyin Sevgili Anneler, Babalar, Öğretmenler, Çocuklarımız Edis&feris İle Şarkılar Söyleyerek Ve Eğlenerek Temel Öğretileri Kazanacak Ve Kalıcı Bir Öğrenime Dönüştürecekler. Öncelikli Olarak Tüm Çocukların Bildiği Ve Sevdiği Ali Babanın Çiftliği, Mini Mini Bir Kuş, Daha Dün Annemizin, Küçük Kurbağa Gibi Şarkıları Edis&feris'in Dünyasından Sunuyoruz. "hadi Saysana" Adındaki Orjinal Edis&feris Şarkısıyla Çocuklar Sayıları Ve Saymayı Eğlenerek Öğrenecekler. "haydi Ormana Gidelim" Adlı Orijinal Edis&feris Şarkısı İle Orman Hayvanları İle Tanışacaklar. "işte Geldi Yaz" Adındaki Orijinal Edis&feris Şarkısıyla Yaz Mevsimine Merhaba Diyecekler. Zaman İçerisinde Renkler, Şekiller, Alfabe, Değerler, Kavramlar, Kısacası Okul Müfredatlarında Bulunan Tüm Başlıkları Edis&feris'in Dünyasında Şarkılarla Daha Kalıcı Bir Öğrenime Dönüştürecekler. edis&feris'in Dünyasında Tüm Videolar Profesyonel Danışmanların Denetimi Altında Ve % Güvenlidir.

Eğitici ve öğretici çocuk çizgi filmleri

Çocuk çizgi filmleri hakkında merak ettiğiniz her şey, yazımızda!

Çizgi filmler, her çocuğun hayatının kaçınılmaz bir parçası. Yaklaşık yüz yıl önce ilk çizgi filmin ortaya çıkmasından bu yana, birkaç nesil eski çizgi filmleri izleyerek büyüdü. Çizgi filmler sadece çocuklara keyifli zaman geçirtmek için değil aynı zamanda onlara bir şeyler öğretmek için de gerekli ve önemli. Hatta birçok araştırma çizgi filmlerin, çocukların bilişsel gelişimi üzerinde önemli etkileri olduğunu kanıtlıyor. Çünkü her insan dünyayı önce duyuları yoluyla tanır ve algılar. Dolayısıyla farklı duyular aracılığıyla öğrenmenin, çocukların zihinsel gelişimi açısından önemli olması şaşırtıcı değil.

Çizgi filmlerin önemi

Günümüzde teknolojisin gelişiminden faydalanan birçok çizgi film, renkleri ve ilgi animasyonları ile çocuklarda merak uyandırarak onlara birçok şey öğretebilir. Dolayısıyla siz de çizgi filmleri, çocuklarınızın gelişimine destek olmak için kullanabilirsiniz. Artık birçok çizgi film, eskinin aksine 3 boyutlu animasyon filmi tadında. Üstelik renk ve ses bakımından da daha gerçekçi. Çocuklar için doğru seçilmiş çizgi filmler, onların gelişimi açısından şu faydaları sağlayabilir:

  • Erken yaşta öğrenmelerini destekler.
  • Bilişsel gelişimlerine katkı sağlar.
  • Dil gelişimlerine yardımcı olur.
  • Yaratıcılıklarını destekler.
  • Stresle mücadele etmelerine yardımcı olur.
  • Psikolojik açıdan katkı sağlar.
  • Yeni ve farklı şeyler öğrenmelerini sağlar.
  • Hayal güçlerini artırır.

Tam burada, elbette çizgi filmlere dair dikkat edilmesi gereken noktalar da var. Çocuklar için faydalı çizgi filmler seçerken şiddet içerikli olmamalarına, argo kullanım içermemelerine dikkat edin. Daha da önemlisi çocuklarınızın ekran başında geçirdiği süreyi kontrol altında tutarak ekran bağımlısı olmalarına izin vermeyin. İzlenen çizgi filmin, çocuğun yaş grubuna uygun olması da büyük önem taşıyor. Aksi takdirde çocukların gerçeklik algısına zarar vermiş olursunuz.

Bebekler çizgi film izleyebilir mi?

Söz konusu bebek çizgi filmleri olduğunda, akla gelen ilk soru bu olsa gerek. Gelişen teknoloji ve modern hızlı hayat nedeniyle çocukların televizyonla tanışma yaşı giderek daha fazla erkene çekiliyor. Ancak pedagoglar, hala erken yaşta televizyonla ve çizgi filmlerle tanışan çocukların psikolojilerinin kötü etkileneceği görüşünde.

Özellikle yaş aralığındaki çocuklar, gerçeklikle hayal arasındaki farkı ayırt edebilme becerisine sahip olmadığı için ekrandan mutlaka uzak tutulmalı. Bu kadar küçükken çizgi film vb. yayınlar izlemeleri durumunda karakterleri ve olayları gerçek sanma ihtimalleri var. Yani gerçeklik algısı nedeniyle izlediklerinden dolayı olumsuz etkilenebilirler. Bu yüzden pedagoglar, çocukların 2 yaşını doldurana dek çizgi filmlerle tanıştırılmaması gerektiğini söylüyor.

Yaş grubuna göre çizgi film önerileri

Peki çocuklar, yaş gruplarına göre hangi tür çizgi filmleri izlemeli?

yaş çizgi film önerileri

Yukarıda da detaylıca açıkladığımız gibi 2 yaş öncesindeki çocukların yani bebeklerin çizgi film izlemesi önerilmiyor. Konu bebek çizgi filmleri olduğunda ise 2 yaş için eğitici çizgi filmler seçmek yerine, onları motor ve iletişim becerilerini geliştirecek aktivitelere yönlendirmek daha doğru.

yaş arası çizgi film önerileri

Eğitici ve güzel çizgi filmler izleme yaşı 3 ile başlıyor. Bu yaş grubundaki okul öncesi çocuklar için renkleri, şekilleri, sayıları, harfler, öğrenebilecekleri çizgi filmler faydalı olabilir. Ayrıca okul öncesi çizgi filmler ile onların olayları takip etme, sonuç çıkarma, analiz yapma gibi becerileri de desteklenebilir.

En iyi çocuk çizgi filmleri

Bir süredir tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle çocukların, tıpkı biz yetişkinler gibi evde zaman geçirmeye mecbur kaldıkları bir gerçek. Siz de çocuklarınızın evde geçirdikleri süreyi daha eğitici ve öğretici hale getirmek için değişik çizgi filmler seçebilirsiniz. Okul öncesi dönemdeki çocuklar için en iyi çizgi filmleri bir araya getirdik.

Kaşif Dora: Büyük Doğum Günü Macerası ()

Promo Dora The Explorer 10th Anniversary: Dora&#;s Big Birthday Adventure &#; Nickelodeon ()

Yaş aralığı: +3
Süre: 95 dakika

Çocuk çizgi filmleri listemizin ilk önerisi Kaşif Dora. Kaşif Dora&#;nın eğlenceli maceralarını ele alan film aynı zamanda öğretici unsurlar da içeriyor. Filmdeki karakterler Dora&#;nın doğum gününe yetişmek için evlerine dönmeye çalışıyorlar. Yolculuklarında ise farklı bilgiler ve kavramlarla karşılaşıyorlar. Partiye yetişmek için çeşitli engeller aşması gereken çocuklar, farklı kategorilerden soruları yanıtlıyorlar. Böylece çocuklarınız da izlerken farklı sorulara yanıt bulabiliyor, problem çözme becerilerini geliştirebiliyor. Özetle nazik ve yardımsever Dora, çocuklar için oldukça olumlu bir rol model.

Winnie the Pooh ()

Winnie the Pooh () &#; Trailer

Yaş aralığı: +3
Süre: 69 dakika

Eski çizgi filmler dendiğinde ilk akla gelenlerden olan Winnie the Pooh, çocuklarınızı da harika bir yolculuğa çıkarabilir. Bu kült çizgi filmin beyaz perde uyarlaması, Winnie the Pooh macerasının başladığı yer olan Yüz Dönüm Ormanı&#;nda geçiyor. Winnie&#;nin en yakın arkadaşları Tigger, Eeyore, Roo, Piglet, Tavşan, Baykuş ve Kanga film boyunca birbirinden çılgın maceralara atılıyorlar. Sevimli ayının asıl amacı karnını doyurmak için bal bulmak olsa da arkadaşlarına yardım etmekten de kendini alamıyor. Filmde karakterlerin ilişkisi üzerinden nezaket, dostluk ve yardımlaşma gibi önemli kavramlar işleniyor.

Komşum Totoro ()

My Neighbor Totoro &#; Official Trailer

Yaş aralığı: +5
Süre: 87 dakika

Gelmiş geçmiş en iyi animasyon filmleri arasında gösterilen Komşum Totoro&#;yla siz de çocuklarınızı tanıştırmaya ne dersiniz? Usta yönetmen Miyazaki&#;nin en sevilen animasyon filmi olan bu yapım, Satsuki ve Mei isimli iki küçük kızın maceralarını konu alıyor. Satsuki ve Mei&#;nin annesi hastanede olduğu için babalarıyla beraber hastaneye yakın eski bir eve taşınıyorlar. Bir süre sonra kızlar, yaşadıkları bu yeni yerde kendileri dışında canlılar da olduğunu keşfediyor. Sonra da peşlerine düştükleri canlılarla beraber büyüleyici bir dünyanın kapılarını aralıyorlar. Komşum Totoro arkadaşlık, yardımlaşma, cesaret ve nezaket gibi pozitif temaları gördüğümüz harika bir film.

Neşeli Ayaklar ()

Happy Feet &#; Official Trailer [HD]

Yaş aralığı: +5
Süre: dakika

Çocuklar için eğlenceli çizgi filmler listemizin bir diğer önerisi ise Neşeli Ayaklar. Bu harika animasyon çizgi film, Antartika&#;da yaşayan imparator penguenleri konu alıyor. Hikaye, genç ve sıra dışı özelliklere sahip bir penguen olan Mumble&#;ın etrafında şekilleniyor. Bölgede yaşayan tüm imparator penguenlerin kendi ruh eşlerini bulmak için şarkı söylediklerini görüyoruz. Ama Mumble&#;ın sesi o kadar kötü ki, asla ruh eşini bulamayacağını düşünüyor. Neyse ki onun başka kimsede olmayan eşsiz bir yeteneği var: Tap dansı. Yeteneğini fark eden Mumble, ailesinden ve arkadaşlarından uzaklaşarak macera dolu bir yolculuğa çıkıyor ve bu yolculukta Antartika&#;nın başka bir bölgesinde yaşayan bambaşka yeteneklere sahip penguenlerle tanışıyor.

Ratatouille ()

Ratatouille () Trailer #1 Movieclips Classic Trailers

Yaş aralığı: +6
Süre: dakika

Çocuk çizgi filmleri önerilerimizin bir diğer ismi olan Ratatouille, En İyi Animasyon Film Oscar&#;ının da sahibi. Çizgi hikaye yemek yemeye son derece düşkün olan sevimli fare Remy&#;ye odaklanıyor. Remy&#;nin en büyük hayali aşçı olmak. Bu hayali için Paris&#;e doğru yola çıkıyor ancak başına gelen bir kaza sonrası kendini şehrin en ünlü restoranının kanalizasyonunda buluyor. Bunun üzerine restoranın çöpçüsüyle anlaşarak kendini kanıtlayabileceği büyük mutfağa kavuşuyor. Ancak insanlar yemeklerin pişirildiği mutfakta bir fare olmasına pek de sıcak bakmıyorlar. Anlayacağınız Remy&#;nin hayallerini gerçekleştirebilmesi için önünde uzun bir yolculuk var&#; Ratatouille, çocuklara sevgi ve yardımlaşmayı harika bir şekilde aşılayabilir.

Sizler için hazırladığımız çocuk çizgi filmleri listemizin sonuna geldik. Çocuklarınızı ekranın başında önerilen sürelerin dışında tutmamaya özen gösterin. Ayrıca Netflix&#;te yer alan çizgi filmleri inceleyerek de onlar için eğitici ve öğretici yapımlar bulabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: En iyi animasyon filmleri: Yeniler, en çok izlenenler ve yüksek puanlılar

Çocuklar İçin 10 Eğitici Youtube Kanalı

Anne & Bebek

İçinde bulunduğumuz çağın en önemli özelliklerinden biri şüphesiz ki dijitalleşmenin hızla yaygınlaşması. Çoğu yetişkin gibi çocuklar da vakitlerinin önemli bir bölümünü sosyal medya ve web sitelerinde geçiriyor. Her şeyin fazlası zarar olsa da özellikle Youtube platformunda çocuklar için oldukça eğitici, eğlendirici ve faydalı içerik sunan kanallar bulunuyor.

Youtube çocuk kanalları ve video içerikleri farklı yaş gruplarına göre hazırlanıyor. Eğitici yönü ağır basan yayınlar çocukların çeşitli alandaki yeteneklerini, motor becerilerini, yaratıcılıklarını, sosyal kabiliyetlerini geliştirirken, çoğu kez yabancı dil öğrenmelerini de destekliyor. Tabii ki kanallar sadece eğitici bilgiler vermeyi değil; çocukları eğlendirmeyi de amaç ediniyor.

Siz de onların keyifle vakit geçirip aynı zamanda yeni bilgiler edinmelerini ve sosyal medyayı verimli şekilde kullanmalarını istiyorsanız aşağıdaki önerilerimize göz atabilirsiniz! İşte çocuklar için Youtube kanalları:

Lab Turkish

Eğitici Youtube kanalları arasında Lab Turkish bilimle ilgili yayınladığı videoları ile dikkat çekiyor. Lab isimli yabancı kanalın Türkçe versiyonu olan Lab Turkish, bilimi çocuklar için keyifli sunumlarla aktarıyor.

Peki, kısaca neler var kanalda? Deneysel bilim videoları evde kolaylıkla yapılabilecek uygulamaları içeriyor. Böylece çocukların bilimi eğlenceli ve akılda kalıcı şekilde keşfetmelerine yardımcı oluyor. Çocuklar öğrendiklerini deneylerle pratiğe dökerken bir yandan kendilerine olan güven duygusunu da pekiştirebiliyor.

Blippi Türkçe

Blippy TV’nin Türkçe versiyonu “Blippi Türkçe” de çocukların çok sevdikleri kanallar arasında yer alıyor. Kanalda çocuklar için heyecanlı ve coşkulu bir sunum gerçekleştiriliyor. Blippi’nin gezileri ile minik izleyiciler birçok yeri görüp etraftakileri keşfediyor.

Blippi’nin gittiği yerler arasında hayvanat bahçesi, müze, park, oyun alanları, doğa gibi çok sayıda eğlenceli ve eğitici alan var. Kanaldaki videolar ile birçok çocuk kelime ve bilgi dağarcığını da geliştiriyor.

Kanalın en güzel yönlerinden biri pozitif enerji vermesi ve çocukların merakını her zaman canlı tutmayı başarması. Blippi Türkçe genellikle 2 ve 7 yaş arası çocuklar için yayın yapıyor.

Bebetürk

Youtube çocuk kanalları arasındaki Bebetürk okul öncesi döneme uygun videolar paylaşıyor. Bebetürk hem çizgi film kanalı hem de eğitici videolar yayınlayan bir platform. Kanaldaki videolar çocukların öğrenmesini kolaylaştıracak özellikler içeriyor.

Kanalın eğitim ve çizgi dizileri çocuklar tarafından büyük bir ilgiyle izleniyor. Aynı zamanda minikler kanaldaki videolar sayesinde sayıları, renkleri, eşyaların isimlerini ve temel kavramları öğreniyor; eğitici oyunlar oynuyor.

Hikayesi Ne?

Orijinal versiyonu “What a Story!” olan “Hikayesi Ne?” kanalı çocuk ve genç izleyiciler için dünya genelinde olan veya henüz gerçekleşmemiş olaylar hakkında video paylaşımı yapıyor. Tarih sevmeyen kişilerin bile ilgisini çekebilecek bir anlatımla karşılaşıyorsunuz.

Videolar kısa, yalın ve anlaşılır bir tarzda hazırlanıyor. Ses ve müzik efektleri ise oldukça ilgi çekici. Çocuklar sıkılmadan videoları izleyip, genel kültür ve tarih bilgilerini artırabiliyor.

Tarihin bilinmeyen yönleri, tarihsel olaylar, çeşitli toplumsal faaliyetlerin yaşama geçirilmesi, gündelik hayatımızdaki bazı durumların nasıl ortaya çıktığı, dillerin doğuşu, atasözü/deyimlerin neye dayandığı gibi birçok ilgi çekici video içeriği kanalda yer alıyor. Aynı zamanda yabancı kültür ve geleneklere dair bilgilendirici videoları da izlemek mümkün.

Son olarak bir uyarı yapmakta fayda var. Kanal genel olarak yaş arasındaki çocuklara hitap ediyor. Ağırlıklı olarak tarihi olayları konu edinen bazı videolarda korku ve şiddet öğeleri bulunabiliyor. Bundan dolayı öncelikle içerikleri kendiniz kontrol edebilirsiniz.

Afacan TV

“Eğitici Youtube kanalları Türkçe” listesinde Türkiye’de abone sayısı milyonları bulan Afacan TV de yer alıyor. Popüler Youtube çocuk kanalı okul öncesi döneme yönelik eğitici, faydalı, eğlenceli içerikler ile izleyicilere ulaşıyor.

Afacan TV video paylaşımlarında oldukça aktif bir kanal. Sürekli olarak okul öncesi eğitime yönelik videolar yayınlıyor. Hayvanlar dünyası, sayılar, renkler, tuvalet eğitimi, meyveler/yiyecekler, çeşitli aktiviteler ile ilgili çok sayıda içerik var. Özellikle gündelik yaşamı kolaylaştıracak olumlu alışkanların yerleşip pekişmesine yönelik videolar ebeveynleri de destekliyor.

Çocukların kanalı bu kadar çok sevme nedenlerinden biri de eğlenceli şarkılar! Eğlenceli çocuk şarkıları miniklerin renkli dünyası ile güzel bir uyum yakalıyor.

Basfi ile Deneysel Bilim

“Basfi ile Deneysel Bilim” kanalındaki videolar da çocukları bilimle kaynaştırma ve keşfe yönlendirme konusunda iyi bir etki yaratıyor. “Eğitici Türk Youtube Kanalları” arasında en faydalı platformlardan biri.

12 yaş ve üzeri için uygun olan kanalda Biyoloji, Fizik, Kimya gibi alanlarda çeşitli deneylere yer veriliyor. Bir yandan bilimsel gerçeklere ilişkin açıklamalar yapılırken, öte yandan eğlenceli animasyonlar ve gündelik yaşamdan örnekler sunuluyor. Çocuklar bu sayede bilimsel gerçekleri daha somut biçimde kavrayabiliyor.

Basfi ile Deneysel Bilim kanalı çocukların problem çözme yeteneklerini ve yaratıcı düşünme güçlerini de destekliyor.

Rüya Okulu

“Çocuklara izletilebilecek Youtube kanalları” için bir diğer öneri de Rüya Okulu. Kanal okul öncesi çocuklar için yayın yapıyor.

Oldukça eğlenceli bir içeriğe sahip olan “Rüya Okulu” özellikle çizim videolarıyla da ünlü. Çeşitli nesnelerin nasıl çizileceğini gösteren videolar çocukların hem resim yeteneklerini geliştiriyor hem de onlara keyifli bir zaman dilimi sunuyor.

Eğitici-öğretici videoların paylaşıldığı kanalda birbirinden ünlü çocuk şarkıları da miniklerin favorileri arasında. Ayrıca çok sayıda video içeriği çocuklara harfleri, sayıları, renkleri kolayca öğretmek açısından yararlı oluyor.

Kavramların rahatlıkla anlaşılması, güzel ve akıcı Türkçe konuşmak da “Rüya Okulu” kanalının çocuklar için sunduğu faydalar arasında bulunuyor. Özellikle kuklalarla skeçler ve kısa hikayeler miniklerin kendilerini ifade etmelerini kolaylaştırıyor.

Bebeko

“Eğitici Türkçe Youtube kanalları” için araştırma yapıyorsanız “Bebeko” okul öncesi çocuklar için en güzel platformlardan biri.

Türkiye’deki popüler çocuk kanalları arasında olan “Bebeko” eğitici videolardan klasik müziğe, çizgi filmlerden oyunlara kadar minikleri geliştirecek çok sayıda temayı içeriyor.

Çocuklar sayıları, şekilleri ve renkleri kanaldaki videolardan eğlenceli bir şekilde öğreniyor. Videodaki anlatımlarda basit ve anlaşılır bir dil tercih edilmiş. Böylece minikler bilgileri kolaylıkla kavrayıp, uygulamaya geçirebiliyor.

BildirCin

Okul öncesi eğitime yönelik güzel bir kanal önerisi daha: BildirCin. Ağırlıklı olarak 3 yaş üzeri çocuklara hitap ediyor.

Peki, neler var kanalda? 3 ve üzeri yaş grubunun gerektirdiği bilgiler oldukça eğlenceli biçimde aktarılıyor. Çocuklar renkleri ayırt etmeyi, sayıları ve harfleri öğreniyor.

1 milyonu aşan abone sayısıyla Türkiye’deki popüler Youtube çocuk kanalları arasına giren BildirCin’de ayrıca çok çeşitli oyun videoları da yayınlanıyor. Yapboz yapma, oyuncaklarla oyunlar yaratma, meydan okuyucu aktiviteler, yemek yapma oyunları ve daha birçok eğlenceli etkinlik kanalın içeriğinde yer alıyor.

Lezzetli Robot Tarifleri

“Lezzetli Robot Tarifleri” bazı şeylerin göründüğü kadar zor olmadığını göstermeye çalışan keyifli, eğitici ve öğretici bir kanal.

13 yaş üzeri çocukların faydalanabileceği kanalda robotik, elektronik ve kodlama üzerine videolar çekiliyor. Yaratıcılığı, bilimsel ve teknik beceriyi geliştirmek için yararlı içerikler paylaşılıyor.

İçeriklerde fizik kurallarıyla ilgili birçok bilgi yer alıyor. Bunların uygulamalı olarak gösterilmesi ise bilgilerin akılda kalıcılığını pekiştiriyor. Ayrıca kanal çocuklara proje üretme ve üzerinde sabırla çalışma disiplinini kazanma konularında da güzel bir örnek teşkil ediyor.

Bunların yanı sıra “Lezzetli Robot Tarifleri” kanalının izleyicilerle iletişim şekli de olumlu puan alıyor.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası