samsun lösev şubesi / Samsun Vocational School

Samsun Lösev Şubesi

samsun lösev şubesi

Samsun'da L&#;sev Şubesi A&#;ılacak

Haberin Devamı

LÖSEV'den yapılan yazılı açıklamada, yılında lösemili çocuk hastalara destek olmak, onları hayata bağlamak üzere Ankara'da kurulan vakfın, Türk halkı ve kurumlarının desteği ile tüm dünyanın takdirini kazanan örnek bir sivil toplum kuruluşu olduğu belirtildi.

Yetişkin ve çocuk tüm kanser hastalarına destek götüren LÖSEV'in çok yakında Samsun ofisi ile Karadeniz Bölgesi'ndeki binlerce kanser hastasını kucaklamaya, yaralarına merhem olmaya hazırlandığı anlatılan açıklamada, "LÖSEV son yıllarda kanser vakalarının büyük hızla arttığı Karadeniz Bölgesi'nde, Samsun ofisinden Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane, Bayburt ve Sinop illerinde yaşayan hasta, gönüllü ve destekçileriyle buluşarak hizmetleri yerinde sunarken, kansere karşı toplumsal farkındalık için de bölgedeki çalışmalarına hız kazandıracak." ifadesi kullanıldı.

Haberin Devamı

Yakında açılışı yapılacak LÖSEV Samsun ofisinde görev alacak profesyonel ve gönüllüler için başvuruların kabul edilmeye başlandığı aktarılan açıklamada, vakfın Karadeniz halkının katkıları ile Samsun ofisinden bölgedeki binlerce kanser hastası ve ailesine umut ışığı olup onları hayata bağlayacağı kaydedildi.

SAMSUN MESLEK YÜKSEKOKULUNDAN LÖSEV'e ANLAMLI ZİYARET

Author: samsunmyo

Date: March 24,

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Samsun Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Öğrencileri, önemli bir sosyal sorumluluk faaliyetine imza attı.

25 kişilik öğrenci topluluğundan oluşan grup, Dr. Öğr. Gör. Aybike Tuba Özden önderliğinde LÖSEV Samsun Şubesi'ni ziyaret etti. Öğrenciler, Dr. Aybike Tuba ÖZDEN'e ait 4. baskısı çıkacak olan "Pazarlama Kanunları" isimli akademik kitabın tüm gelirini Samsun Meslek Yüksekokulu adına Lösev'e bağışladılar.

Bu anlamlı projeye öncülük eden Dr. Öğr. Gör. Aybike Tuba Özden, gençlerin gönüllülük esasına dayanan bu faaliyetlerde samimiyetle yer almasından büyük gurur duyduğunu belirtti ve bu tip çalışmaların toplumun her kesimine yayılarak farkındalık yaratmak noktasında çok büyük önem arz ettiğini belirtti.

Bu anlamda Lösev Samsun Şube Yöneticisi Berrin Bulutay’a, Ankara Şube Yöneticisi Can Öney’e ve tüm ekibine samimi misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Samsun Lösev Yöneticisi Berrin Bulutay; Samsun Meslek Yüksekokulu öğrencilerine, ziyaretlerinden duyduğu mutluluğu ve memnuniyeti ifade ederek bu anlamlı çalışmaların toplumun her kesimi tarafından yürütülmesi ricasında bulundu.

LÖSEV'in kapılarının herkese açık olduğunu ve her türlü işbirliğine hazır olduklarını da ekleyen Bulutay, Samsun Şubesi adına LÖSEV gönüllüsü üniversite öğrencilerine ziyaretleri için teşekkür belgelerini takdim etti.

Öğrencilerin her biri LÖSEV gönüllüsü oldu ve bu ziyaretten itibaren LÖSEV ile birlikte yürüyeceklerini belirttiler.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası