elazığ zafran satılık arsa / Eskişehir Odunpazarı Gündoğdu Mahallesinde Satılık ARSA | Erman Emlak Gayrimenkul Elazığ

Elazığ Zafran Satılık Arsa

elazığ zafran satılık arsa

sayfa Serhat Bakır

3 yıl önce - Cum 06 Eyl ,

Yalnız Köyu şehire en yakın koy.5 funduszeue.info görün düşünceleriniz değişfunduszeue.info gölet yapıfunduszeue.infoürlü gelişen böfunduszeue.infoım,hayvancılık, hobi bahçeciliği, güneş enerji santralleri, herşey var.şehire çok yakın olduğu için, her kesimden insanın rahatlıkla yerleşebileceği bir yer. Yerleşfunduszeue.infoz guzel.5 dakikalık yol.görün funduszeue.info pası funduszeue.infoçli koylulerimiz var, her türlü imkanı koyumuze funduszeue.infoılık tarla yok denecek kadar funduszeue.infoşen bölge olduğu için kimse satmıfunduszeue.infoşen bölge, satılan bölge değil.

 mesajı beğendiniz mi?

sakilet 23

3 yıl önce - Cum 06 Eyl ,

Hobi bahçeciliği, tarım, hayvancılık gibi sizin de saydığınız kesimi ilgilendirenlerin bu köydeki bu sayılan faaliyetleri geliştirme noktasında evet size katılıyorum fakat daha öteye gitmez. Mesela bir imar girmez, önümüzdeki yıllık resmi planda böyle bir belirti, emare yok. Elazığ için söylenebilecek şey, kuzey bölgeler ve batı kesimi. Bu bölgeler gelişim çıtası içinde. Sınır olarak kuzey çevre yolun denilebilir. 1/ çevre düzeni planında kuzey çevre yolunun Elazığ'a bakan kısmı, (çember) gelişim alanı olarak belirlenmiştir.

 mesajı beğendiniz mi?

sürsürü23

3 yıl önce - Sal 10 Eyl ,

Burda bir yerde bir kaç dönüm arazisi var diye diğer tarafı kötüleyenler çok komik duruma düşüfunduszeue.info yeni tokilerde ulaşım yokmuş sanki metro gidecek.Güney çevre yolu ve çaydaçıra mahallesi ilin en gözde yerleri fakat buralarda metre kare fiyatları çok pahalı sadece kat karşılığı gider diye düşünüyorum yatırım yapılsada fazla kazandıfunduszeue.info çevre yolu gümüşbağlar köyü ise yatırım yapılabilecek seviyede

 mesajı beğendiniz mi?

Özel Kuvvetler kam

3 yıl önce - Sal 05 Ksm ,

Kuzey çevre yoluna yakın tüm bölgeler.
Gumusbaglari koyu
Nurali koyu
Korpe koyu

Kısa zamanda kazandıracak yerlerden. Gülmez tepesi nin arkası ileride caydacira mahallesi gibi dolacak.

 mesajı beğendiniz mi?

Hazar23

3 yıl önce - Sal 05 Ksm ,

Gülmez ve Güney çevre yolunda villaların olduğu yer hem manzara hemde ulaşım olarak bence geleceğin en güzel yerleşim alanları olacaklar.



 mesajı beğendiniz mi?

Hayati

3 yıl önce - Prş 07 Ksm ,

Toki şimdi güney çevre yolunda diye yatırıcılar oraya yöfunduszeue.info vatandaşı ev sahibi yapıyor, çevresindeki toprağın değerinide artırıyor.Şimdi güney çevre yolu yatırım alanı.Şehir hastanesi civarında yapılaşma var ama değerlenme daha düşük seviyede, sebebi doğuda olması.Ayrıca yapılan evleri, eskiden orada oturan kesim alıyor yine.Çaydaçıra mahallesi toki sayesinde değerlenmişti, şimdi orasıda biraz geri planda, bunun sebebi toki nin güney çevre yoluna yönelmesi funduszeue.info kısımların çok gelişeceğini düşünmüyorum, çünkü Elazığ ın kuzeyinde aniden yükselen dağ silsilesi var.Çaydaçıra mahallesinin arkasından başlayıp, Gülmez tepesinin olduğu kısımdan, Harput a ve doğuya doğru uzanan dağdan bahsediyorum.Çok dik. Eski sigorta hastanesinin oradan itibaren aniden yükseliyor ve dağın arkasınıda baraj kesiyor. Gelişim alanı yok funduszeue.info sebepten Elazığ ın kuzeyi yok desek yanlış funduszeue.info kuzey kısımlarda tarla veya arsa yok funduszeue.info dağ.

 mesajı beğendiniz mi?

mastar23

3 yıl önce - Prş 07 Ksm ,

Güney çevre yolunun manzarasi hem güzel hemde arazi düz oldugu icin ilerde modern bir sehir gelisecegini düsünüyorum. Ancak yakin zamanda sehirin yapi ihtiyaci oldugunu da düsünmüyorum

 mesajı beğendiniz mi?

Sarper23e2

3 yıl önce - Prş 07 Ksm ,

Hayati

Sen herhalde elazigda yasamiyorsun. Yaşasaydin zafran da yükselen 15 katlı 8 bloktan oluşan oba23 konutlarıni görürsün. hektar arazi zafrandan nuraliye oradanda gulmeze imara alındı geçen yıl belediye kararı ile. Guney kuzey tartışması yaratmak istemiyorum ama bir yeri anlatırken öte tarafı öldürmeyin. Baraja kadar atıp tutmuş sunuz. Baraj nerde gülmez tepesi nerde. Ayıptır ya. Adama gülerler. Kuzey bölgeler hızlı bir şekilde ivme gösterdi. Geç kalınmış bir adımdi. Bir gerçek var o da deprem. Bu yüzden toki dağların eteklerinde dikıyor artık konutlarıni. Bu isin sakasi yok.

 mesajı beğendiniz mi?

hazarkentli
3 yıl önce - Prş 07 Ksm ,

Alıntı:
Gelişim alanı yok funduszeue.info sebepten Elazığ ın kuzeyi yok desek yanlış funduszeue.info kuzey kısımlarda tarla veya arsa yok funduszeue.info dağ.

Gülmezden başlayarak Kuzey çevreyolunun Hankendi isitikametine doğru 3,2,1 etapları gelişim alanında, aslında adı Kuzeyçevreyolu olan yolun 1,2 etapları şehirin batısına, 5. etabı kuzeydoğu 6 etapları ise şehirin doğusuna düşüyor. 3,4 etapları kuzeyde kalıyor, 4 etabı çok sınırlı olarak yerleşime açılır. Kuzeyin 3 etabın yoğun yapılaşma olur ve bu Şahinkaya Körpe üzerinden Keban baraj sahiline kadar uzanıfunduszeue.info vadede baraj sahili bölgesi gelecekte kentin en pahalı semtlerinden biri olabilir. Keban yolu Poyraza, Baskil yolu Sinanköy arası, Güneyçevreyolu Yeniköy-Kesikköprü arası şehirin yine gelişme alanlarıdır.

 mesajı beğendiniz mi?

Tekintkn

3 yıl önce - Prş 07 Ksm ,

Emlakçı lar ve müttahitlerin imara açılmasını istedikleri yer Elazığ yeni kuzey çevre yolu arası büyük ihtimalle de kısa sürede Elazığ kuzey çevre yolu arasında imara açılacak çünkü Yanılmaz döneminde hiç imara açılan yer olmadı sadece doğukent ulukent taraflarına ağırlık verildi fakat Elazığda rağbet gören bölge kuzey çevre yoluna kadar olan kısım sarıçubuk ta dahil kısa vadede imara açılabilir



 mesajı beğendiniz mi?

sayfa

Elazığ Belediyesi satılık arsa

Elazığ Belediye Başkanlığı, Elazığ'da yer alan 33 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 5 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek.

Satışı yapılacak arsaların Listenin 29, 30, 31, 32 ve Sırasında ki arsalar sayılı Devlet İhale Kanunu’nun maddesine göre Açık arttırma suretiyle diğer arsalar ise sayılı Devlet İhale Kanunu’nun maddesinin (a) bendi uyarınca kapalı teklif usulü ile (artırma suretiyle) satışı gerçekleştirilecek.

Satışa çıkarılan arsaların alanları metrekareden başlıyor, 4 bin 77 metrekareye kadar yükseliyor. 

Yine satışa çıkarılan arsaların muhammen bedelleri 18 milyon bin TL ile bin TL arasında değişiyor. 

İşte bugünkü Resmi Gazete'de yer alan o ihale ilanı

ARSALAR SATILACAKTIR
Elazığ Belediye Başkanlığından:
1- Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda mevkii, ada, parsel numarası, m

Eskişehir&#;in Yeni Yerleşim Yeri Olan Odunpazarında Satılık Konut Arsası. 
Eskişehir , Odunpazarı , Karacahöyük Mevkii , Gündoğdu Mahallesi Mihaliççık Caddesi Yalap Sokakda Metrekare Çevreyoluna 1 parsel mesafede Konut Arsası SATILIKTIR ! 
Ada :  
Parsel :  
M2 :

funduszeue.info İlan Detayları İçin TIKLAYIN

funduszeue.info İlan Detayları İçin TIKLAYIN

funduszeue.info İlan Detayları İçin TIKLAYIN

funduszeue.info İlan Detayları İçin TIKLAYIN

funduszeue.info İlan Detayları İçin TIKLAYIN

Bunu beğen:

BeğenYükleniyor

İlgili

EtiketlerArsa Elazığ Satılık Vadeli, arsa satılık, Arsa Satılık Elazığ Vadeli, Arsa Satılık Vadeli Elazığ, Arsa Vadeli Satılık Elazığ, Elazig satılık arsa, Elazığ Arsa Satılık, Elazığ Erman Emlak, Elazığ Erman Gayrimenkul, Elazığ Satılık Arsa Vadeli, Elazığ Satılık Dükkan, elazığ satılık ev, Elazığ Satılık Vadeli Arsa, Elazığ Vadeli Arsa Satılık, Elazığ Vadeli Satılık Arsa, Erman emlak, Erman Emlak Elazığ, Erman gayrimenkul, Erman Gayrimenkul Elazığ, ev satılık, satılık arsa, satılık arsa Elazig, Satılık Arsa Elazığ Vade, Satılık Arsa Elazığ Vadeli, Satılık Arsa Vadeli Elazığ, Satılık Dükkan, Satılık Dükkan Elazığ, Satılık Elazığ Arsa, Satılık Elazığ Vadeli Arsa, satılık ev, satılık ev elazığ, satılık tarla, satılık tarla elazığ, Satılık Vadeli Arsa Elazığ, Vadeli Arsa Satılık, Vadeli Arsa Satılık Elazığ, Vadeli Elazığ Arsa Satılık, Vadeli Elazığ Satılık Arsa, Vadeli Satılık Arsa, Vadeli Satılık Arsa Elazığ, Vadeli Satılık Elazığ Arsa erman gayrimenkul

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası