emekli promosyon finansbank / Finansbank Haberleri - NTV Haber

Emekli Promosyon Finansbank

emekli promosyon finansbank

Anadolu AjansıAnadolu Ajansı

İSTANBUL (AA) - QNB Finansbank, 18 Ağustos tarihinden itibaren emekli maaşını kendisinden alma sözü veren emeklilere 7 bin TL’ye varan koşulsuz nakit promosyon kazanma fırsatıyla birlikte emekli yakınını QNB Finansbank’a öneren ve kazandıran herkese kazandırdıkları müşteri başına TL sunuyor.

QNB Finansbank açıklamasına göre, öner kazan kampanyasından her müşteri üç defa faydalanabiliyor. Üstelik müşteriler cep telefonundan kolayca verebileceği dijital onay sayesinde şubeye gelmelerine gerek kalmadan maaşlarını taşıyabilecek ve nakit promosyon fırsatından faydalanabilecekler.

QNB Finansbank müşterisi emekliler, Türkiye’deki tüm QNB Finansbank şubelerinde öncelikli hizmet alabilmelerinin yanı sıra yurt içi tüm banka ve ATM’lerden ayda iki defa ücretsiz para çekme hakkına da sahip olacaklar.

Ayrıca, QNB Mobil ve Bireysel İnternet Bankacılığı kullanılarak yapılacak işlemlerden EFT ve havale işlemleri de ücretsiz olacak. Bunlara ek olarak, Emekli maaşını bankadan alan CardFinans Emekli kredi kartı sahipleri, market ve eczane harcamalarında yılda TL'ye varan indirimlerden faydalanabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen QNB Finansbank Bireysel Bankacılık ve İşletme Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Enis Kurtoğlu; QNB Finansbank olarak, emekli bankacılığı alanındaki hizmetleri, müşterilere klasik bankacılık hizmetlerinden çok daha fazlasını sunma hedefiyle gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Kurtoğlu, 'Emeklilerin finansal ihtiyaçlarına özel çözümler üretmenin yanı sıra bankacılık işlemlerinde de hayatlarını kolaylaştıracak uygulamalarla yanlarında olmaya devam edeceğiz.' açıklamasını yaptı.


FİNANSBANK EYT EMEKLİ PROMOSYON ! Finansbank emekli promosyon ne kadar?

FİNANSBANK EYT PROMOSYON !

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) yasasının yasalaşması ile beraber 2 milyon bin vatandaşın emeklilik hakkı elde edecek olması, bankaların iştahını yeniden kabarttı. Bankalar 8 bin liraya kadar olan promosyonlarla ilgili çalışmalarını hızlandırdı.
Kamu bankaları ve özel bankalar, banka promosyonları için çeşitli kampanyalar üzerinde çalışmaya başlarken ilk rakamlar dillendirilmeye başlandı.

İşte QNB Finansbank (EYT) emeklilik promosyonu

- TL altında emekli aylığı alanlara TL

- TL ila TL arasında emekli aylığı alanlara TL

- TL ila TL arasında emekli aylığı alanlara TL

- TL üzerinde emekli aylığı alanlara TL

- Ek olarak banka CardFinans Emekli kredi kartından yıllık TL indirim sağlayacak

İLK MAAŞ NE ZAMAN?


Düzenlemenin yasalaşmasının ardından EYT ilk maaş beklentisi başlayacak. Vatandaşların ilk emekli maaşlarını alacağı tarihe ilişkin ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Çalışma Bakanı Bilgin, "Buruk bir sevinç, emekli olacaklarımıza hayırlı olsun. Meclis Genel Kurulu'nda yasalaşan düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandıktan sonra müracaat edecekler. Herhangi bir endişeye gerek yok, panik yapmaya gerek yok. Kimse hak kaybına uğramayacak." dedi.

Bu çerçevede Mart ayı içerisinde başvurularını tamamlayan 2 milyondan fazla EYT'li, nisan ayında ilk maaşını hatta bayram ikramiyesini alabilecek.

QNB Finansbank’tan Emeklilere TL ödeme yapılıyor!

QNB Finansbank emeklilere Türk lirası ödeme yapılacağı konusunda açıklama yaptı. QNB Finansbank promosyon kampanyasının detayları siz değerli okurlarımız için haberimizde.
Geçim sıkıntısı yaşayan emekliler emekli maaş promosyonu kampanyaları ile adeta nefes alıyorlar. Bankalar her aya özel olarak düzenledikleri promosyon kampanyaları ile ödemeler yapmaya devam ediyorlar. Bu kapsamda emeklilere bazı bankalar özel fırsatlar sunmaya devam ediyor. Sadece maaş promosyonu değil ilave ödeme fırsatları da sunan bankalar emeklilerin yaşamış oldukları finansal sorunları hızlı bir şekilde halledebiliyorlar. Bu konuda en dikkat çekici kampanyalardan birisini de QNB Finansbank’ın hazırlamış olduğu kampanya oldu. QNB Finansbank emekli kampanyasının detayları neler? Bu kampanyadan kimler faydalanabilir? İşte siz değerli okurlarımız tarafından merak edilen soruların yanıtları haberimizin devamında yer alıyor. İşte merak edilen o detaylar ve daha fazlası.

QNB Finansbank Emekli Kampanyası Açıklandı

QNB Finansbank’ın hazırlamış olduğu kampanya ile emeklilere yönelik fırsatlar arka arkaya ilan edildi. QNB Finansbank emekliler için çeşitli kampanyalar hazırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda emekliler hem maaş promosyonu alacak olan kişiler hem de ihtiyaç kredisi kullanabilecekler. Kampanyanın şartlarını ve ayrıntılarını QNB Finansbank bir açıklama yaparak duyurdu.

Promosyon Tarifesi Açıklandı

QNB Finansbank’ın emeklilere vereceği maaş promosyonları ile alakalı olarak yeni bir tarife açıklandı. Maaş promosyonları emekli maaşına göre hesaplanılacağı açıklandı. Açıklanan tarifeye göre QNB Finansbank’ın emekli müşterileri maaş miktarlarına göre ödemeler alınacak:
Emekli maaşları TL’ye kadar olan kişilere Türk lirası

Emekli maaşları TL ile TL arasında olanlara Türk lirası

Emekli maaşları TL ile TL arasında olanlara T Türk lirası

Emekli maaşları Türk lirası üzerinde alan kişiler Türk lirası maaş promosyonu ödemesi yapılacak.

TL İndirim Yapılacak!

Emekli maaş promosyonu kampanyası dahilinde emekli müşterilere yönelik ilave bir imkan sağlanacağını açıklayan QNB Finansbank Türk lirası indirim elde edileceğini duyurdu. Bu açıklamaya göre QNB Finansbank’ın kredi kartı üzerinden yapılacak harcamalarla emekliler Türk lirası kazanacaklar. Tek şart ise QNB Finansbank’ın emekli maaş müşterisi olmak olacak.

Hesaplara TL İhtiyaç Kredisi Tanımlanacak

Emekli müşterilere QNB Finansbank maaş promosyonu kampanyasından faydalanmaları durumunda TL de ihtiyaç kredisi çekebilecekler. Bu ihtiyaç kredileri her müşterinin hesabına tanımlanacak ve kullanmak isteyen müşterinin inisiyatifinde olacak. Bu kredilerde düşük faiz uygulanacak ve kredi taksitleri aydan aya emekli maaşlarında kesinti yapılarak ödenecek.

Toplam Kazanç Belli Oldu!

QNB Finansbank’ın emekli maaş promosyonu kampanyasından faydalanan müşterilerin alacakları toplam ödemeler de açıklandı. Buna göre Türk lirası maaş promosyonu, Türk lirası indirim ve Türk lirası ihtiyaç kredisi olmak üzere emeklilere toplam Türk lirası ödeme gerçekleşecek.

Emekli promosyonunda QNB Finansbank’tan yeni kampanya: TL promosyon

Bankaların promosyon yarışı devam ediyor. QNB Finansbank tarafından yapılan yeni kampanyada TL emekli promosyonuna ek olarak banka hizmetlerinden ek indirim sağlanacağı ve özel avantajların sunulacağı belirtildi. Peki, QNB Finansbank kampanyasının detayları neler?

QNB Finansbank emekli promosyon kampanyası

QNB Finansbank promosyonu “Emekli müşteriler TL ‘ye varan nakit promosyon ve CardFinans Emekli kredi kartından yıllık TL indirim kazanıyor. Yurt içi diğer tüm banka ATM'lerinden ayda iki kere ücretsiz para çekme hakkına ek olarak QNB Mobil’den yapılan TL Havale ve EFT işlemleri ise tamamen ücretsiz.” denilerek duyuruldu.

Açıklamalara göre maaşını QNB Finansbank’a taşıyan vatandaşlar TL’lik promosyona hak kazanıyor. Buna ek olarak ise kart alarak TL’lik yıllık indirim elde edilebiliyor. Üstelik ücretsiz para çekme gibi avantajlara ek olarak QNB Finansbank’a sağlanan avantajlar arasında ücretsiz havale ve EFT işlemleri de mevcut.

QNB Finansbank’a maaş nasıl taşınır?

QNB Finansbank emekli promosyonu avantajlarından yararlanmak isteyenlerin bankaya müracaat etmesi yeterli. İsteyenler şubeler üzerinden isteyenler ise çağrı merkezi gibi diğer kanalları da kullanılabilir. QNB Finansbank taşıma işlemleri için tercih edilebilecek seçenekler şöyle;

  • Şube
  • Çağrı merkezi
  • İnternet bankacılığı
  • Mobil bankacılık

Kampanya ile ilgili detaylar ise şöyle;

TL ‘ye varan nakit promosyon ve CardFinans Emekli kredi kartından yıllık TL indirim olmak üzere toplamda TL’ye varan emeklilik ödülü!

Yurtiçi diğer tüm banka ATM’lerinden Para Çekme, Para Yatırma veya Bakiye Sorgulama işlemlerini toplamda ayda iki defa ücretsiz gerçekleştirebilirler.

Bireysel İnternet Şube ve QNB Mobil’den yapılacak EFT saatlerinde ve TL havale işlemlerinde işlem ücreti muafiyeti (hafta sonu ve resmi tatil günleri dışında saatleri arasında)

QNB Finansbank şubelerinde yapacağınız işlemlerde sıra önceliği

Emekli Bankacılığı müşterilerimize özel 11 00 numaralı QNB Finansbank Emekli Bankacılığı Hattı'ndan faydalanma imkanı

CardFinans Emekli kredi kartına sahip olunması durumunda; ilk yıl, yıllık üyelik ücreti tahsil edilmemektedir. Bu bir yılın sonunda, CardFinans Emekli kredi kartına bağlı ve düzenli ödenen en az bir otomatik fatura ödeme talimatı olduğu ve bu talimatların düzenli ödendiği sürece, bu kredi kartı için yıllık üyelik ücreti alınmamaya devam edecektir.

Emekli maaşını Bankamızdan alan CardFinans Emekli kredi kartı sahipleri, market ve eczane harcamalarında yılda TL'ye varan indirimlerden faydalanabilir.

#QNB Finansbank, maaş, banka, kredi, para, ödeme, emeklilik, internet, finansbank

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası