laodikya otel pamukkale / Otel Laodikya - Denizli Pamukkale Topraklık

Laodikya Otel Pamukkale

laodikya otel pamukkale

Laodikya Otel Hakkında

Denizli’nin merkezinde yer alan Laodikya Otel, şehrin en önemli turizm değeri olan Pamukkale’ye 20 kilometre mesafede konumlanmıştır. Çardak Havaalanı ile otel arasında 60 kilometrelik mesafe bulunmaktadır. Tesisin kendine ait otopark alanı mevcuttur. Atatürk ve Etnografya Müzesi’ne birkaç adımlık yürüme mesafesinde olan Laodikya Otel, konuklarını ‘Oda Kahvaltı’, ‘Yarım Pansiyon’ ve ‘Tam Pansiyon’ konseptleri ile ağırlamaktadır. 

Laodikya Otel, toplamda 76 konforlu otel odasına sahiptir. Oda temizlikleri günlük olarak yapılmaktadır.

Tesisin ana restoranında konuklara yöresel lezzetler ile oluşturulmuş açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır. Otelde Dünya mutfaklarının lezzetlerinin konuklara sunulduğu 1 adet a’la carte restoran da hizmet vermektedir. Sıcak ve soğuk içecek servisleri ise tesiste bulunan bar alanından yapılmaktadır.

Otelde özel ve kurumsal buluşmaların yapılabileceği 1 adet toplantı salonu bulunmaktadır. Konsiyerj hizmetleri, bagaj muhafazası, kuru temizleme, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası, tesisin diğer olanakları arasında yer almaktadır.

Denizli’nin merkezinde olması sayesinde misafirlerine konum avantajı sunan Laodikya Otel, konforlu hizmetlerini yıl boyunca konuklarına sunmaktadır. 

Laodikya Otel Odaları

Standart Oda

2 Kişilik 20 m2 Daha Fazla Bilgi

Triple Oda

3 Kişilik 23 m2 Daha Fazla Bilgi

Deluxe Oda

2 Kişilik 27 m2 Daha Fazla Bilgi

Laodikya Otel Özellikleri

Yemekler ve İçeçekler

Tesiste Sabah Kahvaltısı dışında alınan tüm yiyecek ve içecekler ücretlidir. 

Sabah Kahvaltısı: -

Önemli Bilgiler

Laodikya Otel, odalarına giriş, saat 'ten itibaren başlar. Odalardan çıkış saati ise en geç 'dir. Evcil hayvan kabul edilmiyor. Tesiste hizmet veren açık alanların kullanımı mevsim koşullarına bağlıdır.

Aile odaları veya bazı özel odalar haricinde, diğer odalarda yapılacak 2 + 2 veya 3 + 1 konaklamalar, odada sıkışıklık yaratabilir ve verilen ilave yataklar sabit yatak konforunda olmayabilir.

İletişim

Laodikya Otel’de tatil planlamak ve yerinizi hemen ayırmak isterseniz aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz. Ayrıca aşağıda yer alan iletişim bilgilerinden de direkt olarak tesise ulaşarak tatilinizi planlayabilirsiniz.

funduszeue.info

Adres: Yeni Otogar Arkası funduszeue.info Denizli

Telefon: 0 15 13

E-mail: [email protected]

Lütfen Giriş-Çıkış tarihlerini seçiniz.

Toplam Gecelik Ortalama Oda Fiyatları

funduszeue.info

En uygun fiyat: funduszeue.info

Diğer Oda Fiyatlarını Gör

Garanti BBVA Shop Fly
Neredekal Değerlendirme
'Kalitesi müthiş'
'Kahvaltı iyi'
'Konforlu'
'Odalar harika'

Tüm değerlendirmeleri gör

Popüler Özellikler

Tüm özellikleri gör

Adres

Eski Otogar Arkası Topraklı Mah. Sok. No. 19 Merkez/Denizli

Örnek Harita Görseli

Lütfen Giriş-Çıkış tarihlerini seçiniz.

Oda Fiyatları

Fiyat bulunamadı

Aradığınız kriterlerde sonuç bulunamadı.

Otel Laodikya

hakkında deneyimlerinizi paylaşmak ister misiniz?
Neredekal Değerlendirme

10 yorum / değerlendirme

'Kalitesi müthiş'
'Kahvaltı iyi'
'Konforlu'
'Odalar harika'

5/5 Mükemmel

funduszeue.info

Kerem Şengül

Otel mis gibi

Otelden çok memnun kaldık. Temizlik konusunda inanılmaz özenliler. Otelin her yeri, odalar, katlar, ortak alanlar kısacası her yer mis gibi kokuyor. Odalarımız çok ferahtı ve gerçekten çok iyi yataklar tercih edilmiş. Çok rahat ettik odamızda. Personelin ilgisi ve kibarlığı da çok hoştu. Hizmetlerinden ötürü hepsine teşekkürler. Güzel bir otel.

5/5 Mükemmel

funduszeue.info

Semih Çakıcı

Çarşıya 10 dakika

Ailecek bu bölgede tatil yapmak istiyorsanız kesinlikle başka otel aramayın. Harika bir aile oteli ve otelde çok güzel bir ortam var. Personelin güler yüzü ve nazikliğine ayrıca teşekkürler. Tertemiz tutulan odalarımız çok rahattı. Kahvaltı inanılmaz çeşitliydi ve her şey de çok güzeldi. Ayrıca konum olarak da güzel, çarşıya 10 dakikalık bir mesafesi var. Kesinlikle tavsiye ederim.

Otel Hakkında

Denizli Merkez'de konuklarına kapılarını açan Otel Laodikya, modern ve şık tasarımlı bir tesis binasına ve konaklama birimlerine sahiptir. Tesis toplu taşıma otobüs durağına metre en yakın havaalanı olan Denizli Çardak Havalimanı'na ise 60 km mesafede konumlanmıştır. Tesis tüm ortak kullanım alanları ve odaları Wi -Fi erişimli internet ağı ile donatılmıştır. Otel Laodikya'nın modern konaklama odalarında klima standart olarak bulunmaktadır. Odalarda yer alan düz ekran televizyon uydu yayınlıdır. Soft renlerle dizayn edilmiş konaklama birimlerinde içi soğuk içeceklerle doldurulmuş mini bar mevcuttur. Aydınlık ve huzurlu birimlerde özel banyo vardır. Havlu, saç kurutma makinesi ve ücretsiz banyo malzemeleri tesis tarafından temin edilmektedir. Otel Laodikya'nın alakart restoran menüsünde klasik ve lezzetli Türk mutfağından lezzetler bulunmaktadır. Lobi bar günün 24 saati lezzetli içkilerle tüm misafirlerin hizmetindedir. Denizli'nin simgesi olan Pamukkale Travertenleri tesis sadece 20 km. mesafededir.

Otel Bilgileri

Konum

Örnek Harita Görseli

Otel Laodikya

funduszeue.info

Sıkça Sorulan Sorular

Otel Laodikya için 1 gecelik fiyat ne kadardır?

Otel Laodikya için 1 gecelik ortalama fiyat TL - TL aralığındadır.

Otel Laodikya için tesisinde bulunan odaların özellikleri nelerdir?

Otel Laodikya odalarında Oda Servisi, Minibar, Masa, Klima, Ayna bulunmaktadır. Oda özelliklerinde daha fazla bilgi almak için otel sayfasını inceleyebilirsiniz.

Otel Laodikya için rezervasyonumu ücretsiz iptal edebilir miyim?

Otel Laodikya için ücretsiz rezervasyon iptali isteği tesis politikasına bağlı olarak değişebilmektedir. Daha fazla bilgi almak için otel sayfasını inceleyebilirsiniz.

Otel Laodikya için popüler tesis özellikleri nelerdir?

Otel Laodikya için popüler tesis özellikleri; Resepsiyon, Konferans Salonu, Sigara İçme Alanı, Toplantı Odası, Araba Kiralama olmasıdır.

Otel Laodikya Covid sertifikalı bir tesis midir?

Otel Laodikya güvenle konaklayabileceğiniz Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı Güvenli Turizm Sertifikalı bir tesistir.

Gezilecek Mekanlar

Laodikya Antik Kenti

Laodikeia Antik Kenti, coğrafi bakımdan çok uygun bir noktada ve Lykos ırmağının güneyinde kurulmuştur. Kentin adı antik kaynaklarda daha çok “Lykos'un kıyısındaki Laodikeia” şeklinde geçmektedir. Diğer antik kaynaklara göre ise, kent MÖ. yılları arasında II. Antiokhos tarafından kurulmuş ve kente Antiokhos'un karısı Laodike'nin adı verilmiştir. Laodikeia, MÖ I. yüzyılda Anadolu'nun en önemli ve ünlü kentlerinden biridir. Kentteki büyük sanat eserleri bu döneme aittir. 

Romalılar da Laodikeia'ya özel bir önem vermişler ve Kıbyra (Gölhisar-Horzum) Conventus'unun merkezi yapmışlardır. İmparator Caracalla zamanında Laodikeia'da bir seri kaliteli sikke basılmıştır. Laodikeia halkının da katkılarıyla kentte çok sayıda anıtsal yapı yapılmıştır. Küçük Asya'nın 7 ünlü kilisesinden birinin bu kentte bulunması, Hıristiyanlığın burada ne kadar önemli olduğunu göstermektedir. MS 60 yılında meydana gelen çok büyük bir deprem, kenti yerle bir etmiştir.

Gezilecek Mekanlar

Rezervasyon

Otel Bilgileri

İletişim

Fotoğraf Galerisi

Konum Bilgisi

Tüm Oda Özellikleri

Fiyatlar için lütfen tarih giriniz.

Laodikya Otel şehir merkezinde bulunmakta olup, misafirlerin rahat ve huzurlu bir konaklama yapabilmesi için gereken tüm detaylar düşünülerek dizayn edilmiştir. Toplamda 56 Standart, 20 Deluxe oda olmak üzere 76 odası bulunmaktadır. Konumu itibari ile alışveriş ve eğlence mekanlarına kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Notice: Undefined offset: 3 in /home/adminotelfiyat/public_html/modules/tesis/tesis_funduszeue.info on line

Tesisin toplamda 56 Standart ve 20 Deluxe oda olmak üzere 76 odası bulunmaktadır. Tüm odalarda yer alan mini bar, lcd tv, uydu yayını, saç kurutma makinesi, banyo, klima, çalışma masası ve ücretsiz wifi hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Odaların tamamı siz değerli misafirlerin rahatı ve konforu düşünülerek dizayn edilmiştir.

Laodikya Otel, oda kahvaltı konseptinde olup kişi kapasitesine sahip restoran açık büfe şeklinde hizmet vermektedir. Bunun dışında alınacak yiyecekler ve içecekler ekstra ücretlidir. Güne güzel başlayabileceğiniz kahvaltı saatleri arasındadır. Ayrıca 20 kişilik kapasitesine sahip A'la Carte restoranı mevcut olup misafirlerin talepleri doğrultusunda yarım ve ya tam pansiyon olarak da hizmet verebilmektedir.

Otelin konumu itibari ile alışveriş ve eğlence mekanlarına kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Ayrıca son düzey teknoloji ekipmanlarına sahip toplantı salonundan faydalanabilirsiniz.

Toplantı Salonu Özellikleri

Tesiste çeşitli toplantılarınız ve seminerleriniz için son teknoloji ekipmanlar ile donatılmış 45 kişilik kapasiteye sahip toplantı salonu siz değerli misafirlerin hizmetindedir.

Tesis genelinde ücretsiz wifi hizmeti mevcuttur.

Çağrı Merkezimiz;

Hafta İçi: - , Hafta Sonu: - saatleri arasında hizmetinizdedir.

Telefonlarımıza ulaşamadığınız taktirde Rezervasyonunuzu online tamamlayabilir ya da Biz Sizi Arayalım bölümümüzden bize bilgilerinizi gönderebilirsiniz.

Topraklık Mah., Sok, No, Pamukkale, Denizli

Şehir merkezinde bulunan Laodikya Otel, otogara metre, Atatürk Müzesi'ne metre, Forum Çamlık AVM'ye 3 km mesafede yer almaktadır.

Üyelik Ücretsiz ve Sadece 2 Dakikanızı Alacak

funduszeue.info'a üye olarak her rezervasyonda %5 Parapuan kazanırsınız

Ayrıca sadece üyelerimizin görebildiği Extra %10 indirimli otellerimizi keşfedebilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası