suskunlar racon / Pınar Bulut - Vikipedi

Suskunlar Racon

suskunlar racon

Medeni durum:

Biyografi

13 Mayıs ’de İstanbul’da dünyaya gelen Sarp Akkaya, oyuncu Esra Akkaya'nın kardeşi ve Kaya Akkaya'nın ikizidir. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. yılında Bizim Aile dizisinde oyunculuğa başladı ama esas tanınırlığını ’de Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Servet karakteri ile elde etti. yılları arasında Ezel dizisinde Tevfik rolüyle büyük beğeni topladı. Daha sonra Suskunlar, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Racon, Evli ve Öfkeli, Söz, Kurşun, Çukur, Evlilik Hakkında Her Şey, Saygı ve Ayak İşleri gibi dizilerde başarılı performanslar sergiledi. Sinema filmlerinde de rol alan Akkaya, Pazar - Bir Ticaret Masalı, Labirent, El Yazısı, Martıların Efendisi, Eksik, Kaybedenler Kulübü Yolda, 7. Koğuştaki Mucize ve Sen Ben Lenin gibi yapımlarda oynadı. Tiyatroda da aktif olan Akkaya, Stüdyo Drama Tiyatro Topluluğu ve Alchera Tiyatro Topluluğu'nun oyunlarında yer aldı. yılında kardeşleriyle birlikte AKKAdemi Tiyatro'yu kurdu.

İlk rolü

Ezel
Mavi Kelebekler
Ağır Abi
Suskunlar

En iyi film ve dizileri

Sayılarla kariyeri:

Favori Tür

Dram : 60 %

Komedi : 20 %

Romantik : 13 %

Polisiye : 7 %

Beyazperde'de İstatistikleri

18

Fotoğraf

12

Haber

En popüler işler

Saygı (), Saygı (), Saygı ()

Yorumlar

En Popüler Fragmanlar

Büyük Kaçış Fragman

Culpa mía Altyazılı Fragman

Culpa mía Altyazılı Fragman

Hızlı ve Öfkeli 10 Teaser

Hızlı ve Öfkeli 10 Teaser
 Gün Fragman

Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One) Dublajlı İlk Görüntüler

Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One) Dublajlı İlk Görüntüler

Haile: Bir Aile Kâbusu Fragman

Haile: Bir Aile Kâbusu Fragman
Yeni çıkan tüm fragmanlar

Son Fragmanlar

Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası Altyazılı Fragman

Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası Altyazılı Fragman

Disco Boy Altyazılı Fragman

Disco Boy Altyazılı Fragman

Bıcırıklar: Yeni Yuvamız Dublajlı Fragman

Bıcırıklar: Yeni Yuvamız Dublajlı Fragman
Bataklık Fragman

Kraven The Hunter Altyazılı Fragman

Kraven The Hunter Altyazılı Fragman
Challengers Fragman
Son Fragmanlar
Racon Dizisi,Racon Dizisi Tanıtımı,Racon Dizisi Fragmanı,Racon Dizisi Konusu,Racon Dizisi Ne Zaman,Racon Dizisi Hangi Kanalda,Racon Dizisi Özeti,Racon Dizisi Tanıtım Filmi,Racon Dizisinde Oynayan Kız,Racon Dizisi Başrolü,Racon Dizisi Hangi Güzn,Racon Dizisi Güzelmi,Racon Dizisi İzlenirmi

Atv ekranlarında yeni ve iddalı olmaya aday bir dizi başlıyor,adı Racon.

Başrollerinde Mehmet Aslantuğ ve Hande Doğandemir&#;in olacağı ve yeni yılda başlayacak olan Racon dizisinin yayınlanacağı kanal belli oldu. Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin&#;in oturacağı, senaryosunu Kerem Deren ve Pınar Bulut&#;un yazdığı TMC Film imzalı dizi Ocak ayında ATV ekranlarında olacak.

Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin&#;in oturacağı Racon dizinin kadrosuna Ezel, Muhteşem Yüzyıl ve Suskunlar dizilerinde rol alan Sarp Akkaya dahil oldu.

TMC Film &#; Erol Avcı imzalı, başrollerinde Mehmet Aslantuğ ve Hande Doğandemir&#;in baba kızı oynayacağı Racon&#;un senaryosunu Kerem Deren ve Pınar Bulut kaleme alacak. Ayrıca dizide Barış Arduç ve Tomris İncerde  yer alacak.

RACON DİZİSİNİN GENEL KONUSU

Dizide Aslantuğ; hakim babasının ölümünün ardından kendi adaletini kendi dağıtan Kenan karakterini canlandıracak.  Yağmur babasının kabadayı olmasına karşı çıkıyor ancak bir anda kendisini yeraltı dünyasında karar veren biri olarak buluyor. Babasının kabadayı olmasına karşı çıkan ama bir anda kendisini yeraltı dünyasında kararlar veren biri olarak bulan Yağmur karakterini ise Hande Doğandemir canlandıracak.

Racon, yakında atv&#;de!

FamousFix
  • Biography
  • Relationships
  • Trivia
  • Quotes
  • Wikipedia

  • Fans (7)
  • Websites
  • Lists (33)
  • Comparisons
  • Predictions
  • Contributors
  • Vote Summary
  • Forum
  • Connections
  • Suskunlar
  • The Magnificent Century
    From , follows Suleiman the Magnificent and his relatives from his great conquests to the "Battle of Szigeth". more »
  • Kötü Çocuk
  • Racon
  • El yazisi
  • Love Me Instead
    One day, Sedat, who works as a prison guard in Konya, is given the duty to take one of the prisoners, Musa, to his hometown. Musa does not intend to return more »
  • Saygi
  • Ferhat ile Sirin

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası