menekşe plajı ücreti ne kadar / Florya Güneş Plajı ve Menekşe Plajı | İstanbul'da Deniz Keyfi !

Menekşe Plajı Ücreti Ne Kadar

menekşe plajı ücreti ne kadar

Şehrin merkezinde denizin tadını çıkarmak ve sıcak yaz aylarında serinlemek için en güzel alternatiflerden biri olan Menekşe Plajı, İstanbulluların yıllardan en çok tercih ettikleri mekanlardan biridir. Menekşe Kadınlar Plajı, İstanbul’un en sessiz sakin noktalarından biri olan Sarıyer kıyılarında yer alırken ulaşım konusunda farklı tur ve imkan seçenekleriyle kolayca gidilmektedir. 

Sarıyer Menekşe Kadınlar Plajına Nasıl Gidilir?

İstanbul/Sarıyer Garipçe köyünde yer alan Menekşe Plajı, sadece kadınların ve 8 yaşının altındaki erkek çocuklarının girebildiği, şehrin içinde İstanbullulara yaz günlerinin tadını çıkarmalarını sağlayan en güzel ve temiz plajlardan biridir. Sarıyer Menekşe Plajına herhangi bir toplu taşıma olmadığından plaj işletmesinin hizmetiyle İstanbul’un belli noktalarından alınarak Sarıyer oradan kişilik tekne ile yarım saatlik deniz yolculuğunun ardından plaja varılıyor. Akşam saat ’da gemi ve servis yolculuğuyla aynı noktalara bırakılıyor. 

Yiyecek ve içecek girişinin yasak olmadığı Sarıyer Menekşe Plajına arzu ettiğiniz yemeklerle gelebilir, isterseniz de tekneye binmeden önce Sarıyer çarşısından alışveriş yapabilirsiniz. 

Menekşe Plajı Giriş Ücreti

  • Menekşe Plajının gidiş-dönüş servisinden istifade etmek isteyenlerin plaj girişi dahil ödeyecekleri toplam tutar 85 TL’dir. 

  • Kendi araçlarıyla gelecek olanların kişi başı ücreti ise 25 TL’dir.

  • yaş üzeri çocukların giriş ücreti 15 TL’dir. 

  • yaş arası çocuklardan ücret alınmamaktadır. 

Florya Güneş Plajı giriş kaç para?

İçindekiler:

  1. Florya Güneş Plajı giriş kaç para?
  2. Florya Güneş Plajı Kalabalık mı?
  3. Yeşilköy Çiroz Plajı Ücretli mı?
  4. Florya&#;da nerede denize girilir?
  5. Florya Güneş Plajı Ücretli mi?
  6. Güneş Plajı kaç TL?
  7. Menekşe Plajı Temiz mı?
  8. Istanbul&#;un en güzel plajı hangisi?
  9. Florya Güneş Plajı Temiz mı?
  10. Florya Güneş Plajı Ne Zaman Açılıyor ?
  11. Istanbul Menekşe Plajı nasıl gidilir?
  12. Menekşede denize girilir mi?
  13. Florya Güneş Plajı kaçta kapanıyor?
  14. İstanbul plajları temiz mi?

Florya Güneş Plajı giriş kaç para?

Plaja giriş ücretiyetişkinler için yılı itibariyle kişi başı 25 TL, öğrenciler için ise 10 TL. yaş arası çocuklar ile engelli vatandaşlar ve engelli vatandaşlarımızın bir refakatçisi plajdan ücretsiz yararlanabiliyor. Girişücretine soyunma kabinleri, duş ve tuvalet alanlarının kullanımı dahil.

Florya Güneş Plajı Kalabalık mı?

Florya Güneş Plajı, Yaz aylarında konumundan dolayı en fazla rağbet gören plajlardan birisidir desek yanlış olmaz, yaz aylarında özellikle hafta sonları çok kalabalıkolmaktadır. metre uzunluğundaki plajınDenizi sığ ve zaman zaman da yosunlu olduğu görülüyor.

Yeşilköy Çiroz Plajı Ücretli mı?

Yeşilköyİskelesi ve FloryaTesisleri arasında bulunan bu plaj, 2 küçük koydan oluşarak Marmara Denizi kıyısında İstanbullulara ücretsizolarak hizmet vermektedir. Yeşilköy ÇirozHalk Plajıiki bölümden oluşuyor ve iki koy şeklinde.

Florya'da nerede denize girilir?

İKİ PLAJ VAR AMA Yeşilköy Menekşe ve FloryaGüneş Plajı'nda güvenle denize girilebilir.

Florya Güneş Plajı Ücretli mi?

Florya Güneş PlajıGiriş Ücretleri yılında kişi başı yetişkinler için Plajıgiriş ücreti25 TL iken, öğrenciler Plajıgiriş ücreti12 TL'dir. 0- 7 yaş arası çocuklar, engelli vatandaşlar plajdan ücretsizolarak yararlanır. Giriş ücretine soyunma kabinleri duş ve tuvaletler dahil olmaktadır.

Güneş Plajı kaç TL?

Plajgiriş ücreti 15 TL, öğrenciler için ise 10 TL. yaş ise ücretsiz yararlanabiliyor. Giriş ücretiyle şezlong, şemsiye, soyunma kabinleri, duş ve wc alanlarından yararlanmak mümkün.

Menekşe Plajı Temiz mı?

Menekşeplajında tatil severler sevdikleriyle birlikte doyasıya deniz, kum ve de güneşin keyfini çıkarmak şansına sahip durumdadır. Menekşeplajının denizinin suyu oldukça berrak, temizve de denizin içerisinde bulunan bazı deniz kabukları da denizin üzerinden görülebilir bir durumda olmaktadır.

Istanbul'un en güzel plajı hangisi?

Florya Menekşe PlajıBerrak ve temiz deniziyle İstanbul'un en güzel plajlarıarasında sayılabilir.

Florya Güneş Plajı Temiz mı?

İstanbullar için oldukça önemli olan plajlardan bir tanesi olan Florya plajıçevrenin en gözde plajlararasında yer alır. İstanbul'da olmasına rağmen, deniz temizliğiaçısından oldukça temizve güzel bir plajolan Florya plajıİstanbul'un göbeğinde bulunur. Bu sebeple İstanbullar bu plajlardan oldukça fazla yararlanır.

Florya Güneş Plajı Ne Zaman Açılıyor ?

İstanbulluların denize hasretini sona erdiren Avrupa ve Anadolu yakasındaki plajlar, 15 Haziran 'den itibaren hizmet vermeye başlıyor.

Istanbul Menekşe Plajı nasıl gidilir?

Otobüsle Gidecekler; Bakırköy Florya otobüslerine ya da Yenibosna dan kalkan dolmuşları kullanarak kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. Ya da Metrobüs ile Florya durağında inip minibüs ile kolayca gidebilirsiniz. MenekşeBN1 hattını kullanarak ulaşabilirsiniz.

Menekşede denize girilir mi?

Menekşeplajı giriş ücreti alınmamaktadır. Çünkü bu plaj bir halk plajı olmaktadır. Menekşeplajı pek çok kişi tarafından denizegirmek isteyen yani günübirlik olarak gelmek isteyen kişiler için en ideali olduğu için hafta sonu çok yoğun olmaktadır.

Florya Güneş Plajı kaçta kapanıyor?

Açılış Saatleri
GünlerAçılışKapanış
Pazartesi
Salı
Çarşamba
Perşembe
3 satır daha

İstanbul plajları temiz mi?

İSTANBUL'DA 'MÜKEMMEL' OLARAK BELİRTİLEN 21 PLAJVerilere göre, Sarıyer'de Rumeli Kavağı Plajı, Demirciköy Uzunya Plajı, Kilyos Plajı, Şile'de Uzunkum Plajı, Uzunkum Plajı(Orta nokta) Uzunkum Plajı(Dere yanı) ve Akçakese Akkaya Plajı, 'Mükemmel' olarak derecelendirildi.

Florya Güneş ve Menekşe Plajları

Menekşe Plajı: İstanbul’un temiz halk plajı

1-Menekşe Plajı temiz mi? Nasıl bir plaj beni bekliyor?

Küçükçekmece Gölü’nün yakınlarındaki plaj Florya Menekşe Plajı olarak da biliniyor. metrelik uzun sahiliyle geniş bir alana yayılan Menekşe Plajı sunduğu imkanlar bakımından İstanbul’a yakın en gelişmiş plaj donanımlarından birine sahip.

  • şemsiye
  • şezlong
  • 3 cankurtaran kulesi
  • 10 cankurtaran görevlisi
  • 1 arama kurtarma botu
  • 8 soyunma kabini
  • 1 büfe
  • araç kapasiteli otopark

Plaj özellikle kumsalının ve denizinin temizliğiyle meşhur. Deniz o kadar berrak ki cam gibi suya bakınca denizin dibindeki istiridyeleri çıplak gözle gerebiliyorsun. Fakat derinlere açıldıkça yosunlu bölgelere rastlayabilirsin. Sığ denizi sebebiyle deneyimsiz yüzücüler ve çocuklu aileler için uygun.

2-Menekşe Plajı nerede ve nasıl gidebilirim?

İstanbul şehir merkezine çok yakın olan plaj Bakırköy’ün Florya beldesinde bulunuyor. Küçükçekmece Gölü’nün hemen yanındaki plaja topu taşımayla ulaşabileceğin gibi şahsi araçla seyahat etmeyi de tercih edebilirsin. Aracın yoksa da elinde plaj çantan, şemsiyen, havlularınla sıcağın altında toplu taşımayla uğraşmaktansa şehir içi araç kiralama hizmetleri daha ekonomik ve konforlu olacaktır. Hem otobüs ve metrobüs saatlerine bağlı kalmadan gün boyu denizin keyfini çıkarabilir, deniz sonrası yorgunlukla kalabalığa takılıp ayakta yolculuk etme riskine girmeden evine dönebilirsin.

Şahsi araçla:Zeytinburnu-Avcılar istikameti boyunca E5 üzerinden yolu takip ederek rahatlıkla ulaşabilirsin.

Otobüs: 34C 76B 76O BN1 hatlarıyla Florya durağında inerek ulaşabilirsin.

Tren:Halkalı-Gebze yönünde hareket eden trene binip Küçükçekmece durağında inmeli ve 5 dakikalık bir yürüme mesafesini katetmelisin.

Konum Linki

Menekşe Plajı günbatımı

3-Menekşe Plajı ücretli mi?

Girişi ücretsiz halk plajlarından. Fakat şezlong ve şemsiye hizmetinden yararlanmak için belirli bir ücret ödemen gerekiyor.

4-Menekşe Plajı kamp yerleri ve diğer konaklama seçenekleri

Menekşe Plajı genelde İstanbul’da yaşayanlar tarafından günübirlik tatil alternatifi olarak seçilse de hafta sonu tatili planlayanlar için kamp yapma imkanı sunuyor. Ücretsiz çadır kurabileceğin alanlar mevcut. Fakat civar illerden gelip biraz daha uzun süre kalacaksan plajın yakınlarında pek çok apart ve otel bulunuyor. Menekşe Plajı’na yakın Küçükçekmece otellerinden bütçene en uygun olanı seçebilmen için otelleri puan sırlamasına göre derledik.

5-Menekşe Plajı’na gitmeden önce bilmem gerekenler

  • Ücretsiz bir halk plajı olduğu için özellikle bayram ve tatillerde aşırı kalabalık oluyor.
  • Kamp yapmayı planlıyorsan kalabalıktan çadır atacak yer bulamayabilirsin.
  • Dışarıdan yiyecek ve içecek sokmak yasak.
  • Plajda İstanbul Kart ile ödeme yapabilirsin.

6-Civarda görülmesi gereken yerler

Atatürk Deniz Köşkü

Küçükçekmece Göl Parkı: Parkta gün batımını izlerken yürüyüş parkurlarında spor yapabilirsin.

Florya Atatürk Deniz Köşkü: Köşkte Atatürk ve manevi kızı Ülkü’nün eşyalarını görebilirsin. Girişler ücretli ve müze kart geçmiyor.               

İstanbul'a yakın günübirlik gidebileceğin birkaç plaj önerisi daha arıyorsan İstanbul'a yakın plajlar yazımız da sana fikir verebilir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası