rüyada toprak ve çukur görmek / Rüyada toprak çukur görmek - seafoodplus.info

Rüyada Toprak Ve Çukur Görmek

rüyada toprak ve çukur görmek

Rüyada Çukur Görmek

Rüyasında birini içine atmak için çukur veya kuyu kazan bir konuda hile yapar ama o hile sonra kendisine zarar verir. Birine zarar vermeyi düşünmeksizin kuyu kazmak, evliliğe işarettir.
Kuyu kazdığını gören, katı kalpli birinden yardım bek­ler. Dağda kazı yapmak ise münafık bir adamla işe te­şebbüs etmektir. Saman yığınını kazan, başladığı işten mal kazanır.

Yaşam tarzınızı artık bir düzene sokmanıza zira tatlı hayatın so­nu geldiğine işarettir. Rüyada derin bir çukur içine düştüğünüzü görmek; sonunda geniş bir geçim içine gireceğine ve hayatının çok mutlu şekilde geçeceğine işaret sayılır.

  • Çukura düşmek: Bir kimse kendini rüyasında çukura düşmüş görse, düşmanlarının kendisine fenalığı dokunur. Derin bir çukur içinde gittiğini gören kimseye, sonunda genişlik ve güzel bir geçim veya bir güçlük, bir keder isabet eder.
  • Çukur kazmak: Rüyada çukur kazdığını gören kimse, insanların dedikodusu yüzünden bir sıkıntıya düşer. Rüyasında derin bir çukur kazdığını gören bir kimse, tahkir edilerek kuvvetten düşürülür.

Rüyada Çukur Kazmak

Birini içine atmak için bir çukur ve­ya kuyu kazdığını gören bir hile ve aldatmaya başvurur ve sonunda ken­di kendini aldatmış olduğunu görür. Bir su kanalı kazdığını gören geçim kaynaklarını elde etmek için çalı­şır. Alelade bir kanal kazdığını gören geçimini sağlayabilmek için sultana başvurur. Herhangi birini içine atma maksadı taşımayan bir kuyu kazdığını gör­mek evlenmeye işarettir.

  • Bir göl suyunu akıtmak için başka bir göl kazıldığını görmek hüküm­dar veya valinin tahtından indirilerek yerine bir başkasının oturtulmasına delalet eder.
  • Bir bodrum kazdığını gören bir kadının işlerinde çalışır ve ona hile ya­par.
  • Bir duvarın dibini kazdığını gören mal sahibi olur, bir taşı kazdığını gö­ren katı kalpli birinden bir şey bekler ve onu elde etmeye çalışır.
  • Bir dağı kazdığını gören münafık ve ikiyüzlü biriyle bir işe girişir; saman yığını kaz­dığını gören eline mal geçmesine yarayacak bir işe başlar. Zahire (buğ­day, arpa, çavdar, mercimek vb..) yığını kazdığını gören o tanenin ait ol­duğu şeyden kazanır. (Buğday kazdığını gören buğday, arpa kazdığını gören arpa elde eder.)
  • Herhangi bir maden ocağını kazdığını gören o maden ocağından çı­kan şeye sahip olur (Altın madeni kazdığını gören altın, bakır madeni oca­ğını kazdığını gören bakır elde eder.).
  • Yeryüzünde değişik surlarla ilgili kazma tabirleri yukarıda yer ve ara­zi konusunda açıklanmıştır.

Rüyada Çukur Kapatmak

Çukur kapatmak konusuna gelince: Mezara toprak doldurduğunu görmek kabir konusunda açıklanmıştır. Burada kazılmasından bahsettiği­miz yerlerin doldurulması bir işten vazgeçmekle tabir olunur. Bazı rüya tabircileri kazma yani hafriyat sefer; kapatmaksa belli bir yerde oturma, yerleşme demektir. Açtığı çukuru dolduran başladığı işten vazgeçer. Bir yolu yıkmak, günah işlemeye işarettir. Bir kanalı dol­durup köprü yapan, israftan kaçınır. Bir kuyu yıkan, bir zindanı tahrip ederek içindekilerin kurtulmalarına vesile olur.

  1. Kendisi zayıf olan veya hastası bulunan birinin yıkmak suretiyle bir şeyi veya yeri doldurduğunu görmesinde hayır yoktur.
  2. Bir kanalı doldurarak köprü haline getirdiğini gören rızkını ve gücünü koruyarak onları uygun şekilde harcar.
  3. Bir çarşıdaki binaları yıkarak doldurduğunu gören zulüm ve haksızlık yapar. Eğer zulüm ve haksızlık yapabilme gücüne sahip değilse, çarşının binalarını yıkarak doldurmak kötülüğe işarettir. Bir rivayete göre utanmaz­lık, rezillik demektir.
  4. Bir evi yıkarak enkaz yığını haline getirdiğini gören eşini boşar. Bir bodrumu yıkarak doldurmada hayır yoktur.
  5. Bir evi yıkıp doldurarak tanın­maz bir hale soktuğunu gören doğru yoldan ayrılıp çok günah kazanır, bir rivayete göre içinda yaşadığı toplumun durumu onun yüzünden bozulur.
  6. Bir kuyuyu yıktığını ve doldurduğunu görmek bir zindanın yıkılmasına ve içindekilerin serbest kalmalarına sebep olmaya, kuyuyu ağzına kadar doldurup kapattığını görmek eşinden ayrılmaya delalet eder.
  7. Bilmediği bir şeyi yıkan, bir işten kasıtlı olarak uzaklaşır.
  8. Bir şeyin bir kalabalık üzerine devrilip yıkıldığını görmek onların bir tehlikeyle karşılaşacaklarına delalet eder.
  9. Bir abdesthaneyi (tuvaleti) yıkıp devirdiğini görenin işleri bozulur.
  10. Bir rivayete göre halkı bozuk konuşmasıyla kötülüğe teşvik eden, insanların utanılacak bir iş yapmalarına sebep olur.

Ruyada Cukur Gormenin Psikolojik Modern Anlamı

Rüyada bir çukur görmek ya da bir çukura düşmek, ger­çek yaşamda kendinizi tuzağa düşmüş ve eli kolu bağlanmış his­settiğinizi ortaya koyar. Çoğunlukla, yakınlarınızın ve sevdikleri­nizin sizi ihmal ettiğini ve yalnız bıraktıklarını düşündüğünüzü gösteren çukur simgesi, çaba harcamanız ve kendinize güvenme­niz yolunda yapılmış bir içsel uyarı da olabilir.

Çukur, çatlak: Yerde bir yarık biçiminde açılmış çukura düşmek ya da düşmekten korkmak, yaşantınızda bilinmeyen ve bu ne­denle, riskler, tehlikeler içeren bir durumdan endişe duyduğunu­zu gösterir. Bunun kaynağının ne olduğunu bulmak, sizi kaygıları­nızdan kurtarma yolunda ilk adım olacaktır.

Diyanet Rüya Tabirleri: Cukur Gormek

Rüyada görülen çukur kıskançlıktır. Çoğunlukla komşuyu, kar­deşi veya bir, arkadaşı çağrıştırır. Ayrıca, bir tehlikenin yaklaştığına işaret eder. Bazan da, hakarete uğramaya, aldatılmaya yorumlanır. Bir kimse rüyada derin bir çukur kazdığını görse, rüya sahibinin topluluk içinde hakarete uğrayacağı yada aldatılarak malını kaybedeceğine işaret sayılır.

Rüyada çukur görmek hayırla yorumlanmaz. Rüyada bir çukura düştüğünü ve bütün çabaya rağmen çıkamadığını görmek, rüya sahibinin kıskanıldığına hükmedilir. Bir kimse gördüğü çukuru doldurmak ister dolduramazsa, ve bu çukur kendi kapısının önündeyse, o kişinin ailesinden zarar göreceğine işaret sayılır. Gördüğü çukur eğer komşusunun bahçesinde ise, rüya sahibinin komşusu tarafından zarar göreceğine hükmedilir.

  • Rüyada çamurlu bir çukur görmek: Olmasını istediğiniz işlerinizin çıkmazlara saplanacağına ve bunları yoluna koymak için pek büyük çaba sarf etmek zorunda kalacağınıza.
  • Bir çukura düştüğünüzü görmek: Boşboğazlığınız yüzünden başı­nıza türlü işler açmakta olduğunuza,
  • Bir çukur kazdığınızı görmek; Bir kötü komşunuz yüzünden önemli bir zarara uğrayacağınız anlamına gelir.
  • Rüyada çukur görmek, duruma göre:
  • yoldan sapmaya, ya da,
  • işlerin kötü gitmesine, ya da,
  • kalabalık bir ortama, ya da,
  • dışlanmaya bir işaret olarak yorumlanır.
  • Bir kimse rüyasında çukura düştüğünü görmüş ise, bu, o rü­ya sahibinin tehlikeli bir ortamda bulunduğu, kıskançlık ve fitneye maruz kaldığı şeklinde yorumlanır.
  • Rüyada çukur kazmak ise duruma göre:
  • aldatılmaya, ya da,
  • asabi bir kimseye işaret olarak yorumlanır.

İslami Rüya Ansiklopedisi: Ruyada Cukur Gormek

Rüyanızda çukur gördüyseniz: Boşboğazlığınız yüzünden etrafinızca azarlanacağınıza, düşünmeden girdiğiniz bir işten dolayı para kaybına uğrayacağınıza, olmasını istediğiniz bir işiniz olmayacağına işarettir.


Kategoriler Ç, Rüya TabirleriEtiketler diyanet rüya tabirleri, rüyada çalışmak

Rüyada Çukur Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Çukur Görmenin Manası veRüya Tabiri

Rüyada çukur görmek, temkinli olmak demektir. Çukur tehlikedir, rüya sahibi için tehlikeli durumlarla karşı karşıya kalacağına ve temkinli olması gerektiğine işarettir. Rüyasında çukur gören kimse için rüya yorumu; hareketlerine çeki düzen vermesi gerektiği, hayatını boş işlerle tüketmemesi gerektiği, özellikle iş yaşamında çok temkinli olması gerektiği şeklindedir. Yani rüya sahibi yaşamını gözden geçirmeli ve bundan sonra daha dikkatli olmalıdır. Rüya sözlüğü yorumcularının bazılarına göre rüyada çukur görmenin manası engel demektir. Karşınıza çıkacak engellere karşı dirayetli olmalı ve kararlı şekilde onları aşmayı bilmelisiniz. Bu yorumculara göre ortağınız veya beraber çalıştığınız arkadaşlarınızla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Tüm bu sorunlara karşı hazırlıklı olmalı ve çözüm yolları düşünerek süreci en kısa sürede ve en sıkıntısız şekilde atlatmaya çalışmalısınız.


Rüyada Çukur Görmek

Rüya sahibinin rüyasında çukur görmesi temkinli olunması gerektiğine işarettir. İş hayatında ya da özel hayatında karşısına çıkacak engellere, sorunlara ve anlaşmazlıklara hazırlıklı olunması gerektiğine işarettir.


Rüyada Derin Bir Çukura Bakmak

Rüya sahibinin rüyasında derin bir çukura baktığını görmesi derin çukurun yanında durup içine bakmak gereksiz riskler alınacağına ve aşk hayatında dürüst olmamaya işaret eder.


Rüyada Çukura Düşmek

Rüya sahibinin rüyasında çukura düştüğü ve oradan çıkamadığını görmesi kişinin için işlerinin bozulacağı ve duygusal çöküntü yaşanacağına işarettir.


Rüyada Çukur Kazmak

Rüya sahibinin rüyasında çukur kazması kişinin için önceliklerini çok ihmal ettiği yorumu yapılır.


Rüyada Çukur Doldurmak

Rüya sahibinin rüyasında çukuru doldurduğunu görmesi tehlikeli durumlar atlatılacağına ve işlerinin yavaş yavaş yoluna gireceğine işarettir.


Rüyada Çukurun İçinde Tehlikeli Hayvanlar Görmek

Rüya sahibinin rüyasında çukurun içinde tehlikeli hayvanlar görmesi çukurda akrep, yılan, çiyan gibi tehlikeli hayvanların olduğunu görmek iflas edileceğine işarettir.


Rüyada Derin Çukura İnmek

Rüya sahibinin rüyasında çukura indiğini görmesi gireceği çetrefilli yolların sonunda istediği başarıya ulaşacağına yorumlanmaktadır.


Rüyada Çukur Kapatmak

Rüya sahibinin rüyasında çukur kapattığını görmesi rüya sahibinin bazı gerçekleri yalanlaması ve onları reddetmesine yorumlanır. Rüyada çukur kapadığını görmek doğruluğun ve gerçekliğini kendisinin bilmekte olduğu herhangi bir durumu inkar edeceğine ve başkalarının öğrenmesine engel olmaya çalışacağına yorumlanmaktadır.

seafoodplus.info / Rüya Tabirleri

En Çok Görülen Rüyalar ve Anlamları

  • Rüyada Araba Kazası

    Rüyada araba kazası yapmak, kötü olayların yaşanacağına işaret etmektedir. Umudun kaybedileceği, korku ve tedirginlik ile her şeyden endişe duyulacağı anlamı taşırken; rüyada kan görülmediğinde, hayırlı olacağı, sıkıntılardan kurtulunacağı, büyük ve güçlü adımlar ile yaşama devam edileceğine delalet eder.

  • Rüyada Bozulan Aletler

    Rüyanızda bozuk televizyon, telefon, bilgisayar gibi elektronik aletler ile cebelleşiyorsanız ve bu sizi sinir ediyorsa, farkında olmadan bedeninizde bir bölümün düzgün çalışmadığını düşünmenizden kaynaklanmaktadır.

  • Rüyada Kaybolmak

    Rüyasında kaybolduğunu gören kişi, başarılı çalışmaları ve sağlam atılımları ile insanların dikkatini çekeceğine alamet etmektedir. Toplumda saygınlığının artacağı, statüsünde yükselme olcağının göstergesidir.

  • Rüyada Uçak / Otobüs Kaçırmak

    Rüyanızda eğer panik içerisinde uçak, otobüs, vapur gibi bir ulaşım aracına yetişmeye çalışıyor veya kaçırıyorsanız, gerçek hayatta yanlış bir seçim yaptığınızı düşündüğünüzü gösterir.

  • Rüyada Sınavda Başarısız Olmak

    Rüyada sınavda başarısız olduğunuzu görmek, zorluk ve sıkıntılardan sonra istediğiniz konumda olabileceğinizin göstergesidir. Bazı rüya yorumcularına göre, kısa zamanda alınacak müjdeli haberleri işaret eder.

  • Rüyada Hasta Olmak ya da Ölmek

    Çevrenizde sevdiğiniz ve kendinize yakın gördüğünüz bir insan için endişeleniyorsanız bu durum rüyanıza sanki siz çok hastaymışsınız, yaralanmışsınız ya da ölüyormuşsunuz gibi yansımaktadır ki canımdan çok seviyorum sözünü burada kullanmak doğrudur belki de.

  • Rüyada Dişlerin Dökülmesi

    Rüyada dişlerin dökülmesi, uzun ömürlü olacağınız anlamına gelerek, çocuklarınızı ve torunlarınızı görebileceğinizi ifade etmektedir. Diş dökülmesinin başka bir anlamı ise kısa zaman içerisinde yaşanacak sorunların habercisi olmasıdır. Dişlerinizin düştüğünü görüyorsanız, sevdiğiniz kişinin acı haberini alabilirsiniz.

  • Rüyada Çıplak Olmak

    Rüyada çıplak olduğunu görmek, üzüntü ve sıkıntı içinde birinin feraha kavuşacağı anlamına gelmektedir. Kendinizi çıplak şeklinde görüyorsanız, ayıplanacak hale düşeceğinize delalet etmektedir. Çıplak bir halde koşmak da, hak edilmeyen bir suçun, üzerinize atılabileceği anlamı taşımaktadır.

  • Rüyada Su Görmek

    İyi yaşam, iyilik, sadık dost ve güzel rızkın işareti olarak yorumlanmaktadır. Çamurlu ve bulanık su görmek, mutsuzluk, kedere ve geçim sıkıntısına işaret etmektedir. Berrak su içtiğinizi görmek, temiz hayatı çağrıştırmakta, sıcak su içmek ise hüznü çağrıştırmaktadır.

  • Rüyada İnsan Görmek

    Rüyanızda tanımadığınız bir insanı görüyorsanız, bu sizin kendi nefsinizdir. Gödüğünüz insanın iyiliği ve kötülüğü, sizin nefsinize göre değişiklik göstermektedir. Somut bir insan görmek, hayırlı bir haber veya mektup alacağı anlamına gelmektedir.

  • Rüyada Okul Görmek

    Rüyada okul gören kişi, düzenli ve mantıklı olabileceği gibi, aynı zamanda kuşku ve endişeyi de taşıyabilir. Okul hayatını bitirmiş fakat rüyasında okula gittiğini gören kişinin, yeni bilgiler öğrenmeye açık olduğu anlamına gelir. Rüyanızda sırada ders çalıştığınızı görüyorsanız, mesleğinizde başarılı olacağınıza işaret ederken, okul forması görmek de istediğiniz bir yere yükselerek başarılı olacağınızı çağrıştırmaktadır.

  • Rüyada Felç Olmak

    Rüyada felç kaldığınızı görüyorsanız, aksine ayağa kalkacağınıza işaret etmektedir. Hayatınızın yoğunlaşacağını ve iş temponuzun artacağını çağrıştırmaktadır. Rüyanızda felç olduğunu gördüğünüz insanın hayatında, olumlu değişmeler olacak ve istediklerine ulaşacaktır.

  • Rüyada Bebek Görmek

    Rüyada bebek görmek, kuvvetli ve başarılı bir eş, başarı ve güzel sohbete işaret etmektedir. Rüyanızda erkek bebek görüyorsanız, sevinç ve saadet anlamına gelirken; kız bebek görmek, temiz ve güzel kısmetler ile hayırlı evlilik anlamı taşımaktadır. Genel olarak evliliği çağrıştıran bir rüyadır.

  • Rüyada Gıda Görmek

    Rüyada gıda gömek, iş ve aile hayatında başarılı olacağına işaret etmektedir. Eline geçen kazançlar ile iş kurarak bereketli döneme gireceği anlamı taşır. Rüyada, bir gıdadan dolayı zehirlendiğini görmek, sıkıntı ve sorunlarının çoğalacağı, istenilen bir işin olmayacağına rivayet etmektedir.

  • Rüyada Denize Girmek

    Rüyada denize girdiğini gören kişinin, istediği her şeyin olacağı anlamını yaşımaktadır. Hayırlı bir rüya olan denize girme, sabır göstermek ve hedeflere başarı ile ulaşmaya işaret eder. Rüyada denizde yüzüldüğü görülüyor ise kişinin namuslu, onurlu ve şerefli yaşadığı anlamını taşırken; denizde balık görmek, bahtın, şansın ve kısmetlerin açılacağı anlamını taşır.

  • Rüyada Ev Görmek

    Rüyada ev görmek, huzura işaret etmektedir. Evinizi temiz ve güzel şekilde görmek, dertlerden kurtulacağınız anlamına gelirken, bolluk ve bereketi simgelemektedir. Erkek rüyasında ev görüyor ise evleneceği anlamına gelirken, evleneceği insanın özellikleri ile evin özelliklerinin ortak noktası olduğu şekilde yorumlanır. Güzel, bakımlı ev gören bir erkek, güzel bir kadınla evleneceği anlamına gelir. Rüyada ev alan kişi, hayatında değişiklik yapacağının; ev yapan kişi ise aile kuracağının temsilcisidir.

  • Rüyada Seks Yapmak

    Rüyada seks yaptığını görmek, kişinin hayallerine ve hedeflerine ulaşacağına işaret eder. İş ve özel hayatında başarı merdivenlerini tırmanacağı, şansının olumlu yönde ilerlemesi ile güzel işler yapacağının göstergesidir. Eski sevgilisi ile seks yapıldığının görülmesi, kişiden gelecek yardım ve minnet duygusunun olduğu anlamı taşımaktadır.

  • Rüyada Sınıf Görmek

    Rüyada sınıf görmek, olup olmadık şeylerin izinden gitmek, söylenen her söze inanmak ve yapmak anlamı taşımaktadır. Yaşı kaç olursa olsun, hep aynı kafada hayatını devam ettireceği, annesi ve babasının da kendisinden şikayet edeceğinin işareti olarak anlatılmaktadır. Rüyasında sınıf tahtası gören kişinin, hayırlı işleri gerçekleşecektir.

  • Rüyada Kovalandığını Görmek

    Rüyayı gören kişinin, kimseye anlatmadığı duyguları olduğuna işaret etmektedir. Şüpheci bir kişiliğe sahip olan rüya sahibi, ne sebeple olursa olsun, sürekli huzursuz olmaktadır. Görüşmek istememesine rağmen, sürekli yüz yüze olmak zorunda kaldığı insanların varlığına işaret etmektedir. Köpek tarafından kovalandığını görmek, çevresi tarafından düşmanlarının ve rakiplerinin çok olduğu anlamı taşımaktadır. Zayıf anınızı takip eden ve size zarar vermeye çalışan insanların var olduğunun göstergesidir. Aman dikkat!

  • Rüyada Büyük Abdest Yaptığını Görmek

    Rüyayı gören kişi, hayatındaki gereksiz şeylerden ve insanlardan uzaklaşacağı anlamı taşımaktadır. Yeni işler ve çalışmalar konusunda, önünün açılacağı şeklinde de yorumlanabilir. Rüyada kendi altına yaptığını gören kişinin, büyük paralar kazanacağına işaret ederken; sokakta yapılan büyük abdest, iş ve özel hayatında kötü durumlara düşüceğine delalet eder.

  • Rüyada Araba Kontrolünü Kaybetmek

    Rüyada araba kontrolünü kaybettiği gören kişi, zorluklara karşı direniş göstereceği ve çektiği zorluklardan sonra kazanacağı saygınlığa işaret etmektedir

     

  • Rüyada Yüksekten Düşmek

    Rüyada yüksekten düşmek, kişinin istediği şeyin olmayacağına, maddi anlamdaki problemlere ve sıkıntılara işaret etmektedir. Yüksek bir yere çıktıktan sonra düştüğünüzü görmek, başarıdan sonra gelen zarara işaret etmektedir. Yüksekten düşüp öldüğünü görmek, kişinin yaptığı hatalardan geri dönmesine, kötülüklerden vazgeçmesine delalet eder.

  • Rüyada Ölmek

    Gerçek anlamından çok farklı olan ölüm, rüyada görüldüğü zaman, ölen kişinin ömrünün uzun olacağına işaret etmektedir. Kendi mezarınızın başında iseniz size uzun bir yol görünmektedir. Ölen kişinin dirilmesi, hayırlara işaret ederken; yakın bir dostunuzun öldüğünü görmek, çok da hayırlı değildir. Gerçek ölüm anlamına gelmektedir.

  • Rüyada Geç Kalmak

    Rüyada geç kaldığını görmek, kişinin toplumdaki önemini kaybedeceği manası taşımaktadır. Yanlış işler yaparak, insanların kendisine duyduğu sevgi ve güvenini sarsacağı anlamına gelmekte, kişinin yıpranacağı ve üzüleceğine delalet etmektedir.

  • Rüyada Vasıta Görmek

    Rüyada vasıta görmenin işaret ettiği şey, rüyayı gören kişinin geçim konusunda aldığı önlemdir. Rüyanızda arabaya bindiğinizi görüyorsanız, yüksek mevkilere ulaşmanızı, arabadan indiğinizi görmek ise bunun tam tersine mevkinizi kaybedeceğinize işaret etmektedir.

  • Rüyada Sınava Girmek

    Rüyayı gören kişinin, ileriki hayatında güzel günlerin işaretidir. İstenilen hayata kavuşacağının ve geleceğin parlak olacağının göstergesidir. Rüya sahibi, aşamalı olarak gerçekleşecek olan işten, pozitif sonuç elde edeceğine delalet ederken; sınavda başarısız olduğunu görmek de düzgün giden işin bozulacağı anlamı taşımaktadır.

  • Rüyada Kapana Kısılmak

    Sıkıntılar ile mücadele ederek, sağlam bir hayata ulaşılacağına, sıkıntılı dönemden sonra sahip olunan para ve mutluluğa işaret eder. Rüyayı gören kişinin, çektiği zahmetten sonraki huzurun tadını alarak, çok istediği şeylere kavuşmasına delalet etmektedir.

  • Rüyada Yükseldiğini Görmek

    Rüyasında yükseldiğini gören kişinin hayatında, yükselme ve başarılar gerçekleşir. Dindar kimseler için esenlik ve hayrın temsilcisidir. Maddi çıkarları ön planda olan günahkar kişilerde ilerlemeler olmaktadır. Gökyüzüne yükseldiğini gören insanın, eceli yaklaşmış anlamına da gelmektedir.

  • Rüyada Hapse Girdiğini Görmek 

    Rüyasında hapse girdiğini gören kişi, sağlık sorunları ile uğraşmadan, güzel bir ömre sahip olacağına delalet etmektedir. Uzun süredir görülmemiş dostlar ile planlar yapılabileceği, günahlardan kurtulanabileceği anlamı taşımaktadır. Hapishane içerisinde görüldüğü zaman ise kötülükle karşılaşılabilir, büyük bir sorunla uğraşılabilir.

  • Rüyada Uçtuğunu Görmek

    Rüyada uçtuğuzu görmek, sıkıntı ve dertlerden uzaklaşacağınız anlamına gelmekte; hayırlı haberler alarak, mutlu günler geçirebileceğinize delalet etmektedir. Rüyanızda ayağınızın yerden kesildiğini görmek, ruh halinizin değişeceğinin işaretidir.

     

Rüyada çukuru toprakla doldurmak

Rüyada çukuru toprakla doldurmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, hayırlı bir işe başlayacağına, çalıştığı yerde amir olacağına, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına rivayet eder.

Rüyada çukuru toprakla doldurmak gördüyseniz:

  • Belli konular istediğiniz şekli almaya başlayabilir veya istediğiniz bazı alanlarda ilerleme sağlayabilirsiniz.

Rüyada çukuru toprakla doldurmak ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına alamet eder.

Rüyada çukura su doldurmak rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, daima zinde ve genç kalacağına delalet eder.

Rüyada çukura taş doldurmak şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çukur doldurmak alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada toprak çukur görmek geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine rivayet eder.

Rüyada toprağa çukur kazmak kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprak ve çukur görmek alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına inanılır.

Rüyada çukura toprak atmak amacına ulaşacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına işaret etmektedir.

Rüyada çukur görmek, pek iyi sayılmaz. Rüyasında bir çukurdan atladığını gören kişinin bu Rüyası, onun bir tehlike atlatacağına veya bir tehlike ile karşılaşacağına işaret eder şeklinde yorumlanır.

• Rüyasında su dolu bir çukur görmek, bulunduğu tehlikeden uzaklaşmış olduğuna, tehlikeden kurtulmuş olduğuna işarettir şeklinde tabir edilir.

Rüyada Çukur Doldurmak

Rüyada Çukur Doldurmak, Rüyada bir çukuru veya bir kanal gibi açılmış uzun bir çukuru doldurup orasını insanların geçeceği bir halde düzlediğini gören kişinin bu Rüyası, onun elindeki rızık için geçimini sağlayan varlığını ve gücünü koruyacağına ve israftan, savurganlıktan uzak duracağına işarettir şeklinde yorumlanır.

Rüyada Çukur Kazmak

Rüyada Çukur Kazmak, Bir kimse Rüyasında bir insanı içine atmak niyetiyle bir çukur ya da bir kuyu kazdığını görse, bu rüyası, onun hile düşündüğünü ve bu hilesini ortaya koyacağına fakat, hazırladığı bu hile ve tuzağa kendisinin düşeceğine işaret olarak yorumlanmıştır.

• Rüyasında bir duvar dibinde kuyu kazdığını görmek, Rüya sahibinin bir mal veya para kazanacağına işaret olarak yorumlanır.

Rüyada Kazma Görmek

Rüyada Kazma Görmek

Rüyada kazma görmek, bir arkadaşınızın (sizi gerçekten seven bir dostunuzun) yardımına işarettir.

• Rüyada kazma görmek, şiddete işaretle tabir olunur. Kalbin kuvvetli oluşuna, işlere ihtimam göstermeye ve işine
önem vermeye işlerini iyi yapmaya gibi şeylere işaretle de tabir olunur demişlerdir.

• Bazı yorumcular, Rüyada kazma görmeyi, insanların mallarını kendi tarafına çekmeye çalışan bir adama da işarettir şeklinde yorumlamışlardır. Çünkü kazma, kazdığı şeyi hep kendi tarafına doğru çeker denilmiştir.

• Bazı yorumcular da, Rüyada kazma görmeyi, kötü tabiatlı, aslı ve terbiyesi fena bir hizmetkara işarettir.

• Bir kimsenin Rüyada kazma ile bir yeri kazarak oraya bir şeyler ektiğini (diktiğini) görmesi, iyi sayılmıştır. Büyük bir kısmete ve büyük bir nimete ermeye (ereceğine) işarettir.

Rüyada Toprak Kazdığını Görmek

Rüyada toprak kazdığını görmek, hilekarlığa işarettir denilmiştir. Bazı yorumcular, bunu şöyle tabir edip yorumlamışlardır. Rüyasında kuru bir toprağı kazdığını gören kimse, mal ve para sahibi olur, olacağına işarettir. Rüyasında yaş bir toprağı kazdığını görmek, hile ve hilekarlık ile yorumlanmıştır.

• Yine denilmiştir ki, Rüyasında kuru bir toprağı kazdığını gören kimse, kazıp çıkardığı toprak miktarmca mal elde
eder, mala ve zenginliğe kavuşur şeklinde yorumlanır.

• Kişinin kazdığı toprak yaş ise, bir mal almak ve menfaat elde etmek için hile yapar, hilekarlık ve düzenbazlık yaparak mal ve para kazanmaya uğraşır. Ancak bu elde ettiği mal ve paradan bir hayır, bir fayda göremeyip meşakkat ve sıkıntıya düşer ve düşeceğine işarettir.

• Rüyada görülen toprak kazmak, hile ve hilekarlıktır. Hileye ve hilekarlığa işarettir. Bazen toprağı kazdığını gören
kişi, öldürülür. Bazen de, hilesi ve hilekarlığı, kendi aleyhine döner. (Kendi kazdığı çukura kendisi düşer) şeklinde yorumlamışlardır.

• Bir kimsenin Rüyada kazıp toprağı çıkardığını (kuyu veya çukur açtığını) görmesi, iyi sayılmaz. Rüya sahibi eğer hasta ise veya yanında (evinde ailesinde) bir hastası bulunuyorsa, ölür ve öleceğine işaret olup açtığı o yer onun kabri olur ve olacağına işarettir demişlerdir. Bu Rüyayı gören kişi, eğer yolculukta bulunan biri ise, kazılıp çıkarılan toprak, onun yolculukta kazandığı ve elde ettiği mal ve paradır. Yolculukta olan biri görürse, Rüya böyle mal ve kazanca işarettir. Hasta olan ve hasta olan biri görürse, kabre işarettir.

Rüyada Kürek Görmek

Rüyada Kürek Görmek

Kişinin rüyada kürek görmesi (hanım eşe) ve kadın hizmetçiye işaretle yorumlanır. Bir kimsenin rüyada kürek
görmesi, keder ve üzüntülerden kurtulmaya, ferah ve sevince ermeye işarettir.

• Bekar kimselerin rüyada demir kürek görmeleri, evliliğe, evlenip temiz bir yuva kurmalarına işaret olarak yorumlanır demişlerdir.

• Rüyada demir kürek görmek, ziraat işleriyle uğraşan (çiftçiler) için berekete ve bolluğa işarettir.

• Rüyasında demir kürekle toprak veya çöpleri veyahut samanı küreyip topladığını veya attığını görmek, büyük bir
menfaate ve çok mala nail olmaya işarettir. Çünkü demir kürek, toprak, çakıl (kum) ve çöplükleri küreyerek temizleyip götürür. Toprak da, çöplük de mala işaretle yorumlanır.

• Rüyada demir kürek görmek, her türlü zahmet ve meşakkate tahammül eden ve her çeşit sıkıntılara sabreden bir
kadına müjdedir. Sevineceği bir haber almasına ve bol rızka ermesine de işarettir şeklinde yorumlanır denilmiştir.

Rüyada Buğday Görmek Rüya Tabirleri Yazımıza Göz Atın.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir