manisa otogar adres / Manisa Otogar Harita. Manisa Otogar'ın Haritası

Manisa Otogar Adres

manisa otogar adres

Dalaman şehrinden Manisa şehrine otobüs

fiyat ₺

Önceliğimiz Sağlık

Sizler ve çalışanlarımız için tedbirlerimizi alıyor, konforlu bir seyahat için tüm imkânlarımızı hizmetinize sunuyoruz.

Temizlik sürecimiz

Konforlu Seyahat

Tüm seferlerimiz ücretsiz wi-fi, host hizmeti, ikram çeşitleri ve daha fazlası ile sizleri bekliyor!

Hizmetlerimizi incele

Güvenli Seyahat

Seyahat öncesi, esnası ve sonrası kontrollerimiz düzenli olarak yapılmaktadır.

Detaylı bilgi

Kampanyalar

Avantajlı kampanyalarımızdan haberdar olmak ve fırsatı kaçırmamak için tıklayın!

Kampanyaları İncele

Bu sayfada


Otobüs peronları: Dalaman

Unutma: Biletin en güncel adres bilgilerini içerecektir.

Otobüs peronları: Manisa

Unutma: Biletin en güncel adres bilgilerini içerecektir.

Online ödeme

Evet

Mesafe

km

Doğrudan bağlantı

Evet

Çevre dostu seyahat mi?

Evet

Sıkça Sorulan Sorular

Dalaman - Manisa Arası Otobüs

Dalaman - Manisa arası konforlu seyahatler için en uygun fiyatlı otobüs biletini bulun

Kamil Koç ile Dalaman - Manisa seyahatiniz için bilet almak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Dilediğiniz seyahat için otobüs biletiniz sadece bir tık uzağınızda. Ne zaman isterseniz biletinizi alarak, yola çıkabilirsiniz!
Kamil Koç, adet sefer noktası ile size Türkiye’nin dört bir köşesine ulaşım hizmeti seçeneği sunmaktadır. Dilediğiniz seyahatte konforlu bir yolculuk için sizlere son model araçlarımızla, hostlu ve ikramlı seferlerimizle hizmet sunmaktan memnuniyet duyacağız.
Dalaman ile Manisa arasındaki mesafe kms km’dir ve en hızlı seferimizle yaklaşık 5 saat 50 dakika kadar sürmektedir.

Kamil Koç uygulaması ile yolculuğunuzu daha da kolaylaştırın. Seyahatinizle ilgili tüm detaylar şimdi cebinizde!

Dalaman - Manisa Arası Seyahat

Kamil Koç genç ve büyük filosu sayesinde gün içerisinde birçok saatte sefer düzenlemektedir. İster sabahın erken saatlerinde, ister gece geç saatlerde seyahat etmek isteyin, Dalaman ile Manisa arasında sürekli çalışan 2 adet seferle Kamil Koç’ta her zaman size uygun otobüs bileti bulabilirsiniz. Dalaman yönünden kalkan ilk sefer saatindeson sefer ise saatinde hareket etmektedir. Dalaman - Manisa arası seferler yaklaşık 5 saat 50 dakika saat sürmektedir; üstelik son model araçlarımızla seyahatler artık çok daha konforlu. Sadece arkanıza rahatça yaslanın ergonomik koltuklar, hostlu ve ikramlı seferlerimizle yolculuğunuzun tadını çıkarın.
Sadece TL’den başlayan fiyatlarla otobüs biletinizi alabilirsiniz – genel olarak otobüsle seyahat, başka bir yöntemle seyahat etmekten çok daha ekonomiktir.

Dalaman Kalkışlı Seyahat

Yolculuğunuza hazır mısınız? Dalaman, kalkışlı farklı güzergaha düzenlenen seferlerle ülke genelinde her yöne ulaşmak mümkündür.
Nereden seyahat ediyor olursanız olun, seyahatinize dair birçok detayı web sitemizden öğrenebilirsiniz.

Manisa Varışı

Manisa seyahatinizi şimdiden planlamaya başlayın. Daha önce hiç bu şehre seyahat etmediniz mi? İşte bilmeniz gereken her şey:
Manisa, Kamil Koç ile dilediğiniz zaman konforla ulaşabileceğiniz bir varış noktasıdır.
Bu güzel şehirle bağdaşmış olan manzaraları ve kültürü deneyimlerken hiçbir anı kaçırmayın. Şimdi Kamil Koç otobüs biletini alıp yolculuğun tadını çıkartın.

Dalaman - Manisa Arası Yolculuk Ederken Kamil Koç Seyahatinden Neler Bekleyebilirsiniz

Son model araçlarımızla Dalaman - Manisa arası Kamil Koç ile seyahat etmek konforludur. Ayrıca otobüs bileti almak hiç bu kadar kolay olmamıştı. İnternet sitesi aracılığıyla, mobil uygulamalarımız üzerinden, Kamil Koç bilet satış noktalarından veya çağrı merkezimizden biletinizi satın alabilirsiniz. Online platformlarımızda kredi kartı ve banka kartı ile ödeme yapılabilir, bilet satış ofislerimizde ise kredi kartı ve banka kartının yanı sıra nakit ödeme de yapabilirsiniz.
Biletinizi almanın en kolay yolu mobil uygulamamızı kullanmaktır. Dakikalar içinde biletinizi alabilirsiniz ve telefonunuza gelecek biniş kartı bilgilerinin çıktısını almanıza gerek kalmadan, dijital biniş kartınızla seyahat edebilirsiniz.

Ailenizin veya arkadaşlarınızın yanında oturmak ya da yanınızdaki alanı boş tutmak mı istiyorsunuz? Mobil uygulama veya internet sitemizden bilet aldığınızda tekli ya da ikili koltuklardan dilediğinizi seçebilirsiniz. Koltuğunuza yerleştikten sonra, size yardımcı olacak birçok hizmetimiz ile arkanıza yaslanıp rahatlayarak seyahatinizden en iyi şekilde yararlanırsınız. Otobüslerimizde ücretsiz Wifi ve koltuk arkası eğlence sistemi bulunur. Ayrıca otobüslerimizde bulunan USB girişi sayesinde mobil cihazlarınızı şarj edebilir ve kullanabilirsiniz.
Dahası, Kamil Koç ile seyahat ettiğinizde yolculuğunuz için ihtiyacınız olan her şeyi yanınızda getirebilmeniz adına ücretsiz bagaj hakkı alırsınız.

Daha popüler bağlantıları keşfedin



Otobüs içi hizmetler mevcut olmasına bağlıdır

Manisa Otogarı

Manisa Otogarı, Türkiye’nin Ege Bölgesinde yer alan ve İzmir’den sonra ikinci büyük ili olarak kabul edilen Manisa şehrine giriş yapabileceğiniz ulaşım merkezidir. Manisa ilimiz Türkiye’de şifalı mesir macunu ve şifalı su kaynakları ile meşhurdur. Türkiye’nin herhangi bir noktasından otobüs bileti satın alarak Manisa Otogarına giriş yaptığınızda, “Kurşunlu Kaplıcaları, Manisa Muradiye Cami, Urganlı Kaplıcaları, Sart Antik Kenti, Salihli Artemis Tapınağı, Gökköy, Divlit Yanardağı, Kuladokya Kula Peri Pacaları, İvaz Paşa Cami, Spil Dağı Milli Parkı” gibi şehrin gezilmesi gereken noktalarını görebilirsiniz.

Manisa bağlı bulunduğu coğrafi konum itibari ile geçmişinde farklı kültürlere ev sahipliği yapmış bir şehir ve bu nedenle de son yıllarda giderek artan bir ziyaretçi sayısına sahip. Manisa’nın artan ziyaretçi sayısının ihtiyaçlarını karşılamak adına yeni otogarının yapım çalışmalarına başlanmıştır. yılında temelleri atılan yeni Manisa Otogarı yılında hizmete açılmıştır. Yapılan yeni otogar, 11 metrekaresi kapalı olmak üzere toplamda bin metrekare gibi oldukça geniş bir alan üzerine kurulmuştur. Yeni Manisa Otogarı içerisinde 18 bilet gişesi ve faaliyet gösteren 40 otobüs peronu yer almaktadır. Aynı zamanda tesis kullanıcılarının vakit geçirmesi nedeni ile için farklı kafeler, restoranlar, hediyelik eşya dükkanları gibi bölümleri de içermektedir. Manisa Otogarında küçük alanlarda hizmet sağlayan yerel firmaları görebileceğiniz gibi ulusal çapta hizmet veren otobüs firmalarını da görebilirsiniz.

Manisa Otogarı Üzerinden Hangi Otobüs Firmaları Hareket Ediyor?

Manisa Otogarı üzerinden Türkiye’nin farklı noktalarına sefer düzenleyen firmalar arasında, “Metro Turizm, Alaşehir Sarıkız Turizm, İzmir Turizm, Ulusoy Turizm, Isparta Petrol, Vangölü Turizm, Şanlıurfa Astor, Salihli Güven Turizm, Villa Seyahat, Köksallar Turizm, Iğdırlı Turizm, Esadaş Turizm, Öz Erçiş Seyahat, ATS Turizm, Balıkesir Uludağ, Nilüfer Turizm, Adıyaman Ünal Turizm, Lider Doğu Anadolu Turizm, Güney Lüks Adana Seyahat” gibi otobüs firmaları yer almaktadır.

Manisa Otogarına Nasıl Ulaşım Sağlayabilirim?

Manisa yönetimi yolcuların otogar tesisine ulaşabilmesi için farklı noktalara minübüs ve otobüs seferleri yerleştirmiştir. Ayrıca otobüs firmalarının servis imkanlarından yararlanarak da Manisa Otogarına ulaşım sağlayabilirsiniz.

Arda Mah. Mimar Sinan Bulv. Merkez/Manisa

() 15 04

Manisa Otogarı Otobüs Bileti Ara

Yürüyerek de ulaşabileceğiniz Manisa Terminali’ne aceleniz veya bavulunuz varsa yolculara sağlanan ücretli ve ücretsiz ulaşım araçlarıyla da kolayca gidebilirsiniz.

Manulas Belediye Otobüsleri

Özsaruhan Bulvarı, 19 Mayıs Bulvarı ve Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı gibi şehrin yoğun yerlerinde durakları olan Manulas belediye otobüsleri ile ’dan gece ’a kadar terminale ulaşım mümkün.

Özel Halk Otobüsleri

Manisa merkezinde özel halk otobüsleri de hizmet veriyor. Şehrin her mahallesinde halk otobüsü durağı bulabilir ve gece saat ’a kadar kolayca otobüs terminaline gidebilirsiniz.

Minibüsler

Minibüsler ile hem Manise merkezinden hem de Kapıçam, Peynirdere ve Kürtül gibi pek çok ilçe ve köyden her yarım saatte bir terminale ulaşım sağlanıyor.

Yolcu Servisleri

Seyahat edeceğiniz firmanın size sağlayacağı ücretsiz yolcu servisiyle şehir merkezinden terminale kolayca gelebilirsiniz. Yolcu servisleri, Manisa merkezindeki bilet satış ofisleri önünden belirli saatlerde hareket ediyor.

Taksi

24 saat açık olan () 47 41 numaralı Manisa Taksi, () 28 63 numaralı Çiçek Taksi ve () 70 45 numaralı Güzelyurt Taksi ile de istediğiniz saatte 5 dakikada otobüs terminaline ulaşabilirsiniz.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır