boynu kırılan futbolcu / Korkunç görüntü: 20 yaşındaki futbolcunun boynu kırıldı!

Boynu Kırılan Futbolcu

boynu kırılan futbolcu

Ronaldo yine olay oldu! Boynunu kırıyordu!

İspanya Kral Kupası rövanş maçında Atletico Madrid ile Real Madrid karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk devresinin son dakikaları olaylı geçti.

İspanya Kral Kupası rövanş maçında Cristiano Ronaldo ile hava topuna yükselen Javier Manquillo yere çok dengesiz bir biçimde düştü. Havada takla atıp yere kafanın üzerine düşen yıldız oyuncu adeta ölümden döndü. Pozisyonun ardından hakem Ronaldo'ya sarı kart çıkarttı.

Ad

Real Madrid'in kazandığı 7 ve dakikada Cristiano Ronaldo'nun kaydettiği iki penaltı vuruşuyla gelirken, Atletico Madrid'de yedek kalan Arda Turan oyuna girmedi.

Süper Lig

Ziya Doğan'dan Trabzonspor açıklaması!

12/02/ -

Real Madrid'in finaldeki rakibi yarın gece oynanacak Real Sociedad - Barcelona maçı sonrası belli olacak.

Süper Lig

Özerten'e para cezası

12/02/ -

İspanya Kral Kupası

İspanyol basınından Real Madrid-Barcelona analizi

16/04/ -

Gol sevinci ölüm getirdi

Hindistan’daki bir futbol maç&#;nda inan&#;lmaz bir ölüm gerçekle&#;ti. Gol sevincini takla atarak kutlamak isteyen bir futbolcu boynunu k&#;rd&#; ve ya&#;am&#;n&#; yitirdi.

Hindistan’&#;n bölgesel liglerinden biri olan Mizokram Premier League’de trajik bir olay ya&#;and&#;.

Bethlehem Vengthlang FC’nin orta saha oyuncusu Peter Biaksangzuala, att&#;&#;&#; golü t&#;pk&#; Alman golcü Miroslav Klose gibi takla atarak kutlamak istedi fakat boynunun üstüne dü&#;tü ve boynu k&#;r&#;ld&#;. Hastaneye kald&#;r&#;lan 23 ya&#;&#;ndaki oyuncu iki gün yo&#;un bak&#;mda kalsa da kurtar&#;lamad&#; ve Pazar günü ya&#;am&#;n&#; yitirdi.

Hintli futbolcunun daha önceden gözlerini ve kalbini ba&#;&#;&#;lad&#;&#;&#; ortaya ç&#;kt&#;. Tak&#;m arkada&#;lar&#; onun 21 numaral&#; formas&#;n&#; emekliye ay&#;rmay&#; planl&#;yor.

jpg

Google News

Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de seafoodplus.info'a destek olmak için Google News'te seafoodplus.info'a abone olun.

Haber3'e Google News'te abone olun

Abone Ol

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir