alexis gulliver instagram / Alexis Gulliver'den zayıflatacak hareketler - Son Dakika Magazin Haberleri

Alexis Gulliver Instagram

alexis gulliver instagram

Sami ile Burcu'ya Mutluluk Dilerim

Alexis Gulliver'i herkes sosyetiklere verdiği yoga dersleriyle tanıyor. Ancak o aynı zamanda sunucu Burcu Esmersoy'un Eylül ayında evlenmeyi planladığı Sami Kiresepi'nin eski eşi Gulliver, boşanma hikayesini Şamdan Plus dergisinden Zeynep Güler Ceylan'a anlattı:

Sami ile 10 sene önce tanıştık ve hemen evlendik. Evliliği bitirmek isteyen taraf Sami'ydi. Geçmişe dönüp baktığımda, evliliğimizin yürümesi için biraz daha fazla uğraş vermemiz gerekiyormuş ama olmadı.

BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

İki hafta önce resmi olarak boşandık. 10 yılınız bir insanla birlikte geçince, onun için kötü bir şey düşünmeniz imkansız. Sami gerçekten harika bir insandır; ne zaman başım sıkışsa onu arayabilirim. O benim hayatımdaki en önemli insanlardan biri ve öyle de kalmaya devam edecek.

Her zaman Sami için en iyisini dilerim. Her ikisine de mutluluk diliyorum.

Evliliğe ve aşka inanıyorum. Eğer karşıma doğru biri çıkarsa, yeniden evlenebilirim. Evleneceğim kişinin beni manevi anlamda desteklemesi şart!

İSTANBUL'A AŞK İÇİN GELDİM

Alexis Gulliver, Türkiye'ye geliş hikayesini şöyle anlatıyor: "Ben Amerikalıyım. İnsanlar, İstanbul'a ya aşk, ya iş için gelir. Ben aşk için geldim ama işim için kaldım. yılından beri İstanbul'da yaşıyorum."

Sabah : http: //funduszeue.info

Kaynak: funduszeue.info / Magazin

Burcu EsmersoyZeynep GülerİstanbulEylülMagazinHaberler

Modacı evine böyle kiracı aradı

Santa Farma İlaç Sanayi'nin patronu Sami Kiresepi, Alexis Gulliver'den yılında boşandı

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un yazısına göre,  Sami Kiresepi tasarımcı ve moda bloggerı Rachel Araz ile yılının kasım ayında evlendi. Bu evlilikten Galia ve Lionel adında çocukları olan çift eylül ayında Kemerburgaz'daki yeni evlerine taşındı 

Eski evlerini kiraya vermeyi isteyen çift,  youtube'da evin tanıtımını yaptı.

İşte Bülent Cankurt'un yazısından o bölüm:

"Youtube'da dolaşırken, Rachel Araz'ın eski evlerini anlattığı bir videoya rastladım. İstinyePark'taki 'şer metrekarelik 2 çatı dubleksini birleştirdikleri, 2 yıl oturdukları evlerini yarım saatlik videoda köşe bucak gezdirip detaylıca anlatmış. İnsan niye yarım saatlik video çekip eski evini tanıtır diye merak edip araştırınca  Rachel Hanım'ın 'reklam' peşinde olduğunu anladım! Meğer bu evi bin liradan kiraya çıkarmışlar. Evin bir an önce kiralanması için de Rachel Hanım sosyal medyadan reklamını yapıyormuş. Sanırım Rachel  Hanım, 'emlakçı' gibi görünmemek için  evi kiraya vereceklerini söylemeye çekinmiş ve örtülü reklam yolunu seçmiş. Bravo vallahi, çok zekice!!!" dedi

funduszeue.info

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası