ocakbasi urgup / Ürgüp Ocakbaşı menü fiyatları İmran, Nevşehir Yemek - YummyAdvisor

Ocakbasi Urgup

ocakbasi urgup

Ürgüp Lezzet Duraklar&#; – En &#;yi Rehberiniz!

Kapadokya’n&#;n en merkezi yerlerinin ba&#;&#;nda gelen Ürgüp; muhte&#;em vadileri, peri bacalar&#;, yeralt&#; &#;ehirleri, kilise ve manast&#;rlar&#; ile her y&#;l binlerce turistin ilgisini çekiyor. Ülkemizdeki önemli turizm noktalar&#;ndan Ürgüp, sadece do&#;al güzellikleriyle de&#;il yöresel yemekleri ve i&#;tah açan mekanlar&#;yla da gündeme geliyor.

Bu yaz&#;m&#;zda sizler için “Ürgüp’te nerede yemek yenir” sorusunun cevab&#;n&#; arad&#;k. A&#;a&#;&#;daki lezzet garantili Ürgüp yemek mekanlar&#;n&#; not almadan Kapadokya gezisine ç&#;kmay&#;n!

ürgüp'te ne yenir

Ürgüp’te Ne Yenir? Çok Be&#;enilen 17 Mekan

1) Zeytin Cafe ve Ev Yemekleri

Ürgüp’te aile s&#;cakl&#;&#;&#;n&#; hissettiren bir di&#;er mekanla devam ediyoruz. S&#;cak ve samimi ortam&#;yla bir gidenin bir daha gitmek istedi&#;i Zeytin Cafe ve Ev Yemekleri’ne yolunuz dü&#;erse özellikle mant&#;, testi kebab&#; ve çömlek fasulyenin tad&#;na bakmal&#;s&#;n&#;z.

Adres: &#;mran Mah. Kayseri Cad. No: 31, Atatürk Bulvar&#; &#;&#; Bankas&#; Yan&#;, Ürgüp, Nev&#;ehir

&#;leti&#;im: 62 90

zeytin cafe ev yemekleri

2) Dünya &#;skender Kebap

&#;skender kebab&#;n Ürgüp’teki en iyi adresi Dünya &#;skender Kebap. Temiz ve titiz bir aile i&#;letmesi olan Dünya &#;skender Kebap, güler yüzlü servisi ile ön plana ç&#;k&#;yor. Mekanda otopark sorunu bulunmuyor. &#;skender kebab&#; ile bilinen mekan&#;n mutfa&#;&#;ndan ç&#;kan her yemek tadanlardan tam not al&#;yor. Siz de &#;skender kebaba hay&#;r diyemeyenlerdenseniz hemen Dünya &#;skender Kebap’a gitmelisiniz.

Adres: &#;mran Mah. Oto Terminal Giri&#;i No: 3 Merkez, Ürgüp, Nev&#;ehir

&#;leti&#;im: 46 88

dünya iskender kebap ürgüp

3) Ehlikeyf

Ürgüp lokantalar listesine Ehlikeyf ile devam ediyoruz. Ürgüp’te Kapadokya’n&#;n me&#;hur yeme&#;i testi kebab&#;n&#; deneyebilece&#;iniz bir di&#;er adres Ehlikeyf. Mekan&#;n tasar&#;m&#;nda Kapadokya’ya özgü izler görmek mümkün. &#;&#;k ve samimi ortam&#;yla be&#;eni toplayan mekan h&#;zl&#; servisiyle takdir topluyor. Ürgüp’te keyifli bir ak&#;am yeme&#;i için hiç dü&#;ünmeden Ehlikeyf’i tercih edebilirsiniz.

Adres: Yukar&#; Mahallesi, Cumhuriyet Meydan&#;. No: 3, Ürgüp, Nev&#;ehir

&#;leti&#;im: 61 00

ehlikeyf ürgüp

4) &#;üküro&#;ullar&#; Cafe & Restaurant

Mimari yap&#;s&#; ve iç dekorasyonu ile dikkatleri üzerine çeken &#;üküro&#;ullar&#; Cafe & Restaurant, lezzetleriyle a&#;&#;zlar&#; tatland&#;r&#;yor. Güler yüzlü çal&#;&#;anlar&#;yla kurumsal bir hizmet anlay&#;&#;&#; benimseyen mekan&#; aileniz ve sevdiklerinizle ziyaret edebilirsiniz. &#;üküro&#;ullar&#; Cafe & Restaurant çoban kavurmadan pizzaya, testi kebab&#;ndan wrape uzanan geni&#; ve zengin bir menüye sahip. Yolunuz bu &#;&#;k mekana önceli&#;iniz Ürgüp testi kebab&#; olmal&#;. Ancak dilerseniz çoban kavurmas&#;, adana kebab&#; veya pizzas&#;n&#; da deneyebilirsiniz.

Adres: Cumhuriyet Meydan&#; No, Ürgüp, Nev&#;ehir

&#;leti&#;im: 83 75

&#;ükrüo&#;ullar&#; cafe restaurant

5) Kolcuo&#;lu Restaurant

y&#;ll&#;k tarihi geçmi&#;e sahip ta&#; binada hizmet veren Kolcuo&#;lu Restaurant, Ürgüp’teki en lükse mekanlardan biri. &#;ç dekorasyonuyla da ilgi çeken mekan, ülkemizin çe&#;itli illerinde hizmet veren Kolcuo&#;lu Kebap’&#;n Nev&#;ehir’deki adresi. Kuzu etinden tavuk etine zengin menüsüyle hem turistlerin hem de Nev&#;ehirlilerin be&#;enisini alan mekanda her damak zevkine uygun yemek çe&#;idi bulmak mümkün. Nefis ve samimi bir ortamda keyifli bir ak&#;am yeme&#;i yemek isterseniz Kolcuo&#;lu Restaurant’&#; tercih edebilirsiniz.

Adres: Duayeri Mahallesi, &#;stiklal Cd. No, Ürgüp, Nev&#;ehir

&#;leti&#;im: 24 00

kolcuo&#;lu restaurant ürgüp

6) Dimrit Cafe & Restaurant

Muhte&#;em Kapadokya manzaras&#; e&#;li&#;inde lezzetli yemeklerin keyfine varmak istiyorsan&#;z adresiniz Dimrit Cafe & Restaurant olmal&#;. Bu mekanda ortam&#;n güzelli&#;iyle birlikte sohbet daha da derinle&#;iyor, sohbet derinle&#;tikçe manzara daha da güzelle&#;iyor. Yöresel Ürgüp testi kebab&#; yemek isterseniz Dimrit Cafe & Restaurant’a u&#;ramal&#;s&#;n&#;z. Haz&#;r ordayken birbirinden harika foto&#;raflar çekmeyi unutmay&#;n!

Adres: Yunak Mahallesi Teyfik Fikret Caddesi No: 40, Ürgüp, Nev&#;ehir

&#;leti&#;im: 85 85

dimrit cafe restaurant

7) Cafe Mavi Restaurant

Kapadokya ziyaretiniz s&#;ras&#;nda can&#;n&#;z ev yemekleri isterse rotan&#;z&#; hemen Cafe Mavi Restaurant’a çevirmelisiniz. S&#;cak ve samimi atmosferi ile misafirlerini kar&#;&#;layan mekan&#;n fiyatlar&#; adeta bütçe dostu. Temiz ve nezih bu mekanda çal&#;&#;an herkesin güler yüzlü ve samimi oldu&#;unu söylemeliyiz. Yemekler ise ayr&#; lezzetli. Ev ortam&#;n&#; an&#;msatan bir ambiyansta, anne yeme&#;i tad&#;nda yemekler için Cafe Mavi Restaurant’a gitmenizi öneririz.

Adres: &#;mran Mahallesi, Güllüce Cd. Da&#;&#;stanl&#; Sok No: 54, Ürgüp, Nev&#;ehir

&#;leti&#;im: 38 48

cafe mavi restaurant

8) Lagarto Restaurant

Lagarto Restaurant, Ürgüp’teki en iyi otellerden biri olan Cappadocia Dere Suites otelinin restoran&#;d&#;r. Bu restoranda her sabah saat ila aras&#;nda aç&#;k büfe kahvalt&#; bulunur. ila aras&#; ö&#;le yeme&#;i, ila 23 aras&#; ise ak&#;am yeme&#;i servisi yap&#;l&#;r. Ürgüp kahvalt&#; mekan&#; ar&#;yorsan&#;z hiç dü&#;ünmeden Lagarto Restaurant’a gidebilirsiniz. Muhte&#;em Kapadokya manzaras&#;n&#;n yemeklere e&#;lik etti&#;i bu mekanda özellikle testi kebab&#;n&#; denemenizi öneririz.

Adres: Dereler mah. Dereler sok.. No: 49 Ürgüp, Nev&#;ehir

&#;leti&#;im: 30 51

lagarto restaurant

9) Han Ç&#;ra&#;an Restaurant

Kendine özgü ambiyans&#; ve sakinli&#;iyle misafirlerini memnun eden Han Ç&#;ra&#;an Restaurant’ta muhte&#;em bir manzara e&#;li&#;inde yemek yemeye ne dersiniz? Zengin bir menüye sahip olan restoran benzersiz lezzetleriyle her damak zevkine hitap ediyor. Doya doya testi kebab&#; yemek ve keyifli bir ak&#;am geçirmek için sevdiklerinizle birlikte Ç&#;ra&#;an Restaurant’a gidebilirsiniz.

Adres: Cumhuriyet Meydan&#;, Ürgüp, Nev&#;ehir

&#;leti&#;im: 25 66

han ç&#;ra&#;an restaurant

10) Cafe Antre

Ürgüp gezinize nezih bir kafede mola vermek istiyorsan&#;z mutlaka Cafe Antre’ye u&#;ramal&#;s&#;n&#;z. Bu nezih mekanda soluklanmak ruhunuza çok iyi gelecek. Her lezzeti ayr&#; güzel ama özellikle mant&#;s&#;n&#; ve gözlemesini tatmadan dönmemelisiniz.

Adres: Da&#;&#;stanl&#; Sokak, No, Ürgüp, Nev&#;ehir

&#;leti&#;im: 73 01

cafe antre

11) Fd Fidan Döner

Et dönere hay&#;r diyemeyenler, bu önerimiz tam size göre… Ürgüp gezisi s&#;ras&#;nda can&#;n&#;z lokum gibi pi&#;mi&#; et döner isterse do&#;ruca Fd Fidan Döner’e gitmelisiniz. Dönerin yan&#; s&#;ra kelle paça çorbas&#;n&#; da deneyebilirsiniz.

Adres: Belediye Saray&#; Alt&#;, Ürgüp, Nev&#;ehir

&#;leti&#;im: 74 68

fd fidan döner ürgüp

12) Panorama Cafe Restaurant

&#;nsan&#; büyüleyen Kapadokya manzaras&#;n&#;n adresi Panorama Cafe Restaurant. Öyle ki; mekan&#;n tad&#; damakta kalan harika yemekleri manzaran&#;n gerisinde kal&#;yor. Panaromik olarak Kapadokya’y&#; izleyebilece&#;iniz bu mekana gitmeden Ürgüp’ten dönmemelisiniz. Mekan&#;n her lezzeti ayr&#; güzel olsa da, özellikle mant&#;s&#;n&#; tatman&#;z&#; öneririz. Ard&#;ndan çay e&#;li&#;inde manzaran&#;n tad&#;n&#; ç&#;karmay&#; ve bol bol foto&#;raf çekmeyi unutmay&#;n!

Adres: Temenni mah. Camii Kebir sok, Ürgüp, Nev&#;ehir

&#;leti&#;im: 61 04

panorama cafe restaurant ürgüp

13) Ziggy’s Shoppe & Cafe

Nefes kesici manzaraya sahip ba&#;ka bir mekan önerisi ile kar&#;&#;n&#;zday&#;z! Asl&#;na uygun olarak restore edilen tarihi bir ta&#; evde hizmet veren Ziggy’s Shoppe & Cafe bölgenin en çok sevilen mekanlar&#;ndan biri. Manzaras&#; sizi tam bir Kapadokya a&#;&#;&#;&#;na çevirebilir. Hem yemekleri hem de &#;arab&#; lezzetli olan Ziggy’s Shoppe & Cafe’in mezelerinin tad&#; damakta kal&#;yor. Bu &#;&#;k ve samimi mekanda yeme&#;inizi yerken foto&#;raf çekmeyi unutmay&#;n.

Adres: Tevfik Fikret Caddesi No. 24 Yunak Mahallesi, Ürgüp, Nev&#;ehir

&#;leti&#;im: 71 07

ziggy's cafe

14) Aravan Evi Restaurant

Misafirlerine huzurlu ve sakin bir ortam sunan Aravan Evi Restaurant, bölgenin en be&#;enilen mekanlar&#;ndan biri. Ayval&#; Köyü s&#;n&#;rlar&#; içerisindeki bu mekan konaklama hizmeti de sunuyor. Aravan Evi Restaurant’ta çocuklu ailelerin tüm ihtiyaçlar&#; dü&#;ünülmü&#;. Ev ortam&#;n&#;n s&#;cakl&#;&#;&#;n&#; ve samimiyetini bulabilece&#;iniz bu restorana mutlaka gitmenizi öneriyoruz.

Adres: Ayval&#; Köyü, Ürgüp, Nev&#;ehir

&#;leti&#;im: 58 38

aravan evi restaurant

15) Sofra Restaurant

Sulu yemek, &#;zgara çe&#;itleri ve Kapadokya yöresine özgü yemekleri bulabilece&#;iniz Sofra Restaurant, zengin menüsüyle her damak zevkine hitap ediyor. Küçük ve samimi bir aile i&#;letmesi olan Sofra Restaurant’ta fiyatlar oldukça uygun. Her yeme&#;i ayr&#; bir lezzete sahip olan mekanda sunum ve servis hizmeti memnun edici. Yolunuz Ürgüp’e dü&#;tü&#;ünde Sofra Restaurant’a mutlaka u&#;raman&#;z&#; ve mercimek çorbas&#; ile testi kebab&#;n&#; tatman&#;z&#; öneriyoruz.

Adres: Kayseri Caddesi No: 25 Ürgüp, Nevsehir

&#;leti&#;im: 43 33

sofra restaurant ürgüp

16) Ürgüp Ocakba&#;&#; Restaurant

Ocakba&#;&#;na gitmenin keyfi bir ba&#;ka! Ürgüp’te geçirdi&#;iniz zaman&#; daha keyifli bir hale getirmek, doya doya yemek ve doya doya e&#;lenmek için Ürgüp Ocakbasi Restaurant’&#; tercih edebilirsiniz. Lezzetli yemekleri ile gönlünüzü çelecek olan bu mekana gitti&#;inizde Adana kebab&#;n&#; mutlaka denemelisiniz.

Adres: Güllüce Caddesi 44, Ürgüp, Nev&#;ehir

&#;leti&#;im: 32 77

ürgüp ocakba&#;&#;

17) Old Greek House Restaurant & Hotel

Kapadokya’n&#;n en güzel kasabalar&#;ndan biri olan Mustafapa&#;a’daki Old Greek House Restaurant and Hotel, lezzetli yemekleriyle misafirlerini bekliyor. &#;ki katl&#; muhte&#;em bir binada hizmet veren restoranda Kapadokya’n&#;n yöresel yemeklerini bulman&#;z mümkün. Hem kahvalt&#; hem de ak&#;am veya ö&#;le yeme&#;i için tercih edebilece&#;iniz nezih mekanlardan biri. Unutmadan ekleyelim: Y&#;llar önce ekranlarda f&#;rt&#;nalar estiren Asmal&#; Konak dizisinin çekildi&#;i konak buras&#;. S&#;rf bunun için bile Ürgüp’e gitti&#;inizde Old Greek House Restaurant and Hotel’i mutlaka görmelisiniz.

Adres: Sinasos Village Old Greek House Restaurant and Hotel, Mustafapa&#;a, Ürgüp, Nev&#;ehir

&#;leti&#;im: 13 45

old greek house restaurant hotel

Yöresel Ürgüp Yemekleri – Neyi Me&#;hur?

Yüzy&#;llar boyunca farkl&#; medeniyetlerin ya&#;ad&#;&#;&#; Kapadokya’n&#;n mutfa&#;&#; oldukça zengin. Yukar&#;da belirtti&#;imiz her restoranda mutlaka bu mutfa&#;a ait yöresel yemekleri bulabilirsiniz. &#;&#;te Ürgüp’ün me&#;hur yemekleri…

  • Testi kebab&#;
  • Çömlek fasulyesi
  • Kay&#;s&#; dolmas&#;
  • Sütlü çorba
  • Nohutlu yahni
  • Gendime
  • Dü&#;ün çorbas&#;
  • Dolaz
  • Nev&#;ehir tavas&#;
  • &#;arap
  • Ayva dolmas&#;
  • A&#;pakla
  • So&#;anlama
  • D&#;v&#;l
  • S&#;zg&#;t

Ürgüp Dolaz&#; Pekmezli Do&#;al Lezzet

Ürgüp Gezilecek Yerler – Aktivite Tavsiyeleri

Medeniyetler be&#;i&#;i Kapadokya’n&#;n en özel adreslerinden biri Ürgüp… Kendinizi bamba&#;ka bir dünyada hissedece&#;iniz Ürgüp’te mutlaka görülmesi gereken onlara do&#;a harikas&#; ve yer var. Sizler için bu muhte&#;em do&#;a harikas&#;nda gezilecek yerleri listeledik. &#;&#;te Ürgüp’ün ünü s&#;n&#;rlar&#; a&#;an güzellikleri…

  • Temenni Tepesi
  • Temenni Türbesi ve An&#;t Mezarlar&#;
  • Ürgüp Merkez
  • Kad&#; Kalesi
  • Alt&#;kap&#; Türbesi
  • Ta&#;k&#;npa&#;a Külliyesi
  • Üç Güzeller Peribacalar&#;
  • Ürgüp Müzesi
  • Kapadokya Sanat ve Tarih Müzesi
  • Pancarl&#;k Vadisi
  • K&#;z&#;l Vadi
  • Pancarl&#;k Ala Kilisesi
  • Kepez Kilisesi
  • Sar&#;sa Kilisesi
  • Üzengi Vadisi (Gomeda)
  • Alakara Kilisesi
  • Aziz Basilios Kilisesi
  • Üzümlü Kilise
  • Balkan Kiliseleri
  • Hallaç Manast&#;r&#;
  • Sar&#;han Kervansaray&#;
  • Cemil Köyü Kiliseleri
  • Pembe Vadi
  • Ortahisar Etnografya Müzesi
  • F&#;ratkan
  • Ke&#;lik Manast&#;r&#;
  • Aziz Theodera Kilisesi
  • Maz&#; Yeralt&#; &#;ehri
  • K&#;rk&#;ehitler Kilisesi

Gezi Rehberi ve Nerede Ne Yenir? kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

Aksaray’da Ne Yenir? Lezzeti Me&#;hur 10 Mekan

Konya’da Ne Yenir? En Me&#;hur 11 Yöresel Lezzet Dura&#;&#;

Kayseri’de Ne Yenir? Mant&#; ve Past&#;rma Diyar&#;nda 10 Enfes Mekan

Kapadokya’da Ne Yenir? Tad&#; Dama&#;&#;n&#;zda Kalacak En &#;yi 10 Restoran

Kapadokya Gezilecek Yerler – Kesinlikle Görmeniz Gereken 10 Büyüleyici Yer

Urgup Ocakbasi Restaurant

Search
Urgup Ocakbasi Restaurant, Ürgüp
Urgup Ocakbasi Restaurant, ÜrgüpGulluce Caddesi 44 - ÜrgüpUnclamed activity

ASK A QUESTION TO STAFF AND PAST VISITORS

Thanks for the suggestion

Ratings and reviews

/Based on ratings and reviews

Ratings of Urgup Ocakbasi Restaurant

Last update on 27/02/
Google
Last update on 24/12/
Facebook
Last update on 29/09/
Last update on 20/02/

The menu of Urgup Ocakbasi Restaurant suggested by Sluurpy users

Read the reviews on

Google
Facebook

Compare the best restaurants near Urgup Ocakbasi Restaurant

Our aggregate rating, “Sluurpometro”, is 91 based on parameters and reviews

If you need to contact by phone, call the number +90 32 77

An error has occurred! Please try again in a few minutes

Aydede Restaurant

AYDEDE MANGALBAŞI RESTAURANT

MERHABALAR AYDEDE MANGALBAŞI RESTAURANTA HOŞ GELDİNİZ MENÜLERİMİZ AŞAĞIDADIR.

İletişim: +90 30 43

Son Haberler

Bizden Haberler

Ortahisar’da depremzedeler için yardım gecesi düzenlendi

Ortahisar Turizm Tanıtma Derneği ve Aydede Restaurant işbirliğinde Elazığ ve Malatya’da yaşanan deprem sonrası mağdur vatandaşlara destek olmak için yemekli yardım gecesi düzenlendi. Ortahisar Turizm Tanıtma Derneği tarafından düzenlenen ve&#;

Read More

Görüşler

Müşterilerimiz neler söylüyor

Kapadokya&#;da tur rehberi olarak calisiyorum. Uzun zamandir restaurant olarak gruplarimla burayi tercih ediyorum ,her zaman guleryuzlu bir hizmet var ve yemekler cok lezzetli . Herkese tavsiye ederim 👍👍

Oğuzhan Can

Yemekler çok lezzetli misafirlere karşı güler yüzlü nevşehire gelen herkese aydede Restaurant tavsiye ederim

Furkan Aka

Hizmet, yemek lezzetli ve temiz. Çalışanlar saygılı ve hızlı . Sıcak bir mekan. Ürgüp’e 5 km . uzaklıkta, yol üstünde , kolay ulaşılır bir yerde. Gidip güzel bir akşam yemeği yiyebileceğiniz , işletmecinin bizzat müşterilerle ilgilendiği bir yer. Tavsiye ederim.

Nalan Ö

Ailece ,sans eseri Aydede yi monash.pw nezih ve guzel bir mekan . Yemekleri mukemmel ve kesinlikle cok monash.pwen onceki ikramlari da bir harikaydi , 6 cesitten olusan ikram tabaginin sunumuna da ayrica cok ozenilmis. Tesekkurler ,basarilarinizin devamini dileriz.

Birce Dönmez

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır