bir kızı kendinize aşık etmenin yolları / Onu kendinize âşık etmenin 10 yolu - Magazin Haberleri

Bir Kızı Kendinize Aşık Etmenin Yolları

bir kızı kendinize aşık etmenin yolları

bir kızı kendine aşık etmenin yolları ve yöntemleriBir kızı kendine aşık etme yollarını ve yöntemlerini öğrenirsen elde edeceğin şey şu olacak:

Hoşlandığın bir kızı kendine AŞIK ETMEN oldukça KOLAYLAŞACAK ve böylece sevdiğin kızlarla İSTEDİĞİN GİBİ görüşebileceksin.

Bir kızı kendine aşık etme yolları konusunda bilmen gereken genel kural şudur:

Kızların ilgisini çekmeyi başaran belli bir erkek tipi vardır. Böyle bir erkekle bir kızı yan yana gördüğünde hemen anlarsın.

Nasıl mı?

Kızın yüzüne ve ellerine bakman yeterli. Böyle erkeklerin yanında kızlar genelde YARAMAZ bir şekilde sırıtırlar.

Bakışları İLGİLİ olur, gülümserler.

Ara sıra gülüp elleriyle bu erkeklerin koluna hafifçe vurduklarını görürsün. Ses tonları bile değişir, “Yaaaa :)” gibi şeyler söylerler.

Kızlar bu erkeklere böyle ilgili davranırlarken neden başka erkeklere aynı şekilde davranmazlar?

Çünkü bu erkeklerin SIRLARI vardır.

Eğer sen de bu sırları öğrenip kullanırsan sen de kızlardan aynı güzel ilgiyi görebilirsin.

Bir Kızı Kendine Aşık Etme Yollarından Birincisi

Bu erkeklerin sırlarından biri şudur:

Kızlarla ŞAKALAŞIRLAR, DALGA GEÇERLER ve kızlara SATAŞIRLAR. Elbette bunu EĞLENCELİ bir şekilde yaparlar, kötü bir şekilde değil.

Söyledikleri şeyler kızları sinirlendirir mi diye düşünmezler. Önemli olan eğlenceli bir şekilde şakalaşmaktır.

Şakalaşmak, dalga geçmek ve sataşmak; bir kızı kendine aşık etme yolları adına yapabileceğin en etkili hamlelerden biridir.

Bir kızla şakalaştığında ve ona eğlenceli bir şekilde sataştığında kızın bir anda yoğun DUYGULAR hissetmesine sebep olursun. Kız, güzel vakit geçirdiğini hisseder.

Ve eğer bir kız senin yanında güzel vakit geçirdiğini hissediyorsa kendisini sana karşı hızla YAKIN hissetmeye başlar.

Aranızda bir sıcaklık oluşur.

Bu duyguyu hem kız hisseder hem de sen hissedersin.

Şakalaşmak ayrıca senin için de eğlencelidir, sen de güzel vakit geçirirsin ve bunu yaptıkça bir erkek olarak kendine güveninin arttığını da fark edersin.

Bir kızı kendine aşık etme yollarıyla ilgili önemli noktalardan biri şudur:

Söylediğin ve yaptığın şeyler kızı sinirlendirir mi diye düşünmemelisin, sen eğlencene bakmalısın. Eğer sen eğleniyorsan kız da büyük bir ihtimalle eğleniyor olur.

Kızın sinirlenip sinirlenmemesinin sana aşık olup olmamasıyla bir ilgisi yoktur.

Bir kız sana çok sinirlenmiş olabilir ama aynı zamanda sana aşık da olabilir. Hatta sinirlenmesi sana karşı hiçbir şey hissetmemesinden çok daha iyidir.

Neden mi?

Çünkü buradaki en önemli şey duygulardır.

Bir kızı kendine aşık etme yolları nelerdir diye düşündüğünde, aklına ilk gelmesi gereken şey kızın sana karşı olan DUYGULARI olmalı.

Sinirlendiğinde sana karşı olumsuz da olsa bir şeyler hissediyor olur ve bu, onun umurunda olmanı sağlar. Kızın AKLINDA olmanı sağlar.

Bir kız hiçbir şey hissetmediği bir erkeği aklında tutmaz, unutur gider.

Amaç kızı sinirlendirmek ya da ona kötü davranmak değil elbette, ama kıza sataşırken onunla şakalaşırken ara sıra kızın sinirlenmesine sebep olmaktan korkmamalısın. Kız sinirlense bile bunun bir önemi yok, sen şakalaşmaya ve eğlenmeye devam et.

Merak etme, sinirlenmesi sana aşık olmasına engel olmaz.

Bir Kızı Kendine Aşık Etme Yollarıyla İlgili İkinci Yöntem

Bu erkeklerin sırlarından başka bir tanesi de kızın dümen suyuna girmemeleridir. Yani kızların isteklerine göre hareket etmezler, KENDİ isteklerine ve arzularına göre hareket ederler.

Kız bir şeyi istiyor diye bunu yapmazlar.

Bir kızı kendine aşık etmenin yollarından biri olan kızın dümen suyuna girmemeye bir örnek veriyorum:

bir kızı kendine aşık etmenin yolları ve yöntemleriDiyelim ki kız bir filme gitmek istiyor ama erkek istemiyor ve o filme gitmeyeceğini söylüyor. Çünkü o tür filmlerden hiç hoşlanmıyor.

Kızın istediği o filme gitmesi için onun da o tür filmlerden hoşlanması gerekli. Kız biraz mırın kırın edebilir ama bu, kız açısından sorun olmaz.

Tam tersi, kız bu erkeğe daha fazla saygı duyar, çünkü bu davranış o erkeğin kendine saygı duyduğu anlamına gelir.

Kızın her dediğini yapan ve her dediğine uyan bir ezik kıza hiç çekici gelmez. Kızın her dediğini yapmaya istekli olmak kesinlikle bir kızı kendine aşık etme yollarından biri değildir.

Eğer sen kendi isteklerine saygı duymazsan kız niye sana saygı duysun ki?

Bu 2 fikir buzdağının sadece görünen kısmıydı… Yıllar içerisinde bir kızı neredeyse her seferinde kendine aşık etmeni sağlayacak teknikler keşfettim.

Bazı şeyleri daha en baştan doğru YAPMAZSAN kızlar seni “sıradan bir erkek” olarak görürler ve hoşlandığın kızla sahip olduğun TEK şansı kaybedesin.

Bir kızı kendine aşık etme yollarını kendi kendine keşfedip, bana “evet haklıymışsın” diye mail gönderebilirsin – ama bunu yapmak, aynı benim yaşadığım gibi yıllarını alabilir…

YA DA yıllarını harcamak istemiyorsan “Her Ay Farklı Kızlarla Görüş” adlı eKitabımı bugün okursun – ve bir kızı kendine aşık etme yollarını öğrenip istediğin kızlarla görüşürsün.

Bu konuyu çok iyi bir şekilde öğrenmek küçük bir şeymiş gibi görünüyor olabilir, ama kızların sana olan bakışını sonsuza kadar değiştirebilir. Bende olduğu gibi… Bu yüzden bir bakmanı öneririm: Her Ay Farklı Kızlarla Görüş

Kategori: Makaleler

Onu kendinize âşık etmenin 10 yolu

Güncelleme Tarihi:

Aslı BARIŞ [email protected]

Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2017 12:57

LinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı Tipi

Yazar M. Barış Muslu, yeni kitabı ‘Neuro Aşk’ta bitmenin ucuna gelmiş ilişkileri kurtarmaktan tutkulu bir ilişkiye yelken açmanın sırlarına aşk hayatımıza dair pek çok sorunu çözmenin yollarını anlatıyor. Üstelik bilimsel bulgulara dayanarak... Kitabın ilginç yönlerinden biri, Muslu’nun gönlümüzü kaptırdığımız kişinin kalbine çıkan yol haritasını taktiklerle vermesi... Peki bu yöntemler neler?

Haberin Devamı

Umut, aşkın ekmeği:  Aşkın yeşermeye başlaması için çok az bile olsa umut gerekir. Umut hayal gücünü ateşlemek için gereklidir. Hiç umudu olmayan birinin, çok beğendiği birisine karşı bile aşk sürecine girmesi zordur. Özetle, birini kendinize âşık etmek için,  ona az ya da çok ümit vermelisiniz.

Küçük dokunuşlar, büyük sonuçlar: Hoşlandığınız bir kişiye dokunmak, aşkı kıvılcımlandıran ilk hamle olabilir. Karşılıklı konuşurken, birkaç kez onun eline ya da kollarının yan tarafına çok kısa süreli dokunmak, elektriğinizi hissetmenizde fayda olabilir. Ama bunu asla abartmamalı, gerçekten çok sınırlı sürede bırakmalısınız.Zira abartırsanız hem karşı tarafı rahatsız edersiniz hem de dokunmuş olmanızın bir kıymeti olmaz. Dokunuşun az olmasının nedeni, eğer mutlu olduysa bu dokunuşu yeniden ‘hissetmek istemesine’ olanak sağlamak.

Haberin Devamı

Aynalama tekniği: Onun aklına girmek kadar onunla aynı frekansta olmak adına ‘aynalama’ tekniğini kullanın. Aynalama, farkında olmadan onun bilinçaltına ‘seninle aynıyım, seninle aynı frekanstayım’ mesajlarıı gönderir. Karşınızdakiyle bilinçaltı seviyesinde bir bağ oluşur. Bu tekniğin uygulanmasına gelince: O konuşurken, bacak bacak üstüne atarsa, siz de aynı bacağı atın, kollarını birleştirmişse aynısını yapın. Onu ayna gibi takip etmeniz önemli: O sağ ayağını attıysa, siz sol ayağınızı atın. Aynalama yaparken onunla birebir iletişimde olmanız bile gerekmez. Bir kafede farklı yerlerde otururken bile yapabilirsiniz. Eğer bunu konum olarak yakın bir noktada yapıyorsanız, sizi hiç tanımıyorsa bile sizinle konuşmaya başlayabilir. 

Ona küçük engeller koyun: Birinin aklına girmek için enteresan ve etkili bir yol daha, meydan okumak. Yani onunla birebir yaptığınız konuşmalarda aslında ondan hoşlanabileceğinizi, hatta bir birliktelik yaşamak isteyebileceğinizi ama durumun uygun olmadığını söylemek. Mesela: “Keşke aramızda bu kadar yaş farkı olmasaydı, o zaman senden gerçekten hoşlanabilirdim.” Ondan hem hoşlanma ihtimalini beynine giriyorsunuz hem de ortada bir sorun olduğu için bunu yapamayacağınızı söylüyorsunuz. Bu durumun meydan okumasıysa, onun sorunu aşmaya çalışacak olması. Kendini kendine ispatlamak için... Bizler, özellikle de bize meydan okuyan sorunları çözmeyi istiyoruz. Çözememek egomuza ciddi zarar verebiliyor.

Haberin Devamı

Sosyal medyada aşk, aslında daha iyi başlıyor: Aşk gizemle, ulaşamamakla başlar. İnsanlar da maskeleri, gizemleri ve göstermek istedikleri şekilleriyle sosyal medyadalar. Sosyal medyada tanışıp, uzun süre sadece konuştuğunuz insanlar, aslında aşkın gizemini yarattıkları için çekici...  Çünkü aşk, ulaşamamaktır.

Onu kendinize âşık etmenin 10 yolu

Tek gecelik ilişkide aşk olmayacak diye bir kural yok: Bir gecelik ilişkide bile âşık olma ihtimali var. Nedeni oksitosin! İnsanlar cinsel birleşme sırasında oksitosin salgılıyor. Yani pek de uzun vadeli bir amacı olmayan cinsellik de oksitosin üzerinden bağlılığın oluşmasını sağlıyor. Bu da aslında yanlış bir insanla cinsel birliktelik yaşayarak, yine yanlış bir insana bağlanmanız riskini de ortaya çıkarabiliyor. Yani iki tarafta da âşık olma ihtimali var. Bu ihtimal kadınlarda fazla çünkü onlarda yoğun olan östrojen hormonu, oksitosinin etkilerini artırıyor.

Haberin Devamı

Dengesiz olmanın dayanılmaz cazibesi: İlişkide tutarsız davranmanın heyecanı ve tutkulu aşkı körüklemeye benzer bir katkısı var. Bunun en önemli nedeni gizemli insanların pasif bir şekilde kendilerini salarken,  dengesizlerin yangına körükle gitmesi... Dengesiz biri önce bir şekilde aklınıza girer, size hayatınızın en büyük aşkı olduğunu hissettirir. Az biraz dengesiz, önceden kestirilemez olmak bir ilişkinin başlarında karşı tarafın heyecanını artırmak adına etkili olabilir. Ama sırf sizi aramaya alışsın diye haftada bir arıyorsanız yanlış yaparsınız. Çünkü karşı taraf da sizin yaptığınız herşeye hazırlıklı olur. Ama üst üste arayıp bir hafta aramamak, daha sonra yedi gün boyunca arayıp üç gün durmak... Yani öngörülmez olmak, belli kalıptan uzak durmak işe yarar.

Haberin Devamı

Koşullanmanın gücü: Karşı cinsle keyifle iletişime geçebilmek için hem özgüvenli hem de sıcak karakterli olunması gerekiyor. Eğer karşı cinsle rahatça iletişime geçmek istiyorsanız, onunla sadece arkadaş olarak da rahatça konuşabileceğinizi idrak etmeniz gerekiyor. Bu özgüven hepimizde olmayabilir. Çözümü var: Kendinizi koşullayın. Kendinizi çok muhteşem gördüğünüz bir anı çok daha kalıcı hale getirebilirsiniz. Diyelim ki kendinizi çok iyi, mutlu, enerjik ve başarılı hissediyorsunuz. O an işitsel ve dokunsal yönü olan bir tetikleyici seçin. Mesela, çok yükseldiğiniz bir anda dudağınızı ısırıp, kendi kendinize “benden daha iyisi yok” diyebilirsiniz. 

Haberin Devamı

Gizemli olmanın gücü: Tutku dolu aşkın büyüsünü en fazla besleyecek konulardan biri meraktır. Yeni bir kişiyle tanıştığınızda onu tanımanın heyecanını hissedersiniz. İşte, gizemli davranmak da o heyecanı uzun süre yoğun tutmaya yol açar, karşı tarafa dayanılmaz bir heyecan olarak gelir... Ve karşı taraf, sizi çözmeye çalışırken takıntılı ve tutkulu bir aşk içerisinde bulabilir. İlk başta buzdağı numarası yapmak etkilidir. “Sen benim sadece su yüzündeki özelliklerimi görüyorsun. Benim aslında hiç bilmediğim yanlarım var ama söylemem!” tarzı bir yaklaşım, klasik ama etkilidir.

Tasvirin gücü: “Hayatında hiç gerçekten aşık oldun mu? Bu duyguyu ilk nasıl, nerede hissettin? Sence çekim medir? Ve aşktan farkı nedir?” Bu cümleleri okurken, geçmişi hatırlayıp cevaplamaya çalıştıysanız beyniniz size o duyguları da hatırlatır.  İşte bu geçmişin gücüdür. Bu soruları karşınızdakilere etkili bir tonda sorarsanız o süreci yine karşınızdakine yaşatmış oluyorsunuz.  Yine o duyguları yaşatıp  muhteşem hisleri su yüzüne çıkarıyorsunuz. Ve kaçınılmaz olarak onun aklına girmiş oluyorsunuz.

Onu kendinize âşık etmenin 10 yolu

Aşkta ideal rakam

Malum; güzellik ölçüleri değişiyor.Ama bel genişliğinden hiçbir zaman hoşlanılmıyor. Tarihte değişmeyen tek bir ölçü var: İdeal kalça ve bel oranının 0.7 olması. Çünkü bu ‘mükemmel’ oran yani ideal bir kalça-bel oranı erkek için kadın sağlığı ve üretkenliğiyle ilgili bir sinyal gönderiyor. Yani kadının ‘doğurgan’ olduğu ile ilgili sinyaller veriyor. Ve bu ölçüye sahip kadınlar her zaman çekici bulunuyor.

Aşkın amacı iki insanı birbirine bağımlı hale getirmektir

Kitabın yazarı Barış Muslu, aşkın ve devamında gelen bağlılığın sebebinin ‘hormonal’ olduğunu açıklıyor: “ aşk bağımlılık yaratan uyuşturucular gibi beyindeki dopamin sistemini tetikler, elde edilmezse depresyon ve takıntı gibi yoksunluk tepkileri oluşturabilir. Bu ‘bağımlılık’ sistemi. ‘Bağlılık’ sistemi ise bambaşka... Bağlılık sisteminde devreye giren ana hormonun ismi oksitosin. ‘Kucaklaşma hormonu’ olarak da bilinen oksitosin, cinsel partnerler arasında bağlayıcı bir etki yaratıyor.

mevlana'ya kulak vermek bu gibi durumlarda en doğrusudur.

--spoiler--
ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol.
--spoiler--

halk arasında kız tavlama olarak bilinen yollardır.

bir erkek,
etrafa zeka parıltıları saçarak,
asla yalan söylemeyerek,
güven kazanarak,
ağzından çıkanı kulağı duyarak,
kızı kendine sırılsıklam aşık edebilir.

kendin ol tribe girmenin alemi yok, herşeyin hayırlısı olur.

özel bir yöntemi yoktur. aşk başka bir şey.

öyle bir şey olsaydı eğer tek taraflı aşktan ağlayıp durmazdık. en azından kendimiz olmuştuk.

kendin olma yeter. biraz da yanar-döner ol, tamamdır. bunca kız/kadın/bayan yanılıyor olamaz.

çok basittir. cüzdanınızı gösterin. tabi bu zenginler için geçerli.

(bkz: türk kızı)

doğal olunmalı, yapmacık olmamalı ve maske takmamalı;
bir de 1-2 karizmatik söz ardından yerinde 2 espri patlattın mı
kızlar pervane olur.

en basitinden sözlükteki yollarla olmayacak şeydir.

hayal kurmasına yardım edin.

kimseyi kendinize aşık etmek için uğraşmayın, aşık olacağı varsa zaten size olacaktır. evet uğraşırsınız, kendinize aşık da ettirirsiniz. sonra bir gün ağzınıza eder ve gider. aşık olması için sizin değil onun emek harcaması gerekir ki emek harcadığı bir şeyden vazgeçmesi o kadar kolay olmasın. hazıra dağlar dayanmaz, aman diyeyim.

gerçekten sevin. egolarınızdan arınarak sevin. çünkü ego, her şeyin içine sıçan bir şeydir.

Türk dizilerinde olmadığı gibidir.

tedavülde bulunan 200 tl lik banknotlardan çok büyük bir koleksiyona sahip olmak.

adam olun, efendi olun, dürüst olun, idealist, çalışkan, duyarlı ve terbiyeli olun yeter.

dinleyin..

kızlar dinlenmekten hoşlanır..

kendin ol, adam ol, dürüst ol.

sağdan solda duyduğunuz tavsiyelere aldanıp adam olmayın, dürüst hiç olmayın, onun yerine piçin feriştahı olun, havalı olun, kızı önemsediğinizi sakın belli etmeyin, siz bunları yaparken o size sağlam aşık olacaktır zaten.

(bkz: kadınların piç erkek tutkusu)

Piç olun! Tecrübe ile sabittir. Asla efendi davranmayın. Sonra piçin teki geliyor kızı kapıyor. Sonuç: piçin bayrak sallayanı olun!

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır