tik tok taslakları geri getirme / Taslak Video Çalışmaları TikTok’ta Nasıl Yapılır? - seafoodplus.info

Tik Tok Taslakları Geri Getirme

tik tok taslakları geri getirme

TikTok silinen taslaklardaki videoları geri almak için bir çözüm yolu var mıdır diye soranlar oluyor. Taslaklar silindi kurtarmak için bir ihtimal bir kaç yöntem iş görebilir.

Sponsorlu reklam
mobil teknoloji reklam

TikTok silinen taslakları geri almak için taslak kurtarma yöntemi arayanlar için kesin olmasa da bir şeyler önereceğiz. Burada dikkat edilmesi gereken durumlar var ve taslaklar neden silindi sorusunu da yanıtlayacağız. Burada şikayet edilerek bir çözüm arayanlar varsa pek uğraşmamalarını öneririz. Şikayet sitelerine yazarak bir yol bulamazsınız.

Taslaklar neden silinir sorunuzun yanıtı: Taslaklar uygulama aracılığı ile kayıt edilir ve uygulama telefondan kaldırıldığında buradaki videolar silinir. Şunu unutmayınız telefonda kullanılan bir bakım uygulamasında yapılan gelişmiş temizleme işlemi bazen bu şekildeki kayıtlı şeyleri temizleyebiliyor.

Gelelim silinen taslak nasıl geri alınır sorusuna, burada yapılacak farklı ağlarda paylaşılmışsa bunlardan ilgili videoların indirilmesi, düet yapılmışsa yuapan kişinin profilinden içeriğe ulaşılması ve cihazdan veri kurtarmayla ulaşılmaya çalışma.

  1. Çoğu ağda yayınlanan içerikler farklı platformlarda karşınıza çıkabiliyor. 
  2. Telefonunuzda daha önce yer alan içerikleri kurtarma programı ile almanız mümkün.
  3. Profilinize girip kalp simgesine dokunun ve silinmiş video orada yer alıyorsa tıkladığınızda siyah ekran gelir ve üstüne basılı tuttuğunuzda video kayıt edilme önerisi ile bir ihtimal içeriğe ulaşmış olursunuz.

Bir şey yapamadım ve yardım almak istiyorum diyenlere önerimiz uzaktan destek hizmeti veren yerlerle ya da bu işlere aşina tanıdığınız bir kişiden yardım almanız. Bunun dışında geliştiriciye yazmak istiyorsanız o zaman aşağıdaki sıralamayı takip ediniz.

Hesaba erişiminiz varsa profilinizdeki ayarlar alanında rapor et kısmından alakalı bir başlık üzerinden görüşebilirsiniz. Erişimi olmayanlar için ? işaretine dokunulur → sorunu yakın bir başlık seçilir → alt başlığı varsa dokunulur → açıklama alanı düzgün şekilde doldurulur ve görselle bir durum anlatılacaksa eklenir.

Sponsorlu reklam
mobil teknoloji reklam

TikTok taslaklar silindi kurtarma

Aşağıda hali hazırda olan bir görsel üzerinden örnek sunduk ve tahmini belli bir zaman içerisinde geri alınabiliyor diye düşünüyoruz. Eğer hesap silindi ise bu paylaşımları 30 gün içinde alabiliyorsunuz ve sonrasında bunlarda siliniyor diye biliyoruz.

TikTok silinen taslaklar&#x; geri alma

Geri getirme programıyla işlem yapmak isteyenler için çoğunlukla paralı olan sürümlerin iş gördüğünü belirtelim. Bazı parasız olanların belli bir dosya formatını ve yüzdesini aldığı görülebiliyor. Bununla alakalı çok sayıda önemli içeriği sizlere hazırladık.


Güncelleme Tarihi: 06 Kasım ,

Sponsorlu reklam
mobil teknoloji reklam

Taslak Video Çalışmaları TikTok’ta Nasıl Yapılır?

Taslak Video Çalışmaları TikTok’ta Nasıl Yapılır

TikTok bir video paylaşım platformu olarak çok sayıda içerik barındırıyor. Bu içeriklerden bazıları çeşitli müziklere eşlik eden kliplerken, bazıları ise basit olay örgülerine sahip öykü anlatımları.

Elbette TikTok yalnızca bunlarla sınırlı değil. Aynı zamanda ilgi alanlarınıza göre içerikler bulabileceğiniz ve her geçen gün genişleyen bir evren niteliğinde.

TikTok’un kullanıcılar tarafından en çok beğenilen özelliklerinden biri, farklı zamanlarda kaydedilen videoların daha sonradan birleştirilebiliyor olması.

Yani siz 2 hafta boyunca bir konu hakkında aklınıza gelen videoları çekebilir ve 2 hafta sonunda da gerekli düzenlemeleri yaparak ilgi çekici bir video haline getirebilirsiniz.

Ayrıca isterseniz önümüzdeki 1 aylık süreçte paylaşacağınız videoları çekip taslak olarak kaydedebilir, günü geldiğinde paylaşabilirsiniz.

Peki TikTok’ta taslak video çalışmaları nasıl yapılıyor? Bu konuda kısa fakat açıklayıcı bir rehber hazırladık.

TikTok’ta taslak video çalışmaları nasıl yapılır?

TikTok, tüm kullanıcıların sadece anlık değil, aynı zamanda uzun süreli videolar yayınlamasına da izin veriyor. Yani herhangi bir videoyu 1 ay boyunca kurgulayıp 1 ay sonunda paylaşmak mümkün.

Bunun için izlemeniz gereken adımlar ise şu şekilde:

tiktok taslak video çalışması
  • Anlık bir video yayınlayacakmış gibi alt kısımda bulunan “+” işaretinden videonuzu çekin ve kaydedin,
  • Bir sonraki ekranda arzu ettiğiniz takdirde filtre ya da müzik gibi araçları ekleyin, dilerseniz bu kısmı videonun tamamen bittiği ana bırakabilirsiniz,
  • Tüm ayarlamaları yaptıktan sonra yayın ekranına geçin,
  • Sol alt kısımdan “Taslaklar” seçeneğini işaretleyin ve videonuzu taslak olarak kaydedin.

Bu işlemi yaptığınız zaman artık videonuz taslak olarak kaydedilmiş olacak. Kullanıcılar TikTok uygulamasında taslaklar kısmını genellikle iki farklı amaç için kullanıyor.

Bu amaçlardan ilki çekilmiş olan bir videoyu efektleri ve müzikleri ile tamamen oluşturduktan sonra, birkaç gün sonra yayınlamak için taslak olarak kaydetmek.

Bir diğer amaç ise 3, 4, 5 ya da daha fazla video parçasından oluşacak uzun bir video oluşturmak için, çekilmiş olan video parçalarını taslak olarak kaydetmek. Bu özelliği her ne amaçla kullanacak olursanız olun, son derece faydalı olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

TikTok’taki taslak videoları telefona indirmek mümkün mü?

TikTok’ta taslaklara kaydettiğiniz bir videoyu telefon galerisine indirmek mümkün. Aslında bunu düzenli olarak yapmak, çeşitli casus telefon uygulamaları kullanılarak hesabınızın ele geçirilmesi durumunda videolarınızın arşivlenmiş bir şekilde sizde kalmasını sağlar.

Eğer hesap güvenliğinizi artırmak ve hesabınızın ele geçirilmesi gibi risk faktörlerini bertaraf etmek isterseniz, bazı öne çıkan VPN servisleri size bu konuda yardımcı olacaktır.

TikTok için en iyi VPN

ExpressVPN
NordVPN
SurfShark

Aylık € ila € arasında

Evet (30 günlük)

Evet (30 günlük)

30 gün ücretsiz denenebilir

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir