2 kişilik yapılacak şeyler / iki kişiyle yapılabilecek aktiviteler - uludağ sözlük

2 Kişilik Yapılacak Şeyler

2 kişilik yapılacak şeyler

60 Arkadaşlarınızla Evde Yapmanız Gereken Eğlenceli ve Harika Şeyler


Çocukluk Sevinçleri

Evinizde bir gece arkadaş olmak, hayattaki en heyecan verici şeylerden biridir. Bu sonsuz dedikodu, aşırı derecede korku filmleri, şakalar oynamak ve mutfakta bir isyan yaratmak arkadaşlarımızla yapmaktan hoşlandığımız birkaç şeyden sadece birkaçı. Sleepovers çok eskiden beri devam ediyor ve tüm yaş gruplarından insanlar arkadaşlarının evinde heyecan verici sleepovers ya da arkadaşları için bir tane ağırladılar.

Arkadaşlarınız tüm günü sizinle ya da bir pijama partisi için harcamaya geliyorsa, onları meşgul ve eğlendirmek için yapabileceğiniz birçok şey var. Açıkçası, arkadaşlarınızın evinizde sıkılmasını veya her zaman TV izlemesini istemediğiniz için bu, ana bilgisayara çok fazla yük bindirir.

İşte ömür boyu sürecek anıları vermek için evde arkadaşlarınızla yapabileceğiniz 60 harika ve eğlenceli şey. Bir pijama partisi barındırma zor değil, tek ihtiyacınız olan ön planlama, yiyecek ve iyi stoklanmış bir mutfak ile biraz yardım!

60 eğlenceli aktivite listesinden en çok neyi beğendiğinizi öğrenmek için daha fazla bilgi edinin:

1. Evde Arkadaşlarınızla Bir Film İzleyin

Siz ve arkadaşlarınız belirli bir filmi izlemediyseniz ve uzun süredir bunu yapmak istiyorsanız, hepsini evde bir film planıyla şaşırtın. İyi bir ev sinema sisteminiz varsa, o zaman hepiniz sıralanırsınız ve olmasanız bile endişelenmeyin. Sadece perdeleri çizin, filmin baskısının iyi olduğundan emin olun ve patlamış mısır için düzenleyin. Arkadaşlarınız fikrinizi sevecek. Film, kız arkadaşlarınızla izlemek isteyeceğiniz bir korku veya komik bir rom-com olabilir.


2. Evde Aşçılık Oturumu Yapın

Genç genç kızlar özellikle favori bir yemeği pişirirken veya pişirirken ellerini denemek ister. Sadece şefin şapkasını tak ve annenin iznini al. İyi bir mutfağa ve tarif kitabınıza hazır olduğunuzdan emin olun. Arkadaşlarla yemek yapmak, özellikle ilk kez bir şeyler yaparken çok eğlenceli olabilir. Bazı çerez çeşitlerini deneyebilir veya annenizin imza kekini pişirmeyi deneyebilirsiniz.

3. Giydirme oyna

Genç kızlar bu fikri seveceklerdir. Kız arkadaşlarınla ​​giyinmek çok eğlenceli. Birbirinizi tımar edebilir, farklı makyaj ve saç stillerini deneyebilir ve farklı kıyafet türlerini deneyebilirsiniz. Online alışveriş de arkadaşlarla harika bir fikir. Yaklaşan balo gecesi için çevrimiçi uygun bir elbise seçmenize yardımcı olması için arkadaşlarınızdan biraz yardım alın.

Ve evet, selfie çekmeyi unutmayın!

4. Arkadaşlarla Masa Oyunları Oyna

Heyecan verici bir satranç veya scrabble oyunuyla arkadaşlarınıza meydan okuyun. Tekel, Yaşam ve Kızma Birader oyunu aynı derecede eğlencelidir. Arkadaşlarınızla masa oyunları çok eğlenceli! Zararsız hile, dövüş, kazanma ve kaybetme, anılarınızı sonsuza dek oluşturmanıza yardımcı olacaktır.

5. Arkadaşlarınızla En Sevdiğiniz Müzikleri Dinleyin

Müzik, arkadaşlarla yapılacak en önemli şeylerden biridir. Sadece en sevdiğiniz şarkıcı ile birlikte bazı ruhlu müzik ve uğultu olsun. Arkadaşlarınızla birlikte geçireceğiniz zaman uçacak ve günün bazı harika anılarına sahip olacaksınız.

6. Evde Arkadaşlarla Dans

Arkadaşlarla dans etmek çok eğlenceli olabilir. En sevdiğiniz numarayı koyun ve zemini ateşe verin! Arkadaşlarınızla birlikte dans ederek saatler geçirebilirsiniz. Birbirinizin hareketlerini kopyalayın ve onlara bazılarınıza öğretin, dans oturumunuz kesinlikle harika olacak.

7. Yaratıcı Bir Şeyde Ellerinizi Deneyin

Ellerinizi yaratıcı bir şeyde denemek iyi bir fikir olacaktır. Yaklaşan anneler günü veya öğretmen günü için kendi el yapımı kartlarınızı yapmaya ne dersiniz? 23 'src =' https: //seafoodplus.info 'title =' arsız 'genişlik = '23'>

Evde Hazine Avı

Bunun için bazı ön planlamalara ihtiyaç vardır. Arkadaşlarınız eve gelmeden önce, odanızın herhangi bir köşesinde kazanan için heyecan verici bir hediye saklayın ve gizemli hediyeye götüren ipuçları yapın. Arkadaşlarınız heyecan verici hediyelerini bulmak için ipuçlarını çözmeyi çok ister.

arkadaşlar bazı yaramaz şakalar oynamak

Şakalarınızın zararsız olması şartıyla bu harika bir fikir. Birbirinize yaramaz şakalar oynamayı deneyin. Uyurken arkadaşınızın yüzüne bıyık boyamaya ne dersiniz! Bir resim çekin ve ertesi gün sabah ona gösterin. Bu zararsız şakalar, konaklamanızı daha da unutulmaz kılar ve arkadaşlarınız bu günü asla unutmayacak.

evde ipad üzerinde Filmler Yapmak

Beceri deneyin film yapma. Bu, arkadaşlarınızın evinizde sıkılmamasını sağlayacak uzun bir görevdir. İlk olarak, filmin senaryosunu yazmalarını sağlayın. Daha sonra aralarındaki karakterlere karar verebilir ve filmi canlandırabilirsiniz. Filmi çeken yönetmen veya kameraman olabilirsiniz. Bu, evde arkadaşlarınızla yapmak için yaratıcı bir şey olacaktır.

Evde Karaoke

En sevdiğiniz şarkıları en sevdiğiniz arkadaşlarınızla imzalamak çok eğlenceli. Tek ihtiyacınız olan arkadaşlarınızı açmadan önce karaoke kurmak. Birbirinizle yarışın ve en iyi şarkı söylemek için maksimum puanı kimin aldığını görün.

Arkadaşlar ile Yastık Kavgası

Bir uyuyan, yoldaşlarınızla yastık kavgası olmadan tamamlanmaz. Birkaç yastık alın ve eğlenceli bir şekilde birbirlerine vurun. Sonsuza kadar altın hatıralar verecek birçok gülüş, çığlık ve sevinç gelecektir.

takı yapmak

Kız arkadaşlarınız kendi kolyelerini, küpelerini ve bileziklerini üretmeyi çok sevecekler. Bu sadece güzel bir yaratıcı etkinlik değil, aynı zamanda zamanı verimli bir şekilde öldürmenin de harika bir yoludur. Bazı güçlü iplik ve iğnelerle birlikte çeşitli renk ve şekillerde boncuklar için düzenleyin. Fikir almak için web'deki bazı mücevherleri arayabilirsiniz.

Arkadaşlarla Kart Oyunları Oyna

Kart oyunları, büyük bir arkadaş grubunda oynanabilecek çok zorlu ve heyecan verici oyunlardır. Arkadaşlarınız kartlardan sıkılmayacak ve çok fazla ön planlama gerektirmeyen bir eğlence etkinliği.

Gerçek veya Cesaret

Bu sıkılıyor iseniz arkadaşlarınızla oynamak için harika bir oyun. Cesur bir şey yapmak için arkadaşlarınıza meydan okuyabilir ve hatta en iyi arkadaşlarınızın bazı samimi sırlarını bile öğrenebilirsiniz. Bir arkadaşınıza görev için meydan okumaya çalışırken kenara geçmediğinizden emin olun. Hafif yürekli ve eğlenceli tutun.

Korkunç Hikayeler Anlatın

Kimin hikayesinin en korkunç olduğunu görün. Arkadaşlar arasında bir hikaye anlatma oturumu yapın, ancak tek bükülme hikayelerin korku hikayeleri olması gerektiğidir. İlk kimin korktuğunu izlemek eğlenceli olacak!

Dilsiz Charades Oynayın

Arkadaşlarınızla aptal charades oynayarak pijama partinizi daha da ilginç hale getirin. Arkadaşlarınız zor isimlerle film isimleri çıkarmayı çok ister ve diğer ekibin tahminini görmek daha da eğlenceli olur.

Bahçenizde kamp yapmak

Bahçe alanınıza kendi çadırlarınızı koymayı düşündünüz mü? 23 'src =' https: //seafoodplus.info 'title =' gülmek ' genişlik = '23' >

Piknik

Arkadaşlarınız bir pijama için geliyorsa, yakındaki bahçenizde küçük bir piknik yapmak iyi bir fikir olacaktır. Hava güzelse, pikniğe gitmek harika bir fikir olurdu. Piknik sepetinize sandviç, meyve ve kurabiye koyun. İPod'unuzu yanınıza alın.

Gardrop Temizleme

Kıyafetlerinizi aylardır gardırobunuza dolduruyorsanız, şimdi kıyafetlerinizi sıralamanıza yardımcı olmak için kız arkadaşlarınızdan biraz yardım almak için harika bir fırsat. Bu tek başına yapmak için biraz sıkıcı olabilir ve arkadaşlarınıza her zaman size yardımcı olmak isteyip istemediklerini sorabilirsiniz.

Mahallede Yürüyüş

Mahallede kısa veya uzun bir yürüyüş için arkadaşlarınızı yanınıza alabilirsiniz. Yandaki kız ya da erkeğin konuşmaya devam ettiğini bilmekle ilgileniyorlardı. Onları şık mahallenizde ve yakındaki ünlü ünlülerin evinde gösterebilirsiniz.

Arkadaşlarla Boyama

Arkadaşlarınızla yaratıcı olun ve resim yapmak için biraz zaman harcayın. Hepiniz büyük bir portre veya manzara boyama becerilerinizi deneyebilir veya tek tek boyayabilirsiniz.

İnternette gezinme

World Wide Web'in tonlarca bilgisi var. Arkadaşlarınızla internette gezinmek ve ilgi alanlarınızı keşfetmek harika bir fikir olacaktır. İnternet, Kraliyet Düğünü hakkında her ayrıntıyla uğultu. Hepsini okudunuz mu? 23 'src =' https: //seafoodplus.info 'title =' aydınlanmış 'width = '23'>

Yürüyüş

Siz ve arkadaşlarınız macera düşkünleri iseniz, o zaman trekking seferi arkadaşlarınızın sıkılmamasını sağlamak için harika bir fikir olacaktır. Dışarıdaki bazı aktivitelerle arkadaşlarınızla zamanınızı her zaman bölebilirsiniz ve bazıları evde ve trekking harika bir fikirdir.

Kostüm tasarımı

Bu etkinlik yaratıcı şeyler yapmayı sevenler içindir. Tek ihtiyacınız olan eski gazeteler ya da bir rulo folyo sargısı. Çetenin kendi kıyafetlerini tasarlamasına izin ver. Daha sonra rampayı tasarladığınız kıyafetlerle yürüyebilir ve kimin en iyi olduğuna karar verebilirsiniz.

Kendi şiirlerinizi veya şarkılarınızı yazın

Yaratıcı olun ve şiir ya da şarkı yazarken becerilerinizi deneyin. Bu etkinlik en iyi arkadaşlarınızla yapılır ve bir gece kalmak için arkadaşlarınız olduğunda daha iyi olur.

Kendi Spa'nızı deneyin

Kızlar şımartılmayı sever. Kız arkadaşlarınıza spa uygulamaları vererek eğlenceli anlar geçirin. Manikür, Pedikür, tırnak sanat, saç modelleri, liste sonsuz ve bu yüzden eğlenceli!

Bahçede açık hava oyunları oynayın

Bahçenizde veya araba yolunuzda açık hava eğlenceli oyunlar oynayarak çocukluk anılarınızı hatırlayın. Yakantop, catch-n-catch, zincir-zincir ve kör adam, sıkılmadıklarından emin olmak için en iyi arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz bazı oyun örnekleridir.

Ruhlarla Eğlenmek

Herkes bunu en azından yaşamlarında bir kez denemelidir. Arkadaşlarla gece dostça hayaletler ya da ruhlar aramak korkutucu ama eğlenceli. Google, bu etkinlik için bir dizi fikir ve öğreticiye sahiptir. Sadece bazı kolay tekniklere göz atın ve deneyin!

Birlikte Porno İzle

Bu, gençlerin uyuyanlar sırasında yaptıkları ilk şey. Birlikte bazı porno izlemek yanlış bir şey yok, sadece oda kapısının kilitli olduğundan emin olun!

Kişisel Hikayeleri Paylaşma

Sleepovers birbirlerini çok iyi tanımak için harika bir zaman. Geçmiş deneyimlerinizi en iyi arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Bunlar hoş olmayan deneyimlerinizin yanı sıra eğlenceli anılar olabilir.

Bahçenizde şenlik ateşi olsun

Hava özellikle soğuksa ve bir pijama partisi için arkadaşlarınız varsa, bahçenizdeki veya arka bahçenizdeki bir şenlik ateşi, rahat anılar yapmak için harika bir fikirdir. Rahatlatıcı müzik çalın ve bazı içeceklerin tadını çıkarın.

Barbekü Gecesi

Evde bir pijama partisi için arkadaşlarınızı arayın ve arka bahçenizde bir barbekü düzenleyin. Herkesin dumanlı sebze ve ızgara et pişirmesine izin verin. Ev yapımı barbekü lezzetleriyle lezzetli bir gece geçireceksiniz.

Arkadaşlarınızla kendi YouTube kanalınızı oluşturun

Vlog oluşturma eğilimlidir ve yeni bir uyku kanalınızı tartışmak için harika bir zamandır. Kanalınızda moda ile ilgili konular, oyun, alışveriş, hayvan bakımı veya çetenizi ilgilendiren başka bir konu bulunabilir.

Binge izle Netflix

Game of Thrones, dünyayı fırtınadan aldı. Pijama, GOT bölümlerini arka arkaya izlemek için harika bir zamandır. Evde arkadaşlarınızla Netflix'te başka bir şov izleyebilirsiniz.

Sosyal medyada eziyetlerinizi takip edin

Arkadaşlar sleepovers sırasında yaramaz olsun. Birbirinizin Facebook veya diğer sosyal medyadaki eziyetlerini takip edin ve eğlenin.

Şaka Çağrıları

Evde arkadaşlarınızla sıkıldığınızda şakalar harika bir fikirdir. Birbirinizin erkek arkadaşlarını veya kız arkadaşlarını aramayı deneyebilir ve biraz eğlenebilirsiniz. BFF'nizin özel ürünüyle özellikle yanınızdayken zararsız flört etmek çok eğlenceli!

Farklı bir saç rengi deneyin

Yatağınızı daha ilginç hale getirmek için birbirinizin saç renklerini değiştirmeyi deneyin. Her zaman sarışın olduysan, esmer ve tam tersini dene. Ertesi gün sabah herkesi saçlarınızla şaşırtın.

Jakuzide oturun

Arkadaşlarla jakuzide biraz dinlendirici zaman geçirmek çok eğlenceli. Gece geç saatlerde jakuzide oturun ve bazı lezzetli kokteylleri veya kokteylleri yudumlayın.

Never Have I Ever oyununu oynayın

Arkadaşlarınızla bir daire içinde oturun ve Never Have I Ever oyununu oynayın. Özellikle bazı arkadaşlarınız esprili ve komik olduğunda bu oyun çok eğlenceli. Oyun bir arkadaşın 'Hiç Olmadım… bir erkeği dudaktan öptü' diyerek başlar. Oyun, Asla Sahip Olmadığım Evers hakkında sırayla konuşan herkesle devam ediyor.

Çok Yemek Yiyin

Gıda, bir arkadaş pijama en önemli şeylerden biridir. Pizza sipariş ve popcorns bir sürü olun. Birbiriniz için sandviç hazırlarken sırayla arkadaşlarınız gelmeden önce buzdolabınızı dondurma ile doldurun.

Bir İtiraf Oyunu Oyna

Bu, zihninizi avlayan geçmiş bir suçluluktan kurtulmak için iyi bir fikirdir. Arkadaşınız hakkında kötü bir düşünceniz olabilir ya da arkadaşlarınız arasında geçmişte yanlış anlaşılmalar olabilir. Bu geçmiş hayaletleri bırakmak ve yeniden başlamak için harika bir fırsat.

Kendi Dondurma Pazarlarınızı yapın

Dondurma sundaes çılgın lezzetleri ile denemek süper eğlenceli ve süper lezzetli. Kilerinizde saklanan tüm şurupları ve çikolataları alın ve imza dondurma suyunuzu deneyin.

wiki brock lesnar

Karanlıkta Saklambaç oyna

Işıklar kapalıyken ve herkes uyurken, siz ve çeteniz arka bahçede veya bahçede saklambaç oynarken gece yarısı eğlenebilirsiniz. Özellikle bazı arkadaşlarınız başkalarını korkutmaya çalıştığında bu oyun oldukça korkutucu ve eğlenceli hale geliyor.

Popüler ödül şovlarının yeniden gösterimlerini izleyin

Grammy Ödülleri'ni veya arkadaşlarıyla Oscar'ları izlemek çok eğlenceli. En sevdiğiniz ünlüler elbisenizin fikirlerini paylaşır ve arkadaşlarınızın fikrini de dinlersiniz.

Sleepovers yaşınıza bakılmaksızın çok eğlencelidir. Yukarıdaki 60 kişi, uyuyanlarda yapılacak eğlenceli şeyleri, herhangi bir cinsiyetten ve herhangi bir yaş grubundan insanlara hitap ediyor. Seçiminizi buna göre yapabilirsiniz. 16 yaş ve altı için sleepovers en iyi yetişkin gözetimi altında yapılır. Daha ilginç hale getirmek için farklı temalı sleepovers barındırabilirsiniz. Kamp temalı bir pijama partisi çocukları hiç heyecanlandırmıyor. Pijama teması hakkında daha önce onları bilgilendirirseniz, arkadaşlarınız gerekli tüm ekipmanlarla hazırlanır.

Bir pijama partisi düzenlerken, ev sahibi birkaç şeyi göz önünde bulundurmalıdır. Herkesin kişiliği ve tercihleri ​​farklıdır. Yemek tercihleri ​​ve herhangi bir arkadaşınızın vegan olup olmadığı hakkında önceden bilgi sahibi olmalısınız. Yemek seçenekleri hakkında bilginiz varsa yiyecekleri düzenlemek çok daha kolaydır. Ev sahibi, arkadaşlarınızı davet etmeden önce bilmeniz gereken sağlık hakkında önemli bilgiler için arkadaşınızın ebeveynlerine de danışmalıdır. Yiyecekleri organize etmek için birinden yardım alın. Ayrıca arkadaşlarınız ayrıldıktan sonra temizlik konusunda yardıma ihtiyacınız olacak. Arkadaşlarınızdan, yerinizi düzenlemenize yardımcı olmalarını bile isteyebilirsiniz. Acil durumlarda daima arkadaşlarınızın ebeveynlerinin numaralarını alınız.

Zevk almak!

blake-cheekunsplash

Belki hatırlarsınız bir süre önce Instagram hesabımdan arkadaşlarınızla eğlenmek için neler yaptığınızı sormuştum. Çok fazla cevap geldi ve hepsini de not ettim. Ancak bugüne kadar notlarımı toparlayıp buraya yazma imkanım olmadı. Eğer siz de arkadaşlarınızla buluştuğunuzda sık sık tekrara düşüyorsanız, işte üniversite öğrencileri için dolu dolu bir arkadaşlarla yapılacak aktiviteler listesi:

  • Paten / buz pateni / kaykay kaymak
  • Kamp yapmak
  • Yeni mekanlar keşfetmek
  • Birlikte yemek yapmak
  • Sinema gecesi
  • Kütüphanede vakit geçirmek
  • Masaüstü oyunları
  • Etrafta kimse yokmuş gibi dans etmek
  • Bowling
  • Gelecek planları yapmak
  • Piknik
  • Fotoğraf çekmek
  • Karaoke
  • Doğa yürüyüşü
  • Müze turu
  • Denize/havuza gitmek
  • Pazar gezmek
  • Antikacı gezmek
  • Bir kitabı ortak okuyup tartışmak / farklı sonlar yazmak
  • Bir filmi beraber izleyip tartışmak / farklı sonlar yazmak
  • Hobi mağazası gezmek
  • Puzzle yapmak
  • Uçurtma uçurmak
  • Ders çalışmak
  • Bisiklete binmek
  • FRP
  • Müzik yapmak
  • Lasertag
  • Şehrin bir bölgesini beraber keşfetmek
  • Voleybol / basketbol / futbol oynamak
  • Güncel konuları tartışmak
  • Mizah dergisi okumak
  • Tiyatro / konser / bale gösterimine gitmek
  • Heykel / resim yapmak
  • Yıldızları izlemek
  • Pijama partisi
  • Just Dance oynamak
  • Çiçek ekmek
  • Hayvanları beslemek / hayvanlar için kışlık ev yapmak / barınak ziyareti
  • Kendin yap fikirleri denemek
  • Örgü örmek / dikiş dikmek
  • Dolaptan eskileri ayıklamak
  • Gönüllü olmak
  • Kaçış oyunları oynamak
  • Çizgi film izlemek

Sizin aklınıza gelen başka aktiviteler varsa aşağıya yorum olarak mutlaka bırakın!

Hepinize sevgiler ve iyi eğlenceler,

Ayça K.

Ayça Karaman

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir