tahsis numarası 2 olanlar / Tahsis numarasına göre emekli maaş günleri 2023! Tahsis numarası 4 olanlar ne zaman maaş alır?

Tahsis Numarası 2 Olanlar

tahsis numarası 2 olanlar

4A SGK’lılar ve 4B Bağ-Kur’lulara bekledikleri haber geldi: TAHSİS NUMARASI 9 OLANLAR NE ZAMAN MAAŞ ALIR? Tahsis numarasına göre maaş günleri neler?

Türkiye’de 15 milyonu aşkın emekli vatandaşın tüm dikkatleri maaş günlerinde… Geçtiğimiz haftalarda emekli olan ve sırayla maaş almaya başlayan Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesiyle emekli olan vatandaşlar da ne zaman ödeme alacağını öğrenmek için konuyu araştırmaya başladı. Tahsis numarasına göre emeklilerin maaş alacağı günler Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından açıklandı. Bu kapsamda vatandaşların tahsis numaralarına göre maaş ödemesi alacağı günler de belirlendi. Tarihler netleşince 15,6 milyon emekli vatandaşın tüm dikkatleri yaşlılık aylığı günlerine çevrildi. Peki, Tahsis numarası 9 olanlar ne zaman maaş alır? 9 Tahsis numarasına göre maaş günleri neler? işte detaylar…

TAHSİS NUMARASI 9 OLANLAR NE ZAMAN MAAŞ ALIR?

Tahsis numarası 9 olanlar 17’sinde maaş alır. Tahsis numarası 9 olan 4A SGK’lılar ayın 17’sinde, 4B Bağ-Kur’lular ise 25’inde maaş alır.

TAHSİS NUMARASINA GÖRE MAAŞ GÜNLERİ NELER?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı emekli vatandaşların maaş ödemelerini tahsis numarasına göre yapıyor. Bu kapsamda tahsis numarasına göre 4A SGK’lılar şu tarihlerde ödeme alacak.

  • Tahsis numarası son rakamı 9 olanlar ayın 17'sinde
  • Tahsis numarası son rakamı 7 olanlar ayın 18'inde
  • Tahsis numarası son rakamı 5 olanlar ayın 19'unda
  • Tahsis numarası son rakamı 3 olanlar ayın 20'sinde
  • Tahsis numarası son rakamı 1 olanlar ayın 21'sinde
  • Tahsis numarası son rakamı 8 olanlar ayın 22'sinde
  • Tahsis numarası son rakamı 6 olanlar ayın 23'ünde
  • Tahsis numarası son rakamı 4 olanlar ayın 24'ünde
  • Tahsis numarası son rakamı 2 olanlar ayın 25'inde
  • Tahsis numarası son rakamı 0 olanlar ayın 26'sında

TAHSİS NUMARASINA GÖRE BAĞ-KUR’LULAR ÖDEME TARİHLERİ

  • Tahsis numarası son rakamı 9,7 ve 5 olanlar ayın 25'inde
  • Tahsis numarası son rakamı 3, 1 olanlar ayın 26'sınde
  • Tahsis numarası son rakamı 8, 6 ve 4 olanlar ayın 27'sinde
  • Tahsis numarası son rakamı 2 ve 0 olanlar her ayın 28'inde

4A SGK’lılar ve 4B Bağ-Kur’lulara bekledikleri haber geldi: TAHSİS NUMARASI 9 OLANLAR NE ZAMAN MAAŞ ALIR? Tahsis numarasına göre maaş günleri neler?

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI NE KADAR?

Türkiye’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz aylarda verdiği müjdeye göre en düşük emekli maaşı 7.500 TL olarak uygulanacak. Açıklanan rakam emekli maaşları için kök rakam oldu. Öte yandan Temmuz ayında memur, memur emeklisi, asgari ücretli ve 4A, 4B, 4C’li vatandaşların emekli maaşlarına zam yapılması bekleniyor.

EMEKLİ İKRAMİYESİ KAÇ LİRA?

Bayramlarda ise vatandaşlara 2.000 TL emekli ikramiyesi veriliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

"En düşük emekli maaşına yaptığımız artıştan sonra bayram ikramiyesini de yüzde 82 zamla 2000 TL'ye yükseltiyoruz. Bu düzenlemeden EYT kapsamında emekli olacaklar dahil olmak üzere 15,6 milyon emeklimiz yararlanacak. Türkiye Cumhuriyeti sosyal devlet anlayışıyla emeklilerinin yanında."

Tahsis numarasına göre emekli maaş günleri belli oldu

Emekli maaşı zammı ne kadar 2023? SSK-Bağ-Kur emeklisi ocak zamlı maaşları

2023 memur ve emekli zammı için milyonlar enflasyon rakamlarını bekliyor. Her yıl Ocak ve Temmuz ayında maaşlarına zam alan emekliler, yeni yılda maaşlarına yapılacak zam oranlarını sorguluyor. TÜİK tarafından Aralık ayına ait enflasyon rakamları sonrası memur, memur emeklisi ile SGK ve Bağkur emekli maaşları belli oldu. Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Aralık ayında enflasyon aylık yüzde 1,18 yıllık yüzde 64,27 olarak gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Memur emekli zammı oranı ise yüzde 25’ten yüzde 30’a yükselttik. En düşük emekli maaşının da 5 bin 500 lira olacağını duyuruyoruz. Yılın ikinci yarısı için toplu sözleşme ve enflasyon farkı göz önünde bulundurularak yeni artışlar yapılacağını hatırlatmak istiyorum.” dedi. Milyonlarca emeklinin gözü maaşlara gelecek zam oranlarına çevrildi. Peki, en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? SSK ve Bağ-Kur emeklisi ne kadar zam alacak? İşte güncel emekli memur 2023 maaş hesaplamaları.

SSK Bağkur tahsis numarasına göre maaş tarihleri 2023! Tahsis numarası 0,1, 5, 7, 9 olanlar ne zaman, hangi gün maaş alır?

EKONOMİahaber.com.tr

Giriş Tarihi: 23.05.2023 Güncelleme Tarihi: 23.05.2023

ABONE OL

SSK Bağkur tahsis numarasına göre maaş tarihleri 2023! Tahsis numarası 0,1, 5, 7, 9 olanlar ne zaman, hangi gün maaş alır?

Tahsis numarasına göre emekli maaş günleri vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. SSK, Bağkur emeklileri, "Tahsis numarası 0,1, 5, 7, 9 olanlar ne zaman maaş alır?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Kim hangi tarihte emekli maaşı alacak? sorunun cevabı tahsis numarasına göre belli oluyor. İşte, tahsis numarasına göre emekli maaşı sorgulama ekranı ve maaş günleri...

Tahsis numarasına göre maaş ödeme tarihleri 2023! Özellikle tahsis numarası * olanlar ne zaman maaş alır? sorusu arama motorlarında hız kazandı. Tahsis numarası ile emekli maaş ödeme tarihleri, SGK tarafından duyuruldu. Birçok kişi tahsis numarasıyla emekli maaşlarının ne zaman yatacağını araştırmaya başladı. İşte, ödeme tarihleri...

TAHSİS NUMARASINA GÖRE EMEKLİ MAAŞ GÜNLERİ 2023

Tahsis numarası son rakamı 9 olanlar ayın 17'sinde,

Tahsis numarası son rakamı 7 olanlar ayın 18'inde,

Tahsis numarası son rakamı 5 olanlar ayın 19'unda,

Tahsis numarası son rakamı 3 olanlar ayın 20'sinde,

Tahsis numarası son rakamı 1 olanlar ayın 21'sinde,

Tahsis numarası son rakamı 8 olanlar ayın 22'sinde,

Tahsis numarası son rakamı 6 olanlar ayın 23'ünde,

Tahsis numarası son rakamı 4 olanlar ayın 24'ünde,

Tahsis numarası son rakamı 2 olanlar ayın 25'inde,

Tahsis numarası son rakamı 0 olanlar ayın 26'sında yapılıyor.

SGK tahsis numarası 1 olanlar ne zaman maaş alır? Maaş tahsis numarası ne demek?

SGK tahsis numarası 1 olanlar ne zaman maaş alır? sorusu emekli vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Özellikle milyonlarca EYTli emekli maaşlarının ne zaman yatacağını merak ediyor. 4A SSK emeklileri ayın 21'sinde maaşlarını alırken, 4B Bağ-Kur emeklileri ayın 26'sında maaş alıyor. Tahsis numarası son rakamı 9,7 ve 5 olanlar ayın 25'inde, Tahsis numarası son rakamı 3, 1 olanlar ayın 26'sında alıyor. Peki, SGK tahsis numarası 1 olanlar ne zaman maaş alır? Maaş tahsis numarası ne demek?

TAHSİS NUMARASI 1 OLANLAR NE ZAMAN MAAŞ ALIR?

Tahsis numarası 1 olan vatandaşlar 4A SSK emeklileri ayın 21'sinde maaşlarını alırken, 4B Bağ-Kur emeklileri ayın 26'sında maaşlarını alacak.

TAHSİS NUMARASI SONU 2 OLAN NE ZAMAN MAAŞ ALIR?

Tahsis numarası son rakamı 8, 6, 4 olanlar ayın 27'sinde, Tahsis numarası son rakamı 2,0 olanlar ayın 28'inde.

TAHSİS NUMARASINA GÖRE NE ZAMAN MAAŞ ALIRIM?

Tahsis numarası son rakamı 9,7 ve 5 olanlar ayın 25'inde, Tahsis numarası son rakamı 3, 1 olanlar ayın 26'sınde, Tahsis numarası son rakamı 8, 6 ve 4 olanlar ayın 27'sinde, Tahsis numarası son rakamı 2 ve 0 olanlar her ayın 28'inde emekli maaşlarını alırlar.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir