clash of clans 5 seviye köy düzeni kopyalama / Clash of Clans 5. Seviye Köy Düzeni Kopyalama Ganimet Koruma - funduszeue.info

Clash Of Clans 5 Seviye Köy Düzeni Kopyalama

clash of clans 5 seviye köy düzeni kopyalama

Clash of Clans 5. Seviye Köy Düzeni

Clash of Clans 5. seviye köy düzeni için önerilerimiz var! Gerçek Clash of Clans dünyasına adım attığımız bu seviyelerde yapacağımız köy tasarımlarıyla bir an önce yükselebilir ve yüksek seviyelerin getirdiği haklı gururu yaşamaya başlayabiliriz.

Clash of Clans 5. Seviye Köy Düzeni Nasıl Olmalı?

Daha önce de belirttiğimiz gibi Clash of Clans&#;ın gerçekten başladığı, artık savaşların başlangıca göre biraz daha önem kazandığı, oyunun yavaştan mantığının ve oynanışının öğrenildiği bu seviyede yapacağımız köy tasarımlarıyla kaynakları koruma ve hızlı gelişme konusunda önemli bir adım atabilirsiniz. Eğer oyunu biraz daha sık oynarsanız hızlıca gelişebileceğiniz ve 6. seviyeye adım atabileceğiniz bu seviyede ne kadar az süre bulunursanız, oyundan alacağınız zevk miktarı da o derece artacaktır. Şimdi köy tasarımlarına geçelim.

clash of clans 5. seviye köy düzeni kupa tasarımı

Kupa Tasarımı

5. seviyenin sonuna yaklaşanlar ve bir sonraki seviyede daha iyi bir ligde mücadele etmek isteyenler için seçtiğimiz bu tasarımda, savunma binalarımızı Belediye Binası&#;nın etrafında olacak şekilde yerleştiriyoruz. Haliyle depolarımızın biraz daha korunaksız kaldığı bu düzende asıl amacımız olan Belediye Binası&#;nı korumayı büyük ölçüde gerçekleştirebiliyoruz.

clash of clans 5. seviye köy düzeni kaynak koruma tasarımı

Kaynak Koruma Tasarımı

Bu seviyeler için vazgeçilmez bir tasarım olan kaynak koruma tasarımı ile birlikte, gelişmemizi yavaşlatacak etmenlerden belki de en önemlisini engellemiş oluyoruz. Savunma binalarımızı depolarımızı koruyacak şekilde yerleştirdiğimiz tasarımda, hem Belediye Binası&#;nı hem de depolarımızı koruyabileceğimiz en iyi şekilde korumuş oluyoruz.

clash of clans 5. seviye köy düzeni klan savaşı tasarımı

Klan Savaşı Tasarımı

Eğer bir klandaysanız ve klan savaşlarında mücadeleye başladıysanız, bu seviyede bulunan bir oyuncu için bu harika bir haber. Zira verdiği bonusla beraber gelişimimizi hızlandırma konusunda önemli bir yardımcı kaynak olan klan savaşlarında yapacağınız tasarımla denginiz olan rakiplerinizin işlerini bozabilir ve klanınız için bir sürprizi gerçekleştirebilirsiniz.

Diğer Seviyelerin Köy Düzenleri

Mobidictum&#;da Clash of Clans köy düzenleri üzerine birçok içerik bulunuyor. Aşağıdan istediğiniz seviyeye basarak köy düzeni yazılarımıza gidebilirsiniz.

Mobidictum Discord kanalına katılın!

Oyuna yeni başlayanlar için internette sınırsız kaynak bulunsa da bu kaynaklar her zaman sizin sorularınıza net cevap veremeyebiliyor. Yüksek seviyedeki oyuncularla birebir iletişime geçmek, birçok oyuncuyla aynı ortamda bulunup arkadaş edinebilmek ve en önemlisi, gelişiminizi ve oyun bilginizi yükseltmek için Discord sunucumuza katılabilirsiniz.