göksu fm silifke / Göksu Nehri'nde su siyaha döndü - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haber

Göksu Fm Silifke

göksu fm silifke

Mersin Göksu Fm ; Son zamanlarda müzik dinlemek için birçok farklı alternatif bulunuyor. Radyolar, TV kanalları, internet siteleri ve daha birçok alternatif sayesinde kişiler keyifli zaman geçirmenin bir şekilde yolunu bulabiliyor. Genelde müzik değiştirmekle uğraşmak istemeyen ve her zaman güncel popüler şarkıları dinlemek isteyen kişiler radyolar aracılığı ile bu keyfi yaşamayı tercih ediyor. Bu radyolardan birisi de Radyo Göksu FM radyosudur. Mersin’in Silifke ilçesinden yayın yapan ve yerel bir radyo kanalı olarak müzik keyfini en iyi şekilde yaşatan radyo kanalı son derece popüler radyolar arasında yer almaktadır. frekansı üzerinden ulaşabileceğiniz radyo kanalı birçok farklı kategoride müzik dinleme avantajı sunmaktadır. İnternet platformu üzerinden de hizmet veren radyo kanalı dinleyicilerine en iyi müzik keyfini sunmaya çalışıyor. Göksu FM Müzik Keyfi: Silifke’nin en çok dinlenen radyosu mottosu ile hizmetine devam eden kanal aynı zamanda dinleyicilerine internet sitesi üzerinden en güncel yerel haberleri de veriyor. Kaliteli bir habercilik anlayışına sahip olan radyo kanalı müzik keyfinde ve haber yayınlarında her zaman dinleyici gereksinimlerine en iyi şekilde yanıt veriyor. Yerel bir radyo kanalı olmasına rağmen günümüzün en çok tercih edilen platformları arasında bulunmaktadır. Müziğin en kalitesini sizlerle buluşturan radyo kanalı her türlü yayında sizlere en iyisini sunmaktadır. Göksu FM radyo kanalı beklentilerinize yanıt veriyor ve en kaliteli müzikleri sizlerle buluşturuyor. 7/24 müzik dinleme keyfini en iyi şekilde yaşayacağınız radyo kanalında birçok alternatif bulunmaktadır. Genelde türkü ağırlıklı olarak yayınlarını devam ettiren Göksu FM halk müziği yayınlarında son derece yüksek bir ses kalitesi ile hizmet vermektedir. Türk Halk Müziği sevenlerin buluşma noktası olması ve aynı zamanda farklı zevklere de hitap etmesi radyo kanalının en büyük avantajları arasında yer almaktadır.

Hakkında

Silifke Radyo Yayıncılığı Reklam Organizasyon A.Ş.

Hikayemiz

Yılında Silifke FM ile yerel radyo yayıncılığı faaliyetine başladık.
Silifke FM Silifke’nin ilk özel radyolarından olup yönetim kurulu başkanı FIRAT BAKAR’ funduszeue.info düzenlemelerden sonra şirketleşerek SİLİFKE RADYO YAYINCILIĞI REKLAM ORG..A.Ş bünyesinde yayın hayatını sürdürmüş ve gördüğü büyük ilgi sonrasında prodüksiyon ve radyo yayıncılığı konusunda hızla büyümeye başlamıştır.
Silifke FM kısa sürede bölgesinde en çok dinlenen radyo olma başarısını göstererek sektöründe tartışmasız lider konuma yükselmiştir.
Radyomuzun yönetim ve yayın studyolari Silifke Merkez’de olup;karasal vericileri ulusal radyo ve televizyonlarında vericilerinin bulunduğu Mukaddem Mahallesindedir. Radyomuz kuruluşundan bu yana teknolojiyi yakından takip etmiş, yerel radyo olmasına rağmen ulusal radyo standartlarında ekip ve ekipmanlar kullanmıstır. Güçlü teknik ekibimiz ve teknolojik alt yapımız sayesinde radyomuz şu an Silifke'nin en geniş yayın alanına sahip radyoları konumundadir. Yayinlar tamamen dijital ortamdaki stüdyolarindan, Stereo ve R.D.S.'li olarak yapılmaktadır. İnternetten yapmış olduğumuz yayın sayesinde de radyolarımız dünyanın her bölgesinden internet,IPhone,Iped ve Android ortamlarında dinlenebilmektedir.

Silifke radyoyu ve bizi dinlemeyi seviyor.
Radyomuz yayıncılığın önemini kavramiş doğru haber, dogru müzik ve dinleyiciye saygi ilkesiyle yayın çizgilerini oluşturmuştur.

ŞİRKET ÜNVANI : SİLİFKE RADYO YAYINCILIĞI REKLAM ORG..A.Ş
Şirketin Yazışma Adresi: Saray Mahallesi Ziya Uygur Caddesi Evlice İşhanı Kat : 4 no: Silifke/MERSİN
E-Posta Adresi : [email&#;protected]
Adres : Saray Mahallesi Ziya Uygur Caddesi Evlice İşhanı Kat : 4 no:

Silifke/MERSİNTelefon : 94 96
Gsm : 33 16
Logo/Çağrı işareti : Silifke FM
Yayın Ortamı: Karasal Yayın Yapılmaktadır.
Radyo Frekansı:FM Mhz.
Yönetim Kurulu Başkanı : Fırat BAKAR 33 16
Dinleyici Temsilcisi : Tolga ÖZTÜRK [email&#;protected]
84 32

Adres: Saray Mahallesi Ziya Uygur Caddesi Evlice İşhanı Kat : 4 no: , Silifke

Telefon:

İnternet Sayfası



Bilgileri Güncelle
Resim & Açıklama Ekle


ilgili aramalar: Silifke FM Dinle, Silifke FM, Silifke FM ZEHRA, Silifke FM istek hattı, Göksu FM Canlı dinle, Radyo Dinle, Dinle, PowerTürk dinle

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası