eğitimevde / monash.pw: Hayat, Basari ve Egitim Evde Baslar: Aysen Oy: Books

Eğitimevde

eğitimevde

Hayattaki en büyük acı, evlat acısı gibi görünse de bundan daha büyüğü, evladımızın kötü yetişmesidir. Bu, genel olarak, verilen yanlış eğitimin ya da verilmeyen eğitimin bir sonucudur.
İnsan, yetiştiği ortamın boyasıyla boyanır. Gül kokulu nesiller yetiştirmek istiyorsak, çocuğun yetiştiği ortamı gül bahçesine çevirmeliyiz. Ne ekersek onu biçeceğiz. Her şeyin bir telafisi vardır, ancak yanlış eğitimin telafisi çok zordur.
Her anne baba, evladının, yüzünün akı olmasını ister ve evladını canından çok sevdiğini samimi olarak söyler ama evladının eğitimine ayırdığı zaman, televizyona ayırdığı zamanın onda biri bile değildir. Çocuklarımızı biz büyütüyoruz; internet ve televizyon eğitiyor. Ondan sonra çocuklarımız bir hata yaptığında, “Benim çocuğum bunu yapacak biri değildi.” diyoruz. O zaman bir an önce, çocuğumuzun eğitimine, imkânlarımız ölçüsünde zaman ayıralım. Yoksa bir ömür boyu yüreğimiz yanabilir.
Bu kitapla, çocuğun evde aldığı eğitimin, geleceğinin şekillenmesinde ne derecede etkili olduğunu görecek ve çocuğunuza vereceğiniz eğitim süresince bu kitabı elinizden bırakamayacaksınız.

Ga naar zoekenGa naar hoofdinhoud

Productbeschrijving

• Çocuğum oyuncaklarını toplamıyor.

• Çocuğum doktorlardan korkuyor.

• Çocuğum yemek yemiyor.

• Çocuğum kardeşini kıskanıyor.

• Çocuğum geceleri yalnız yatamıyor.

Siz de buna benzer cümleleri sık sık kullanıyor ya da duyuyorsunuz, değil mi? Birer anne baba olarak, günlük hayatta karşılaştığınız başlıca sorunlar bu kitapta bir araya geldi. Ve bu sorunların temel çözümleri, rahatlıkla uygulayabileceğiniz yöntemlerle desteklenerek sizler için monash.pw kitabı okurken yalnız olmadığınızı fark edecek, çocuğunuzu yetiştirirken daha sağlam adımlar atmaya başlayacaksınız.

(Tanıtım Bülteninden)

Productspecificaties

Inhoud

Taal
tr

Bindwijze
Softcover

Je vindt dit artikel in

Nog geen reviews

Prijsinformatie

De prijs van dit product is 14 euro en 37 cent.

In winkelwagen

  • Bestellen en betalen via monash.pw
  • Prijs inclusief verzendkosten, verstuurd door Kepler Trade
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Wettelijke garantie via Kepler Trade

Recent bezochte artikelen

 

{"pdpTaxonomyObj":{"pageInfo":{"pageType":"PDP","language":"nl","website":"monash.pw"},"userInfo":{},"productInfo":[{"productId":"","ean":"","title":"Hayat Başarı ve Eğitim Evde Başlar","price":"","categoryTreeList":[],"brick":"","chunk":"","author":"Aysen Oy","averageReviewRating":"","seriesList":[],"sellerName":"Kepler Trade","uniqueProductAttribute":"BINDING-Softcover"}]}}

{"pdpAnalyticsObj":{"pageInfo":{"pageType":"PDP","country":"NL","shoppingChannelContextTypeAndDeviceType":"monash.pw,SEO_AGENT","canonicalUrl":"monash.pw","shortURL":"/p/hayat-basar-ve-egitim-evde-baslar//","countryLanguage":"nl-nl","external":true,"subscriptionInfo":{"selectMembership":false}},"product":{"productId":"","title":"Hayat Başarı ve Eğitim Evde Başlar","category":"","brand":"","brick":"","seller":"_Kepler Trade","price":"","categoryNumbersFlattened":[],"categories":[],"orderable":"available","quantity":1}}}

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır