gökhan özoğuz abdest / Gökhan Sırlarını Anlattı - Foto Galeri - funduszeue.info

Gökhan Özoğuz Abdest

gökhan özoğuz abdest

Athena Gökhan dua etti, Twitter yıkıldı

Ünlü müzisyen Gökhan Özoğuz'un hayranları tarafından çekilen fotoğraf Twitter'da günün konularından oldu.Athena Gökhan'a camide rastlayan bir hayranı, şarkıcının abdest aldığı anın fotoğrafını yayınladı. Twitter kullanıcıları ise fotoğrafı, Gökhan'ın yarışmada sürekli kullandığı "Abi çok iyi yaa" sözüyle yorumladı.Bir hayranının geçtiğimiz günlerde kendisini abdest alırken fotoğraflamasıyla gündeme gelen Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz dua ederken fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Özoğuz, fotoğrafın altına da şu notu düştü: Dini konular çok hassas, farklı yöne çekilmesinden korktuğum için yorum yapmayacağım Namaz, abdest veya dua için dövme engel değil Evet ben Müslümanım ve dinimi yaşayabildiğim kadar yaşamaya çalışıyorum

Gökhan Sırlarını Anlattı

  • Jüri üyesi olduğu 'O Ses Türkiye'ye bu sezon damga vuran Gökhan Özoğuz, abdest alırken çekilmiş fotoğrafının kendi adına açılan fake hesapla Instagram'da paylaşılmasından rahatsız: "Herkesin bir sırlı tarafı vardır. Senelerdir yaşamış olduğum bir iç dünyam varsa, onu 'O Ses Türkiye' gündemiyle sunacak halim yok. Özel hayatı-mı paylaşmaktan hoşlanmam"

    Jüri üyesi olduğu 'O Ses Türkiye'ye bu sezon damga vuran Gökhan Özoğuz, abdest alırken çekilmiş fotoğrafının kendi adına açılan fake hesapla Instagram'da paylaşılmasından rahatsız: "Herkesin bir sırlı tarafı vardır. Senelerdir yaşamış olduğum bir iç dünyam varsa, onu 'O Ses Türkiye' gündemiyle sunacak halim yok. Özel hayatı-mı paylaşmaktan hoşlanmam"

  • VOUGE dergisine konuşan Özoğuz, şu sözlerle kendini ifade etti: "Benim hayatım gökkuşağı gibi, bin tane şey var. Onların düşündüğü Müslüman olamam. Bence bir insan, inanç sisteminden dolayı da alkışlanmamalı. Bravoluk bir şey değil bu. Her şey bakış açısında gizli, herkesin kafasında başka bir inanç var. İnsan olduğu için sevsin insanlar birbirlerini."

    VOUGE dergisine konuşan Özoğuz, şu sözlerle kendini ifade etti: "Benim hayatım gökkuşağı gibi, bin tane şey var. Onların düşündüğü Müslüman olamam. Bence bir insan, inanç sisteminden dolayı da alkışlanmamalı. Bravoluk bir şey değil bu. Her şey bakış açısında gizli, herkesin kafasında başka bir inanç var. İnsan olduğu için sevsin insanlar birbirlerini."

  • Gökhan Özoğuz; ekibiyle birinci olduğu 'O Ses Türkiye'de, her zaman yaptığı şeyi yaptı: Kendisi oldu. Özoğuz, "Çocukken neyseniz, ileride ancak onun farkına varmış haline dönüşüyorsunuz" diyor Önceki hafta final yapan 'O Ses Türkiye'nin parlayan jüri üyesi Gökhan Özoğuz, Vogue Türkiye'nin şubat sayısında yer aldı. Şarkıcıyı Ebru Çapa kaleme aldı

    Gökhan Özoğuz; ekibiyle birinci olduğu 'O Ses Türkiye'de, her zaman yaptığı şeyi yaptı: Kendisi oldu. Özoğuz, "Çocukken neyseniz, ileride ancak onun farkına varmış haline dönüşüyorsunuz" diyor Önceki hafta final yapan 'O Ses Türkiye'nin parlayan jüri üyesi Gökhan Özoğuz, Vogue Türkiye'nin şubat sayısında yer aldı. Şarkıcıyı Ebru Çapa kaleme aldı

  • Gökhan ve Hakan Özoğuz kardeşler, annelerinin karnından dört dakika arayla, doğum sırasında birbirlerini tekmeledikleri için morarmış gözle çıkmış çift yumurta ikizleri malum 'Haylaz' sıfatı çok hafif kaçar, üçüncü sınıfta sabrı iflas eden okul yönetiminin, ebeveynlerine yalvarıp, "Alın bu çocukları" demesiyle, bildiğiniz okuldan atılmışlıkları var.

    Gökhan ve Hakan Özoğuz kardeşler, annelerinin karnından dört dakika arayla, doğum sırasında birbirlerini tekmeledikleri için morarmış gözle çıkmış çift yumurta ikizleri malum 'Haylaz' sıfatı çok hafif kaçar, üçüncü sınıfta sabrı iflas eden okul yönetiminin, ebeveynlerine yalvarıp, "Alın bu çocukları" demesiyle, bildiğiniz okuldan atılmışlıkları var.

  • Yaşadıkları bahçeli ev, babalarının eczanesi, Fenerbahçe Stadı ve Akmar Pasajı arasında geçen ilk gençlikleri deseniz, başka türden bir adrenalin patlaması: "Hayatımın hem en eğlenceli hem en sıkıntılı zamanlarını okulda yaşadım diyebilirim. Hapis gibi gelirdi bana okul. Hâlâ da sevmem. Bizim ülkemizdeki korkunç eğitim müfredatı, bireyin bilgilenmesi değil, bilgilenmemesi için yaratılmış.

    Yaşadıkları bahçeli ev, babalarının eczanesi, Fenerbahçe Stadı ve Akmar Pasajı arasında geçen ilk gençlikleri deseniz, başka türden bir adrenalin patlaması: "Hayatımın hem en eğlenceli hem en sıkıntılı zamanlarını okulda yaşadım diyebilirim. Hapis gibi gelirdi bana okul. Hâlâ da sevmem. Bizim ülkemizdeki korkunç eğitim müfredatı, bireyin bilgilenmesi değil, bilgilenmemesi için yaratılmış.

  • Ortaokuldayken biz artık iyice uç noktalara gitmeye başlamıştık. Bence insanın meşrebi hep aynı kalıyor. Çocukken neyseniz, ileride ancak onun farkına varmış haline dönüşebiliyorsunuz. Eskiden de böyleydim ama daha sert tepkiler verip, fazla duygusal yaşadığım bir dönemdi ilk gençliğim. 'da Athena'yı kurduk. "

    Ortaokuldayken biz artık iyice uç noktalara gitmeye başlamıştık. Bence insanın meşrebi hep aynı kalıyor. Çocukken neyseniz, ileride ancak onun farkına varmış haline dönüşebiliyorsunuz. Eskiden de böyleydim ama daha sert tepkiler verip, fazla duygusal yaşadığım bir dönemdi ilk gençliğim. 'da Athena'yı kurduk. "

  • 'de babaları Ahmet Hamdullah Özoğuz'un vefatı, iki kardeşi derinden sarsar; ciddi bir hava değişikliği ihtiyacı duyarlar: "Kafamız kötüydü, dağıldık, darmadağın olduk yani. Babamın hastalığının ağır olduğu dönemde, albüm yapmaya çalışıyorduk. Mecburen bitirmemiz gereken bir albüm, yapılmış şarkılar var ama kafamızı toparlayamıyoruz. O albüm, 'Us'; benim için hep yarımdır. Ondan sonra bir es ihtiyacı duyduk.

    'de babaları Ahmet Hamdullah Özoğuz'un vefatı, iki kardeşi derinden sarsar; ciddi bir hava değişikliği ihtiyacı duyarlar: "Kafamız kötüydü, dağıldık, darmadağın olduk yani. Babamın hastalığının ağır olduğu dönemde, albüm yapmaya çalışıyorduk. Mecburen bitirmemiz gereken bir albüm, yapılmış şarkılar var ama kafamızı toparlayamıyoruz. O albüm, 'Us'; benim için hep yarımdır. Ondan sonra bir es ihtiyacı duyduk.

  • Hakan, 'Ben askere gideyim' dedi. Ben de beraber gidecektim fakat olamadı. Baba vefat edince, ikizleri birlikte almıyorlar. Ben de öyle olunca Londra'ya gittim. Askerlikten sonra Hakan da geldi.

    Hakan, 'Ben askere gideyim' dedi. Ben de beraber gidecektim fakat olamadı. Baba vefat edince, ikizleri birlikte almıyorlar. Ben de öyle olunca Londra'ya gittim. Askerlikten sonra Hakan da geldi.

  • 'ye kadar, öyle gelmeli gitmeli bir dönem geçirdik. Sonra gerçeğin aslında İstanbul'da olduğunu fark ettik. Bu sefer İstanbul-Londra kombinasyonu başladı ki, asıl tat öyle çıkar oldu bence."

    'ye kadar, öyle gelmeli gitmeli bir dönem geçirdik. Sonra gerçeğin aslında İstanbul'da olduğunu fark ettik. Bu sefer İstanbul-Londra kombinasyonu başladı ki, asıl tat öyle çıkar oldu bence."

  • Konuştukça açılıyor; şarkı yarışmasından bahsederken tasavvuftan dem vurmaya başlıyor; İstanbul'dan laflarken Wivienne Westwood'dan, punk'dan Konular boyu dağılıyor, dağılıyor; sonra "Biz bu lafa nerden gelmiştik?" diye soruyor gülerek. Endişeye mahal yok oysa: Bırakınız dağınık kalsın. Dağınıklığı, kendi bütünlüğünde gayet derli toplu; saf, anlaşılır, net zira: Gökhan işte!

    Konuştukça açılıyor; şarkı yarışmasından bahsederken tasavvuftan dem vurmaya başlıyor; İstanbul'dan laflarken Wivienne Westwood'dan, punk'dan Konular boyu dağılıyor, dağılıyor; sonra "Biz bu lafa nerden gelmiştik?" diye soruyor gülerek. Endişeye mahal yok oysa: Bırakınız dağınık kalsın. Dağınıklığı, kendi bütünlüğünde gayet derli toplu; saf, anlaşılır, net zira: Gökhan işte!

  • Laf kaçınılmaz olarak, abdest alırken çekilmiş bir fotoğrafının kendi adına açılmış fake hesapla Instagram'da paylaşılmasına geliyor. Böyle bir şeyin duyulmasından çok, duyuluş şeklinden rahatsız:

    Laf kaçınılmaz olarak, abdest alırken çekilmiş bir fotoğrafının kendi adına açılmış fake hesapla Instagram'da paylaşılmasına geliyor. Böyle bir şeyin duyulmasından çok, duyuluş şeklinden rahatsız:

  • "Dedem hafızdı; babam beş vakit namaz kılardı. İç dünyamı bir anlatırsam, herkesin kafasında bir çorba oluşur. Herkesin bir sırlı tarafı vardır. Ben böyle bir şey açıklayacak olsam, bu şekilde açıklamam. Senelerdir yaşadığım bir iç dünyam varsa; onu, 'O Ses Türkiye' gündemiyle sunacak halim yok.

    "Dedem hafızdı; babam beş vakit namaz kılardı. İç dünyamı bir anlatırsam, herkesin kafasında bir çorba oluşur. Herkesin bir sırlı tarafı vardır. Ben böyle bir şey açıklayacak olsam, bu şekilde açıklamam. Senelerdir yaşadığım bir iç dünyam varsa; onu, 'O Ses Türkiye' gündemiyle sunacak halim yok.

  • Bu benim özel hayatımdır, iç dünyamdır; paylaşmaktan da hoşlanmam. Benim hayatım gökkuşağı gibi, bin tane şey var. Ben onların düşündüğü Müslüman olamam." Başka birinin, kendisi adına hesap açıp, onun ağzından konuşmasını düpedüz tuhaf buluyor. Tuhaf da değil, saçma:

    Bu benim özel hayatımdır, iç dünyamdır; paylaşmaktan da hoşlanmam. Benim hayatım gökkuşağı gibi, bin tane şey var. Ben onların düşündüğü Müslüman olamam." Başka birinin, kendisi adına hesap açıp, onun ağzından konuşmasını düpedüz tuhaf buluyor. Tuhaf da değil, saçma:

  • "Bence bir insan, inanç sisteminden dolayı da alkışlanmamalı ayrıca. Bravoluk bir şey değil bu. Ben Müslümanım, öbürü Budist, öbürü Musevi Her şey insanların bakış açılarında gizli, niye tepki duyalım ya da alkışlayalım ki? İnsan olduğu için sevsin insanlar birbirini"

    "Bence bir insan, inanç sisteminden dolayı da alkışlanmamalı ayrıca. Bravoluk bir şey değil bu. Ben Müslümanım, öbürü Budist, öbürü Musevi Her şey insanların bakış açılarında gizli, niye tepki duyalım ya da alkışlayalım ki? İnsan olduğu için sevsin insanlar birbirini"

  • <p><b>5 maddede O Ses Türkiye'ye hazırlık</b></p> Twitter'da Cerilevis lakabıyla fenomen olan Ömür Özdemir'in yazısında klasik ekran şovuna dönüşen argümanlar yer alıyor. İşte, Özdemir'in Vatan Gazetesi'ndeki köşesinde 'O Ses Türkiye'ye hazırlık kursu' başlığıyla yazdığı o yazı:

    5 maddede O Ses Türkiye'ye hazırlık

    Twitter'da Cerilevis lakabıyla fenomen olan Ömür Özdemir'in yazısında klasik ekran şovuna dönüşen argümanlar yer alıyor. İşte, Özdemir'in Vatan Gazetesi'ndeki köşesinde 'O Ses Türkiye'ye hazırlık kursu' başlığıyla yazdığı o yazı:
  • <p><b>DERS 1</b></p> 'Rastlarsan gözleri yaşlı yavruna, suçunu bağışla sarıl boynuna' sözleriyle bezeli Annem şarkısını söyle, jüridekilerin de stüdyodaki seyircilerin de gönül tellerini titret, ağlat, süründür, bunalıma sok, vicdanlarını sömür

    DERS 1

    'Rastlarsan gözleri yaşlı yavruna, suçunu bağışla sarıl boynuna' sözleriyle bezeli Annem şarkısını söyle, jüridekilerin de stüdyodaki seyircilerin de gönül tellerini titret, ağlat, süründür, bunalıma sok, vicdanlarını sömür
  • Anne sevgisi en büyük silahtır böyle yarışmalarda. Sesin nasıl olursa olsun dönme ihtimalleri yüzde Hiç kimse dönmezse Athena Gökhan kesin dönecektir, rahat ol

    Anne sevgisi en büyük silahtır böyle yarışmalarda. Sesin nasıl olursa olsun dönme ihtimalleri yüzde Hiç kimse dönmezse Athena Gökhan kesin dönecektir, rahat ol

  • <p><b>DERS 2</b></p> Hangi şarkıyı söylersen söyle avazın çıktığı kadar bağır. Çığır hatta, çığlık at. Bağırarak şarkı söyleyenleri severiz biz. 'Kalbim duuuraksız haykırışlardaaa' derken o haykırışlardayı yırtına yırtına 7 dakika uzat

    DERS 2

    Hangi şarkıyı söylersen söyle avazın çıktığı kadar bağır. Çığır hatta, çığlık at. Bağırarak şarkı söyleyenleri severiz biz. 'Kalbim duuuraksız haykırışlardaaa' derken o haykırışlardayı yırtına yırtına 7 dakika uzat
  • <p><b>DERS 3</b></p> Eğer kimse dönmezse, 'Son olarak söylemek istediğin bir şey var mı?' diye sorulduğunda 'Bu değerli jürinin karşısında şarkı söylemek bile bana yeter' falan gibi klişe şeyler söyleyip silik silik gitme. 'Neden dönmediniz ki bana?

    DERS 3

    Eğer kimse dönmezse, 'Son olarak söylemek istediğin bir şey var mı?' diye sorulduğunda 'Bu değerli jürinin karşısında şarkı söylemek bile bana yeter' falan gibi klişe şeyler söyleyip silik silik gitme. 'Neden dönmediniz ki bana?
  • Valla kusura bakmayın ama güzel sesten anlamıyormuşsunuz' de. Madem elendin bir şeklin bir tavrın olsun değil mi yani. En azından sanal mecralarda muhabbetin döner birkaç saat, hatta belki Twitter'da trending topic olursun en hashtag'lisinden

    Valla kusura bakmayın ama güzel sesten anlamıyormuşsunuz' de. Madem elendin bir şeklin bir tavrın olsun değil mi yani. En azından sanal mecralarda muhabbetin döner birkaç saat, hatta belki Twitter'da trending topic olursun en hashtag'lisinden

  • <p><b>DERS 4</b></p> Eğer kimse dönmez ve jüriden biri 'Ben senin sesini çok beğendim, keşke dönseydim şudur budur, kusura bakma' derse 'Çok beğenmişmiş!

    DERS 4

    Eğer kimse dönmez ve jüriden biri 'Ben senin sesini çok beğendim, keşke dönseydim şudur budur, kusura bakma' derse 'Çok beğenmişmiş!
  • Yaa bırak hocam bu işleri, madem beğendin bassana butona' de ve milyonların iç sesini dile getirip öyle git

    Yaa bırak hocam bu işleri, madem beğendin bassana butona' de ve milyonların iç sesini dile getirip öyle git

  • <p><b>DERS 5</b></p> Eğer jüriden biri, birkaçı ya da tamamı döner ve sesini övmeye başlarlarsa 'İnanın ne diyeceğimi bilemiyorum, çok mutluyum, 30 yıldır yemek yemediğimi bile unuttum' de, ajitasyonu patlat!

    DERS 5

    Eğer jüriden biri, birkaçı ya da tamamı döner ve sesini övmeye başlarlarsa 'İnanın ne diyeceğimi bilemiyorum, çok mutluyum, 30 yıldır yemek yemediğimi bile unuttum' de, ajitasyonu patlat!
  • Mümkünse ağla, biraz sessiz olup gözyaşlarını sil, jüriden biri yanına gelirse hönkürerek sarıl

    Mümkünse ağla, biraz sessiz olup gözyaşlarını sil, jüriden biri yanına gelirse hönkürerek sarıl

  • Seni kuliste izleyen yakının da ağlarsa yaşadın

    Seni kuliste izleyen yakının da ağlarsa yaşadın

  • Bunun halk oylaması falan var ileriki zamanlarda

    Bunun halk oylaması falan var ileriki zamanlarda

  • Şimdiden hazırlığını yapmalı, deponu fullemeli, 'Koş koş bizimki çıktı!' dedirtmelisin.

    Şimdiden hazırlığını yapmalı, deponu fullemeli, 'Koş koş bizimki çıktı!' dedirtmelisin.

  • nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası