milenyum 2002 tatbikatı / Millennium Challenge tatbikatı nedir? - Kocaeli Gazetesi

Milenyum 2002 Tatbikatı

milenyum 2002 tatbikatı

MİLLENİUM CHALLENGE ŞU

MİLLENİUM CHALLENGE ŞUmask

Büyütmek için resme tıklayın

Dezenformasyona bakın. Pentagon 'de Nevada Çölünde Türkiye'yi işgal senaryosuyla tatbikat yaparken Maraş merkezli bir büyük deprem öngörüyor. Irak'a kuzeyden girme gerekçesiyle Türkiye işgal edilmek üzere Pentagon güçleri İskenderun Körfezi önüne gelip beklerken 1 Mart Tezkeresi reddedilince plan gerçekleştirilemiyor. Ama beklenen Maraş depremi 21 yıl sonra 'te oluyor. Şimdi olay çarpıtılarak güncelleştiriliyor. Bize göre izahı şu: Pentagonu Kabalist hahamlar yönetiyor. Maraş depremi kehanetine göre işgal planı yapıldı. Hahamlar zamanında yanıldı ve deprem 21 yıl sonra oldu. Bunun başka izahı yok.

Millenium Chalenge şu: Maraş depremini öngören Pentagon Türkiye'yi işgal tatbikatı yaptı. Irak'a kuzeyden girme bahanesiyle güçleri İskenderun Körfezine geldi. 1 Mart Tezkeresi planı bozdu. Depremse 21 yıl sonra oldu. Yani Pantagon'u yöneten hahamın kehaneti zamanda şaşmış!

***

Takiyeci Levent Gültekin Türkiye elimizden kayıp gitti diyor!

İslamcı, Kürtçü maskelerini atıp Kemalcı asıl yüzüyle siyaset yapan takiyeci Levent Gültekin Türkiye elimizden kayıp gitti diyor!

O.G.

#Levent Gültekin, Kabalist haham, Pentagon, Millenium Chalenge , siyaset, deprem, türkiye, yıl, Maraş Depremi, 1 mart Tezkeresi

HABER MERKEZİ

Bilim insanlar&#;n&#;n “bin y&#;l&#;n felaketi” olarak niteledi&#;i Kahramanmara&#; merkezli, 10 ilde büyük y&#;k&#;m yaratan 7,7 ve 7,6 büyüklü&#;ündeki depremlerin ard&#;ndan Türkiye seferber oldu; canlar&#;n&#; kurtarmak, yaralar&#;n&#; sarmak için tarihi bir dayan&#;&#;ma örne&#;i gösterdi. Bu süreçte ordu, devlet ve millet el ele insan&#;n&#; ya&#;atmaya çal&#;&#;&#;rken, bozguncular da sahneye ç&#;karak psikolojik harp faaliyetlerine ba&#;lad&#;. Y&#;llard&#;r iç çat&#;&#;man&#;n pususuna yatanlar, depremi “f&#;rsat” olarak gördü. Ülkede yabanc&#; istihbarat faaliyetleri h&#;zland&#;. ABD ordusu, herhangi bir talep olmamas&#;na ra&#;men yard&#;m ad&#; alt&#;nda uçak gemisini k&#;ta sahanl&#;&#;&#;m&#;za gönderdi. Böylece Türkiye'yi i&#;gal planlar&#; yeniden gündeme geldi.

ABD ordusu, y&#;l&#;nda Nevada çöllerinde tarihinin en büyük askeri tatbikat&#;n&#; yapm&#;&#;, ad&#;na “Biny&#;l&#;n Meydan Okumas&#; ” (Millenium Chalenge ) koymu&#; ve di&#;er NATO üyelerini davet etmesine ra&#;men Türkiye'yi ça&#;&#;rmam&#;&#;t&#;. Tatbikatta; y&#;k&#;c&#; bir deprem sonras&#; ya&#;anan geli&#;melerin ard&#;ndan, hedef ülkenin i&#;gali planlan&#;yordu. Vatan Partisi (&#;&#;çi Partisi) de söz konusu hedef ülkenin Türkiye oldu&#;unu o dönem kan&#;tlar&#;yla ortaya ç&#;karm&#;&#;t&#;.

&#;&#;te tatbikat&#;n ard&#;ndan Vatan Partisi taraf&#;ndan Cumhurba&#;kan&#;'na, Ba&#;bakan'a, D&#;&#;i&#;leri Bakan&#;'na ve Genelkurmay Ba&#;kanl&#;&#;&#;na gönderilen bulgular &#;öyleydi:

KANITLAR

1. En ilginci tatbikat&#;n ad&#;. Genelkurmay Ba&#;kan&#; Orgeneral Hüseyin K&#;vr&#;ko&#;lu, 3 Eylül günü, Türk ordusunun “&#;rticaya kar&#;&#; bin y&#;ll&#;k mücadele kararl&#;l&#;&#;&#;n&#;” aç&#;klad&#;. Tatbikat karar&#;, Orgeneral K&#;vr&#;ko&#;lu’nun bu aç&#;klamas&#;ndan k&#;sa süre sonra al&#;n&#;yor. Tatbikat 24 Temmuz ’de, fakat tatbikat karar&#; 2 y&#;l önce. ’deki tatbikata 2 y&#;l önce karar verilmi&#;. &#;smi, K&#;vr&#;ko&#;lu’na cevap: Biny&#;l&#;n Meydan Okumas&#;!

2. Tatbikat, Lozan Antla&#;mas&#;’n&#;n imzalanmas&#;n&#;n y&#;ldönümüne rastlayan 24 Temmuz günü ba&#;lat&#;ld&#;.

3. Associated Press Ajans&#;’n&#;n belirtti&#;ine göre, California eyaletinde yap&#;lan tatbikat, 15 A&#;ustos tarihine kadar 22 gün sürdü. Yani Sakarya Sava&#;&#; süresi kadard&#;.

4. Tatbikat&#;n senaryosu Irak’a veya &#;ran’a de&#;il, Türkiye’ye i&#;aret ediyor: Hedef ülkede büyük kay&#;plara yol açan &#;iddetli bir deprem oluyor. Ayn&#; günlerde Uluslararas&#; Mahkeme, o ülkenin s&#;n&#;rlar&#;n&#; ilgilendiren olumsuz bir karar al&#;yor. Bunun üzerine ülke ordusu, yönetime elkoyuyor ve Uluslararas&#; Mahkeme’nin karar&#;na tepki olarak, dünyan&#;n çok stratejik deniz yolunu abluka alt&#;na al&#;yor. Bu durumda Birle&#;mi&#; Milletler, ABD’nin giri&#;imiyle o ülkeye yapt&#;r&#;m uygulanmas&#; karar&#; al&#;yor. Arkas&#;ndan ABD ordusu, elinde kitle imha silahlar&#; bulundurdu&#;u varsay&#;lan hedef ülkeye kar&#;&#; sinir merkezlerini tahrip eden bir hava sald&#;r&#;s&#;na geçiyor ve önemli &#;ehirlerini 96 saat içinde i&#;gal ediyor.

5. Bölgemizde seferberlik süresi 96 saat olan yaln&#;z Türkiye var.

6. Türkiye deprem ku&#;a&#;&#;nda ve daha önemlisi etnik, mezhepsel ve toplumsal deprem ku&#;a&#;&#;nda.

7. K&#;br&#;s ve Ege anla&#;mazl&#;klar&#;n&#;n en sonunda La Haye Adalet Divan&#;’nda çözülmesi, Türkiye taraf&#;ndan da kabul edildi ve AB Aday Üyelik Protokolü’ne geçti. Güneydo&#;u s&#;n&#;rlar&#;n&#;n ve sözde “Ermeni Soyk&#;r&#;m&#;” konusunun da her an uluslararas&#; mahkemeye götürülmesi planlan&#;yor.

8. Türk ordusunun ülke güvenli&#;inin tehdit alt&#;na girdi&#;i bir durumda yönetime müdahale edece&#;i genel kabul görüyor.

9. Güney K&#;br&#;s’&#;n bütün K&#;br&#;s’&#; temsilen AB’ye al&#;nmas&#; durumunda Türk Deniz Kuvvetlerinin K&#;br&#;s’&#; abluka alt&#;na alaca&#;&#;n&#; K&#;br&#;s’ta yay&#;mlanan Volkan gazetesi yazd&#;.

K&#;br&#;s ve Ege yan&#;nda &#;stanbul ve Çanakkale Bo&#;azlar&#; dünyan&#;n en stratejik deniz yollar&#; aras&#;nda.

Tatbikat&#;n haz&#;rl&#;klar&#;n&#;n ba&#;lat&#;ld&#;&#;&#; iki y&#;l önce, Türkiye’nin Kuzey Irak’ta Kürt devletinin kurulmas&#;na kar&#;&#; kararl&#; bir direni&#; gösterece&#;i belli olmu&#;tu.

TEY&#;funduszeue.info’UN HABER&#;N&#;N YANLI&#;LI&#;INI TEY&#;T ED&#;YORUZ

Özellikle internette ve sosyal medyada dola&#;an haberlerin do&#;ru olup olmad&#;&#;&#;n&#; incelemesiyle tan&#;nan funduszeue.info adl&#; site, yeni haberinde “NATO ülkelerinin yapt&#;&#;&#; tatbikatta deprem sonras&#; Türkiye’yi i&#;gale haz&#;rland&#;klar&#; iddias&#;”n&#; inceledi ve bunun “yanl&#;&#;” oldu&#;u sonucuna vard&#;. Habere bak&#;ld&#;&#;&#;nda, yap&#;lan incelemeden kast&#;n metin içinde “Türkiye” kelimesini aratmak oldu&#;u anla&#;&#;l&#;yor. “Türkiye” ad&#; geçmedi&#;i için de hedefin Türkiye olmad&#;&#;&#; sonucuna var&#;l&#;yor. Haberin bulgular k&#;sm&#;nda &#;unlar yer al&#;yor:

“Tatbikat y&#;l&#;nda NATO ülkeleri taraf&#;ndan de&#;il, ABD taraf&#;ndan düzenleniyor. Raporda Türkiye veya NATO’ya dair herhangi bir ifadeye rastlanm&#;yor. Millennium Challenge, y&#;l&#;nda ABD taraf&#;ndan yap&#;lan büyük bir sava&#; oyunu tatbikat&#;yd&#;.”

Söz konusu haberin sonunda da “Türkiye’de gerçekle&#;en deprem felaketinin ard&#;ndan hem ABD Ba&#;kan&#; Joe Biden, hem de NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Türkiye’ye dayan&#;&#;ma ve destek mesaj&#; verdi.” ifadeleri yer al&#;yor.

funduszeue.info'a, yukar&#;daki bulgular&#; göz önüne alarak tatbikat&#; yeniden incelemesini öneriyoruz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası