satılık elektrikli deniz motoru / Elektrikli Motorlar > TORQEEDO « denizmotorum,denizmotorları,şişme bot,polyester tekne,jet ski

Satılık Elektrikli Deniz Motoru

satılık elektrikli deniz motoru

Elektrikli Bot Motoru

Motor, kimyasal enerji formunu mekanik enerjiye çeviren makinedir. Isı enerjisini de mekanik enerjiye çevirerek güç elde etmeyi sağlar. Bu makine çeşitli yakıt türleriyle çalışır. Yenilenemeyen enerji kaynağı olan benzin, eskiden beri aktif bir şekilde kullanılır. Benzin ellerin, giysilerin hatta kullanılan alanın kirlenmesine sebebiyet verebilir. Ayrıca bakım yaparken motor yağını temizlemek oldukça zordur. Teknolojinin ilerlemesiyle elektrikli motor kullanımı bu zorluğu giderir. Günlük hayatta pek çok alanda kullanılan makineler vardır. Tercih edilen bir diğer makine elektrikli deniz motoru modelleridir. Bunlar yat, tekne ya da bot sahipleri için ideal bir üründür. Sağlam materyallerle üretildiği için uzun yıllar kullanılabilir. Ürünler, kullandığınız deniz taşıtına uygun boyutta olmalıdır. İdeal güç kullanımı teknenizin performansını artırır. Böylece siz de maksimum performansla denize açılmanın keyfini sürebilirsiniz. Aktivite ve balıkçı botu, özellikle hobi ya da meslek olarak balıkçılıkla ilgilenenler tarafından kullanılan deniz taşıtlarından biridir. Özellikle şişme botlar, her bütçeye uyduğu için çoğunlukla tercih edilir. Genellikle kürekle hareket eden araçlar, yoğun kas gücü kullanılması nedeniyle yorucu hale gelebilir. Bundan dolayı iyi bir motor seçimiyle yolculuğu eğlenceli hale getirebilirsiniz. Elektrikli bot motoru araca hız kazandırmanın yanı sıra, kolay kullanım olanağı da sunar. Yüksek ya da düşük hızdaki modelleri Trendyol üzerinden inceleyebilirsiniz.

Çevre Dostu Elektrikli Bot Motoru Çeşitleri

Çevre Dostu Elektrikli Bot Motoru Çeşitleri

Balıkçılar, sonbaharın gelmesi ve av sezonunun başlamasıyla denize açılır. Bu sezonda deniz araçlarının kullanımı oldukça büyük artış gösterir. Avcı botları için güç tercihi, istenilen performans açısından önem taşır. Balıkçılar, genellikle özel olarak tasarlanan küçük motorlar tercih eder. Çok güçlü motorlar balık tutmak için ideal değildir. Ürünleri, ortalama 25 Hp beygir gücü ile çalıştırdığınızda istediğiniz performansı alabilirsiniz. Göl, koy ve iç sularda kullanıma uygun olan elektrikli tekne motoru, avcılıkta tercih edilen ürünlerden biri olur. Teknenin ya da şişme botun yapısına göre bir motor tercih edebilirsiniz. Bot kullanırken düşük beygir gücü yeterli olurken, teknede istenilen verimin alınması için yüksek güce ihtiyaç duyulur. Bu ürünlerde boyut ve güç doğru orantılıdır. Avcılığı meslek haline getiren müşteriler, yüksek beygir gücünde bir motor tercih edebilir. Ayrıca, motorun sessiz çalışması balık tutarken avantaj sağlar. Balıkların kaçmasını önleyerek zamandan da tasarruf edebilirsiniz. Çeşitli markaların akü ile çalışan motorlarını bulmanız da mümkündür. Akülü modelleri özellikle balıkçılar tercih edebilir. Düşük hızda seyrederek oltayı avlandığınız bölgede rahatlıkla gezdirebilirsiniz. Böylelikle full şarj edilen akü ile saat balık tutmanın keyfini sürebilirsiniz. Ayrıca, kıvrılabilen kiriş özelliği motorun açısını ayarlayabilme kolaylığı sağlar. Sessiz çalışma özelliği ise ses kirliliğini önler. Bunun yanı sıra denize atık bırakmayan ürünler çevre dostu özelliğe sahiptir. Karbon salınımını azaltarak iklim değişikliğiyle mücadele kapsamında fayda sağlar. Ürünlerin çalışırken gürültü çıkarmaması ve emisyon azaltımı olması çevre dostu olmalarını sağlar. Nehir, göl, deniz sularında gezintiye çıkmak oldukça eğlencelidir. Doğru bir ürün seçimi yaparak hem pratik kullanım imkanından yararlanabilir, hem de bakımdan tasarruf edebilirsiniz. Böylelikle aileniz ya da arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz. Küçük bir grupla gezintiye çıkmak isteyenler, elektrikli şişme bot motoru çeşitlerini kullanabilir. Büyük bir grupla planladığınız gezinti içinse bu ürünler yeterli gelmeyebilir. Yüksek güçte bir motor, büyük teknelerin ihtiyacını karşılar. Denizin keyfine varmak için kullanabileceğiniz çeşitli motor modellerini Trendyol’da bulabilirsiniz.

Farklı Özelliklerde Elektrikli Bot Motoru Modelleri

Farklı Özelliklerde Elektrikli Bot Motoru Modelleri

Bot motorlarını kullanırken insan gücüne ihtiyaç duyulmasa da yönlendirme için özellikleri iyi bilmek gerekir. Motorun hacmini, ağırlığını ve beygir gücünü, ürünü kullanacağınız bota göre belirlemeniz gerekir. Bu kriterlere dikkat edilmediği durumda istenmeyen sonuçlarla karşılaşılır. Öncelikle motor sisteminde kullanılan kavramları iyi bilmeniz önemlidir. İtme gücünü ifade eden lbs, elektrikli motorlarda kullanılır. Beygir gücü olarak da bilinen bu değerleri inceleyerek ürünün kapasitesini anlayabilirsiniz. Tercih edeceğiniz deniz taşıtına göre yüksek kapasitelerde çeşitler mevcuttur. Botun performans ve dayanıklılığı gibi unsurlar, ürünün beygir gücüne bağlıdır. 54 lbs elektrikli bot motoru yüksek performans arayan bireyler için tüm beklentileri karşılayacak niteliktedir. Bu güç kaynağı dilediğiniz ölçüde hız yapma olanağı sunar. Düşük düzeyde güç içinse 18 lbs modellere göz atabilirsiniz. Siz de doğru bir seçimle heyecan verici deneyimler yaşayabilirsiniz. Elektrikli dıştan takma motor deniz taşıtlarının arka kısmında kullanılmak üzere tasarlanır. Genellikle küçük deniz taşıtlarında tercih edilir. Bu ürünler, motor çalışmadığında dümen görevi görmelerinin yanı sıra direksiyon kontrolü sağlar. Depolama ve onarım için kolaylıkla çıkarılabilen dıştan takmalı ürünlerin kurulumu da hızlı bir şekilde yapılabilir. Dıştan takmalı ürünlerin bir diğer kolaylığı da araba aküsü ile çalışma olanağı sağlamasıdır. Bu sayede kullanmadığınız bir aküyü ürüne takarak tasarruf edebilirsiniz. İleri ve geri gitmeyi sağlayan sistem, eşsiz bir kullanım kolaylığı sunar. Çoğu model, yüksek itiş gücü için iki kanatlı pervaneye sahiptir. 44 lbs kapasiteli seçenekler, ortalama bir güce sahiptir. 2 ila 5 metre arasındaki botlarınız için bu seçenekleri kullanabilirsiniz. Elektrikli deniz motoru tavsiyesi verenler bu ürünleri deneyen kişilerdir. Ürünün özelliklerini ve müşterilerin deneyimlerini Trendyol üzerinden inceleyebilir, kullandığınız deniz taşıtına uygun motora karar verebilirsiniz.

İdeal Elektrikli Bot Motoru Modelleri Trendyol’da!

İdeal Elektrikli Bot Motoru Modelleri Trendyol’da!

Elektrikli bot motoru fiyatları, ürünlerin itme gücüne ve hacmine göre değişiklik gösterir. Çevre dostu modelleri bütçenize uygun fiyatlarla bulabilirsiniz. Küçük tasarıma sahip olan düşük devirli modeller, uygun fiyat aralığı ile oldukça tercih edilir. İlk kez bu ürünleri kullanacaklar için elektrikli bot motoru yorumları da önemlidir. Birden fazla markanın farklı özelliklerde ürüne sahip olması, karar vermenizi zorlaştırır. Trendyol üzerinden ürünü alan kişilerin değerlendirmelerini görebilirsiniz. Böylelikle olumlu ya da olumsuz yorumları değerlendirebilir, aktiviteleriniz için uygun devirde bir model bulabilirsiniz. Denize açılmayı sevenler, yüksek devirli modelleri tercih edebilir. Böylelikle yoğun akıntılardan dahi etkilenmeden yolculuk edebilirsiniz. Motorların üretiminde korozyona karşı dayanıklı malzemeler kullanılır. Tatlı ve tuzlu su içinde bu ürünleri kullanabilirsiniz. Paslanmaz çelikten üretilen modeller, darbelere karşı dayanıklı olması sayesinde uzun yıllar kullanılır. Düşük devirli ekonomik modelleri ise bütçenizi aşmanızı önler. Her modelde kullanılan akü özellikleri farklılık gösterir. Dıştan takmalı bir model tercih edecekseniz, araba aküsü kullanabilirsiniz. Bunlar, kolay bakımı sayesinde zamandan kazanmanızı sağlar. Saatlerce ürünü yağlamayla uğraşmak yerine denize açılmanın keyfini sürebilirsiniz. Yaz ya da kış aylarında rahatlıkla bu motorları tercih edebilirsiniz. Önceden bu ürünleri kullanmadıysanız, bilgi sahibi olan birinden yardım alabilirsiniz. Elektrikli bot motoru tavsiye edenler, bu ürünleri deneyimleyen kişilerdir. Müşteriler, az bakım maliyeti ve sessiz çalışma özelliği sebebiyle sıklıkla bu ürünleri tercih eder. Motorlar sayesinde balık tutacağınız yere sessiz ve hızlı şekilde gidebilirsiniz. Ürünlerin uzun süreli pil ömrü ve kolay çalışmasıyla konforlu bir gün geçirebilirsiniz. Bu avantajların yanı sıra tüm deniz araçlarında kullanabileceğiniz farklı modelleri de bulabilirsiniz. Bu eşsiz teknolojiyle tatil günlerinizin tadını çıkarabilirsiniz. Her bütçeye hitap eden seçenekleri Trendyol üzerinden inceleyebilirsiniz.

ePropulsion Spirit Plus 1 kw-3 Hp Kısa Şaft Elektrikli Dıştan Takma Deniz Motoru

ePropulsion’ın en çok satan serisi Spirit ’dır. Modüler dizayn prensibi sayesinde yalnızca 18kg ve Wh lityum-iyon bataryaya sahiptir. Kompakt ölçüsüne rağmen etkileyici 3 Beygirlik bir performans sağlamakta ve bu sayede hafif hizmet tipi olarak kullanılmaktadır.


Sipariş içeriği

1 Adet Spirit Plus

Akü

Şarj Aleti

S:Kısa Şaft


Dijital Operasyon
Elektrikli dıştan takma motorların kullanımı kolaydır ve çalışma durumu hakkında sizi bilgilendirir.

Dijital gösterge
Gerçek zamanlı güce, kalan çalışma süresine, pil düzeyine, çalışma voltajına vb. erişebilirsiniz.

Elektrikli Başlatma
Bir düğmeye basın ve gitmeye hazırsınız. Artık yorucu çekme ipi başlangıcı yok.

Manyetik Durdurma Anahtarı
Acil bir durumda motoru durdurun ve sizi güvende tutun.

Kademesiz gaz değiştirme
Gaz kelebeği eli hissi net, pürüzsüz ve keyifli.

Maksimum Güç Çıkışı Ayarı
Daha küçük tam gaz gücüyle çocuklar ve kiralık tekneler için daha güvenli

İki elle kullanım
Gaz kelebeğini soldan veya sağdan kolayca döndürme.


Güç 1 kW (3HP eşdeğeri)
Giriş Voltajı 39V – 60V
Standart Battery Spirit Battery Plus, Wh li-iyon polimer
Motor Ağırlığı* 10,6 kg / 23,4 lbs
Pil Ağırlığı 8,7 kg / 19,2 lbs
Şarj Süresi Standart şarj cihazı: 8,5 Saat Hızlı şarj cihazı: 3,5 Saat
Harici Pil Evet ve E-Serisi Pil önerilir
Pervane 11" × " 2 kanatlı kompozit pervane
Trim / Eğim Açısı 0°, 7°, 14°, 21° / 70°
Mil Boyu Ekstra Kısa, Kısa, Uzun
Motor Fırçasız DC motor
Doğrudan Sürücü Evet
Bakım Gerektirmez
* Ağırlık kısa mil versiyonu ile ölçülmüştür.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir