panda vpn pro mod apk / PandaVPN Pro APK Download for Android

Panda Vpn Pro Mod Apk

panda vpn pro mod apk

Panda Dome antivirüs ve VPN şık APK

Android cihazlarınız için en eksiksiz korumayı ücretsiz indirin! Panda Dome Android için , ücretsiz antivirüs ile Android içindir.> VPN, telefonunuzun veya tabletinizin gizliliğini virüslere, kötü amaçlı yazılımlara veya fidye yazılımına karşı koruyan gizliliğini koruyan dahildir. Ayrıca SmartWatch Android Wear ™ 'nın tadını çıkarın! Android için Panda Dome şunları içerir: Ücretsiz VPN Özel, güvenli ve sanal veri tüneli için en çok hoşlandığınız web sitelerine daha fazla erişin Herhangi bir seriyi kaçırmayın! • 1 cihaz için mevcut! • 1 tek kişilik Yer Varsayılan Sanal • MB / gün Ücretsiz Antivirüs Koruması • Her uygulamanın gerçek zamanlı analizi Onlara indirir ve günceller. • Analizler yapabilirsiniz Dosyalarınızda ve Multimedya içeriğinizdeki talep üzerine, SmartWatch • Antivirüs'ümüzle analiz eder Gizlilik Denetçisi Gizlilik denetçisi - Gizlilik denetçisi analiz eder ve uygulamaların erişiminin 'ayrıcalıklarını' gösterir ( Android ™ cihazınızda yüklü olan kişilere, banka hesabına, fotoğraflar, konum vb. İçin erişim. Hırsızlık ve yer Telefondan Çalınan veya Kayıp Cihazınızı GPS Konum Sistemi ile koruyabilir ve kurtarabilirsiniz: • Telefonunuzun uzak konumu Gerçek zamanlı olarak. • Telefonunuzun uzak kilidi • Telefonunuzdan Gizli Verilerin Uzaktan Uzaktan Temizlenmesi • SmartWatch'ınızdan, telefonunuzu uzaktan da bulup engelleyebilirsiniz. Pro işlevleri • Antispam: Arama yaptınız. Kilitlerinizin listenize sayılar ekleyebilir ve istenmeyen aramaları önleyebilir (yeni izinler gerektirir: telefona erişimi ve kişilere erişim). • Hırsızlık Uyarıları: Birisi cihazınızı çaldıysa, üçten sonra hırsızın fotoğrafını alırsınız. Cihazın kilidini açma girişimleri. • Uygulama Kontrolü: Bir PIN vasıtasıyla uygulamalarınıza (Facebook, Whatsapp, Instagram, ..) Erişimi engellemenizi sağlar. Böylece gizliliğinizi ve indiscretas ailenizin görünüşünüzü koruyabilirsiniz. • Hareket Uyarısı: Birisi cihazınızı alırsa sizi uyarır. • Smartwatch telefon'a veya tablete çapa: Bir alarm, saatinizin ve cihazınızın çok fazla ayrılması durumunda size bildirecektir. • Uzaktan Alarm: Soygun veya kayıp durumunda cihazınıza uzaktan alarm sesi çıkarın. • Uzak Foto: Android Wear ™ SmartWatch'tan cihazınıza uzaktan bir fotoğraf alın. Dome Ailesi : Ailenizin İnternet güvenliği için ebeveyn kontrolü. Konum GPS ve Yer: Her zaman çocuklarınızın nerede olduğunu ve önceden tanımlanmış alanlara girdiklerinde veya bıraktıklarında bildirimleri aldıklarını biliyorum. Cihazlarınızın cep telefonunuzdan veya bir web konsolundan izlenmesini izleyin ve kontrol edin. Bu uygulama cihaz yöneticisi iznini kullanır.

// Seçenek A //

funduszeue.info'dan Panda Dome Antivirus and VPN modunu indirmek için.
"Bilinmeyen Kaynaklar" seçeneğini etkinleştirmeniz gerekiyor.
1. Panda Dome Antivirus and VPN mod APK'sını indirmek için yukarıdaki bağlantıya tıklayın.
2. Dosyayı cihazınızın İndirilenler klasörüne kaydedin.
3. Şimdi Kur'a dokunun ve kurulumun bitmesini bekleyin.
4. Bittiğinde oyunu açın ve hemen oynamaya başlayın.

// Seçenek B //

HappyMod APP'den Panda Dome Antivirus and VPN indirmek için şunu takip edebilirsiniz:
1. Tarayıcınızı açın ve HappyMod'un tek resmi web sitesi olan funduszeue.info'dan HappyMod APK dosyasını indirin.
2. Android Ayarları'nı açın ve Gizlilik veya Güvenlik'e gidin.
3. Bilinmeyen Kaynaklara İzin Ver seçeneğine dokunun ve etkinleştirin.
4. Android indirmelerinize gidin ve APK dosyasına dokunun.
5. Yüklemek için ekrandaki yönergeleri izleyin.
6. HappyMod Uygulamasında Panda Dome Antivirus and VPN arayın.

// İndirme Bilgileri //

Boyut22MB
versiyon
Sürüm Kodu
Langaf am ar as az be bg bn bs ca cs da de el en-AU en-CA en-GB en-IN en-SG en-XC es es es-ES es-US et eu fa fi fil fr fr-CA gl gu hi hr hu hy id in is it iw ja ka kk km kn ko ky lo lt lv mk ml mn mr ms my nb ne nl or pa pl pt pt-BR pt-PT ro ru si sk sl sq sr sr-Latn sv sw ta te th tl tr uk ur uz vi zh-CN zh-HK zh-TW zu

Daha[+]

// İşletim Sistemleri //

izinBILLING PACKAGE_USAGE_STATS GET_TASKS READ_CONTACTS INTERNET WRITE_EXTERNAL_STORAGE ACCESS_NETWORK_STATE READ_PHONE_STATE ACCESS_WIFI_STATE WAKE_LOCK KILL_BACKGROUND_PROCESSES RECEIVE_BOOT_COMPLETED GET_ACCOUNTS READ_LOGS WRITE_SETTINGS ACCESS_FINE_LOCATION ACCESS_BACKGROUND_LOCATION RECEIVE READ_GSERVICES CAMERA SYSTEM_ALERT_WINDOW INSTALL_SHORTCUT CALL_PHONE REQUEST_INSTALL_PACKAGES FOREGROUND_SERVICE REQUEST_DELETE_PACKAGES VIBRATE SETTINGS_MESSAGE BIND_GET_INSTALL_REFERRER_SERVICE READ_EXTERNAL_STORAGE
İzin Metni DİĞER:
Diğer:
Bir uygulamanın bileşen kullanım istatistiklerini toplamasına izin verir
Bu sabit API seviyesinde 21 kaldırıldı. Artık uygulanmadı. Uygulamaların ağ soketlerini açmasına izin verir.
Uygulamaların ağlarla ilgili bilgilere erişmesine izin verir.
Fi şebekeleri.; PowerManager Wakelocks'un işlemciyi uykudan veya ekrandan karartmasını engellemesini sağlar.; Bir uygulamanın KillbackgroundProcesses'leri (string) çağırmasını sağlar.; Bir uygulamanın önyükleme yaptıktan sonra yayınlanmasından sonra yayınlanan Action_boot_completed'i almasını sağlar. Bir uygulamaya izin verir.:

Düşük seviye sistem günlük dosyalarını okumak için. Bir uygulamanın sistem ayarlarını okumasını veya yazmasını sağlar.; Uygulamanın, diğer tüm uygulamaların üstünde gösterilen Type_System_Alert türünü kullanarak Windows oluşturmasını sağlar.; bir uygulamanın bir kısayol kurmasını sağlar:

Başlatıcıda. Bir uygulamanın paketleri yükleme talebinde bulunmasına izin verir.; Vibratöre erişim sağlar.:

Rehber:
Bir uygulamanın kullanıcının rehber verilerini okumasını sağlar.
Hesap hizmetlerinde hesap listesine erişim sağlar.
Depolama:
Bir uygulamanın harici depoya yazmasını sağlar.
Bir uygulamanın harici depolamadan okumasını sağlar.
Telefon:
Cihazın telefon numarası, mevcut hücresel ağ bilgileri, herhangi bir devam eden aramaların durumu ve cihazda kayıtlı herhangi bir phoneAccount'ların bir listesini içeren telefon durumuna yalnızca telefon durumuna erişimi sağlar.
Bir uygulamanın bir telefon görüşmesi başlatmasına izin verir.
Kullanıcının aramayı onaylaması için çevirici kullanıcı arayüzünden geçmeden.:

Yer:
Bir uygulamanın kesin konuma erişmesini sağlar.
Kamera:
Kamera cihazına erişebilmek için gerekli.
Min Sdk16
Min Sdk Txt$mod_unpack_funduszeue.info_sdk_txt}}
Hedef SDK29
Hedef SDK Txt29
Çok pencereNo
Ekranları desteklerküçük, normal, büyük, Xlarge
işlemciarmv8a armeabi-v7a x86 x86_64
Açık Gl Int0
Herhangi Bir Yoğunluğu DesteklerYes
yoğunlukları, , , , , ,

// Kullanıcı Özellikleri //

Kullanıcı Özelliği Wi-Fi Donanım Özellikler:
Uygulama, cihazdaki ağ (Wi-Fi) özelliklerini kullanır.
Kullanıcı Özelliği Telefon Donanım Özellikler:
Uygulamaya, cihazın telefon radyosu gibi Veri İletişim Hizmetleri ile cihazın telefon özelliklerini kullanır.
Kullanıcı Özelliği Uygulama, GPS Konumu, Ağ Konumu veya Hücre Konumu gibi konumu belirlemek için cihazda bir veya daha fazla özellik kullanır. # Uygulama, mobil iletişim için (GSM) telefon radyo sistemi için genel sistemi kullanır. # Uygulama ağını kullanır (:

Wi-Fi) cihazdaki özellikler. #:

// imza //

MD548E2AEC9BD6B0FD1D88AE8DADD
imzaC1FEEB2B9C6FB6CA36FC7CA73AB
7FDA37AA09B5BCFE1D6FE43EFF5D1F54BAE6BA9
GeçerliMon Jun 10 CEST until: Tue May 29 CEST
Seri numarası2c

// Geliştirici //

Milyonlarca kullanıcıyla gerçek zamanlı sohbete katılmak için HappyMod'u indirin.

  • Kullanıcı Yorumları
  • Kullanıcı istekleri

Şunun için inceleme yazın Panda Dome antivirüs ve VPN şık APK

Oy verin:

Bir inceleme gönderin

Kullanıcı Yorumları (41)

En son sürümünü isteyin Panda Dome antivirüs ve VPN şık

Bu mod çalışmazsa, HappyMod topluluğuna istek gönderebilirsiniz. Kullanıcılar, varsa yeni bir mod yükleyecektir.

Bir istek gönderin

Şununla ilgili son istekler Panda Dome antivirüs ve VPN

Bu modun çalışıp çalışmadığını mı merak ediyorsunuz? Bu modla ilgili ekran yakalama videolarına göz atın.

En son sürümünü indirin APK genellikle premium abonelik gerektiren yeni avantajların kilidini açmak için bu harika modifiye edilmiş sürümü kullanarak keyfini çıkarın!

Çevrimiçi güvenlik ve gizlilik için en iyi VPN'dir. Size sınırsız bant genişliği ve bağlantı hızı sağlayan konumdaki devasa bir hızlı VPN sunucuları ağını kullanır. Hızlı bağlantı için optimize edilmiştir ve kullanımı kolaydır, bu da onu güvenilir bir VPN hizmeti arayan herkes için mükemmel bir seçim haline getirir.

IP adresinizi gizlerken tam çevrimiçi güvenlik ve gizliliğin keyfini çıkarmak için Pro sürümünü indirin. Bu uygulama ile izlenme veya izlenme endişesi duymadan internette anonim ve güvenli bir şekilde gezinebilirsiniz. PandaVPN ayrıca engellenen web sitelerine ve içeriğe erişmenize izin vererek onu internet sansürünü aşmak için mükemmel bir araç haline getirir.

APK'ları Denemelisiniz

APK

PandaVPN Pro'yu bugün kullanmaya başlayın ve piyasadaki en iyi VPN hizmetini deneyimleyin!

PandaVPN Pro

Kategoriler VPN Modları

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası