outlook express 2017 / Microsoft Outlook İndir - Ücretsiz İndir - Tamindir

Outlook Express 2017

outlook express 2017

Bu yaz&#; Microsoft Outlook Express'in özelliklerini ve bu özellikleri nas&#;l kullanaca&#;&#;n&#;z&#; sizlere göstermek için haz&#;rlanm&#;&#;t&#;r. Tüm Windows programlar&#; gibi Outlook Express'te de menüler ve bir de araç çubu&#;u bulunur. Program&#;n ana penceresi ikiye bölünmü&#;tür. Sol taraf klasörlerin yönetimi için ayr&#;lm&#;&#;t&#;r.

Bu bölümde GELEN KUTUSU, G&#;DEN KUTUSU, GÖNDER&#;LM&#;&#; Ö&#;ELER, S&#;L&#;NM&#;&#; Ö&#;ELER ve TASLAKLAR klasörleri bulunur. Elektronik postalar&#;n yer ald&#;&#;&#; bir klasördeyken sa&#; üst tarafta seçili olan klasörün mesaj listesi ve sa&#; alt tarafta seçili mesaj&#;n içeri&#;i görülür. Pencerenin en üstündeki komutlar aras&#;nda yer alan "Görünüm" menüsü, tercihinize ba&#;l&#; olarak baz&#; içeriklerin pencerede görüntülenmesini sa&#;lar.

Gelen Kutusu

Gelen Kutusu

GELEN KUTUSU

E&#;er kablo ya da ADSL gibi sürekli bir internet ba&#;lant&#;s&#;na sahipseniz, Outlook Express her yeni gelen postay&#; otomatik olarak bilgisayar&#;n&#;za aktar&#;r. Fakat modem yoluyla telefon hatt&#; üzerinden (dial-up) internete ba&#;lan&#;yorsan&#;z, Outlook Express'i çal&#;&#;t&#;rmadan önce internet ba&#;lant&#;n&#;z&#; aktif hale getirmeniz gerekir. Ba&#;lant&#; sa&#;land&#;&#;&#; zaman masa üstündeki Outlook Express simgesine çift t&#;klayarak program&#; açabilir ve araç çubu&#;undan "Gönder/Al" dü&#;mesiyle postan&#;z&#; kontrol etmeye ba&#;layabilirsiniz. Tabii gerekli hesap ayarlar&#;n&#; yapt&#;ktan sonra Hesab&#; nas&#;l açaca&#;&#;n&#;zdan geçen konumuzda bahsetmi&#;tik.

Bu sayede elektronik postalar&#;n&#;z&#; bilgisayara aktarma i&#;lemi ba&#;lat&#;lm&#;&#; olur. Program art&#;k postalar&#; ilgili klasörlere yerle&#;tirecektir. Yeni gelen postalar&#;n da içinde bulundu&#;u tüm postalar&#;n&#;z&#; sa&#; taraftaki pencerede görebilmek için öncelikle sol taraftaki Gelen Kutusu klasörüne t&#;klamal&#;s&#;n&#;z. Her postada gönderenin kim oldu&#;u, mesaj&#;n konusu ve geli&#; tarihi bellidir. E&#;er postaya her hangi bir doküman eklenmi&#;se kenar&#;nda bir ataç simgesi bulunur. Postan&#;n yan&#;nda bir k&#;rm&#;z&#; ünlem i&#;areti varsa, bu i&#;aret mesaj&#;n acil ya da önemli oldu&#;unu belirtir. Mesaj listesinin alt&#;ndaki kutuda mesaj&#;n içeri&#;ini görmek isterseniz fare ile mesaj&#;n üzerine bir kez t&#;klamal&#;s&#;n&#;z. E&#;er postay&#; tam ekran görmek istiyorsan&#;z bu kez mesaja farenin sol tu&#;u ile çift t&#;klamal&#;s&#;n&#;z.

Yeni Mesaj Haz&#;rlamak

Yeni Mesaj Haz&#;rlamak

YEN&#; MESAJ HAZIRLAMAK

Fareyi kullanarak araç çubu&#;undan "Posta Olu&#;tur" dü&#;mesine t&#;klay&#;n. Kar&#;&#;n&#;za yaz&#; yazabilece&#;iniz bir pencere ç&#;kacakt&#;r. Mesaj&#; kime gönderece&#;inizi "Kime" bölümüne ya da "Bilgi" (CC bölümü olarak da bilinir) bölümüne yaz&#;n. E&#;er gönderilecek ki&#;i say&#;s&#; birden fazlaysa, e-posta adresleri aras&#;na virgül ya da noktal&#; virgül koyup tüm adresleri yan yana yaz&#;n. Tüm kay&#;tl&#; adreslerinizi görmek için dü&#;melerin yan&#;ndaki aç&#;k kitap &#;eklinde simgeye t&#;klay&#;n (bu sayede adres defterini açacaks&#;n&#;z. Adres defterinin özellikleri ilerleyen say&#;larda anlat&#;lacakt&#;r). Konu yazan yere mesaj&#;n&#;z&#;n ba&#;l&#;&#;&#;n&#; yaz&#;n.

Bu ba&#;l&#;&#;&#;n k&#;sa ama aç&#;klay&#;c&#; olmas&#; gerekmektedir, çünkü al&#;c&#;n&#;n ilk görece&#;i alan buras&#; olacakt&#;r.

Mesaj&#;n&#;z&#; yazmak içinse alt taraftaki daha büyük olan bo&#; alan&#; kullan&#;n. Yazmak istedikleriniz bitti&#;inde "Gönder" dü&#;mesine bas&#;n.

Siz Gönder tu&#;una bast&#;&#;&#;n&#;zda elektronik postan&#;z gönderilecek ve gönderildikten sonra da mesaj&#;n&#;z&#;n bir kopyas&#; Giden Kutusu klasöründe saklanacakt&#;r. Her mesaj&#;n yan&#;nda ek olarak bir ya da birden fazla dosya da gönderebilirsiniz. Mesajlar&#;n&#;za eklemek isledi&#;iniz dosyalar&#;, bilgisayar&#;n&#;zda mevcut olan dosyalar aras&#;ndan tercihinize göre seçebilirsiniz. Yapman&#;z gereken sadece araç çubu&#;undan "Ekle" dü&#;mesini t&#;klamak ve ekleyece&#;iniz dosyay&#; belirtmek.

Haber Gruplar&#;

HABER GRUPLARI

Daha önce de birkaç kez haber gruplar&#;ndan bahsettik Belki siz de farkl&#; yerlerde bu gruplardan bahsedildi&#;ini duymu&#;sunuzdur. Haber gruplar&#; çok kullan&#;&#;l&#; ve faydal&#; haber kaynaklar&#;d&#;r. Hatta bu yüzden ba&#;ta Outlook Express olmak üzere pek çok elektronik posta yaz&#;l&#;m&#;, haber gruplar&#;n kendi özellikleri aras&#;na katmaya karar vermi&#;lerdir.

Dünya üzerinde farkl&#; noktalarda ya&#;ayan yüzlerce insan&#;n herhangi bir konuda fikir al&#;&#;veri&#;i yapt&#;&#;&#;n&#; dü&#;ünün. Kula&#;a çok ho&#; bir hayal gibi gelen bu dü&#;ünce kolayl&#;kla gerçe&#;e dönü&#;ebilir. Yapman&#;z gereken tek i&#;lem, araçlar menüsünden "Hesaplar&#;m"&#; t&#;klay&#;p ard&#;ndan "Ekle" menüsündeki "Haberler"i seçmektir. Burada gerekli ayarlar&#; tamamlad&#;&#;&#;n&#;zda haber gruplar&#;ndaki sohbet konular&#;n&#;n ba&#;l&#;klar&#; ad&#;m ad&#;m size gönderilir. &#;lginizi çeken konular seçmeniz, ilgili sohbet grubuna her ba&#;land&#;&#;&#;n&#;zda konu üzerine yaz&#;lm&#;&#; tüm mesajlar&#; görmenizi sa&#;lar. Örne&#;in bir Windows haber grubuna kat&#;l&#;rsan&#;z, i&#;letim sisteminizin tüm püf noktalar&#; hakk&#;nda en güncel haberlere ula&#;abilirsiniz.

Görünü&#;ü De&#;i&#;tirin

Görünü&#;ü De&#;i&#;tirin

GÖRÜNÜ&#;Ü DE&#;&#;&#;T&#;R&#;N

Görsel eklentiler, elektronik postan&#;z&#;n göze daha ho&#; gelmesine yard&#;mc&#; olur. Harfler ile ilgili özellikler de&#;i&#;tirilebilir, beyaz fon renginin yerine ba&#;ka bir renk seçilebilir ya da önceden haz&#;rlanm&#;&#; temalardan birisi kullan&#;labilir. Bunu yapmak için "Araçlar" menusunu seçin. Önce "Seçenekleri, ard&#;ndan da "Olu&#;tur" sekmesini t&#;klay&#;n. Burada harf renklerini ve büyüklüklerine belirleyebilirsiniz. Ya da "&#;leti" menüsünde "Yenide Kullan&#;lacak" sat&#;r&#;n&#;n yard&#;m&#;yla bir ö&#;e seçin.

Son alternatifiniz ise e-posta olu&#;turma penceresindeki "Biçim" menusunu açmak ve "Arka Plan" komutu ile kar&#;&#;n&#;za ç&#;kan seçeneklerden be&#;endi&#;iniz birini seçmek.

Dikkat: &#;kisini Kar&#;&#;t&#;rmay&#;n

D&#;KKAT: &#;K&#;S&#;N&#; KARI&#;TIRMAYIN

Outlook Express ile Outlook'u kar&#;&#;t&#;rmay&#;n. &#;lki özellikle elektronik posta kullan&#;m&#; için haz&#;rlanm&#;&#; bir yaz&#;l&#;md&#;r ama ikincisi daha çok bir elektronik ajanda yeteneklerine sahiptir. Elektronik postan&#;z&#; Outlook ile de kontrol edebilirsiniz ama bu yaz&#;l&#;m&#;n pek çok özelli&#;i daha vard&#;r. Outlook, Microsoft Office paketi içinde bulunabilir ve Windows XP ile birlikte gelmez. Outlook Express ise Windows XP'nin standart bile&#;enleri aras&#;nda yer al&#;yor.

Küçük Bir &#;pucu

&#;PUCU:

Outlook Express'i açt&#;&#;&#;n&#;zda kar&#;&#;n&#;za ilk olarak Gelen Kutusu penceresinin gelmesini sa&#;lamak elinizdedir. Bunu yapmak için Araçlar menüsünden "Seçenekleri seçin ve aç&#;lan pencerenin "Genel" bölümündeki ilk sözcü&#;ü t&#;klay&#;n.

Bilgi: Program&#; Çal&#;&#;t&#;rmak

B&#;LG&#;: PROGRAMI ÇALI&#;TIRMAK

Outlook Express, "Ba&#;lat" dü&#;mesinin alt&#;nda gizli olan menü yard&#;m&#;yla da çal&#;&#;t&#;r&#;labilir. Bunun yan&#; s&#;ra masaüstünüzde simge olarak duran Outlook Express k&#;sayolu size daha h&#;zl&#; bir eri&#;im sa&#;lar.

Okuyucu Yorumları

kaynağı değiştir]

Outlook ve Exchange Server, iletileri, randevuları ve öğeleri, eski mülkiyet Microsoft Mail sisteminden, Microsoft Word'den Zengin Metin Biçiminden ve karmaşık OLE genel veri modelinden türetilmiş bir veri modelinde nesneler olarak dahili olarak ele alır. Bu programlar, çeşitli İnternet ve X protokolleri gibi diğer protokollerle arabirim oluşturduğunda, bu iç modeli, nihai alıcı Outlook veya Exchange çalıştırıyorsa tersine çevrilebilecek şekilde bu protokollere eşlemek ister.

E-postaların ve diğer öğelerin eninde sonunda Microsoft Mail formatına dönüştürüleceği ihtimaline odaklanma, Outlook / Exchange'in standart verilerin tamamını kodlamanın bir yolunu bulamazsa, yalnızca mesaj / öğenin tamamını kodlar. Transport Nötr Kapsülleme Biçimi (TNEF) olarak adlandırılan mülkiyet ikili bir biçimde ve bunu ek bir dosya (genellikle "funduszeue.info" olarak adlandırılır) olarak posta / öğeni aksi halde tamamlanmamış bir biçimlendirmesine gönderir.[19] Alıcı Outlook / Exchange ise, eksik dış iletiyi atabilir ve kapsüllenmiş verileri doğrudan kullanabilir, ancak alıcı başka bir program ise, alınan TNEF ekindeki veriler, oluşturulduğu Microsoft yazılımı olmadan az kullanılır olacağından, alınan ileti tamamlanmayacaktır. Geçici bir çözüm olarak, TNEF dosyalarını (kısmen) çözen çok sayıda araç var

Takvim uyumluluğu[değiştir kaynağı değiştir]

kaynağı değiştir]

Outlook , Internet Explorer işleme motorundan Microsoft Word 'ye geçiş yapan ilk Outlook'dur. Bu, Word tarafından işlenmeyen HTML ve CSS öğelerinin artık desteklenmediği anlamına gelir. Öte yandan, Word'de bestelenen HTML mesajları, yazara göründükleri gibi görünürler. Bu, haber bültenlerini ve raporları yayınlamayı etkiler; çünkü düzenlerini oluşturmak için karmaşık HTML ve Cascading Style Sheets kullanırlar.[16] Örneğin, formlar e-postaya artık katıştırılamaz.

CSS özelliklerinin ve HTML niteliklerinin desteklenmesi[değiştir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası