hacettepe beslenme ve diyetetik ekşi / Ana Sayfa - Hacettepeliler Akademi

Hacettepe Beslenme Ve Diyetetik Ekşi

hacettepe beslenme ve diyetetik ekşi

"Psikoloji Vaka Okulu eğitimi bu alanda çalışan herkesin mutlaka katılması gereken bir eğitim. Hepimize her konuda vaka görme imkanı sunuluyor. Lisans ya da lisansüstü eğitiminde bu sayıda örnekle de karşılaşmıyoruz. Her bir eğitmen bence konusunda uzman kişilerdi. Tekrarını diliyorum."

Nihan Gözalıcı

Uzman Psikolog, Psikoloji Vaka Okulu

"Çocuk Gelişimi Vaka Okulu, her hafta birbirinden değerli eğitmenleriyle harikaydı. Konular itinayla seçilmişti. Ayrıca eğitim sonrası verilen notlarla da eğitimin daha kalıcı hale gelmelerini sağladıkları için fark yarattı. İyi ki Hacettepeliler Akademi ile tanıştım, çok teşekkür ediyorum."

Tuğba Özçelik

Çocuk Gelişimci, Çocuk Gelişimi Vaka Okulu

"Seçilen konuların kalitesi, birlikte çalışılan hocaların özverisi, ekipteki arkadaşların her daim ulaşılabilir olması ve yardımlarını esirgememesi şahsen beni çok memnun etti. Çok ama çok teşekkür ediyorum kendi adıma, başka etkinliklerde görüşmek dileğiyle."

Eda Aydın

Diyetisyen, Beslenme ve Diyetetik Vaka Okulu

"Sosyal Hizmet Vaka Okulu’nu kurgu açısından oldukça başarılı bulduğumu ve bu oluşumun altında imzası bulunan arkadaşların da katılımcılara mümkün olan en yüksek verimi sağlamak adına ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını gönül rahatlığıyla dile getirebilirim."

Okan Beytaş

Yüksek Lisans Öğrenci, Sosyal Hizmet Vaka Okulu

"Alanında uzman hocaları bir arada bulmak çok zor ancak Hacettepeliler Akademi sayesinde biz hepsiyle çok güzel vakit geçirdik. Dolu dolu geçti vaka okulu oturumlarımız, her şey tam da olması gerektiği gibiydi. Çocuk Gelişimi Vaka Okulunun ikincisini sabırsızlıkla bekliyorum."

Meltem Dindar

Öğrenci, Çocuk Gelişimi Vaka Okulu

"Yeni mezun diyetisyenlere güven kazandırdıkları, derste gördüğümüz konulara ek olarak en ihtiyaç duyduğunuz vaka analizlerine öncelik veren bu eğitimi yaptıkları için Hacettepeliler Akademi’ye, ardından hem vaka çalışmalarını bizimle paylaştıkları hem de bütün sorularımıza ve merak ettiklerimize aklımızda hiç soru kalmayana kadar sabırla cevap verdikleri ve bize kattıkları için değerli hocalarımıza çok teşekkür ederim."

Alara Miray Tokgöz

Diyetisyen, Beslenme ve Diyetetik Vaka Okulu

"Vaka analizleri ve interaktif geçen eğitimler sayesinde aslında hem bilgilerimizi paylaşma hem de birçok öğrenme fırsatımız oldu. Hacettepeliler Akademi’nin sıcaklığı ve iletişimin kolaylığı organizasyonun güzel bir şekilde işlemesini sağlayarak bize keyifli bir pazar günü geçirmemizi sağladı. Bu güzel organizasyon için teşekkür ediyor ve başka eğitimlerde buluşmayı dört gözle bekliyorum."

Emel Özcan

Psikolojik Danışman, Psikoloji Vaka Okulu

"Vaka Okulu, pandemi sürecinin olumsuz getirilerinden olan staj yapamama durumunu telafi edebilecek düzeyde bir çalışmaydı. Program sürecinde gerek hocalarımızın gerekse de katılımcıların, interaktifliği olabildiğince üst düzeyde tutması online süreci daha verimli geçirmemizi sağladı. Alanda henüz ne yapmak istediğini ya da yapmak istediği şeyi keşfedip nereden başlayacağını bilmeyenler için altın değerinde bilgilere ve yönlendirmelere sahip birçok oturum gerçekleştirildi."

Fatma Öncel Kılınç

Öğrenci, Çocuk Gelişimi Vaka Okulu

"Öncelikle eğitimdeki konular ve alanında uzmanlaşmış konuşmacıların yanı sıra çok kaliteli ve anlayışlı bir ekip olduğunuz için teşekkür ederim. En ufak bir aksiliğe bile müsaade edilmeden dolu dolu geçirdiğim en verimli eğitimlerden biriydi. Bir sonraki seri için tekrar buluşmak dileğiyle…"

Yaren Çevik

Öğrenci, Beslenme ve Diyetetik Vaka Okulu

"Benimle birlikte bu eğitime katılanların çok şanslı olduğunu düşünüyorum. Vaka okulu, karşılaştığımız veya karşılaşacağımız problem davranışların çözümleri için çok güzel bir rehber oldu. Bu şansı bizlere verdiğiniz için size çok teşekkür ederim, daha güzel eğitimlerde görüşmek üzere."

Şeyma Ak

Öğrenci, Çocuk Gelişimi Vaka Okulu

"Sosyal hizmet alanında uzun yıllar görev yapan hocalar, vakaları değerlendirme yöntemleri ve hassas gruplara yaklaşımların nasıl olması gerektiği gibi pek çok konuyu bize aktarıyorlar. Sosyal Hizmet Vaka Okulu tüm bu bakış açılarını bir etkinliğin içinde görmemi sağlıyor."

Binnur Tokyay

Sosyal Hizmet Uzmanı, Sosyal Hizmet Vaka Okulu

"Psikoloji bölümü birinci sınıf öğrencisiyim ve bölümümü sevmemde etkiniz o kadar büyük oldu ki… İyi ki psikoloji bölümü okuyorum diyorum sayenizde. Ve her oturumda bölümüme farklı bir bakış açısıyla yaklaşabiliyorum. Eğitimcilerin sorularımıza tam olarak cevap veriyor olması da ayrıca çok güzel."

Neslihan Zengin

Öğrenci, Psikoloji Vaka Okulu

"Eğitime katılırken şüphelerim vardı, daha önce böyle bir eğitime katılmadım. O kadar saat dikkatim dağılmadan durabilir miyim diye düşünüyordum. Eğitimlere başladıktan sonra cumartesiyi ipler çeker hale geldim. Tüm hocalarıma ve bu kaliteli etkinliğin öncüsü olduğu için Hacettepeliler Akademi’ye teşekkür ederim."

Hazal Köse

Öğrenci, Sosyal Hizmet Vaka Okulu

"Çocuk Gelişimi Vaka Okulu programına katılmadan önce endişelerim vardı iyi ki katılmışım çok faydalı bir eğitimdi. Vaka okulu bana çok şey kattı ve kendi eğitimimde bazı eksiklerimin de olduğunu fark ettirip bu eksiklerimi tamamlamamı sağladı. Şu anda Aile Danışmanlığı Vaka Okulu eğitimi var ve hiç düşünmeden kaydımı yaptırdım."

Ayşe Alabay

Öğrenci, Çocuk Gelişimi Vaka Okulu

"Her hafta birbirinden faydalı psikoloji eğitimleri alabildiğim ve bu sayede çok değerli hocalarla tanışabildiğim haftalarca süren bir süreci bana sundu. Herhangi bir sorumuz olduğunda her zaman ilgi ile karşılandık. Eğitim programının kapsamı ve kalitesinin de oldukça doyurucu olduğunu düşünerek Psikoloji Vaka Okulu’nun başarılı bir organizasyon olduğunu ve bundan dolayı memnuniyet duyduğumu belirtmek isterim."

Aysel Şeker

Psikolog, Psikoloji Vaka Okulu

"Staj dönemlerinin pandemiyle baltalanması ile yeterli deneyim kazanamamış yeni mezun kitleye yönelik çok verimli bir eğitim süreci olduğunu düşünüyorum. Eğitim esnasında yaşanan olağan sıkıntıların anında çözüme kavuşması ve belgelerin tarafımıza hızlı, sorunsuz ulaşması yönüyle de işleyiş anlamında tatmin edici bir programdı, çok teşekkür ediyorum."

Adviye Aslan

Diyetisyen, Beslenme ve Diyetetik Vaka Okulu

"Vaka okulu, derslerde işlenmeyen pratik bilgiler ile özellikle bir sosyal hizmet öğrencisinin kendisini alanda geliştirmesini ve farklı bakış açılarına sahip olmasını sağlıyor. Hayatımda yaptığım en iyi tercihti diyebilirim."

İpek Gülmiş

Öğrenci, Sosyal Hizmet Vaka Okulu

"Gerçekten çok verimli ve çok değerli 5 hafta oldu. Pandemi nedeniyle zor bir dönemden geçiyoruz ve bunu bir avantaja çevirerek bizleri bir araya getirdiler. Alanında uzman eğitmenlerle tanışmak beni gerçekten çok mutlu etti ve çok faydalı bilgiler edinmemi sağladı."

Ece Okuyucu

Çocuk Gelişimci, Çocuk Gelişimi Vaka Okulu

"Bu tarz donanımlı bir Vaka Okuluna katılım sağlamak benim açımdan harika bir deneyim oldu. Mesleğe olan saygımı artırdı. Zamanımı ayırarak katılmama çok fazlasıyla değdi. Emeği geçen herkese teşekkürler."

Tülay Arslan

Hemşire, Hemşirelik Vaka Okulu

"O kadar güzel ve muhteşem içeriğe sahip bir eğitim süreci ortaya koydunuz ki takdire şayan. Seçtiğiniz eğitmenler, onların yaklaşımları, kurum olarak yaptığınız güzellikler ve kaliteli hizmetiniz için, çok ama çok teşekkür ederim. Birlikte bu yolda ilerlemek dileğiyle."

Ceren Şeyma Aksu

Öğrenci, Aile Danışmanlığı Vaka Okulu

"Hemşirelik Vaka Okulu sayesinde Hacettepeliler Akademi ile tanıştım. Benim için gerçekten çok keyifli ve verimli bir süreçti. Ders kayıtlarına sonradan ulaşabilmemiz çok avantajlı. Eğitim içeriklerinden, hocalarımızdan çok memnun kaldım. Sevgiler"

Selim Akdoğan

Öğrenci, Hemşirelik Vaka Okulu

"Daha önce nasıl Hacettepeliler Akademi ile tanışmamışım cümlesini dedirttiğiniz, bilgilendirme, karşılama, uygulama ve enerjiniz ile yorgun olduğumuz vakitlerde bile dinletebildiğiniz ve kayıtları paylaştığınız için çok teşekkürler. Emeğinize sağlık."

Meltem Sönmez

Psikoterapist, Aile Danışmanlığı Vaka Okulu

"Bu oluşumu düşünen ve katılan herkese teşekkür ederim. Her derste yeni bakış açıları kazandım. Derslerin online olması ve ders kaydının olması güzel bir fırsattı. Yeni eğitimleri dört gözle bekliyorum."

Ali Can Yıldırım

Öğrenci, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Vaka Okulu

"5 hafta sürecek çevrim içi bir programın, 10 farklı uzman ile baştan sona aynı verimlilikte gitmesinin zor olacağını düşündüm ancak eğitimin sonuna geldik ve Hacettepeliler Akademi’ye kocaman bir teşekkür borçluyum. İçerik ve eğitmen seçiminden başlayarak; bilgilendirmeler, yayın tekrarları ve oturum notları, teknik koordinasyon, hatta aralarda çalınan müziklerin seçimine kadar mükemmele yakın bir organizasyonla beş haftayı tamamladık."

Evrim Toker

Çocuk Gelişimci, Çocuk Gelişimi Vaka Okulu

"Hacettepeliler Akademi adına yakışır bir eğitim oldu. Disiplininize, sisteminize, hem eğitmenlerle hem de katılımcılarla son derece profesyonel iletişiminize hayran kaldım. Kaçırdığımız veya tekrar dinlemek istediğimiz dersler için eğitim kayıtlarını göndermeniz de çok yardımcı oldu. Keyifli, öğretici ve en önemlisi güvenilirliğiniz nedeniyle her zaman ilk başvuracağım adres olacaksınız."

Azize Günaydın

Öğrenci, Psikoloji Vaka Okulu

"Üniversite hayatımda çok fazla vaka göremediğimden bu eğitim benim için isminin de hakkını vererek tam anlamıyla bir ‘Vaka Okulu’ oldu. Alanında tecrübeli birçok uzman tarafından her hafta farklı konulardaki vakaları birebir dinleyebilme fırsatını kaçırmak istemedim."

Evin Şimşek

Psikolojik Danışman, Psikoloji Vaka Okulu

"Her türlü sorumuza verdiğiniz içten yanıtlarınız, ilgi ve alakanız, ders kayıtlarına tekrar erişim sağlamanızla dolu dolu, verimli 25 saatlik bir süreç geçirdik. İlerleyen süreçlerdeki eğitimleri sabırsızlıkla beklemekteyim."

Berna İnci

Öğrenci, Beslenme ve Diyetetik Vaka Okulu

"Okuduğum bölüm hakkında ne kadar çok eksiğimin olduğunu görebilmemi sağladıkları için ve böyle güzel bir organizasyonda yer aldığım için başta Hacettepeliler Akademi’ye ve değerli hocalarıma çok teşekkür ederim."

Mebruke Demirdirek

Öğrenci, Çocuk Gelişimi Vaka Okulu

"Sosyal hizmet bölümü son sınıf öğrencisi olarak bu eğitimden aldığım deneyimler, süpervizyon boşluğunu da doldurmakta. Gerçekten kaliteli bir organizasyon içinde ilerlediğimi söyleyebilirim. Bu eğitimi organize ettiğiniz ve bizlere sunduğunuz için çok teşekkürler."

Sıla Koçak

Öğrenci, Sosyal Hizmet Vaka Okulu

"Eğitim gayet verimli geçiyor. Var olan bilgilerime tamamlayıcı bilgiler ekliyorum. Özenle seçilen vakalar çok etkili oluyor. Kritik noktalarda nasıl davranılması gerektiği bakımındanbizlere ışık tutuyor değerli hocalarım. Bizlere bu imkanı sunduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyorum."

Ahmet Emin Kaya

Psikolog, Psikoloji Vaka Okulu

"Son sınıf olup staj yapamamış olmamın verdiği stresin azalmasına çok büyük katkısı oldu. İnanılmaz bilgiler ve tecrübeler edindim. Stajlarımı tamamlayamamış olmamın tüm eksikliği bu eğitimle kapandı diyebilirim, her şey için teşekkür ediyorum."

Güliz Şenalp

Öğrenci, Beslenme ve Diyetetik Vaka Okulu

sinem kolbakır*

  • yılında hacettepe beslenme ve diyetetik bölümünden mezun olan başarılı, sempatik, güzel vs. diyetisyen.şu an ankara/gaziosmanpaşa'da bulunan kendi kliniği hdl beslenme ve diyet danışma merkezi'nde sağlıklı beslenme, zayıflama, şişmanlama, hastalıklarda diyet ve beslenme, sporcu beslenmesi konularında hizmet vermeye devam funduszeue.infoıca ted ankara kolejliler a bayan voleybol ve casa ted ankara kolejliler a erkek basketbol takımlarına özel beslenme ve diyet danışmanlık yapmaktadır.

    bu ciddi tanımdan daha önemlisi şu ki; ilgili, samimi ve vaadettiğini size funduszeue.info mutlu, sağlıklı bir insan haline getirip evinize göfunduszeue.infoden biliyorum.

    funduszeue.info

    funduszeue.info

  • yeni basladigim,ufacik bir sey olmasindan kaynakli ilk gordugum de soka girdigim,su an icin memnun oldugum funduszeue.info diyetisyenlerden farkli neyi var derseniz soyleyecegim sey sevimliligi funduszeue.info disinda ne bir eksisini ne bir artisini ilave edemeyecegim ha ama bir kere bile aciktigimi hissettirmeden bana kilo verdiriyor mu?funduszeue.info sefer olacak sozluk inaniyorum

    edit:oldu valla

ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası