bursa yenişehir havaalanı otobüs saatleri / 🚍 Bursa BURULAŞ 80 Kentmeydanı-Yenişehir Havaalanı Otobüs Saatleri ve Güzergahı | Ne Vakit

Bursa Yenişehir Havaalanı Otobüs Saatleri

bursa yenişehir havaalanı otobüs saatleri

Bandırma - Bursa Uçak Bileti Ara

Bandırma’dan havayolu ile Türkiye’nin ve dünyanın farklı şehirlerine yolculuk yapmak isteyenler genellikle İstanbul’da bulunan Atatürk Havalimanı’nı tercih ediyorlar. Bandırma merkezinden Atatürk Havalimanı’na ulaşmak içinse çok sayıda farklı alternatifiniz var.

Bu güzergah boyunca yolcular sıklıkla hızlı feribotla Yenikapı’ya gelerek Yenikapı’dan metro, taksi, otobüs, havalimanı servisi veya transfer araçlarına aktarma yapıyorlar.

2 saatten biraz daha uzun süren feribot yolculuğu sonrasında metro kullanabileceğiniz en hızlı ve kolay yöntem denebilir. Otobüs, havalimanı servisi ve taksiler ise İstanbul’un yoğun trafiği nedeniyle gecikmelere sebep olabilecek araçlar.

Hızlı Feribot

Bandırma’dan İstanbul Atatürk Havalimanı’na yapacağınız yolculuğunuz için öncelikle Bandırma’dan kalkan hızlı feribotlara binmelisiniz. Günün farklı saatlerinde gerçekleşen feribot seferleri Marmara’nın karşı kıyısından yolcularını İstanbul’a taşıyor. Bandırma’dan Yenikapı’ya seferler sabah saat: ’dan akşam ’a kadar farklı saatlerde gerçekleşiyor.

Feribot seferlerinin saatleri yaz ve kış gibi dönemlere göre de değişiklik gösterebiliyor. Bu nedenle feribota binmek için yola çıkmadan önce mutlaka sefer saatlerini öğrenin ve bu saatlere uygun zamanlarda yola çıkmaya çalışın. Bu sayede iskelede uzun zaman boyunca beklemeden feribota binebilir ve yola çıkabilirsiniz.

Metro

Bandırma’dan feribotla Yenikapı’ya kadar geldikten sonra buradan metroya aktarma yapabilirsiniz. Yenikapı’dan hareket eden M1 hatlı metro doğrudan havalimanına kadar geliyor. Yenikapı ile Atatürk Havalimanı arasında metro yolculuğu yaklaşık 35 dakika sürüyor.

Otobüs

Otobüsler de Yenikapı İskelesi’nden havalimanına ulaşım için aktarma yapabileceğiniz alternatif toplu taşıma araçlarından. Buradan kalkan YH-1 hatlı otobüs yaklaşık dakika içinde yolcularını havalimanına ulaştırıyor. Bu yolculuğun süresi trafiğin durumuna göre değişiklik gösterebiliyor. Uçağınıza yetişme konusunda aceleniz varsa otobüs yerine Yenikapı’dan metroya binmek hız kazandırması açısından faydalı olabilir.

Taksi

Eğer elinizde ağır bavullarınız varsa ve uçağa yetişmek için fazla aceleniz yoksa taksilere binerek havalimanına gelebilirsiniz. Yol durumuna göre dakika arasında değişen yolculuk metroya göre çok daha rahat ve konfor açısından cezbedici. Ancak trafik ihtimaline karşı öncelikle yol durumunu kontrol etmelisiniz.

Havataş

Şehirde hizmet veren Havataş servisleri Yenikapı Feribot İskelesi’nden yolcularını alarak doğrudan havalimanına getiriyor. Bu anlamda taksi kadar olmasa da otobüslerden daha hızlı bir araç. Ancak eğer trafiğin yoğun olduğu bir saate denk gelirseniz bu servisler size biraz zaman kaybettirebilir. Fiyatı ise taksiden daha ucuz olmakla birlikte belediye otobüslerinden daha pahalı.

Özel Araç

Özel aracınız varsa Bandırma’dan karayolu ile veya arabalı feribotlardan birine binerek İstanbul’da Yenikapı’ya gelebilir, buradan da kısa sürede havalimanı terminali girişinde olabilirsiniz. Havalimanında yer alan otoparklar ve kısa süreli duraklama alanları aracıyla gelenler için kolaylık sağlıyor.

Eğer trafiğe takılmak istemiyorsanız aracınızı Yenikapı’da bırakarak buradan metroya da binebilirsiniz. Yenikapı’dan aracınızla yola devam etmek isterseniz Bakırköy ve Atatürk Havalimanı levhalarını takip ederek yaklaşık dakikada havalimanına ulaşabilirsiniz.

Transfer Araçları

Bandırma ve çevresinde hizmet veren özel transfer firmalarından birinden bu hizmeti alabileceğiniz gibi isterseniz Yenikapı’ya geldikten sonra İstanbul içinde havalimanına ulaşmak için özel transfer araçlarından faydalanabilirsiniz. Transfer araçları şoförleri ile yolcularını karşılıyor ve havalimanı giriş kapısına kadar bırakıyor. Bu araçlara ödemeniz gereken ücretin ise gidilen mesafe ile yolculuk yapanların toplam sayısı ve aracın özellikleri gibi birçok kıstasa göre farklılık gösterebildiğini unutmayın.

Havalimanı Bilgileri

İstanbul’u ve yakın çevresini dünya ile buluşturan İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yolculuğunuzdan önce ve sonra değerlendirebileceğiniz çok sayıda restoran ve mağaza var. Havalimanının dış hatlar terminalinde uygun fiyatlarla hediyelik eşya veya çikolata, alkol gibi farklı ihtiyaçlarınızı satın alabileceğiniz geniş bir duty free alanı mevcut.

Havalimanında ayrıca başta Türk mutfağı olmak üzere dünyanın farklı bölgelerinden lezzetleri tadabileceğiniz restoranlar ve kafelerle de karşılaşacaksınız. Eğer uçağınızı çok daha konforlu bir ortamda beklemek isterseniz aynı zamanda özel olarak hazırlanan ikramların da tadına bakabileceğiniz özel yolcu salonlarına yönelebilirsiniz.

İstanbul Atatürk Havalimanı Avrupa, Asya ve Amerika gibi dünyanın farklı bölgelerine de uçuşların düzenlendiği bir havalimanı. Buradan Türkiye’nin ve dünyanın birçok noktasına direkt veya aktarmalı seferlerle ulaşımınızı sağlamanız mümkün.

Tadında Anadolu, Kantin, Cakes&Baskes, Starbucks, Burger King, Sbarro, Caffe Nero, Simit Sarayı ve Zero Cafe havalimanında yolcuları bekleyen yeme içme mekânlarından bazıları. Havalimanında basit bankacılık işlemlerinizi halletmek veya para çekip göndermek için kullanabileceğiniz ATM cihazları da yolcuların hizmetine sunuluyor.

24 Mar Tarihinde Güncellenmiştir.

Balıkesir - Bursa uçak bileti

Bursa Havalimanından Şehir Merkezine Ulaşım

Bursa Yenişehir Havalimanı’dan şehir merkezine ulaşım hakkında bilmeniz gerekenler

Bursa Yenişehir Havalimanı

Bursa’nın doğusundaki Yenişehir ilçesinde yer alan ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapılmasına olanak tanıyan Bursa Yenişehir Havalimanı, merkeze yaklaşık 50 kilometre mesafede bulunuyor. Yurt içi ve yurt dışı aktarmalı uçuşların gerçekleştirildiği Bursa Yenişehir Havalimanı’ndan şehir merkezine gitmek içinse birkaç alternatif değerlendirilebiliyor.

Aerobilet transfer hizmetleri

Aerobilet sayesinde, en hesaplı otel ve en ucuz bilet fiyatlarına ulaşırken aynı zamanda Aerobilet transfer hizmetleriyle de en rahat ulaşım imkanına sahip olabilirsiniz. Bursa’da şehrin merkezi destinasyonlarına, Uludağ, Nilüfer, Osmangazi gibi lokasyonlara kolaylıkla ulaşabilir, otelinize kadar bu hizmetlerden yararlanabilirsiniz.

Otobüs

Bursa Büyükşehir Belediyesi halk otobüsleri BURULAŞ, şehir içi en hesaplı ulaşım araçlarında ilk sırada yer alıyor. Siz de Bursa Yenişehir Havalimanı’ndan şehir içi destinasyonlara BURULAŞ ile seyahat edebilirsiniz. 80 no’lu BURULAŞ aracı ile Kent Meydanı’na kadar seyahat edebilirsiniz. Trafik durumuna göre yaklaşık bir saat 20 dakika içerisinde havalimanından Kent Meydanı’na ulaşımınızı sağlamanız mümkün.

Taksi

Bursa Yenişehir Havalimanı’ndan taksiyle Kent Meydanı’na seyahat etmek istediğinizde yaklaşık 58 kilometre mesafe katetmeniz gerekiyor. Bu da trafik durumuna göre 40 dakikayı buluyor. Dilerseniz, durak beklemeden doğrudan taksiyle seyahatinizi gerçekleştirebilir, uçuşunuza kolaylıkla yetişebilirsiniz.

HABERLER

 18 KASIM

BASIN BÜLTENİ

YENİŞEHİR HAVAALANI’NA SEFERLER BAŞLIYOR

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım şirketi BURULAŞ, Yenişehir Havaalanı otobüs seferlerini, 19 Kasım Cumartesi (YARIN) gününden itibaren başlatıyor.

Uçak saatlerine göre ayarlanan 80 no’lu Yenişehir Havaalanı hattı, günde iki sefer yapacak. Sabah saat ’da Kent Meydanı’ndan başlayacak seferler, Darmstad, Stadyum, Altıparmak, Atatürk ve İnönü caddeleri, Ankara Yolu ve Yenişehir Havaalanı güzergahını izleyerek seferini tamamlayacak.
Kent Meydanı’ndan saat ile , Yenişehir Havaalanı’ndan ise ile saatlerinde hareket edecek olan hattın, özel hat olmasından dolayı vatandaşların, manyetik BuKart’ı iki kez okutmaları ya da 2 adet 3 TL’lik manyetik kart kullanmaları gerekiyor.

80 no’lu hattın güzergahı
Kent Meydanı Durağı - Stadyum Durağı - Çatal Fırın Durağı - Koruyucu İşhanı Durağı - İnönü Cad. SGK Durağı - Arabayatağı İst. Durağı ve Kestel Kavşağı Terminal önünde duracak.


BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

Tarih:

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası