football manager 2012 100 türkçe yama / Football Manager FM Türkçe Yama indir

Football Manager 2012 100 Türkçe Yama

football manager 2012 100 türkçe yama

Football Manager Türkçe Yama

Football Manager Türkçe Yama indir Gezginler, Football Manager Türkçe Yama Türkçe son sürüm full indir, Football Manager Türkçe Yama Windows 11 Windows 10 Windows 8, Windows 7 ve XP için bit bit PC için indir.


Football Manager Türkçe Yama Programı Nedir?

FM Türkçe Yama Yazılımı.

Football Manager Türkçe Yama İndir


Kurulum Dosyası Bilgileri:
  • Lisans:  Ücretsiz
  • Arayüz: Türkçe
  • Sistem: Windows
  • Üretici:
  • Boyutu: MB



Football Manager Türkçe Yama Özellikleri ve Kullanımı

Gelmiş geçmiş en başarılı menajerlik oyunlarından biri olan Football Manager oyununu artık Türkçe olarak oynamak çok kolay. Tek yapmanız gereken sitemizden Türkçe dil yamasını indirip yüklemek. Ondan sonra oyundaki tüm menüler ve açıklamaların hepsi tamamen Türkçe olacak.

Üstelik bu yama paketi hem orijinal oyunda hem de ücretsiz indirdiğiniz full versiyonlarda sorunsuz çalışıyor. % türkçeleştirme özelliğine sahiptir.

Hemen İndir: Football Manager Türkçe Yama

Fm % Türkçe Yamanın çıkmasından sonra yamada gözlenen bazı sorunlara çözüm olması için Fm % Türkçe Yama  v güncellemesi funduszeue.info tarafından yayınlandı.

Daha önce 'de karşılaşılan dil seçimlerindeki problemler giderilmiştir.Sadece oyuna girdiğinizde 5 saniyelik bir dil seçme işlemi yapacaksınız.
Ayrıca yine yüzlerce cümle düzeltilmiş, çevrilmeyen bazı kısımlar çevrilmiştir.
Yani sadece problemleri düzelten bir yama değildir.
Fm % Türkçe Yamanın yapılmasına öncülük eden funduszeue.info kadrosuna ve yamada emeği geçen tüm Fm sevdalılarına teşekkür ederiz.



Daha önce 'i kurmuş olanlar aşağıdaki linki indirsin ve kursun.

İndirmek İçin Tıklayınız.

Alternatif Link İndirmek İçin Tıklayınız.

Daha önce % Türkçe Yamanın Diğer Versiyonlarını Yüklememiş Olanlar Yani  İlk kez 'yı kuracak olanlar bunu indirsin.

İndirmek İçin Tıklayınız

Alternatif Link İndirmek İçin Tıklayınız

Kurulum:
Oyununuzun kurulduğu yerdeki Football Manager klasörünü seçin ve kuruluma başlayın.
Yeni kariyer açmanıza gerek yoktur, kayıtlı oyunlarda çalışır.
Tüm versiyonlarla uyumludur.
OYUNA GİRMEDEN ÖNCE CACHE KLASÖRÜNÜ BİR DEFAYA MAHSUS OLMAK ÜZERE SİLİNİZ.Cache klasörü nasıl silinir öğrenmek için tıklayınız

Skin sorunu olanlar aşağıdaki işlemleri uygulasın
Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager \skins\ (klasörünün içine atsın skins klasörü yoksa oluşturun)

Orjinal Skin

Dark Skin İndirmek İçin Tıklayınız

Türkçe turnuva stadum ve medya için oyununuzun kurulu olduğu yerdeki \Football Manager \data\db\ veya \Football Manager \data\db\b içindeki dbc, lnc, edtdizinlerini siliprar dosyasından çıkarttıklarınızı atınız

Dosyası İçin Tıklayınız

Dosyası Alternatif Link İçin Tıklayınız


nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası