eve yardımcı bayan bursa / Bursa Ev Hizmet Elemanı İş İlanları

Eve Yardımcı Bayan Bursa

eve yardımcı bayan bursa

Bursa, Nilüfer Eve yardımcı bayan iş ilanları

Bayan Mağaza Elemanı

satış eleman yardımcısı

Villamız için yardımcı

Gümüştepe de bulunan 3 katlı villamız da çalışacak yardımcı arıyoruz. Şu an ki çalışanımız sağlık nedenlerinden hafta da 1 gün gelecek bu  temiz, titiz işi gerçekten bilen (villa deneyimi olursa iyi olur) evde temizlikçi, gündelikçe olmaktan ziyade aileden biri gibi olacak 

Annem için yatılı bayan bakıcı arıyoruz

Annem 85 yaşında, öz bakımını yapabiliyor, ilaçlarını düzenli verecek, yemek, ev temizliği yapacak yatılı bakıcı

Bursa Nilüfer'de Yatılı Ev Yardımcısı Arıyorum

Ütü yapabilen, çamaşır yıkayabilen, genel ev işlerinde çalışacak Yardımcı bayan arıyoruz. Ev kendine ait verilecek, elektrik, su, doğalgaz tarafımızdan ödenecek, kişisel bakımına özen gösterecek.

Bursa Nilüfer'de Ev Yardımcısı Arıyoruz

Temiz, titiz, detaylı temizlik işlerinde, yemek yapma konusunda deneyimli eve yardımcı bayan aranmaktadır. Beklenenler: Detaylı temizlik, çamaşır yıkama, ütü yapma, yemek yapma konusunda deneyimli olmalıdır. Sigara kullanmayan, mesai saatlerine dikkat eden, telefon 

Bursa'da Yatılı Çocuk Bakıcısı/Yardımcı Arıyoruz

Yatılı bayan arıyorum. Evin günlük temizliği ve çocuklarla ilgilenecek, yatılı kalacak birini arıyoruz. 

Bursa'da Yatılı Bebek Bakıcısı/Yardımcı Arıyorum

16 aylık bebekle ilgilenebilecek, güler yüzlü , sevecen yardımcı aramaktayız. Ev düzenleme, basit ev işleri ve yemek konusunda destek verecek adaylar tercih sebebidir.Sürekli yatılı kalabilecek adayların başvurması rica olunur.

Bursa Nilüfer'de Ev Yardımcısı Arıyoruz

Haftanın üç yada dört günü 80'li yaşlarındaki anne ve babamın Bursa Nilüfer İhsaniye'deki evlerinde, ev işlerine yardımcı olabilecek, dürüst ve temiz bir çalışana ihtiyacımız var.

Nilüfer'de Yatılı Ev Yardımcısı Arıyorum

 yaşında yarım gün kreşe gidiyor, diğeri 6 aylık. Onların genel bakımları ile ben ilgileniyorum, bu esnada evin isleriyle ilgilenebilecek ve günlük durumlarda bana yardımcı olabilecek, çocukları seven güler yüzlü birini arıyoruz. Kişiye ait banyo ve odası olacaktır 

Bursa Nilüfer'de Ev Yardımcısı Arıyoruz

Haftanın birkaç günü (yarım gün de olabilir) ev işlerinde yardım edecek adli sicil kaydı bulunmayan ve referansı olan bir yardımcı ihtiyacımız var.

Haftada 3 gün yardımcı

Pazartesi - çarşamba - cuma günleri sabah arası gündelik ev işlerine yardımcı arıyoruz

Bursa Nilüfer'de Ev Yardımcısı Arıyorum

bize uyum sağlayacak çocuğumuza iyi davranacak yardımcı arkadaş arıyoruz. Genel ev temizliği, yemek yapabilecek

Bayan Elemanlar

 İzmir ve Bursa'da bulunan eğlenceli işletmemiz için, bayan eleman aranmaktadır. Kalacak yer verilmektedir. Türkiye Geneli başvurabilir. Sosyal olanaklar Günlük Tl ve Tl arası Sgk Yemek Bu iş ilanı ile ilgilenen adayların bizi, işvereni arayarak 

Bursa'da Ev Yardımcısı Arıyorum

Haftada 5 gün yada saatleri arasında gelebilecek Günlük temizlik, çamaşır ve yemek konularında yardımcı olacak. Temiz, titiz, evin ablası olacak bir yardımcı arıyoruz.

Bay/Bayan Tezgahtar

 Bursa Nilüfer'de faaliyet gösteren Et Balık Beşevler işletmemize, bay-bayan tezgahtar ve kasap aranmaktadır. Aranan Nitelikler Bay-Bayan Sorumluluk sahibi Uzun vadeli çalışmayı hedefleyen eleman. Sosyal Olanaklar Mevcuttur. İlgili adayların iletişim numaramızdan 

Bayan Mağaza Elemanı

satış elemanı magazada görevlendirilecek

Bursa Nilüfer'de Ev Yardımcısı Arıyoruz

Haftanın 1 günü ile saatleri arasında çalışabilecek, genel ev işlerinden sorumlu olabilecek, deneyimli ev yardımcısı arıyoruz.

Bursa'da Ev Yardımcısı Arıyoruz

Merhaba ben ev yardımcısı arıyorum. Eşime ev işlerinde yardımcı olacak, bebeklere bakabilecek durumda olan, haftada gün gelmesi şu anlık bizim için yeterli gözükmektedir.

Bursa'da Yatılı Ev Yardımcısı Arıyorum

Genel ev temizliği, ütü, yemek yapımında bana ihtiyaç halinde yardımcı olacak ,evin düzeninden sorumlu olacak ,boş zamanlarda da 4 yaşındaki oğlumla aktiviteler yapıp zaman geçirecek ev yardımcısı arıyorum.

Bursa Nilüfer'de Ev Yardımcısı Arıyorum

Tam ya da yarı zamanlı, haftada gün devamlı olacak şekilde,  evin genel düzenini sağlayacak, temizlik, ütü, yemek gibi günlük işlere destek olacak bir ev yardımcısı arıyorum.

Ev İşlerine Yardımcı Hizmetleri

Mavi Danışmanlığın personel seçiminde aradığı kriterler göz önünde bulundurularak bu konuda deneyimli olan elemanları talep sahipleri ile görüştürerek en uygun elemanın seçiminde danışmanlık hizmeti verilmektedir.

Ev işlerinde size yardımcı olarak ihtiyaçlarınıza tam cevap vermek üzere bilgilendirilmiş yardımcılar. Güvenilir, referans verebilecek, işlerinde tecrübeli eleman hizmetlerimiz bulunmaktadır.

Görevleri

Günlük ev işlerinin tamamını yapmak (Yemek, Ütü, temizlik, çamaşır, bulaşık)

Çalışma şekli

Yatılı tam zamanlı haftada bir gün 24 saat izin kullanırlar aile ile yapılan anlaşma gereği hafta içi veya hafta sonu izin kullanılır.

Gündüz hafta içi veya talebiniz doğrultusunda hafta sonu cumartesi dahil çalışır. Pazar günü izin kullanır.

Part-time, haftanın belli gün ve ya saatlerinde talebinize göre hizmet verir.

İşlem Süreci

  • Talebinizin firmamızca alınması
  • Mavi Danışmanlık profesyonellerinin talep sahipleriyle temasa geçerek aranılan bilgi beceri ve yetkinlikleri belirlemesi
  • Eleman bilgi bankasından beklentilere uygun adayların tespit edilmesi
  • Adayların talep sahiplerine teklifi ve uygun bulunması halinde tarafların görüşmelerinin sağlanması.
  • Görüşme sonucunda tarafların anlaşması halinde diğer prosedürler tamamlanması.
  • Elemanın gerekli güvenlik soruşturması ve sağlık raporunun alınarak iş başı yaptırılması
  • Takip süreci ile danışmanlık hizmetinin 2 ay olarak devam etmesi

Çiftliklere ve villalara yardımcı aile hizmetleri

Villa veya çiftliğin özellikleri, iş beklentileri ve aranılan nitelikler göz önünde bulundurularak gelen talep doğrultusunda yatılı veya gündüz olmak üzere aile hizmeti desteği sağlanır.
Evinizin ya da Villanızın işlerinde en iyi şekilde size yardımcı olacak eşler.
Bu konuda tecrübeli, güvenilir gerektiğinde referans verebilirler.

Görev Tanımları

  • Günlük Ev işlerinin (Yemek-temizlik-ütü-çamaşır vs.) tamamını yapılması,
  • Bahçe ve dış mekân bakımının yapılması,
  • Alış veriş işlerinin yapılması,

Çalışma Şekli Yatılı

Yatılı tam zamanlı haftada bir gün 24 saat izin kullanırlar aile ile yapılan anlaşma gereği hafta içi veya hafta sonu izin kullanılır.

Çalışma Şekli Gündüzlü

Günde 8 veya 9 saat çalışırlar – Cumartesi veya Pazar izin kullanırlar.

İşlem Süreci

  • Talebinizin firmamızca alınması
  • Mavi Danışmanlık profesyonellerinin talep sahipleriyle temasa geçerek aranılan bilgi beceri ve yetkinlikleri belirlemesi
  • Elaman bilgi bankasından beklentilere uygun adayların tespit edilmesi
  • Adayların talep sahiplerine teklifi ve uygun bulunması halinde tarafların görüşmelerinin sağlanması.
  • Görüşme sonucunda tarafların anlaşması halinde diğer prosedürler tamamlanması.
  • Elemanın gerekli güvenlik soruşturması ve sağlık raporunun alınarak iş başı yaptırılması
  • Takip süreci ile danışmanlık hizmetinin 2 ay olarak devam etmesi

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası