kırşehir ramada hotel / °OTEL ARMAS TERMAL RESORT KIRSEHIR KİRŞEHIR 5* (Türkiye) - TL ve üzeri | BOOKEDER

Kırşehir Ramada Hotel

kırşehir ramada hotel

Ramada Resort Kırşehir Thermal ve Spa’da Yarım Pansiyon Konaklama ve Termal Tesisi Kullanımı TL yer,ne 99 TL’den Başlayan Fiyatlarla

Tükendi! Üzgünüz bu fırsat kaçtı.

funduszeue.info 30 Gün İade Garantisi!* Detaylar


funduszeue.info'de standart olarakbir çok kampanyayı 30 Gün İçerisindeiade edebileceğinizi biliyor musunuz?

* Detaylar

Bu fırsatı paylaşüye olan her arkadaşın için 50 TL kazan!
* Üye girişigerekmektedir.

* Detaylar

Axess, World, Bonus, Maximum ile TL üzeri tüm alışverişlerde Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ödemelerinizi Kredi/Banka Kartıile, kart bilgilerinizi girmeden BKM Expressile veya BDDK lisanslı iPARAgüvencesi ile gerçekleştirebilirsiniz.

BKM Express

I Para

Standart Odalarda Kişi Başı Yarım Pansiyon Konaklama (Pazar - Perşembe)

Standart Odalarda Kişi Başı Yarım Pansiyon Konaklama (Cuma- Cumartesi)

TL TL

Tükendi

Ramada Resort Kırşehir Thermal & Spa'da Kişi Başı Yarım Pansiyon Konaklama Keyfi

Ramada Resort Kırşehir Thermal & Spa'da sizleri ruhunuza çok iyi gelecek termal bir tatil keyfi bekliyor.

Merkezi konumu ve konforu ile tercih sebebi olan amada Resort Kırşehir Thermal & Spa'da sınırsız hizmet, kalite ve huzur ile buluşmaya hazır olun.


Konaklama markaları arasında pastada büyük payı olan Ramada otellerinden birinde tadacağınız bu tatil deneyimini asla unutamayacaksınız!

Kendinizi evinizde hissedeceğiniz bir konaklama, en uygun fiyatlarla

İyi tatiller!

Ramada Resort Kırşehir Thermal & Spa

Türk ve uluslar arası mutfaklardan örnekler sunan restoranlarıyla, modern spor aletleri ile donatılmış spor merkezi, saunalar, Türk hamamları, buhar odaları, masaj odaları, açık ve kapalı yüzme havuzları, termal havuzları, tuz odası, kneipp refleks havuzu, özel tasarlanmış aile odaları, çamur banyoları ve güzellik merkezi ile misafirlerine cevap verecek donanıma sahiptir. Ayrıca kişilik sütunsuz balo salonu ve 7 farklı büyüklükte toplantı odaları ile Termal ve Kongre merkezli şehir otelidir. Milyonlarca yıldır insanlara şifa ve güzellik sağlayan su, Ramada Resort Kırşehir Thermal & SPA’ da yüzünüzdeki tebessüme dönüşüyor.

Ramada Resort Kırşehir Thermal & Spa

Kırşehir’de hem tatil hem de sağlık amaçlı hizmet sunan Ramada Resort Kırşehir Thermal & SPA, misafirlerine sunduğu eksiksiz tatil hizmeti ile şehrin en çok tercih edilen tesisleri arasında yer almaktadır. Güne tesisin sunduğu açık büfe kahvaltı ile başladıktan sonra, gün boyu hem sağlık hem de eğlence amaçlı sunulan hizmetlerle hoş bir tatil geçirebilir, akşam yemeklerinde açık büfe olarak sunulan özel lezzetlerin tadına bakabilirsiniz. Kırşehir'deki oteller listesini incelerken karşılaşacağınız Ramada Resort Kırşehir Thermal & SPA, Kırşehir merkeze 4 km, Nevşehir Kapadokya Havalimanı'na 86 km ve Kayseri Erkilet Havaliman'na km mesafede yer almaktadır.

Lüks ve konforlu konaklama seçenekleri sunan tesisin toplam odası bulunmaktadır. Odaların temizliği günlük olarak yapılmaktadır.

Birbirinden lezzetli yemeklerin tadına bakabileceğiniz tesiste, sabah kahvaltısı ve akşam yemekleri, ana restoranda açık büfe olarak servis edilmektedir. 

Termal özellikleri ile ön plana çıkan tesisin tam donanımlı SPA merkezi bulunmaktadır. SPA merkezinde bayan ve erkeklere ayrılmış özel alanların yanı sıra karma alanlar da hizmet vermektedir. SPA merkezinin erkek bölümünde Türk hamamı, termal havuz, cilt ve vücut bakımı hizmetleri ve masaj terapileri seçenekleri sunulmaktadır.

SPA merkezinin karma alanında Tuz Odası, Spor Merkezi, Sauna & Buhar Odası, Kapalı Yüzme Havuzu, Thermal Havuz, Duş, Kova Duş, Macera Duşu, Açık Hava Yüzme Havuzu, Kar Çeşmesi, Şok Havuzu, Çocuk Havuzları, Çocuk Oyun Alanı, VIP Aile Odaları, Aile Odaları, Aqua Park hizmet vermektedir.

Tesiste yer alan termal su 41 derece sıcaklığa sahiptir. Termominerallli su olma özelliği bulunmaktadır.

Termal su çeşitli rahatsızlıkların tedavisinde kullanılmaktadır. Tesisin termal suyunun kullanıldığı başlıca rahatsızlıklar, Eklem hastalıkları, Romatizmal hastalıklar, İnme, Bel ağrıları, Kalsiyum eksikliği, Mide ve bağırsak hastalıkları, Kalp kası yetersizliği, Böbrek ve idrar yolu taşları önlenmesi, GUT hastalığı, Magnezyum eksikliği, Kemik erimesi, Kemik ve dişlerin gelişimi, Şeker hastalığı, Raşitizm hastalığı şeklindedir.

Tesiste sağlık amaçlı hizmetlerin yanı sıra dolu dolu bir tatil geçirmeniz için 1 adet açık havuz, 1 adet çocuk havuzu, tenis ve basketbol sahası, fitness salonu, bilardo salonu seçenekleri sunulmaktadır.

İş amaçlı konaklamalarda da hizmet kalitesini misafirlerine sunan tesiste, 7 adet tam donanımlı toplantı salonu hizmet vermektedir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası