eskişehir my sağlık koleji / My Kolej'den yeni yatırımlar - Demokrat Kocaeli

Eskişehir My Sağlık Koleji

eskişehir my sağlık koleji

MY Okulları Eskişehir kimin?

İçindekiler:

  1. MY Okulları Eskişehir kimin?
  2. My kolejin sahibi kim?
  3. Pınar Eğitim Kurumları sahibi kim?
  4. My kolej nedir?
  5. Pınar Koleji Bursluluk Sınavı ne zaman?
  6. MY Koleji nerelerde var?
  7. My kolej sahibi Murat Yıldırım kimdir?
  8. Murat Yıldırım Ak Partili mi?
  9. Açı Koleji kaç para?
  10. Açı Okulları müdür?
  11. Pınar Koleji Bursluluk sınavı ne zaman?
  12. Ankara Pınar Eğitim Kurumları kimin?
  13. Çorum Milletvekili Murat Yıldırım kimdir?
  14. Murat Yildirim hangi partili?

MY Okulları Eskişehir kimin?

Interactive Programlar ile Online Dersler MyMaker, öğrencilerimize robotik, kodlama ve temel mühendislik eğitimi verdiğimiz özgün bir Murat Yıldırım Eğitim Kurumları markasıdır.

My kolejin sahibi kim?

MY OkullarıKurucusu Murat Yıldırım, Kocaeli halkına da yeni yatırım müjdesi verdi. Kocaeli'ye yeni bir yatırım daha yapmak için kolları sıvadıklarını müjdeleyen Murat Yıldırım, MY Okulları'nın eğitim felsefesini de bizlerle paylaştı.

Pınar Eğitim Kurumları sahibi kim?

Murat Hoca, yılından beri faaliyet gösteren Çorum PınarTemel Lisesi ve Çorum PınarKoleji'nin yanı sıra Murat Yıldırım Eğitim Kurumlarının da kurucusudur. İngilizce bilen Yıldırım, evli ve üç çocuk babasıdır.

My kolej nedir?

MYAkademi; öğrencilerimizin ulusal sınavlardaki başarısını en üst seviyeye çıkarmak için hazırlanmış bir sistemdir. “Stresli değil, sistemli eğitim !” Alanının “En”leri öğretmenlerimiz ile öğrencilerimize, sistemli bir şekilde sınava hazırlık programları uyguluyor, onları geleceğe başarılarla taşıyoruz.

Pınar Koleji Bursluluk Sınavı ne zaman?

Pınar Koleji bursluluksınavını 24 ve 31 Mart tarihlerinde yapıldı. Sınava 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve sınıfta okumakta olan öğrenciler girdi. Sınaviçin herhangi bir ücret talep edilmedi.

MY Koleji nerelerde var?

Okullarımız
  • Ankara Bağlıca Bilim ve Teknoloji Lisesi. Adres : Bağlıca Mah.
  • Ankara Batıkent. Adres : Yenibatı Mah.
  • Ankara Bağlıca (Bilim ve Teknoloji Lisesi) Adres : Bağlıca Mah.
  • Ankara Keçiören. Adres : Kanuni Mah.
  • Aydın MY Okulları
  • Bursa MY Okulları
  • TEKNOLOJİ VE İNOVASYON LİSESİ/ SAĞLIK KOLEJİ
  • Pınar Temel Lise.
Daha fazla öğe

My kolej sahibi Murat Yıldırım kimdir?

27 Haziran 'de Çorum'da doğdu. Eskişehir Eğitim Enstitüsü Matematik Bölümü'nü bitirdi. MuratHoca, yılından beri faaliyet gösteren Çorum Pınar Temel Lisesi ve Çorum Pınar Koleji'nin yanı sıra Murat YıldırımEğitim Kurumlarının da kurucusudur. İngilizce bilen Yıldırım, evli ve üç çocuk babasıdır.

Murat Yıldırım Ak Partili mi?

Dönemde Parlamentolararası Birlik (PAB) ve Akdeniz Parlamenter Asamblesi (AKDENİZ-PA) Türk Grubu Üyeliklerinde bulundu. Dönemde Parlamentolararası Birlik (PAB) Türk Grubu Üyeliği görevini yeniden üstlendi. Ak partilidir.

Açı Koleji kaç para?

Peki bu sene Açılisesi ücretleri ne kadarolacak? Açılisesi kayıtları eğitim yılında 76 bin lirayken yılında 86 bin olacak.

Açı Okulları müdür?

Ortaokul fen bilgisi öğretmenliği, ortaokul fen bilgisi bölüm koordinatörlüğü olmak üzere farklı kademelerde görev almıştır. yılından itibaren AçıOrtaokulu müdürüolarak yönetim kadrosunda yer alan Elmas Artkın eğitim öğretim döneminde Education Practice and Innovation alanında İngiltere Southampton

Pınar Koleji Bursluluk sınavı ne zaman?

Pınar Koleji bursluluksınavını 24 ve tarihlerinde yapıldı. Sınava 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve sınıfta okumakta olan öğrenciler girdi.

Ankara Pınar Eğitim Kurumları kimin?

Murat Hoca, yılından beri faaliyet gösteren Çorum PınarTemel Lisesi ve Çorum Pınar Koleji'nin yanı sıra Murat Yıldırım Eğitim Kurumlarınında kurucusudur.

Çorum Milletvekili Murat Yıldırım kimdir?

Murat Yıldırım (d. 27 Haziran , Çorum, Türkiye), Türk siyasetçidir. Eğitimci ve iş adamıdır. Eskişehir Eğitim Enstitüsü Matematik Bölümü'nü bitirdi.

Murat Yildirim hangi partili?

Dönemde Parlamentolararası Birlik (PAB) Türk Grubu Üyeliği görevini yeniden üstlendi. Ak partilidir. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Eskişehir gibi eğitimin kaliteli olduğu bir şehirde, en kaliteli eğitim kurumlarından birisi çocuğunuza 4 yıl boyunca ücretsiz bir eğitim verse, onun iş hayatına ya da üniversite sınavlarına büyük bir avantajla girmesini sağlamış olsa ne derdiniz, böyle bir fırsatı nasıl karşılardınız? 

Hiç şüphesiz, böyle bir fırsatı hemen hemen her öğrenci ve öğrenci velisi yakalamak ister; kimse böyle bir fırsat ortaya çıktığı zaman kaçırmak istemez. 

İŞTE O FIRSAT ŞİMDİ ESKİŞEHİR'DE

Ülkemizde böyle bir fırsat tarih ve sayılı Resmî Gazete’ de yayımlanan "Millî Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik" kapsamında bulunmakta ve uygulanmaktaydı. Mesleki eğitimde ücretsiz kolej okuma imkânı artık Eskişehir'de de var. Bu imkânı da Eskişehirli öğrencilere, her türlü teknolojik ve insan kaynaklı alt yapısını tamamlamış bulunan, Eskişehir'in gözde okullarından My Kolej sunuyor. Peki bu nasıl oluyor? 

SEKTÖRÜN İHTİYAÇLARI NİTELİKLİ ELEMANLARLA KARŞILANACAK

İlgili yönetmelikle her alanda geleceğin liderlerini yetiştirmeyi, sektörlerdeki öncü kuruluşların liderleriyle ve farklı alanlarda uzman kişilerle tanıştırmayı ve onların tecrübelerinden faydalandırmayı da hedefleyen ücretsiz kolej eğitimi My Kolej kanalıyla Eskişehir'e geldi. My Kolej bünyesinde elektrik elektronik bölümü endüstriyel bakım ve onarım dalında öğrenci yetiştirmek için çalışmalara başladı. Bu çalışmalarla elektrik-elektronik teknolojisi alanı içinde yer alan mesleklerde sektörün ihtiyaçları, bilimsel ve teknolojik gelişmeler ışığında gerekli mesleki yeterlilikleri kazanmış, nitelikli meslek elemanları ile karşılanacak. 

SÜLEYMAN REYHAN: SEKTÖR KÜRESEL DÜZEYDE DESTEKLENİYOR, TÜRKİYE GERİ KALMAK İSTEMEDİ

Elektrik-elektronik sanayisinin küresel düzeyde hızla değiştiğini ve rekabet koşulları nedeniyle sürekli dinamik kaldığını ve gelişim içinde olduğunu belirten Eskişehir My Kolej Kurucusu Süleyman Reyhan, sanayileşmiş ülkelerin bu sektörün korunması ve rekabet gücünün daha da geliştirilmesi için özel politikalar uyguladıklarına dikkat çekiyor. Reyhan "Türkiye de bu gelişmelerden uzak kalmak istemedi, istemiyor. Bu yüzden uluslararası standartlara uygun örgün öğretim programı hazırlandı. Bu program öğrenciye mesleki gelişim, elektrik elektronik ölçme uygulamaları, elektrik devre hesaplamaları, teknik ve mesleki resim çizimleri yapma ile ilgili bilgi, beceri kazandırıyor. Endüstriyel Bakım Onarım dalında ise elektrik makineleri ve kontrol sistemleri kullanma, endüstriyel elektrik sistemlerinin bakım ve onarımı, kumanda ve kontrol sisteminin kurulumu, dijital elektronik devreleri kurma, mikro denetleyici kullanarak kontrol etme, bilgisayar destekli uygulamalar ve endüstriyel kontrol arıza analizi ile ilgili bilgi, beceri ve yetkinliklerin kazandırılmasını hedefliyor" diye konuştu.

MEZUN ÖĞRENCİYE İŞ YERİ AÇMA, ÖNDE GELEN FİRMALARDA STAJ YAPMA İMKANI

Süleyman Reyhan, Eskişehir'de ücretsiz kolej fırsatı ile ilgili olarak şu ayrıntıları verdi:

 - Mezun olan öğrenciye alan ve dalını gösteren diploma ve iş yeri açma belgesi veriliyor.

 - Mesleki ve teknik orta öğretim programlardan mezun olanlardan isteyenler Europass sertifika-diploma ekiyle alınan ve başarılan modüller, mesleki eğitim gördüğü veya stajını yaptığı kurum ya da işletmenin adını gösterir belge düzenleniyor.

-Şehrin önde gelen firmalarında staj imkânı sunuluyor. Öğrenciler staj sonrasında bu firmalarda çalışma imkânı buluyorlar.

 -My Kolej öğrencilerine, geleceğin bireyleri için oldukça önemli bir yeri bulunan, sektörleriyle alakalı işletmelerde karşılaşabilecekleri teknik terimleri anlamalarını kolaylaştıran Mesleki İngilizce desteği veriliyor ve bu destek 4 yıl boyunca devam ediyor.

 -Bu sistem, meslek lisesinde okuyup katsayı farkından dolayı mühendislik bölümleri gibi üst düzey bölümleri tercih edemeyenlere tarihi bir fırsat da sunuyor.

-My Kolej Elektrik-Elektronik bölümünden mezun olduktan sonra öğrenciler üniversitelerin şu bölümlerine yerleşebiliyor:

• Elektrik-Elektronik Mühendisliği

• Mekatronik Mühendisliği

• Endüstriyel Tasarım Mühendisliği

• Bilgisayar Mühendisliği

• Bilişim Sistemleri Mühendisliği

• Adli Bilişim Mühendisliği

• Biyomedikal Mühendisliği

• Enerji Sistemleri Mühendisliği

• İmalat Mühendisliği

Ek puan ile yerleşebilecekleri ön lisans (2 YILLIK) programları

• Alternatif enerji kaynakları teknolojisi

• Biyomedikal cihaz teknolojisi

• Elektrik

• Elektrik enerjisi üretim, iletim ve dağıtımı

• Elektrikli cihaz teknolojisi

• Elektronik haberleşme teknolojisi

• Elektronik teknolojisi

• Enerji tesisleri işletmeciliği

• Grafik tasarımı

• İş sağlığı ve güvenliği

• Kontrol ve otomasyon teknolojisi

• Mekatronik

• Mobil teknolojileri

• Nükleer teknoloji ve radyasyon güvenliği

• Otomotiv teknolojisi

• Radyo ve televizyon teknolojisi

• Raylı sistemler elektrik ve elektronik teknolojisi

• Sahne ve gösteri sanatları teknolojisi

• Uçak teknolojisi.

29 YILLIK MY OKULLARI TECRÜBESİ

yılından beri eğitim faaliyetlerini sürdüren My Okullarının şu an Türkiye çapında 18 kampüsü, 4 şubesi ve 20 bin mezunu bulunuyor.

MY Kolej, Eskişehir'de yılında sağlık kolejiyle eğitim yatırımına başladı. Daha sonra Bursa Yolu kilometrede 10 bin metrekarelik bir kampüs kurdu. Burada ana sınıfı, ilkokul, Anadolu lisesi, sağlık koleji alanlarında eğitim veriyor. 

MY Kolej bu yıl da Teknoloji ve İnovasyon Lisesi adı altında elektrik-elektronik alanının endüstriyel bakım onarım dalında eğitim vermeye başlayacak.

My Kolej’de yeni hedefler

My Kolej Anadolu Lisesi-Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Meryem Karagöz ile My Kolej İlkokulu-Ortaokulu Müdürü Emre Gülhan, yeni dönem hedefleri, bugüne kadar yapılan faaliyetler ve gelecekle ilgili hedefler konusunda bilgi verdiler.

MY Okulları nasıl kuruldu, ortaya çıkışı, tarihi ve misyonundan bahseder misiniz?

-Kurucumuz Murat Yıldırım, 22, 23 ve dönemlerde Çorum'dan Milletvekili seçildi. Milli Eğitim Komisyonu, İnsan Hakları Komisyonu, Parlamentolar Arası Birlik (PAB) ve Akdeniz Parlamenter Asamblesi (AKDENİZ-PA) Türk grubu üyeliklerinde bulundu. Filistin Dostluk Grubu Başkanlığı yaptı. Halen de AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevini yürütmektedir.

yılından beri faaliyet gösteren Çorum Çözüm Pınar Temel Liseleri ve Çorum Pınar Kolejleri’nin yanı sıra Ankara-Yenimahalle, Ankara-Keçiören, Ankara-Etimesgut, Aydın, Eskişehir, Bursa, Kocaeli, İstanbul, Merzifon, Manisa ve Yalova MY OKULLARI'nın kurucusudur. En büyük özelliğimiz kurucumuzun bir öğretmen olmasıdır.

MY Okulları Kocaeli şubesi olarak misyonumuza bağlı akademik yönden olduğu kadar, sosyal alanlarda da geleceğimize yön verecek gençleri yetiştirmek için çabalıyoruz. Milli- Manevi değerlerine bağlı, ahlaklı, değerlerimize sıkı sıkıya bağlı gençlerin geleceğimize yön vereceğine inanıyoruz.

Kocaeli MY Kolej hakkında bilgi verir misiniz?

-Okulumuz, Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi şeklinde hizmet veren, aynı kampüste iki bloktan oluşuyor. Okulumuz Kocaeli’de yılında açılmıştır. Daha önce hizmet veren başka bir okulun alınması ile Kocaeli MY Kolej Kocaeli’ye adım atmıştır. yılından beri eğitim camiasında önemli bir yere sahip olan MY Kolej’in Kocaeli’ye ilk adımı 3 yıl önce bu şekilde olmuştur. Aslında başka bir okulun bulunduğu yerde bu işe adım atmak risklidir. Zira, bambaşka bir vizyon ve misyon ile açılan bir okulun bir başka okulun devamı, uzantısı gibi algılanmasına sebep olabilecek bir adımdı bu. Ancak kısa sürede Kocaeli’nin teveccühü ile okulumuz kendisini ispatlamış, Kocaeli’de yeni olduğunu kabul ettirmiştir. Genelde bir başka okulun olduğu binada yeni başlangıçlar zordur. Sizi eski kurumun devamı zannederler veya bir tabela değişikliği gibi bir algı olur. Açıkçası bizler de bu algıyı yıkmakta, kendimizi anlatmakta zorlandık. İlk 2 yıl bizleri tanıyan Kocaeli halkı okulumuza çok büyük ilgi gösterdi. Şuanda, yılı itibariyle tamamen yenilenmiş kadrosu, idari yapısı ve yönetim kurulu ile MY Kolej Kocaeli’nin en önemli okullarından biri olmuştur. Bulunduğumuz lokasyondaki eski okullar (birkaç okul burada hizmet verip sonrasında çekilmiş) ile hiçbir bağımız, alakamız, irtibatımız yoktur. Kocaeli’de yeniyiz, en yenilerden biriyiz ve çok iddialıyız.

MY Koleji diğer okullardan ayırdığına inandığınız özellikler nelerdir?

-MY Okulları, önce ahlak ve maneviyat sloganı ile yola çıkmış, topluma değer katacak nesilleri yetiştirmeyi hedeflemiştir. Bununla birlikte akademik anlamda Kocaeli’nin en iyi eğitim kadrosu ile hizmet vermektedir. Bütün öğretmenleri tecrübeli ve alanında isim yapmış kişilerdir. Bunda, öğretmen alımlarında komisyon kararı, çeşitli mülakat tekniklerinin etkisi büyüktür. Zaten minimum yıl tecrübesi olmayan ve bu tecrübeyi önemli kurumlarda yapmayan öğretmenlerle kurumumuz temel ilke olarak görüşme yapmamaktadır. Kocaeli’de isim yapmış çok önemli öğretmenleri de kadromuza katarak daha da güçlendiğimizi söyleyebilirim. Şuanda öğretmenlerimizin ortalama tecrübesi 10 yıla çıkmıştır. Düzenli zümre çalışmaları ile öğretmenlerimiz sürekli güncel ve gelişime açıktır. Kodlama Robotik dersleri, Kuranı Kerim dersleri, Akıl Zeka oyunları eğitimlerimiz, çeşitli ve çok sayıda atölyelerimiz ile My Kolej zengin bir sistem kurmuştur. Ayrıca okullarımızda etkin yabancı dil öğretimi yapılmaktadır. Öğrencilerimiz mezun olduklarında İngilizce konuşabilir anlaşabilir düzeye gelmektedir.

Kocaeli MY Koleji’nin başarıları nelerdir?

Eğitim öğretim anlamında geçen yıl Türkiye funduszeue.info çıkardık. Bu yıl da önceki yıllara göre başarı artışında  %77 ile kırılması zor bir rekora imza attık. Bireysel başarı ile birlikte kitlesel başarıda da önemli bir noktadayız. Örneğin TEOG net ortalamamız ’dir. Bu ortalama ile bölgemizde zirvede olan üç dört okuldan biriyiz. Spor alanında tartışmasız Kocaeli’nin en büyük madalyalarının sahibi okulumuzdur. Yerel medyada sık sık haberlerine rastlanan Boks, Judo, Motosiklet alanlarında Türkiye, Avrupa, Balkan şampiyonlukları ile şehrimizin gururu olduk. Yine takım sporlarında da şampiyonluklarımız var.

Sosyal çalışmalar acaba neler?

-Öğrencilerimiz öncelikle kitap dostudur. Şehrimizin önemli noktalarında duyarlılık oluşturacak çalışmalar yapmaktalar. Her ramazan kermesler düzenleyerek ramazan kolilerini ihtiyaç sahiplerine öğrencilerimiz ulaştırır. Yetim Kardeş projelerine ortaktır. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa Sana Oyuncak Getirdim Projesi’ne katılmıştır. Yine Suriye bölgesine bu yıl birkaç kamyon gıda ve sağlık malzemesi yardımı göndermiştir. Salon programları ile öğrencilerimizi Kocaeli’nin karşısına sürekli çıkararak özgüvenli bir nesil yetiştirdiğimize inanıyoruz.

MY Okulları’nın yeni yatırım planları var mı?

-Şuanda Ankara, İstanbul, Çorum, Amasya Merzifon, Eskişehir, Aydın, Kocaeli, Manisa, Bursa şehirlerinde birden fazla şubelerle hizmet veriyoruz. Kocaeli bölgesinde de yeni şubeler açma konusunda çalışmalarımız bulunmaktadır. Önümüzdeki döneme pek çok farklı şehirde yeni kampüsler yapmakla beraber Kocaeli’nin en gelişmiş eğitim kampüslerinden birini de Kocaeli’ye kazandıracağımızı ifade edebiliriz.

#MY Kolej

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası