araba kapısı yukarı açma fiyatı / Kilitli Araba Kapısı Nasıl Açılır? Yöntemler Nedir? - funduszeue.info

Araba Kapısı Yukarı Açma Fiyatı

araba kapısı yukarı açma fiyatı

  • MOBİLYA TÜM KATEGORİLER
    • MOBİLYA MOBİLYA
          Çok Satanlar
        • BAHÇE VE BALKON BAHÇE VE BALKON
              Çok Satanlar
            • Kamp Spor ve OutdoorKamp MalzemeleriÇadırlar, Kamp Sandalyesi, Uyku Tulumu, Sinek Kovucular, Çadır Matı, Kamp Masası
              Tümünü GörSpor AletleriPilates, Yoga ve Jimnastik, Ağırlık ve Halter Ürünleri, Fitness ve Kardiyo ÜrünleriValiz ve Bavul, Bisiklet ve Bisiklet AkseuarlarıBisiklet, Bisiklet AksesuarlarıKamp Mutfak MalzemeleriTermal Çanta, Matara, Kamp Yemek Pişirme Seti, Kamp Buzluk ve Soğutucu Ürünler, Kamp Tavası, Kamp Ocağı
              Tümünü GörAydınlatma Ekipmanları
              Tümünü GörEl Feneri, Işıldak, Kafa Lambası
            • Bahçe MakineleriTırpan, Çit Budama Makinesi, Hidrofor, Yaprak Toplama Makinesi, Motorlu TestereElektrikli Testereler, Benzinli Testereler, Testere Zincirleri ve YağlarıÇim Biçme Makinesi
              Tümünü GörBenzinli Çim Biçme Makinesi, Elektrikli Çim Biçme Makinesi, Kenar Kesme Makinesi, Çim Biçme Yedek Parça
            • Evcil Hayvan ÜrünleriKedi MalzemeleriKedi Maması, Kedi Kumları, Kedi Mama ve Su Kabı, Kedi Evi, Kedi Yatağı, Kedi Oyuncakları
              Tümünü GörKöpek MalzemeleriKöpek Yatağı, Köpek Oyuncakları, Köpek Mama ve Su Kabı, Köpek Güvenlik, Köpek Hijyen ve Bakım Ürünleri, Köpek Maması
              Tümünü GörKuş MalzemeleriKuş Kafesleri ve Aksesuarları, Kuş Yemi
          • ISITMA VE SOĞUTMA ISITMA VE SOĞUTMA
            • BANYO BANYO
                  Çok Satanlar
              • MUTFAK MUTFAK
                    Çok Satanlar

            Anahtarı unutulan kilitli araba kapısı, bagajı ve camı nasıl a&#;ılır? Teknik destek almak m&#;mk&#;n m&#;d&#;r

             Ayakkabı bağcığını dikkatli bir şekilde elinize alınız. Daha sonra aracın kapısının üst kısmından geçirin. Cam lastiğinden dikkatli bir şekilde geçirdikten sonra kilidin mandalına kadar ayakkabı bağcığını indirin. Ayakkabı bağcığına daha önce atmış olduğunuz düğümü bu kilit mandalına getirerek yavaşça mandalı açılacak şekilde getirin. Bu şekilde aracın kilidi açılacak ve aracınıza zarar vermeden kapısını açmış olacaksınız.

             Kilidi unutulmuş aracın kapısını açmak için uygulanacak bir diğer yöntem ise tel ile kilit açma yöntemidir. Bu yöntem herhangi bir model fark etmeksizin bütün model araçlarda geçerli olan bir yöntemdir. Bunun için bir tele ihtiyacınız vardır. Sert olan bir telin ucunu kapının içeriden olacak şekilde kıvırın. Daha sonra da telin üst köşesinde hafif bir şekilde aralayın. Üst köşesini hafif şekilde araladıktan sonra kilit açan mandala gelecek şekilde teli mandala oturtun. Yukarı doğru teli kaldırdıktan sonra aracınızın kapısını açmış olacaksınız.

             Eğer aracınızın camı hafif bir şekilde açık kaldıysa aracınızın kapısını açmak daha da kolay olacaktır. Bunun için de yine tel yöntemini tercih edebilirsiniz. Bu şekilde teli hafif açık olan bölgeden uzatın daha sonra da yavaş bir şekilde kaldırarak kilit mandalına oturtun. Aracınızın kapısının kilidini unutmuş olsanız dahi bu yöntem ile birlikte aracınızı çok kolay bir şekilde açabileceksiniz. Bu yöntemi yaparken telin ucunu mutlaka kıvırmayı ihmal etmeyin. Kıvırdıktan sonra aracınızın kapı açma mandalına daha da kolay oturacak ve hızlı bir şekilde açacaksınız.

            Teknik Destek Almak Mümkün müdür?

             Aracınızın kilidini eğer unuttuysanız teknik destek alıp alamayacağınız konusunda pek çok kişi bilgi sahibi olmak istemektedir. Bu işi yapan profesyonel bir şekilde hizmet veren birçok firma bulunmaktadır. Bu firmalar oto cam kilit üzerine hizmet veren firmalardır. Bu firmaların yapmış olduğu hizmet son derecede temiz ve profesyoneldir. Dolayısıyla aracınızın kilidini unuttuysanız profesyonel bir şekilde hizmet alarak aracınızı çok kolay ve rahat bir şekilde açabilmek mümkündür. Oto cam kilit firmalarının profesyonel olan hizmetleri sayesinde hızlı bir şekilde aracınızın kilidini açabilirsiniz. Özellikle büyük şehirlerde bu hizmeti veren pek çok firma bulunmakta olup teknik destek mümkündür. 

            False

            Kilitli araba kapısı açmak için bir profesyonel birine yardıma gittiğinizde kilidi açmak için pahalı bir teklifle karşılaşabilirsiniz. Otomatik kilitler, manuel kilitler, hatta bagaj, kilitlerini bile ücretsiz yöntemler ile açabilirsiniz. Anahtarlarınızı geri almak için camı kırmaya başvurmayın.

            1)Elektrik veya Otomatik Kilitleri Kırma

            Kilitli Araba Kapısı

            Seçtiğiniz aracı bulun

            Hiçbir şeye zarar vermeden otomatik kilitlerle bir arabaya girmek için kullanılan temel yöntem, kapıda bir boşluk açmak ve kilit düğmesine basmak için uzun bir aparat kullanmaktır.

            Bunu dışında lazım olacak şey ise düz ve plastik bir kamadır.

            Tel aparatı ise arabanın anteni veya düzleştirilmiş tel askılarınızdan bulabilirsiniz.

            Askıyı pencere kenarına girmek için ince bir malzeme de olsa bazen zorlanabilir. Bunun için askı teli kilitli araba kapısı camına girmesi için düzleştirmek isteyebilirsiniz.

            Kilitli Araba Kapısı

            Kapıyı Açın

            Kapının üst kısmı ile araba arasındaki boşluğa bir kapı durdurucu veya eşdeğer kama benzeri bir alet yerleştirip sıkıca elinizin topuğunu kullanarak kapı / araba alanı içine kamaya dokunun.

            Aracınızın boyasına zarar verme konusunda endişeleriniz varsa, başlamadan önce boyayı korumak için kamanın üzerini bezle veya bir çeşit keçeli yüzeyle kaplayın.

            Kilitli Araba Kapısı

            Çubuğu Takın

            Sıkışan kama kapı ve araç gövdesi arasında bir boşluk yaratacaktır. Kapı ve araba gövdesi arasındaki boşluğa çubuğu yerleştirin. Çubuğu kilit düğmesine doğru yönlendirin.

            Kilitli Araba Kapısı

            Düğmeye Basın ve Kilidini Açın

            Çubuğunuzla düğmeye sıkıca basın. Bu ulaşmak için birkaç deneme sürebilir, ama bir kez düğmeye basarsanız kapıyı açıp anahtarları alabilirsiniz.

            2)Manuel Kilitleri Kırma

            Kement Bir Ceket Askısı İle Kilit

            Kilitli Araba Kapısı

            Kilitli araba kapısı Manuel bir araca sahipseniz otomatik kilitli araçlara göre daha teknik bir işlem yapmak zorundasınız. Oluşturduğunuz alanı gözden geçirerek aynı yönergeleri takip edin, ancak daha sonra arabanın kilidini açmak için aparatı dikkatlice yukarı çekmeniz gerekir.

            Bir düğmeye basmak başka bir şey, ama kilit pinini yukarı çekmek çok daha zordur. Bir ilmik gibi kilit pin baş üzerinde yerleşim sağlayıp arabanın kilidini açmak için yukarı çekmeniz gerekir. Bunun için yine birkaç deneme yapmalısınız.

            Ince Bir Jim Kullanarak Yapmaya Çalışın

            Kilitli Araba Kapısı

            İnce jim, araba açıcı genellikle manuel kilitler ile kapıları açmaya yardımcı olmak için polis memurlarına verilir. Kullanımı ise kapının cam kısmında bulunan lastiğin arasında açılan boşluktan girerek çalışır

            Bu aparatı bir elbise askısı düzleştirerek kendiniz oluşturabilirsiniz.  Bu yöntemin otomatik pencere ve kilitleri olan araçlar için önerilmediğini unutmayın. Bu arabaların kapılarında bir sürü kablo var. Bu süreçte zarar görebilirler.

            Yolcu Yan Kapısını Seç

            Kilitli araba kapısı açmak için yolcu tarafında ki kapıyı tercih etmelisiniz. Genellikle sürücü tarafındaki kapıdan daha az kablolama vardır, bu da içeri girmenin biraz daha kolay olmasını sağlıyor.

            Aracınızı Takın

            Aracınızın penceresinin alt kenarı boyunca sıyırma siyah kauçuk lastiğinin yanında konumlanın. Kilitleme mekanizması genellikle kilidin kendisi ile, kapının arkasına doğru dizilir.

            Parmaklarınızla, pencere ile araba kapısının dış kısmı arasındaki boşluğu ortaya çıkarmak için pencereden bu kauçuk şeridi hafifçe geri soyun. Yavaşça düzleştirilmiş ceket askısı, kavisli ucu pencere ve hava sıyırma arasındaki boşluğa takın.

            Elbise Askısını İndir

            Direnç olmadan bu boşluğun birkaç santim içine ceket askısını düşürmek gerekir, sonra pin için temas başlar.

            Aracın kullanım kılavuzuna bakabilirseniz, kilitleme piminin nerede olacağı ve nasıl erişeceğiniz hakkında büyük bir fikir sahibi olabilirsiniz. Körü körüne kapıyı kazmak, kabloları berbat etmek ve hasara neden olmak istemezsiniz. Kapı kenarına ince jim takmadan önce kilitleme pimi nerede olduğunu bulmaya çalışın.

            Pimi Bul

            Küçük bir iğne hissedene kadar boşlukta ceket askısını hareket ettirin. Bu pim kapı kilidini devre dışı etmek için çekilebilir. Genellikle yaklaşık 5 cm pencerenin altında, iç kapı kolu yakınında yer alacaktır.

            Pimi Yavaşça Arabanın Arkasına Doğru Çekin

            Pimi bulduğunuzda, kanca ile yavaşça çekin. Başarılı olursa, pinde hareket hissedeceksiniz ve kapı kilidininin çıt sesini duyacaksınız.

            Başarıyla kapıyı açtıktan sonra, yavaşça ceket askısını çekin ve anahtarlarınızı geri almak için kapıyı açın.

            Bagajdan Zorla Girme

            Acil Durum Kablosunu Bul

            Kilitli araba kapısı açma yöntemlerinden biri de bagajdan girmektir. Bagajınız herhangi bir şans eseri kilitlenirse, ancak kabin anahtarlarınız içinde kilitliyse, açın ve arabaya açılan acil durum açık bagaj kablosunu arayın. Genellikle bagaj kapısında veya gövde çatısında bulunmaktadır.

            Kabloyu Çek

            Kabloyu bulduğunda, çek. Kolu çekmeniz sedan araba modellerin de koltuğun öne düşmesi için arka yolcu koltuklarının kilidini açacak. Bu çoğu sedanların yaygın bir özelliğidir.

            Sürün

            Yolcu koltukları açıldıktan sonra, ileri itin. Şimdi bu yeni giriş ile arabaya tırmanıp, elle arka yolcu kapısı kilidini açabilirsiniz.

            İkinci El Otomobil İlanları

            nest...

            çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası