seyma subaşı video / Çağatay Ulusoy'dan Şeyma Subaşı Açıklaması - Foto Galeri - funduszeue.info

Seyma Subaşı Video

seyma subaşı video

Ablasını d&#;ğ&#;n&#;ne davet etmediği iddia edilmişti! Şeyma Subaşı'ndan a&#;ıklama geldi

Haberin Devamı

"SÜRPRİZ OLSUN"

"Ayın 'sı Marakeş'te evleniyoruz inşallah. kişi falan gelecek, sadece aile ve yakın arkadaşlar geliyor. Onun dışında pek fazla bir şey söylemek istemiyorum. Sürpriz olsun, bana da sürpriz olsun" açıklamasını yapan fenomen, Amanyara'da bekarlığa veda partisi yapmıştı.

Ablasını düğününe davet etmediği iddia edilmişti Şeyma Subaşından açıklama geldi

Parti için tercih ettiği mini beyaz elbiseyi kısa bir duvak takarak tamamlayan Subaşı, bekarlığa vedasından renkli kareleri milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından yayınlamıştı.

Ablasını düğününe davet etmediği iddia edilmişti Şeyma Subaşından açıklama geldi

ŞAŞIRTAN PAYLAŞIM

Düğününe 15 kişiyi çağırdığı konuşulan Subaşı, geçtiğimiz gün ise Instagram'ın 'ücretli abonelik' bölümünden yaptığı bir paylaşımla gündeme gelmişti.

Ablasını düğününe davet etmediği iddia edilmişti Şeyma Subaşından açıklama geldi

"RUHU ÖZEL İNSANLAR KATILACAK"

Şubaşı, 10 kişilik davetli listesi hakkında "Düğünüme ruhu özel insanlar katılacak, ablam dahi hayatımda olmayacak" diye konuşmuştu. Şeyma Subaşı'nın ablasını Acun Ilıcalı'ya yakınlığından dolayı hayatından çıkardığı iddia edilmişti.

Haberin Devamı
Ablasını düğününe davet etmediği iddia edilmişti Şeyma Subaşından açıklama geldi

AÇIKLAMA YAPTI

32 yaşındaki Şeyma Subaşı, ablasını düğününe davet etmediği yönündeki haberlerin basında yer bulmasının ardından; 'ücretli abonelik' bölümünden bir açıklama yayınladı.

Ablasını düğününe davet etmediği iddia edilmişti Şeyma Subaşından açıklama geldi

"BÜYÜK BİR MUTLULUKLA DAVET ETTİM"

"Ablama alakalı bir şey söylemek istedim çıkan haberlerden sonra. Arkadaşlar, ablamı düğünüme davet etmedim diye bir şey yok tabii ki" diyen ünlü isim; şöyle devam etti:

Ablamı çok heyecanla, ay öncesinde büyük bir mutlulukla düğünüme davet ettim. Ama o bahaneler bularak gelemeyeceğini söyledi. Tabii ki de hayal kırıklığına uğradım, üzüldüm. Ama pek de değil. Neden? Çünkü insanların bir algılama, anlama, her şeyle ilgili kapasitesi var sonuçta. Eğer şimdi karşındaki insan onun kapasitesinin üstünde bir şey beklersen hayal kırıklığına uğramış olursun. Ben hayal kırıklığına uğramıyorum artık.

Ablasını düğününe davet etmediği iddia edilmişti Şeyma Subaşından açıklama geldi

"ANLATAMIYORUM BENCE"

"O başka bir bahane bulup, beni başka bir türlü suçlayıp; kendi kafasında kendini rahatlatarak bir şeyler bulabilir" ifadelerini kullanan Subaşı; "Anlatamıyorum bence, pek anlatmayayım da zaten çok özel konular çünkü. Ama ablam düğünüme davetliydi, kendisi gelmemeyi tercih etti. Bu kadar" sözleriyle açıklamasını sonlandırdı.

Hiçbir şey yapmadan 12 milyon TL kazanmıştı! Şeyma Subaşı bakın ne dedi

&#;eyma Suba&#;&#; Instagram'&#;n yeni özelli&#;ini hemen kullanmaya ba&#;lad&#;. Dünyada birçok y&#;ld&#;z&#;n ve influencer’&#;n “ücretli abonelik” kar&#;&#;l&#;&#;&#;nda Instagram’da özel içerikler payla&#;ma modas&#;na Türkiye’den ilk kat&#;lan isim &#;eyma Suba&#;&#; oldu.

Instagram hesab&#;ndan "Seyahatlerimden ve hayat yolculuklar&#;mdan daha fazlas&#;n&#; görmek için" diyerek takipçilerine aboneli&#;e ça&#;&#;ran &#;eyma Suba&#;&#;'n&#;n özel hayat&#;n&#; takip etmenin ayl&#;k bedeli ise TL.

Hiçbir &#;ey yapmadan 12 milyon TL kazanan &#;eyma Suba&#;&#;, Kanal D Ana Haber’e konuya dair aç&#;klama yapt&#;.

&#;eyma Suba&#;&#; aç&#;klamas&#;nda "Daha özel içerikli videolar&#; payla&#;&#;yorum daha samimi oluyor, daha fazla ileti&#;im kuruyorum &#;eyma TV gibi dü&#;ünün. Bir yandan da hediyeler veriyorum" dedi.

ftyu

&#;EYMA SUBA&#;I'NIN DÜ&#;ÜNÜ NE ZAMAN?

Suba&#;&#; dü&#;ününün her karesini de buradan payla&#;acak. &#;eyma Suba&#;&#; May&#;s'ta evlenece&#;ini ve dü&#;üne ki&#;inin kat&#;laca&#;&#;n&#; söyledi.


ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası