pes 2010 indir demo / Pes İndir PC + Pes APK Ücretsiz İndir ()

Pes 2010 Indir Demo

pes 2010 indir demo

Pesexe Hatalarını Giderin ve Şimdi İndirin

Son Güncelleme: 07/07/
[Makalenin Ortalama Okuma Süresi: 4,7 dakika]

Pro Evolution Soccer DEMO yazılımının Konami Digital Entertainment tarafından geliştirilmesi oluşturulan en son pesexe dosyasını beraberinde getirmiştir. Win32 EXE (Yürütülebilir uygulama) dosya türü olarak sınıflandırılan Pro Evolution Soccer DEMO dosyası olarak da bilinir (dosya uzantısı EXE).

Pesexe dosyası önce, Windows 10 İşletim Sisteminde Pro Evolution Soccer (not specified) yazılımı için 09/18/ tarihinde piyasaya sürüldü. Bu dosya, kayıtlarımıza göre Konami Digital Entertainment tarafından sunulan en son güncelleştirmeyi işaret ediyor.

Aşağıda basit EXE dosyası sorun giderme için kapsamlı dosya bilgilerini, talimatları ve kullanılabilen her dosya sürümü için ücretsiz pesexe indirmelerinin listesini bulabilirsiniz.

Pes Türkçe Yama () Revize Edildi

PES icon

Futbol ve spor dünyasına aşina olanlar için, gerçekçi bir futbol oyunu deneyimi sunan Pro Evolution Soccer , sizi Şampiyonlar Ligi&#;nin içinde büyük bir mücadeleye sokar. Kupayı kazanabilecek miyiz?

Gerçek futbola neredeyse benzeyen oyun motoru sayesinde, oyunun oyuncuları gerçek futbol oyuncularına benzemektedir. Oyunun gerçekçi animasyonları ve oyuncuların gerçek futbol oyuncularına benzeyen teknikleri ve özellikleri vardır. Oyun motorunun kullandığı çarpışma algılama özelliği de ilginçtir; önceki başlıklardaki oyunlarda olduğu gibi, top sadece ayaklarınızdan geçemez &#; hızlı koşabildiğiniz için herhangi bir durumda topu kontrol edebileceğinizi düşünmeyin. Kontrollerle dikkatli değilseniz, top beklenmedik şekilde sıçrayabilir ama bu oyunun daha gerçekçi olmasını sağlar.

Pro Evolution Soccer &#;un grafikleri iyi ve animasyonlar akıcıdır. Ayrıca, ayarlar kolayca öğrenilebilir ve ayar menüleri intuitiftir. Takımınızın baskı, saldırı ve savunma hattını kontrol eden seçenekler de etkileyicidir.

Bu oyun, spor kategorisinde yer almaktadır ve Windows bit ve bit platformlar için shareware olarak lisanslanmıştır. Deneme süresi bitene kadar ücretsiz bir deneme olarak kullanılabilir. Pro Evolution Soccer demo, tüm yazılım kullanıcılarına potansiyel kısıtlamalarla birlikte ücretsiz bir indirme olarak sunulmaktadır.

Pes Türkçe Yama Hakkında Bilgi

Pro Evolution Soccer Türkçe oynamak için indireceğiniz TR dil yama eklentisini kurmanız yeterlidir. Bu oyun, Konaminin Pro Evolution Soccer serisinde yılına ait bir devam oyunudur. Menülerin %95&#;i ve oyun içi yerlerin %90&#;ı Türkçe olarak kullanılabilir.

Kurulum işlemi için indirdiğiniz PES_TR dosyasını çalıştırıp oyunun kurulu olduğu dizine yüklemeniz yeterlidir.

Pro Evolution Soccer isimli ünlü futbol oyunu için şimdiye kadar hazırlanan en başarılı, en sorunsuz ve en kaliteli Türkçe yama dosyasıdır.

  • Lisans: Ücretsiz
  • Boyut: KB
  • Sürüm:
  • Dil: Türkçe
  • Geliştirici:  Açık kaynak kodlu özgür yazılım
  • Sistem: Windows

Pes Türkçe Yama indirmek için buraya tıklayınız

Sitemizden indireceğiniz bu TR dil paketini yükledikten sonra, oyundaki tüm menüler, tüm açıklamalar ve kısacası arayüzün tamamı Türkçeleşecek.

İçinizin rahat etmesi adına, bu dosyayı virüs testinden geçirdim ve % temiz çıktı. Yani hiçbir zararlı içermez. Rapora buradan göz atabilirsiniz.

Ve beklenen yılı Pes futbol oyunu Eylül ayında piyasalarda. Bilgisayar futbol oyunlarına damgasını vuran, muhteşem grafiklere sahip oyunun sezonu en yeni transferler ve kadrolarıyla sizlerle. Turkcell süper ligide olan Pes 10 da futbol severler bilgisayar başından ayrılamayacak. yarattığınız kadrolar veya seçtiğiniz takımınızla hem bulunduğunuz ligde hemde şampiyonlar liginde başarıdan başarıya geçebilirsiniz. Lig şampiyonluğu, uefa, şampiyolar ligi şampiyonluğu, süper kupa, dünya kupası ve daha niceleri.

Pes Bilgisayar Sistem Gereksinimleri:

En düşük çalıştırılabilir özellikler:

Windows XP SP3,Vista,Win 7
İşlemci: Pentium 4 GHZ
Ram: 1GB
Ram Vista,Win 7: GB
Harddisk Boş Alanı: 8GB
Grafik Kartı:Nvidia GT ve üstü -ATİ X ve Üstü

Önerilen Sistem Gereksinimleri
Windows XP SP3,Vista,Win 7
İşlemci: İntel Core2Duo GHZ
Ram:2GB
Ram Vista,Win7: GB
Harddisk Boş AlanıGB
Grafik Kartı: Nvidia GT mb Üstü -ATi HD ve Üstü

Pes İndir

Kategori: Spor Oyunları
Diğer Başlıklar: Pes 10 İndir, PES Çıktı İndir, Pes Download, PES Sistem Gereksinimleri, PES Turkcell Süper lig, Pro Evolution Soccer İndir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası