harry potter kadın giyim / Beleven Wear Siyah Harry Potter Sweatshirt | 55%'YE KADAR İNDİRİM | seafoodplus.info

Harry Potter Kadın Giyim

harry potter kadın giyim

Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
Kampanya fiyatından satılmak üzere adetten fazla stok sunulmuştur.
İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Kadın / Giyim / Sweatshirt

Beleven Wear Siyah Harry Potter Sweatshirt

Beleven Wear Siyah Harry Potter Sweatshirt

Harry Potter Sweatshirt

Sevilen film karakterlerinin resimlerini üzerinde taşımak isteyenlere uygun olarak tasarlanan sweatshirtler bulunur. Harry Potter sweatshirt Harry Potter hayranlarının severek kullandığı bir modeldir. Model çeşitleri sıcaktan koruyarak tam performans sağlar. Kaliteli malzemeden üretilen yapısı sayesinde uzun yıllar kullanılır. Renklerindeki canlılık müşteriler tarafından ilgiyle karşılanır. Canlı baskının kalitesi, modellerin üzerinde bulunan resmin görünümü açısından oldukça önemlidir. Çıkmayan ve solmayan baskı tarzları kıyafetler üzerinde tercih edilir. Modellerin hepsi güneş ışınları karşısında solmayan bir yapıda bulunur. Yapılan tekrarlı yıkamalar sonucunda baskı kalitesini ilk günkü canlılığıyla korur. Mükemmel baskı kalitesinin herhangi bir değişime maruz kalmaması müşteriler tarafından ilgiyle karşılanır. Harry Potter sweatshirt kadın modelleri her yaştan kadının severek kullandığı tarzlara sahiptir. İster spor yaparken isterseniz de evde rahatlıkla giyebilirsiniz. Her alt giyimin üzerine rahatlıkla kombinlenen modeller de mevcuttur. Sade bir görünüme sahip olmak için, üzerinde çok fazla detay ve resim bulundurmayan çeşitleri tercih edebilirsiniz. Büyük resimler veya küçük resimler sweatshirt üzerine baskı yapılır. Kendinize uygun olan tarzı tercih edebilirsiniz. Harry Potter karakterlerinin hepsinin yer aldığı modeller bulduğu gibi sadece baş karakterin yer aldığı çeşitler de mevcuttur. Resim yerine yazı ya da logoların olduğu modelleri de tercih edebilirsiniz. Şekillerin mükemmel uyumu, kıyafetlerin tercih edilmesini artırır. Modelleri, kendinize ya da sevdiklerinize gönül rahatlığıyla armağan edebilirsiniz.

Kaliteli Tasarımıyla Harry Potter Sweatshirt Modelleri

Kaliteli Tasarımıyla Harry Potter Sweatshirt Modelleri

İlgiyle takip edilen modeller kapüşonlu ya da normal yaka olarak sunulur. Kapüşonlu olanlar sayesinde soğuk ve rüzgarlı havanın etkisinden korunulur. Sade yaka modeller, yuvarlak yaka modeline sahiptir. Kapüşonlu olan tarzların ipleri sayesinde başınıza oturtarak soğuk havanın içinize girmesini engelleyebilirsiniz. Kaliteli ipler herhangi bir yıpranmanın veya kopmanın oluşmasına izin vermez. Harry Potter sweatshirt erkek çeşitleri, erkeklerin ilgisine uygun tasarlanır. Erkek bedenine uygun olarak üretilen ürünler, bol bir tarzda yapılır. Kadın bedeni için tasarlananlar ise vücuda oturan, estetik bir görünüm sunar. Siyah, gri, kırmızı, mavi ve yeşil renk tonlarında sweatshirt modelleri bulunur. Harry Potter filminde yer alan Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw ve Slytherin takımlarının isimleri ya da resimleri sweatshirt üzerine baskı yapılır. Bu sayede belirli takımı tutanlar kendilerine uygun olan parçayı satın alabilirler. Takımların hepsinin bulunduğu seçenekler kardeşliği simgeler. Arkadaşlarınıza hediye olarak alabileceğiniz bu parçalar birlikte giymenize imkan tanır. Sevdiklerinizle uyumlu olarak farklı çeşitleri birlikte giyebilirsiniz. Harry Potter baskılı sweatshirt kıyafetin sırt kısmında da baskısı bulunur. Farklılık arayanların tercihi olarak sırt kısmında baskı olan modeller ilgi çeker. Çoğu modelin baskısı göğüs kısmında yer alır. Kol ve bel kısmı lastikli olan çeşitler oldukça hoş durur. Bel kısmını içine doğru katlayarak şık bir görüntü elde edebilirsiniz. Pamuklu, polyester, polar ya da yünlü malzemeden üretilen ürünler mevcuttur. Yünlü olan seçenekler soğuk kış aylarında kullanmak için tasarlanır. Modelin iç kısmında bulunan yünlü yapı rüzgar karşısında sizleri korur. Modeller standart kalıp olarak bulunur. Herkesin bedenine uygun olacak kesimdedir. Oversize bir görünüm elde etmeyi sevenlerin tercih ettiği modeller arasındadır. Harry Potter Slytherin sweatshirt takımın simgesi olan yılan resmine sahiptir. Modelin ön kısmında takımın ismi yer alırken sırt kısmında capcanlı görünümüyle yeşil renk yılan ve ona dokunan bir el simgesi bulunur. Etkileyici tarzdaki baskılar, hayranların parçaları severek tercih etmesini sağlar. Işıklı görünüm efekti veren resimler, dikkatleri üzerine çeker. Kadın ve erkek fark etmeden her yaştan kişinin kullanımına uygundur.

Eğlenceli Yapısıyla Harry Potter Sweatshirt

Eğlenceli Yapısıyla Harry Potter Sweatshirt

Beğenilen modeller günlük olarak kullanıma uygundur. Dikkat çekici tarz ve tasarımları ile müşterin beğenisini toplar. Bisiklet yaka tarza sahip olan kapüşonlu modeller oldukça şık bir görünüm sunar. Etek, pantolon ve taytların üzerine rahatlıkla giyebileceğiniz tarzda bulunur. Harry Potter hoodie beyaz renk sevenlerin tercihleri arasındadır. Ürünün içinde bulunan astar, müşterilerin terlemesini engelleyerek avantajlı kullanım sağlar. Beyaz renk üzerine yapılan siyah renk dijital baskı yazısı, oldukça kalitelidir. Dokuma kumaş tipine sahip mükemmel parçalardır. Harry Potter lisanslı sweatshirt modelleri benzersiz görünümlere sahiptir. Modellerin kanguru, normal ve gizli cep detayları bulunur. Sweatshirt tarzına en çok yakıştırılan kanguru cep, bel kısmında bulunan iki tarafı açık bir ceptir. Oldukça kullanışlı olan cebin içine koyduğunuz malzeme düşmez. Güvenle dilediğiniz malzemeyi cebe koyabilirsiniz. Büyük olması içine dilediğiniz kadar eşya koyabilemenize imkan verir. Harry Potter fermuarlı sweatshirt yaka kısmında bulunan minik fermuar detayıyla oldukça şık bir parçadır. İsterseniz fermuarı açarak kullanabilirsiniz. Açık yaka detayı, sıra dışı görünüme sahip olmanızı sağlar. Uzun kollu yapısı sayesinde serin havalarda rahatlıkla tercih edilir. Harry Potter Gryffindor sweatshirt lisanslı takımın renk simgesi olan bordo renk tonunda üretilir. Ön kısmında takımın sarı renkli logosu bulunur. Tamamen orijinaldir. Boyun kısmından bağlamalı olan tarzlar rahat kullanım avantajı sağlar. Yan tarafta bulunan iki ayrı cep, ellerinizi soğuk havadan korumanıza yardımcı olur. Farklı iplik kalınlığına ve kumaş yapısına sahip modeller arasından zevkinize ve ihtiyacınıza uygun seçimler yapabilirsiniz. Kış ayları için polar ya da yünlü olan modelleri seçebilirsiniz. Yaz ayları için ise daha ince kumaşları tercih etmek mümkündür.

Benzersiz Harry Potter Sweatshirt Çeşitleri

Benzersiz Harry Potter Sweatshirt Çeşitleri

Sevilen Harry Potter sweatshirt modelleri bedeninize uygun olarak tasarlanır. Herkesin bedenine uygun olan ürünler, çocukların kullanımına da uygundur. Her yaştan çocuğun bedenine uygun olarak tasarlanan çeşitleri bulunur. Sade görünümden yana olanların tercihi, minik detayları olan modellerdir. Baş kahramanın gözlüğünün simgesinin baskısı oldukça beğenilir. Ürünlerin temizleme işlemi baskıların zarar görmemesi için ters çevrilerek yapılır. 30 derece programda yıkama işlemi gerçekleştirilir. Ütüleme işlemi yapmanıza gerek kalmadan kullanma avantajı sunar. Modellerin üzerinde bulunan baskılar, sağlığa zararsız maddeden üretilir. İçeriğinin oldukça temiz olması, güvenle tercih edilmesini sağlar. Birinci sınıf işçilik ile üretilen parçalar uzun ömürlü olarak kullanılır. Baskılar kalıp gibi kumaş üzerinde durmaz. Klasik stiller, normal kalıpta veya slim olarak tasarlanır. Slim kalıp yapısı itibarıyla şık bir görünüm sunar. Yıkama işleminden sonra boyunda bir değişme olmaz. Eşofmanların üzerine giyerek spor kombini yapılabilir. Tüylenme oluşmasına imkan vermeyen bir yapısı bulunur. Kaliteli baskısı sayesinde net bir görünüm sunar. Baskılar yüksek teknoloji kalitesiyle dikkatli bir şekilde kumaş üzerine işlenir. İkili olan modelleri alarak eşiniz ile birlikte giyebilirsiniz. Kol kısmında baskı olan çeşitleri farklılık arayanların tercihleri arasındadır. Harry Potter sweatshirt fiyat bilgisi sunduğu bütün özelliklere uygun olarak belirlenir. Kaliteli dokusu, uygun fiyat avantajı sunar. Kol kısımları ve gövde kısımları ayrı renk tonuna sahip olan modeller bulunur. Geniş kesim modeller erkekler tarafından beğenilen bir tarzdadır. Filmin içinde yer alan olayların ve kesitlerin görünümü kıyafet üzerine basılır. Sevilen film karakterlerini üzerinde taşımak isteyenler, beğenerek kullanır. Trendyol’un filtreleme özelliği ile kendinize uygun olan tasarıma ulaşabilirsiniz. Müşteri yorumları ile ürünler hakkında detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz. Kendinizi mutlu etmek için şık bir sweatshirt modeli seçerek Trendyol’dan satın alabilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir